Senja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 18.8.2016

Julkaistu:

TOTO4
Lahdessa luotetaan monesta varmavaihtoehdosta Pine Crown Girliin. Toto4:sen pelipähkinä on amatööriohjastajien suomenhevosilla ajettava SM-liiga -koitos.

Toto4-1

Suosikki: 1 Luckyline Krok hurmasi Vermossa ja otti Toto65-voiton melkoisen soolon jälkeen. Viisivuotias kierteli avauskierroksen toista ja kolmatta rataa ja paineli 950 jäljellä keulaan sekä muilta karkuun. Vastaavalla esityksellä voitto tulee nytkin, sillä haastajat eivät edellisstartista ainakaan kovene. Tamman kohdalla on kuitenkin muttiakin. Ykkösrata ei ole herkullisin paikka kiihdyttää, eikä hevosen esityksetkään ole aina aivan tasalaatuisia. Aiheesta silti selvä suosikki.

Kovimmat haastajat: 3 Mirazin taulu on komistunut viime aikoina, muttei ruuna siltikään mitenkään erityisesti vakuuttanut ole. Viimeksi juoksu meni nappiin ja kärkisija vaatii saman nytkin.

7 Ranch Morrison avaa uusista käsistä ja tallikommentit ovat varsin positiiviset. Talven esitykset eivät olleet erikoisia, mutta annetaan kehuille hieman painoarvoa.

Pelikansasta poiketen suosikin kovimmaksi haastajaksi rankataan 11 Mystic Power, joka suoritti tasokkaassa Metsämäki Stayerissa mukavasti sisäratajuoksun jälkeen, eikä Vermonkaan kirissä ollut 3. ulkoa moittimista. Ruuna kirii yleensä rehdisti päätyyn saakka.

Yllättäjät: 10 Ray's Elation kiri viimeksi 12-pintaan loppua hieman epäonnekkaan juoksunkulun jälkeen ja olisi vaarallinen ilman kenkiä. 2 Rocket Richardin otteita on vaivannut tasaisuus, mutta hyvältä paikalta ori ei ole ulkona. Ori on juossut kovempiakin lähtöjä kuin tämä. 12 Grainfield Fiona oli tauolta paluussaan parempi kuin ennen taukoa, mutta 12-radalta riittää silti tekemistä.

Pelijakauma: Mystic Power on aliarvostettu. Miraz on liikaa pelattu.

Juoksunkulku: Luckyline Krokilla yritetään varmasti puolustaa kärkipaikkaa, mutta tamman lähtönopeus vaihtelee ja lopputulosta on vaikea ennustaa. Miraz ja Deepa Duo avaavat parhaiten ja niiltä suosikki saa kyllä keulan, vaikka sen alussa menettäisikin, kunhan vain pääsee sisältä ulos.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Rivin ainoa suomenhevoskohde on haastavin rasti, eikä asiaa helpota, että kuskin pukeilla istuvat amatöörit. Suosikiksi valikoituu pienimuotoinen ideahevonen, sillä 12 Marj-Lovviisa on marinoitunut paljon tätä kovemmissa tehtävissä ja suoriutunut yleensä positiivisesti. Vähän kapuloita rattaisiin tuo kuitenkin Pikkukunkun vaisuhko esitys viimeksi, eikä hevoselle nyt ylipainoa suositella. Vermon voitto tuli johtavan rinnalta, eikä Marj-Lovviisa karsasta normaalisti työntekoakaan.

Kovimmat haastajat: 7 Lyytin Leevin kohdalla ohjastaja heikkenee varmasti merkittävimmin koko porukasta, kun rattaille istuu valmentaja edellisstartit ajaneen Esa Holopaisen sijaan. Teivossa ori voitti keulasta ja on tehnyt hyviä esityksiä raskaillakin juoksuilla, joten luulisi, ettei tämän hevosen ajaminen kovin vaikea tehtävä tosin ole.

8 Virmaan Into palaa tauolta ja kysymysmerkkinä. Kevään esityksillä ruuna olisi tässä vahvoilla, mutta nyt vain yksi useasta merkistä.

1 Valtran Pimulla on alla hyvät kirit ja tamma tuntuu hyvältä paikalta aliarvostetulta, vaikkei erityistä kiinnostusta voittamista kohtaan olekaan osoittanut.

2 Tähti-Vappu on alustava pelisuosikki ja sille on vaikea löytää perusteita, vaikkei tamma mitenkään huono ole ollut. Hyvä paikka ja aktiivinen kuski takaavat kuitenkin selkeän juoksun, joten kai hevonen yksi mahdollisista on.

Nopea 9 Aronin Muisto ja vahva 10 Ilon Vilistys ovat perushevosia myös.

3 Auriina paikkasi laukkansa viimeksi mainiosti, samoin kuin 5 Millikka.

Yllättäjät: Kaiken kaikkiaan tosi avoin lähtö, jossa oikeastaan kukaan ei ole täysin vailla mahdollisuuksia.

Pelijakauma: Tähti-Vappu on yliarvostettu. Kiinnostavimmat merkit ovat järjestyksessä Marj-Lovviisa, Valtran Pimu ja Auriina

Juoksunkulku: Yhtä hepreaa kuin lähtö yleensäkin. Tähti-Vappu on lähtenyt lujaa voltista ja aggressiivisella kuskilla tavoittelee varmasti keulaa autonkin takaa. Lyytin Leevilla ajettaneen myös aktiivisesti eteenpäin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 7 Pine Crown Girl on innostunut Kyösti Ruusurinteen käsissä aivan mielettömään menoon ja voittoja on jo neljä peräkkäin. Mikkelin T76-voitto tuli tällä nimenomaisella matkalla ja Turussa viisivuotias oli omaa luokkaansa divisioonafinaalissakin. Tamma on monelle rivin pankki, eikä IS Ravitkaan pullikoi sitä ajatusta vastaan. Peliosuus nyt varmasti nousee vielä aamun lukemista runsaasti, muttei varmistamiseen nähdä aihetta, vaikka valmentaja palaakin rattaille. Sarjat ovat hieman nousseet voittojen myötä, mutta Pine Crown Girlin pitäisi kyllä hetken aikaa kyetä vastaamaan siihen haasteeseen.

Kovimmat haastajat: Kakkossuosikki 5 Capo The Fly ei olisi kiinnostavimpia varmistusmerkkejä, vaikka suosikkia haluaisi varmistaakin. Tamman viime voitot ovat tulleet tätä selvästi helpommista tehtävistä ja nyt nelivuotias kilpailee vielä Derbyn karsintoja silmällä pitäen kengillä. Capo The Fly on voittanut tälläkin matkalla, mutta tyyli oli silloinkin tasapäävoitossa sellainen, ettei 2600 metriä varmasti ole paras matka.

Vermon Raviliigan 3 Grainfield Fanny oli viimeksi Toto65-tasolla pussissa. Tamma on juossut suhteellisen tasokkaissa lähdöissä läpi kesän ja samoilla esityksillä olisi tavallisemmissa lähdöissä tullut enemmänkin kärkisijoja.

12 Hope's Hunterin tulosrivistö on heikentynyt elokuussa, kun heinäkuussa tuli puolestaan kolme voittoa. Ori ei silti ole ollut mitenkään merkittävästi heikompi, sillä viimeksikin 5. ulkoa oli matkalla enemmän kuin tarpeeksi mutkia. Pari poisjääntiä auttaa ja Hope's Hunter vaikuttaa haastajista selvästi unohdetuimmalta.

Yllättäjät: 8 Winning Christina oli täyden kympin sijoituksissaan pussissa. Kahdessa viimeisessä lopussa on ollut vapaata latua ja tamma onkin kirinyt hyvin. Lähtöpaikka tuo nyt omat murheensa ja pudottaa odotusarvoa. 1 Finest Chocolate on puolestaan nappipaikalla. Ruuna on aloittanut uusista käsistä pirteästi, mutta vastus toki tiukkenee noista tehtävistä. 2 Sun Capitano voitti tovi sitten pitkän matkan Vermossa, mutta ei ole loistanut sitä ennen eikä sen jälkeen. 6 Mounting Mood on suorittanut viime ajat hyvään tyyliin, mutta tuntuisi että rima on ainakin voittoa ajatellen liian korkealla.

Pelijakauma: Pine Crown Girlin peliosuus on nousussa ja tuskin se mitenkään superedulliseksi merkiksi tai varmaksi jää, mutta se kelpuutetaan yksinäiseksi merkiksi rivin selvästi todennäköisimpänä voittajana.

Juoksunkulku: Kiihdytyksen suhteen ei juuri kukaan erotu. Grainfield Fanny luultavasti saa keulan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteessa tuntuisi, että kansa on valinnut väärän suosikin, sillä vaikka 12 Callum joutuu matkaan kurjimmalta mahdolliselta lähtöpaikalta, niin se on silti todennäköisin voittaja. Ruuna kisaa aivan mielettömässä iskussa, vaikka ei ole saanut siitä palkintoa voiton muodossa aikoihin. Hevonen on juossut kivikovissa lähdöissä, eikä juoksutkaan ole sujuneet helpoimman kautta. Vermossa Callum kiri T.Rexin voittamassa lähdössä 10,1/700 ja samanmoisella kirillä ehtii tässä kauempaakin.

Kovin haastaja: Pelisuosikki 5 Blame Pizzaz olisi edellisessä voitossaan Porissa joutunut todennäköisesti tunnustamaan Callumin paremmakseen, ellei se olisi laukannut kesken kirinsä loppusuoran alussa. Viisivuotias on edellisen tapaan juossut kovia lähtöjä viime ajat, eikä vaikuta laskukuntoiselta, vaikka sijoitukset ovatkin huonontuneet.

Yllättäjät: 10 Lady Bug suoritti Kouvolassa rehdisti keulasta, vaikka vauhti oli kovaa. Tamma on kunnossa, mutta ei edelleenkään voita kovin mielellään. 2 Love de Villeneuve saisi ensimmäiset keulat, mikäli sillä satsataan. Kärjen tuntumasta ruuna pystyy tototaistoon, vaikkei aivan terävimmillään ole viime starteissa ollutkaan. 1 Indian Nalan esiintyi Härmässä positiivisesti Toto76-tasolla, mutta sen jälkeen on ollut murheita, eikä taso luultavasti ole tauolta sama. 11 Shadoomin otteista puuttuu se viimeinen terävyys ja heikolta paikalta tulee kiire kärkisijoille, vaikkei ori hevosena tässä häpeä. 3 Stone Capes Jeff pystyisi hyvältä paikaltaan yllättävänkin korkealle, mikäli siltä riisutaan kenkiä. 8 Vind Farmingilla ajettaneen tauolta ja huonolta paikalta passiivisesti. 7 Bluehill's Eagle voitti heikon lähdön Teivossa, eikä muuten ole loistanut.

Pelijakauma: Callumin kuuluisi olla suosikki ja Blame Pizzazin vähemmän pelattu.

Juoksunkulku: Ensimmäisistä keuloista kinastelevat Love de Villeneuve, Stone Capes Jeff ja ehkä mahdollisesti ulkoa Bluehill's Eagle. Blame Pizzazille tulee luultavasti sauma hakea keulapaikka alkurynnistyksen laannuttua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,11
Toto4-2: 12,7,1,8,3,2,10,9
Toto4-3: 7
Toto4-4: 12
Hinta: 3,20 €

Suuri
Toto4-1: 1,11,7,2,10,12
Toto4-2: 12,7,1,8,3,2,10,9,5,4,11,6
Toto4-3: 7
Toto4-4: 12,5,10,2
Hinta: 57,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›