Silja, Selja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 15.8.2016

Julkaistu:

TOTO4
Kuopiossa on pelipäivä, sillä Toto4-peliin on tarjolla maukas varma kakkoskohteeseen.

Toto4-1

Suosikki: 3 Tip Chip oli loistava edellisessä voitossaan, kun ruuna voitti selkäjuoksun päätteeksi Kouvolassa lähes suoran mitalla. Viimeksi Tip Chip ei ollut keulasta parhaimmillaan ja tämän jälkeen ruuna jäi huoltotauolle. Tip Chip palaa viivalle erittäin sopivaan seuraan, missä voiton on oltava lähellä. Otamme sille kuitenkin yhden varmistusmerkin, sillä suosikin terävyystaso ei välttämättä ole aivan tapissa.

Haastajat: 8 J.C. Lady Princess avaa auton takaa kovaa ja ottaa ensimmäiset keulat. Tämän jälkeen tammalla annettaneen keulapaikka suosikille, ja johtavan takaa tammalla on saumat ohitukseen. Lauantaina Ylivieskassa J.C. Lady Princess matkasi 2. sisällä, mistä hevonen nousi loppusuoralla 2. ulos ollen tasainen.

1 Ride Elisa teki Kajaanissa loistojuoksun ja nousi takapareista selvästi kakkoseksi. Lähtöpaikka on hyvä ja tarkalla juoksulla tamma kamppailee kolmossijasta. Voitto yllättäisi.

Parasta virettään hakevat 7 Pirro Bi ja 4 Ohkotok Goj ovat lähdön muut osallistujat. Duon kapasiteetti riittää tässä lähdösäs pitkälle, mutta viime starttien esitykset eivät enteile voittokantaan paluuta.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: J.C. Lady Princess hakee keulat ja luovuttaa paikkansa Tip Chipille. Matkavauhti on rauhallista.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Poikolan Neito on ykkösmerkkimme. Tamma on ravivarmempi kuin haastajansa ja sillä on reilusti ilmaa ennätyksessä, ja ravia mennessään tamma pystyy noteeraamaan ainakin 27-alkuisen tuloksen. Silloin takamatkalaiset olisivat kovan haasteen edessä. Viimeksi Poikolan Neito haki ensimmäisellä takasuoralla keulapaikan mutta tuli etusuoralla yllätetyksi, kun Vilma Lyydia paiskasi huimalla pätkällä keulaan. Poikolan Neito nousi viimeisellä takasuoralla toiselle, mutta laukkasi samassa ja menetti asemansa. Tamma lopetti vielä mainiosti. Tätä ennen Joensuussa tamma voitti ammattikuskilla keulasta pystyyn ja varaa näytti jäävän sekuntikaupalla. Normaalisti Poikolan Neito on tässä lähellä koko matkan johtoa.

Haastajat: 9 Liisan Tulilinnulla on ykköskyydit tähän lähtöön, mutta laukkariski on voltin nelosradalta karmiva. Kuopiossa tamma oli keulasta loistava kakkonen Äänestäjän jälkeen, mutta tämän jälkeen tamma ei ole ravannut. Liisan Tulilintu on laukannut alkumatkasta ja kulkenut tämän jälkeen hyvin, joten kunto on mallillaan.

8 Milinan Verna oli Vieremällä varma kolmas 2. ulkoa. Viimeksi Milinan Verna sai toisella radalla selän eteensä, kun reilu kierros oli matkaa maaliin. Tamma laukkasi hetkeä myöhemmin ja menetti mahdollisuutensa. Keväällä tammalla oli pelkkiä voittoja taulussa, mutta nyt taulu on hieman sekoittunut.

14 Huhutarolla on tähän lähtöön riittävät kyydit. Tamma laukkasi Teivossa lähdössä ja kulki tämän jälkeen alle 27-kyytiä läpi viimeiset 2900 metriä. Tamma näyttää jäävän vähälle huomiolle peleissä, joten ainakin kaksarissa Huhutaro on maistuva merkki.

Yllättäjät: 6 Dione laukkasi Riihimäellä lähtöön, jatkoi myöhemmin 4. ulkona ja oli tasainen. Mikkelissä tamma laukkasi alussa, eteni myöhemmin 4. ulos ja kiri mainiosti kaksariin. Laukkariski on iso, ja ravilla Dione pystyy sijoittumaan kärjen tuntumaan.

4 Carpalo kiri toissa kerralla varmasti kakkoseksi kaukana Poikolan Neidon takana. Viimeksi tamma tsemppasi johtavan rinnalta hyvin kolmanneksi. Carpalo vetänee jälleen toista rataa ja on matsissa totosijoista.

Pelijakauma: Poikolan Neito (21%) on selvästi alipelattuna loistovarma. Huhutaro (4%) on liian vähän vedetty.

Juoksunkulku: Poikolan Neito lähtee johtamaaan joukkoa Carpalo rinnallaan. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Batman Evo hallitsi Kuopiossa keulasta, mutta viimeksi ori otti laukan alkumatkasta ja teki tämän jälkeen maltillisen hiitin taustalla. Kyvykäs ori on suosikki, mutta vähäisen rutiinin takia se ei kelpaa varmaksi.

Haastajat: 5 Faith In Life tsemppasi Vieremällä kuolemanpaikalta ykköseksi, vaikka kävi maalisuoralla selvässä alakynnessä. Viimeksi ruuna lepatti takapareista voittokamppailuun, mutta laukkasi maalisuoralle kaarruttaessa. Viitosradan selvittäessään Faith In Life on korkealla.

12 Little Easy tsemppasi Kajaanissa keulasta kakkoseksi. Ruuna oli hyvä, mutta pystyy parempaankin, sillä parhaimmillaan ollessaan se olisi viimeksi voittanut. Suunta on nyt oikea ja ruuna on pelihevosia.

14 Honorary Consul on huomattavasti tauluaan vaarallisempi. Edellisessä voitossaan ruuna jäi startissa rumasti mutta ehti silti vielä helppoon voittoon. Toissa kerralla tehtävä oli Toto76:ssa mahdoton 6. ulkoa. Viimeksi ruuna otti puolestaan jälleen lähtölaukan. Ruuna starttaa suljetulta radalta yksin matkaan ja avannee rauhallisella kiihdytyksellä ravia. Tämän jälkeen mitä tahansa voi tapahtua.

Yllättäjät: 3 Ballerina Fastback laukkasi viimeksi lähtöön, mutta teki tämän jälkeen kovan juoksun. Tamma kokee ohjastajanparannuksen ja on huomioitava.

6 Renee Journey kiri Kajaanissa 2. ulkoa varmasti kakkoseksi. Viimeksi tamma oli puolestaan tasainen 2. ulkoa, kun sai maalisuoralla kiritilaa. Otteiden on terävöidyttävä, mikäli tamma mielii kovassa lähdössä kamppailla kärjessä.

Pelijakauma: Honorary Consul (3%) on lähdön paras merkki. Renee Journey (12%) ei maistu.

Juoksunkulku: Hataar The Brave johtaa alun, mutta sillä tähdätään selkäjuoksuun. Ballerina Fastback tai Renee Journey hakee keulapaikan ja Faith In Life kiertää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Callela Lancelot sai Mikkelissä pidettyä keulapaikan ja homma oli tämän jälkeen selvä. Turussa ruuna kohtasi D.D.'s Hitmanin ja muut hurjat eikä riittänyt 4. sisältä parhaille. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja mailin matka käy mainiosti, joten hyvä avaaja on ilman muuta kärkitaistossa.

Haastajat: 1 Baby Field pääsee hyvin matkaan, mutta sairastauolta sillä ei todennäköisesti ajeta keulasta. Johtavan kannasta tamma on erittäin lähellä totosijaa.

10 So Clueless olisi eturivistä ollut nopea avaaja, joten lähtöpaikka on miinusta. Viimeksi Joensuussa ruuna palasi voittokantaan saatuaan hyvän juoksun johtavan kannassa.

3 Evelyn Sundance on tauluaan parempi. Vieremällä tamma osoitti nousukunnon oireita kirimällä selkäjuoksun jälkeen mainiosti maaliin. Hyvältä paikalta tamma omaa saumat korkealle.

Yllättäjät: 4 Huambon juoksut onnistui voittostarteissa mainiosti. Viimeksi ori lähti 2. ulkoa kolmannelle viieisellä takasuoralla ja laukkasi maalisuoralla taistosta rahasijoista.

5 Low Flyer voitti Jämsässä kuolemanpaikalta ja 9 Witch It puolestaan keulasta. 6 Mr Malcom yritti Vieremällä keulasta ja olikin asiallinen mutta voittoon suoritus ei vielä riittänyt.

Pelijakauma: Callela Lancelot (49%) on alipelattu suosikki. Evelyn Sundance (4%) on paras merkki yllättäjistä.

Juoksunkulku: Callela Lancelot hakee keulapaikan Baby Fieldiltä. Low Flyer jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 3,8
Toto4-2: 1
Toto4-3: 8,5,12,14,3
Toto4-4: 2
Hinta: 2,00 €

Suuri
Toto4-1: 3,8
Toto4-2: 1
Toto4-3: 8,5,12,14,3,6,9,4,11,2
Toto4-4: 2,1,10,3,4,5,9,6,12
Hinta: 36,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›