Laura

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Tornio 21.8.2016

Julkaistu:

TOTO4
Torniossa luotetaan suurena suosikkina starttaavan BWT Hellionin nopeuteen.

Toto4-1

Suosikki/varma: 2 BWT Hellion on vahvoilla rataennätyskokeessa. Sähäkkä ori ampaisee keulaan, josta se hyvin todennäköisesti vetää mailin ryhmää maaliin saakka. Kajaanissa Mika Jauholan ajokki piti varmasti Up Up And Awayn takanaan ja se on kova näyttö, kun katsoo sunnuntain vastusta. Taulun heikommat ulkomailta tulleet sijoitukset selittyvät heikoilla lähtöpaikoilla ja pieleen menneillä juoksuilla, eikä niistä tarvitse liiaksi huolestua.

Yllättäjät: 3 Dresscode kilpaili viimeksi ilman kenkiä ja esitys olikin parempi kuin hetkeen. Ruuna oli vauhtijuoksussa 3. sisältä selvästi ennen suosikkia maalissa, kun sen juoksu puolestaan meni Bodenissa aivan plörinäksi. Dresscode ei pysty ohittamaan suosikkia alussa ja tuskin mahtuu sen taaksekaan, jonka jälkeen ohittaminen on lopussakin vaikeaa. 1 Carmel on edellistä vähemmän pelattu, mutta silti kovin haastaja varmallemme lähinnä juoksunkulkupsyykin perusteella, sillä sen juoksupaikka on todennäköisesti johtavan takana. Ei ori kuitenkaan vanhoilla päivillä ole mikään kovin innokas ohittaja lopussa ollut. Malja-ajossa hevonen esiintyi parijonosta asiallisesti, muttei loistanut. 7 Boztheman on äärimmäisen nopea ja saattaa yrittää salama-avausta ulkoa. Bodenissa ruuna hyötyi rajusta ylivauhdista, muttei silti onnistunut nousemaan ulkokautta rahoille. 8 Kossu Sisu on hieman heikosti istuvassa sarjassa ja paikkakin on synkkä. Nousukuntoinen ori kannattaa silti ottaa mukaan, mikäli tähän rastaa useamman.

Pelijakauma: BWT Hellion on luultavasti hieman ylipelttu, mutta silti käyttökelpoinen varma. Yllättäjistä Kossu Sisu on aliarvostetuin.

Juoksunkulku: BWT Hellion ampaisee keulaan ja vetää varmasti rataennätyskokeessa vauhdilla. Carmel pitää suosikin selän.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Last Finn saa kuntoonsa nähden harvoin onnistumisia, mutta toki hevosen harmina ovat olleet usein huonot lähtöpaikatkin. Ylivieskassa tamma kierrätettiin Toto76-tasolla matkalla johtavan rinnalle, josta se laukkasi loppusuoran alussa oltuaan vielä mukana totokamppailussa. Ehjällä juoksulla tamma olisi varmasti lähellä ykköstä, mutta riskialtis valjakko kaipaa paljon pelattuna varmistuksia.

Kovimmat haastajat: Peliprosenttien valossa kovimmat haastajat eivät ole kiinnostavimpia varmistusmerkkejä. 6 Irwin Saknussen tekee varmaa työtä, mutta ei varsinaisesti loista ja arvostus on hieman yläkantissa. 10 Borga Gigolo olisi huippuiskussaan jopa lähdön suosikkeja, mutta valmentaja on nykykunnosta hieman pessimistinen. Ruuna oli kuitenkin edellisessä ehjässä juoksussa pussissa paljon tätä kovemmassa lähdössä.

Borga Gigolon valmentaja Kari Alapekkalla varoittaa nopean 5 Kinglane Artin nousuvireestä. Ruuna olikin viimeksi pitkään vailla kiritilaa ja jätti itsestään kelpo kuvan.

3 Crown Ecus on lähdön selvästi kiinnostavin merkki. Tamma floppasi Ylivieskassa, mutta eiköhän se mene onnettoman raskaan radan piikkiin. Valmentajaakin tavoiteltiin, mutta ei saatu langan päähän. Ruotsissa nelivuotias on mennyt hyvin ja pärjännyt tätä kovemmissakin tehtävissä.

Yllättäjät: 2 Iris Queen ei ole hanakka voittamaan, mutta on nopea ja saa hyvän juoksun, eikä peliosuuskaan nyt hirvitä. 8 Goldshoe Flight ailahtelee ja paikka on paha, muttei ruunan peliosuus nyt nollakerhossa saisi olla.

Pelijakauma: Crown Ecus on paras merkki ja Kari Alapekkalan kaksikkokin on aliarvostettu. Irwin Saknusseen on puolestaan liikaa pelattu.

Juoksunkulku: Iris Queen luovuttaa keulan pois. Luultavasti Kinglane Artille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Komealla taululla kisaava 4 Bessie Bliss latasi Ylivieskassa keulaan ja tsemppasi sen jälkeen johtavan takaa Toto76-kakkoseksi. Sunnuntain tehtävä näyttää sellaiselta, että johtoon ei ole asiaa ja se saattaa mutkistaa tehtävää. Tamma tosin voitti toissa startissaan johtavan rinnaltakin, joten eiköhän se suosikkiasema ole hyväksyttävä, vaikkei johtoon olekaan asiaa.

Kovimmat haastajat: 3 Crystal Eye on juoksun keulanimi ja tamma onkin siitä vaikea kaadettava tämän päivän vastustajille. Maililla viihtyvän tamman balanssi oli vielä aamulla auki, mutta eiköhän se jatka kengittä. Oulussa tamma sai myöhään tilaa, lopetti hyvin ja osoitti että kunto on hyvä.

2 Ramona Win aloitti Suomessa keulavoitolla, muttei kyllä silti varsinaisesti vakuuttanut. Lähtö oli tätä selvästi helpompi, eikä vastaava esitys riitä. Toki hevonen voi olla selvästikin terävämpi kun ennen viime starttia taukoa oli lähes puoli vuotta.

Yllättäjät: 8 Delvin Boko ja 12 Miss Southwind eivät hevosina häpeä tässä seurassa, mutta lähtöpaikat ovat sellaiset, että ne vaativat rutkasti tuuria sekä ylivauhtia. Jälkimmäistä saattaa toki olla luvassakin. 7 Mind Magic oli Rovaniemellä hieman nahkea tauolta, mutta riittää normaalisti kyllä näissä lähdöissä. 6 Las Vegas ei ole saanut etelän voittovirettä esille pohjoisessa. 5 Simon Showtimelle jäi viimeksi vastaavan tasoisessa tehtävässä jossiteltavaa ja ruuna on tauluaan vaarallisempi.

Pelijakauma: Yllättäjistä kiehtovat Simon Showtime ja Mind Magic.

Juoksunkulku: Crystal Eye pamauttaa keulaan ja vetää tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Bear a Title on löytänyt hyvän vireen loppukesästä ja starttaa avainhevosista parhaalta paikalta, joten suosikkiasema on ansaittu. Ruuna kohtaa kuitenkin kovempaa vastusta kuin viimeksi, joten venymistä tarvitaan. Bodenin perusteella sekin voi onnistua, sillä kuusivuotias kiersi siellä erittäin sitkeästi. Nyt hevoselta on tarkoitus vielä riisua etukengät, joka tuo lisäterävyyttä.

Kovimmat haastajat: 7 Briso Herman palasi viimeksi pitkältä tauolta ja esitys oli heti hyvä. Ruuna kiri neljännestä ulkoa vahvasti toiseksi. Se ei ole hevosena ainakaan heikompi kuin suosikkikaan, mutta paikka on hieman tasaiselle avaajalle kurja.

Edellisen tallikaveri 11 Sivori Effe kiukutteli itsensä laukalle jo ennen lähtölinjaa viimeksi ja hyvä kausi sai katkoksen. Ruuna osaa kiriä takaakin, eikä paikka ole niin iso murhe kuin se voisi olla, mutta ei tietysti etukaan.

5 Texas Gel hamuaa jo alussa suosikin etupuolelle ja se saattaa onnistuakin. Oulussa ruuna kiri vaikeista asemista mainiosti, vaikkei Briso Hermanin kyydissä pysynytkään ja saa nyt vielä paremman juoksun.

Yllättäjät: 4 Bonhomme on alisuorittanut tämän kauden. Ruunan luokka riittää kyllä tällaisessa tehtävässä ja vähän pelattuna se on merkin arvoinen. 3 Butch Super Tex oli viime startissaan pussissa tämän lähdön suosikin selässä, eikä sitä parane unohtaa, vaikka voitoista on paljon aikaa. 6 EL Acid on voitokas hevonen ja nousukunnossa. Ruuna kiri viimeksi hyvin, vaikka juoksunkulku oli vastaan.

Pelijakauma: Ei ihmeitä.

Juoksunkulku: Butch Super Tex on lienee nopein alussa, mutta kelpuuttanee selän eteen. Lopulta keulassa on Texas Gel tai Bear a Title.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,10,3,5
Toto4-3: 4,3
Toto4-4: 2,7,11,5
Hinta: 6,40 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,10,3,5,2,8
Toto4-3: 4,3,8,12,7,5
Toto4-4: 2,7,11,5,4,3,6
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt