Tenho, Max

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 5.9.2016

Julkaistu:

TOTO4
Seinäjoen Toto4-pelin avauskohteen Bret Boko ottaa sopivassa lähdössä vuoden avausvoittonsa.

Toto4-1

Suosikki: 4 Bret Boko kilpailee huomattavasti tauluaan paremmassa vireessä ja sopivassa tehtävässä ruuna on lähellä voittoa. Bret Boko laukkasi toissa kerralla lähtöön, mutta kiersi silti kolmanneksi. Viimeksi Bret Boko jäi takarivistä 6. ulos, mistä ruuna kiersi väkivahvasti kuudenneksi 11,5-vauhtisen kirikierroksen turvin. Bret Boko avaa auton takaa kovaa ja se kamppailee voitosta juoksulla kuin juoksulla. Todennäköisimmin Bret Boko juoksee keulassa.

Haastajat: 1 Air Gunner olisi startti alla vakava haastaja suosikille, mutta pieneltä laittelupaussilta ruunan voitto vaatisi suosikin epäonnea. Air Gunnerin vatsaa on laiteltu ja on todennäköistä, että ruuna on parhaimmillaan vasta tulevissa kilpailuissa.

Yllättäjät: 5 Bory seuraili Oulussa johtavan takaa maksimisijoitukseen. Totosija on mahdollinen, mutta Bret Bokon kaltaisen kansainvälisen hevosen lyöminen olisi suuren luokan pommi. 7 Asante tsemppasi toissa kerralla keulasta toiseksi, mutta viimeksi ruuna ei pärjännyt 3. ulkoa. Näin ulkoa Asante ei pääse keulaan tai edes 2. sisälle kärjen tuntumaan, mistä ruuna on ollut paras. 6 Lightsonlightsoff ei saanut Oulussa tulla 3. sisältä täysin vapaasti, ja esitys oli varsin positiivinen. Rahasijakin olisi kovassa seurassa hyvä suoritus.

Pelijakauma: Bret Boko voittaa lähdön noin kolme kertaa neljästä ja kelpaa osuvana ruksina varmaksi.

Juoksunkulku: Bret Boko torjuu Boryn ja Asanten kiihdytyksessä ja etenee keulaan ohi Air Gunnerin. Välikierros mennään maltilla eikä voittoaika ole lopulta kovin mahdollinen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Jamas Victor lähtee yksin paalulta, ja koko matkan johto on sopivassa tehtävässä mahdollinen skenaario. Toissa kerralla Kokkolassa ruuna nousi 2. sisältä loppukurvissa toiselle ja kiri tilaa saatuaan erittäin terävästi. Viimeksi ruuna hallitsi keulasta helposti eikä viimeisiä hikipisaroita tarvinnut rutistaa ulos.

Haastajat: 2 Takseko kilpailee hyvässä iskussa ja ruuna juoksee mitä todennäköisimmin Jamas Victorin selässä. Sieltä ruuna pystyy paljoon. Porissa Takseko kesti keulasta 22,5-avauksen kunnialla. Viimeksi ruuna hyppäsi lähtöön, mutta selvisi pian raville ja eteni johtavan rinnalle. Siitä Takseko ei pystynyt parhaimpaansa.

12 Toharin edelle jäi viimeksi kova kolmikko Siirin Älli - Vektorin Maine - Helmen Vili. Torhari matkasi 3. sisällä ja tuli kirikierroksen mainiosti 24,7-kyydillä. Tamma ei ole pitkältä pakilta parhaimmillaan, kun juoksun pitäisi onnistua, sillä kyseessä ei ole mikään kiertelijä. Tohari on erittäin nopea ja sopivasti pujottelemaan päästessään tai selissä kiriessään tamma nousee korkealle.

7 Sävel-Virta on juossut paljon montea, ja keväällä ruuna meni hyvin kärrylähdöissäkin. Ruuna on ollut hyvässä starttirytmissä kiinni, joten siltä voi odottaa passelissa tehtävässä paljon.

Yllättäjät: 4 Satiinin Satu pyrkii tarkkaan juoksuun, millaisella ruuna pystyy olemaan korkealla. Oulussa Satiinin Saku laukkasi lähtöön, mutta löysi reilua puolta kierrosta myöhemmin paikan 3. sisältä. Sieltä ruuna kiri hyvin loppua. Viimeksi Satiinin Saku teki normaalin hyvän suorituksen 3. ulkoa. 13 Kasmilaaro on tehnyt tasaista jälkeä. Sekä Jyväskylässä että Teivossa ori oli 400 jäljellä kaukana kärjestä, mutta teki molemmissa kisoissa hyvän lopetuksen. 8 Hiskin Heppu on erittäin epävarma, mutta huippukuskilla ruuna huomioidaan revityksessä. Ravilla ruuna pystyy menemään ainakin 28-alkuisen ajan eikä menestyminen ole mahdotonta.

Pelijakauma: Jamas Victor vaatii varmistuksia, jos peliprosentit pysyy 50:n tuntumassa. Hyvän juoksun saava Takseko sekä nopea Tohari ovat suojamerkit maistuvimmasta päästä.

Juoksunkulku: Jamas Victor johtaa tasaisen reippaalla tempolla Taksekon seuratessa. Sävel-Virta vetää toisen radan jonoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Crystal Bayn taulu on mennyt keskinkertaiseen kuntoon, kun ori on ravannut kovissa ikäluokkalähdöissä eikä menestystä ole tullut. Toissa kerralla ori ravasi Still Loving Youn voittamassa lähdössä 5. sisällä ja kiri loppua positiivisesti open stretchiä pitkin. Viimeksi Crystal Bay jäi pahalta paikalta 5. ulos ja eteni päätöskierroksella sisärataa pitkin lopettaen tilaa saatuaan terävästi. Nyt tehtävä on sopivampi, joten ori on suosikkimme. Varmaksi Crystal Bay ei käy, kun ori on voltista keskinkertainen avaaja ja juoksusta voi kirikierroksella tulla raskas. Lisäksi Crystal Bay on ollut toisinaan vino, vaika viime starteissa hevonen onkin tältä osin näyttänyt paremmalta.

Haastajat: 9 Meadow Maestron taulu on komea, mutta nyt tehtävästä tulee viime kertoja erilaisempi, sillä keulapaikalle ruuna tuskin takarivistä pääsee. Viime kisoissa Meadow Maestro on edennyt keulapaikalle ja johtanut maaliin saakka.

12 Ebby Ridessä voisi olla pelillistä ideaa, jos ruuna kilpailee kengittä. Kengät jalassa Ebby Ride ei ole lainkaan samaa tasoa kuin kengittä, kuten viimeksi nähtiin. Ebby Ride oli maalisuoralla perin ponneton.

2 Hide And Shine otti viimeksi keulapaikan haltuunsa, veti tasaisen kovaa ja kesti mukavasti. Tamma pääsee hyvin liikkeelle ja mikäli Hide And Shine saa tällä kertaa taloudellisemman juoksun, on mikä tahansa sijoitus mahdollinen.

5 Hejo Hector kokee mielenkiintoisen ohjastajanvaihdoksen. Toissa kerralla ruuna johti lounasravilähtöä perille asti maalin ollessa taipuvan kuusivuotiaan näkökulmasta oikeassa paikassa. Viimeksi Hejo Hector ei menestynyt 4. ulkoa.

Yllättäjät: 10 Amour Finn on kehityskelpoinen menijä, mutta tallikommentit oli sen kohdalla sen verran maltilliset, että hevonen on revityksessä vain yksi monesta mahdollisesta. 3 Pelas Bourbon tsemppasi viimeksi hyvin kuolemanpaikalta ja samoilla otteilla ruuna pystyy paljoon. 1 Bwt Banzailta irtosi viimeksi kenkä eikä ori pystynyt tämän jälkeen suorittamaan tasollaan. Hyvistä lähtökohdista Bwt Banzai omaa sauman yllätykseen.

Pelijakauma: Crystal Bay voittaa lähdön mielestämme noin kerran neljästä, joten yli 30:n peliosuus on liian korkea. Hide And Shine, Hejo Hector ja Ebby Ride (kengättömyysvarauksella) maistuvat eniten.

Juoksunkulku: Hide And Shine ottaa ensimmäiset keulat, mutta normaalia pidemmällä matkalla sillä haettaneen selkäjuoksua. Hejo Hector hakee keulapaikan haltuunsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Finn McCool avaa voltista hyvin ja ruuna tähtää koko matkan johtoon. Turussa hevoselle jäi paljon parannettavaa hyvällä juoksulla 2. sisältä eikä viimekskään nähty aivan terävintä Finn McCoolia 2. ulkoa, mutta hevonen pystyy parempaan. Nyt moni asia puhuu menestymisen puolesta.

Haastajat: Suosikin ykkösuhkaaja 11 Strait Iron kiersi viimeksi etusuoralla 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä hevonen teki vahvan juoksun ja voitti niukasti mutta varmasti. Tehtävä on nyt selvästi kovempi, mutta voitokas menijä on edelleen vahvasti pelihevosia.

15 Finally Famous on on/off -tyyppinen menijä. Ruuna saattaa tehdä joko kovan juoksun tai sitten laukata ilman syytä. Ruunalla on kykyjä niin korkealle, että otamme sen mukaan toisena varmistuksena suosikille.

13 Bel Air on tähän sakkiin riittävä menijä. Tamma oli viimeksi Jyväskylässä kipeä, ja sairastauolta - joskin pieneltä - hevonen ei maistu pelimielessä suuresti.

12 Umberto Croft laukkasi toissa kerralla väärän kengityksen takia ja viimeksi häiriöstä. Ruuna juoksee tällä kertaa kengät jalassa eikä hevonen ole kyseisellä balanssilla yhtä hyvään suoritukseen pystyvä kuin avojaloin.

Pelijakauma: Ei suuria pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Finn McCool pitää johtopaikan hallussaan ja saa joko Lemon Breezerin tai Super Classicin taakseen. Finally Famous tai Strait Iron tekee ratkaisun aikaisin mielessään paikka johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4
Toto4-2: 1,3,12
Toto4-3: 6,9,12,2,10,5
Toto4-4: 1,11,15
Hinta: 10,80 €

Suuri
Toto4-1: 4
Toto4-2: 1,3,12,7,4,13,8
Toto4-3: 6,9,12,2,10,5,3,1,16,13
Toto4-4: 1,11,15
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt