Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto76 Ylivieska 13.8.2016

Julkaistu:

Toto76
Malja-ajossa luotetaan Surprise Lordiin, vaikka taustajoukoilta kuuluu kummia. Toinen Toto76-varma on maililla viihtyvä Star Martini.

Toto76-1

Suosikki: 15 Hissun Aarre ahkeroi Turussa molempina päivinä ja sekä kuski että hevonen tekivät sataprosenttista työtä. Juoksut onnistuivat täydellisen nappiin ja se palkitsi ne hienoilla kireillä. Nopean ruunan niukka suosikkiasema on ehkä oikein, muttei sekään saa yllättää, mikäli takamatkalta tulee ongelmia juoksunkulun suhteen. Juoksulanka toki auttaa vauhdikkaasti matkaan ja ravivarmuus on miellyttävä hyve.

Kovimmat haastajat: Ravivarmuus on juuri se asia joka 7 Villiekolta uupuu. Ori on parantanut hurjasti Antti Ojanperän käsissä, mutta laukkoja tulee edelleen. Joensuussa laukka tuli heti alussa ja viimeksi loppusuoralle kaarruttaessa, kun ori vaikutti voittajalta jyrättyään johtavan rinnalta keulaan. Ehjällä juoksulla Villieko pystyy parantamaan ennätystään ja sen jälkeen varsinkin takamatkalta alkaa olla haastellista ehtiä.

1 Taiga Tuulia tulee peliosuuksissa seuraavana, mutta sen komea tulosrivistö on tätä helpommista tehtävistä, eikä tamma kiinnosta hyvältä paikaltakaan.

12 Manin Muisto puskee 26-pintaan lähes juoksulla kuin juoksulla ja on ajoissa lappukamaa.

Yllättäjät: 5 Upea Ursula on aivan liian vähällä huomiolla. Viimeksi tamma voitti helpon lähdön pystyyn, mutta on osoittanut riittävyytensä kovemmissakin lähdöissä. 13 Mysteerio on rajussa iskussa, mutta voltin vitosrata tietää lähes varmasti lähtölaukkaa. 2 I.P. Muskotti on ollut säännöllisesti parempi kun rattailla on nähty ammattimies, eikä tämäkään kerta luultavasti tee poikkeusta. Lähtöpaikka aiheuttaa murheen 16 Akkaattalle, joka nyt ei muutenkaan ole ollut kovin innokas voittamaan, vaikka on tehnyt hyviä esityksiä jo iät ja ajat. 8 Nooran Vili ja 10 Sävel-Muisto ovat myös hevosia joita ei saisi unohtaa, sillä täydellisellä onnistumisella niilläkin on saumansa, mutta suosituksissa kulkee rajat, eikä tämän kaksikon rastaamiseen riitä enää rahkeet.

Pelijakauma: Yllättäjäosastossa on alustavasti aliarvostettuja hevosia. Erityisesti Upea Ursula.

Juoksunkulku: Turon Taika Rols on nopein alussa, mutta luopuu paikastaan. Kärkeen etenee joko Upea Ursula tai Villieko. Taustalta tehdään ajoissa ratkaisuja. Suosikilla ei voi ajaa pitkää kiriä ilman selkää, mutta vetoapuja on luultavasti tarjolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Suosikki/varma: Maili ja takarivi ei ole koskaan ilahduttava yhdistelmä, mutta 10 Star Martini valikoituu silti voittosummien puolesta kirjavassa Hopeadivisioonassa varmaksi saakka. Markku Niemisen valmennettavan suoritustaso on hieman ailahdellut, mutta sen perustasokin on kova tähän porukkaan. Heikkoa paikkaa tasoittaa hieman edessä oleva nopea avaaja, jonka takaa kuusivuotias pääsee kuitenkin kutakuinkin järkeviin iskuasemiin. Star Martini osoitti viimeksi Vermossa, että kiri irtoaa selästä hyvin ja Ylivieskasssa suoraa riittää.

Kovimmat haastajat: 5 Dixie Exclusive kiri Oulussa näyttävästi, muttei kello kuitenkaan näyttänyt viimeiselle 800 metrille kuin 13,3-lukemia ja ylivoima oli enemmän muiden heikkoutta. Tässä sama kyyti ei riitä, eikä nopeiden avaajien ulkopuoleltakaan ole helppo saada juoksua. Yliarvostettu haastaja.

Suur-Hollola -finalistit 7 Yahuu Hoss ja 11 Caesar de Veluwe on myös paiskattu haastaville paikoille. Yahuu Hoss voitti Joensussa oikein sopivan tehtävän ja kunto on hyvä, mutta tarvittavan juoksun saaminen on haastavaa. Jälkimmäinen on huilannut Lahden jälkeen ja tuskin on tässä terävimmilläänkään.

Yllättäjät: 3 All In ja 1 Bory ovat paraatipaikoilla ja nopeina hevosina peliosuuttaan vaarallisempia. Ne ovat haastajaryhmää kiinnostavampia merkkejä, mikäli haluaa varmistaa suosikkia. Varsinkin Bory varmasti parantaa startti alla. 8 Leemark's Augustille oli viimeksi kova alkuvauhti liikaa täydellä matkalla. Maililla ruuna kestää varmasti paremmin, mutta tältä paikalta ruutia palaa väkisinkin alussa paljon. Toinen vaihtoehto on pakitella alussa, mutta ei hevonen tässä seurassa takaa kaikkia kierrä. 12 Haras du Pinin kohdalla nähtiin viimeksi, että 300-400 metrin kiri on maksimi mihin ruunalla on varaa ja siihen suhteutettuna paikka on nyt mallia toivoton. Sähäkkä 4 J.C. Lady Princess nousee edellisen tapaan uuteen divisioonaan ja rima taitaa nousta hieman liikaa kerralla. 6 Ed Rapide voisi olla todellinen jättiyllättäjä. Kelpo esityksellä Suomessa pari starttia sitten aloittanut ori oli Oulussa pussissa.

Pelijakauma: Suosikki ja haastajat ovat alustavasti ylipelattuja. Parhaimmat merkit löytyisivät yllättäjäosastosta, mutta Star Martini huolitaan hieman ylipelattunakin varmaksi.

Juoksunkulku: Bory on sisäradalta keulasuosikki, mutta haastetta tulee ainakin J.C. Lady Princessiltä, sekä luultavasti myös uloimpaa kiihdyttävältä Leemark's Augustilta. Bory tai Leemark's Agust johtaa. Avausksesta tulee melkein väkisin rapsakka ja se puoltaa kirissä iskevää Star Martinia ja miksei toki myös muita kirihevosia. Pitkällä suoralla kenttä luultavasti kääntyy lopussa jollain muotoa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Suosikki: 2 Särkän Kalle on suurella todennäköisyydellä Huippudivisioonan paras hevonen, mutta siihen suhtaudutaan pienellä varauksella. Ori ei Kouvolassakaan ollut suhteellisen helpossa tehtävässä mitenkään terävimmillään, vaikka puristikin 4. ulkoa pitkällä kirillä niukkaan voittoon. Ori osaa laukatakin vailla sen merkittävämpää syytä. On toki mahdollista ja jopa todennäköistä, että kuusivuotias on valmisteltu hyväpalkintoiseen Toto76-lähtöön viime kertaa paremmin, eikä vastuskaan päätä huimaa. Perusmerkki, mutta ei selvänä suosikkina kuitenkaan varma.

Kovimmat haastajat: Kipakka 8 Vilma Lyydia ei ole aina ohjastajan hallinnassa, mutta kyvyt ovat kovat. Mauri Jaaran ja tamman yhteistyö on ollut kultaista kolmessa viimeisestä neljästä kerrasta ja voi saada tässä jatkoa. Paikka on ulkona, mutta nopeudellaan hevonen voi päästä täältäkin hyviin asemiin. Vieremällä Vilma Lyydia voitti keulasta oikein varmasti.

1 Apilan Pallosalama osaa olla oikea murheenkryyni, sillä veto saattaa loppua jo matkalla ilman mitään järjellistä syytä. Kahdessa viimeisessä ori on kilpaillut jenkkikärryillä ja kiri viimeksikin oikein positiivisesti päätyyn saakka. Olisi mielenkiintoista nähdä miten hevosen huumori kestää uudella kärrybalanssilla johtopaikalta, sillä keulat se pitää, mikäli kuski niin haluaa. Joka tapauksessa juoksu onnistuu tästä hyvin ja Apilan Pallosalama kuuluu ajoissa kupongeille.

9 Iitan Ilo on palannut etelän kiertueelta takaisin kotiin. Tamma jäi kesällä ilman voittoa, mutta oli pari kertaa hieman epäonnekaskin, kuten viimeksi Jämsässä, kun kiritilat olivat ratkaisuvaiheessa tukossa. Voitto taitaa olla tiukassa nytkin, mutta hyvä sijoitus ei saa yllättää.

3 Salaus sai kesällä nopeasti lisätienestejä, eikä ole aivan pystynyt vastaamaan nousseisiin sarjoihin. Hieman ruunasta paistaa jo kilpailuväsymyskin. Ei se tietysti tässä seurassa vapaalta radalta vaaraton ole, mutta voitto olisi ainakin vihjaajalle yllätys, ellei taso taas jostain syystä nouse.

5 Maisema on rutinoitunut menijä tähän sarjaan, mutta hieman tuntuu varsinkin Forssan esityksen perusteella, että aivan paras isku on hukassa. Ori kuuluu lapulle, mikäli rastaa useamman, mutta suositusten rahkeet eivät Maisemaan asti nyt veny.

Yllättäjä: 11 Rosari kärsii heikosta lähtöpaikasta ja lisämurheena ovat eteen sattuneet tasaiset avaajat. Lappeessa sopivassa seurassa kirivoiton ottanut ruuna on tehnyt useamman hyvän esityksen tässä sarjassa ja oli Joensuussakin pussissa, mutta voittoa ajatellen hevosen olisi ollut hyvä päästä heti alussa kärjen tuntumaan.

Pelijakauma: Apilan Pallosalama on paras merkki.

Juoksunkulku: Apilan Pallosalama pitää ensin keulat. Sillä saatetaan haluta selkä eteen, jolloin keulahevonen on joko Salaus tai Vilma Lyydia. Näistä jälkimmäisellä on alussa toki laukkariski.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Suosikki: 2 Belly Button on kokenut melkoisen muodonmuutoksen siiryttyään Teivon mäeltä Sastamalaan ja Tuija Irrin talliin. Tamma on mainiolla paikalla ja esiintynyt kahdesti tosi vakuuttavasti, jyräten esimerkiksi viimeksi ykköseksi johtavan rinnalta. Lähes 70 prosentin peliosuus on kuitenkin mallia järjetön, sillä ei viisivuotias nyt vielä mikään satavarma suorittaja ole kahden hyvän esityksen myötä ja voitot ovat kuitenkin tulleet iltaravi- ja lounasravilähdöstä. Selvä ykkösmerkki ja aiheesta selvä suosikkikin, mutta näin pelattuna mukaan olisi otettava muitakin. Tasapainossa se on toki hieman hölmöä, mutta parempi vaihtoehto sekin kuin varmavalinta tai täysi ohipeli.

Kovimmat haastajat: Haastajien järjestyksestä toimituksessa ollaan pelikansan kanssa hieman eri mieltä ja ensimmäisenä nimetään hyvältä paikalta Toto76-sarjoissa rutinoitunut 1 Sahara Hotlady. Tamma kiri Turussa selväksi kolmoseksi ja hävisi vain hurjalle kaksikolla Pine Crown T.C, sekä Tiger Ecus. Kaksikko, joka luultavasti olisi tähän osallistuessaan hyvinkin yhtä pelattu kuin nyt suurena suosikkina starttaava Belly Button.

11 Dreaming Blues oli Turussa turhan virtava ja kesti siihen nähden keskipitkällä matkalla positiivisesti. Nyt tamma saa selkäjuoksun, joka on varmasti plussaa, eikä paikkaa voi pitää aivan niin suurena miinuksena kuin se voisi olla.

9 Last Finn on tehnyt karmean vahvoja esityksiä läpi kesän. Se on kärsinyt heikoista paikoista ja ehkä hieman kokemattoman ohjastajan ajolinjoistakin niiden myötä, mutta on puskenut äärimmäisen rehdisti. Nyt hevonen olisi valmiiksi toisella radalla, joten juoksusta luulisi tulevan inhimillisemmän.

Kansan kakkossuosikki 7 Bessie Bliss on viihtynyt pohjoisessa ja sillä on näyttönä kesältä Toto76-voittokin. Tamma on yksi monesta, eikä sitä vastaan olla, vaikkei hevosta nähdä näistä asemista selkeästi kakkoshevosena kansan tapaan. Useampaan lapulle.

4 Evolution Web kiri Vermossa komeaan Toto65-voittoon 3. ulkoa pinkoen 13,2/700. Tamma on edelleen laitamerkkejä, vaikkei Vermon lähtö nyt tasollaan häikäissyt.

Yllättäjät: 12 Tribestream on rajussa iskussa, mutta piippuhyllyn paikalta mutkia riittää. Ei hevosta kannata silti kokonaan unohtaa, kun alustava peliosuus on naurettavan alhaisella tasolla. 10 Crown Ecus on kerännyt rahansa Pohjois-Ruotsista ja tämä lähtö on tasokkaampi kuin vastaavat sarjat länsinaapurissa niillä leveysasteilla. Tamma on ilmoitettu juoksevaksi kengillä ja se laskee mielenkiintoa entisestään, sillä paras esitys on ilman kenkiä. Jaksava hevonen, jonka rastaaminenkaan ei olisi useampaan merkkiin mitenkään väärin.

Pelijakauma: Belly Button on alustavasti ainakin parikymmentä prosenttia ylipelattu ja se alkaa olla jo anteeksiantamattoman paljon. Sen myötä lähdössä on aliarvostettuja merkkejä yli puolenkymmentä ja revitys alkaa olla paikallaan.

Juoksunkulku: Eturivin ennakkoon nopeimmat jäivätkin pois, joten suosikki voi päästä keulapaikallekin, vaikka se alustavasti tuntui utopistiselta. Suurin uhka kiihdytyksessä ja todennäköisin keula on kuitenkin poisjääntien myötä pari pykälää sisemmäksi pääsevä Bessie Bliss.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Suosikki: 8 Siirin Älli piti Kajaanissa suoraan tauolta Virijorin varmasti pihdeissään loppuun saakka, mutta ei siinä esityksessä ollut vielä mitään niin ylimaallista, että selkeä suosikkiasema olisi perusteltu tässä seurassa. 25,0-tuloksessa ei näyttänyt olevan kauheasti varaa ja tässä on mentävä merkittävästi kovempaa. Toki on mahdollista, että ruuna parantaa startti alla paljonkin, eikä sitä luiskaan heitetä, mutta vain yksi monesta.

Kovimmat haastajat: 11 Elias Intomieli jäi Turussa vain senttien päähän tämän matkan kuninkuusosalähtö-voitosta ja esiintyi muutenkin koko kisasssa edukseen. Kova puristus saattaa tietysti painaa hieman jaloissakin, mutta suurempi ongelma on suljettu paikka takamatkalla, joka tuo merkittävästi lisämetrejä.

2 Mikko Mania voitti Joensuussa vastaavan tehtävän keulasta, mutta ei kyllä varsinaisesti vakuuttanut ennen sitä Lieksassa voitosta huolimatta, eikä varsinkaan Kajaanissa voiton jälkeen. Oriista on vaikea tällä hetkellä sanoa onko se lintu vai kala kuntonsa suhteen, mutta se tuntuu ainakin alustavasti ylipelatulta. Toki todennäköisenä keulana se on hevonen joka nyt ainakin on ohitettava voittaakseen.

9 Rikelme on ottanut kaksi voittoa viimeiseen kolmeen starttiin, mutta ei olemus kyllä vieläkään kieli, että hevonen olisi muuttumassa voittokoneeksi. Paljon pelattuna ori ei ole kovin kiinnostava pelihevonen, vaikkei sen rastaaminen useampaan merkkiin toki väärin ole. Vermossa Rikelme eteni 3. ulkoa keulaan viimeisessä kaarteessa ja piti niukkaan voittoon.

Yllättäjät: Tämän kategorian hevoset ovat puolestaan oikeinkin kiinnostavia ja sen myötä lähtö tuntuukin hieman oudosti pelatulta. 10 Vektorin Maine on hieman alakuloisen kesän jäljiltä saanut rytmistä kiinni ja ruuna on kirinyt Joensuun starteissa oikein positiivisesti. 7 Aki-Vei on puolestaan yksi koko kierroksen parhaista merkeistä. Kokenut ruuna oli Jämsässä pussissa ja hävisi viimeksi Rikelmelle äärimmäisen niukasti, vaikka joutui tekemään avauskierroksella rutkasti töitä kolmannellakin radalla. 5 Jylhätuli on parantanut merkittävästi kengittä ja sen luulisi jossain nappaavan voitonkin vielä. 4 Helmen Vili on vaihtanut tallia ja siltä voi odottaa tässä oikeastaan mitä vaan. Kyvyt hieman omalaatuisella ruunalla riittävät taatusti ja muutokset voivat piristää merkittävästikin.

Pelijakauma: Yllättäjäkategoriassa on useampi oudon aliarvostettu.

Juoksunkulku: Mikko Mania ei ole nopein ensi metreillä, mutta hakee nopeasti keulan. Pieni paalu auttaa takamatkan kovat nopeasti mukaan kärkiryhmään. Elias Intomieli lähtee taustalta ensimmäisenä miehittämään ulkorataa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Suosikki: Stayer-matka on ravien todellinen herkkupala ja ehdottomasti Toto76-päivän tasokkain lähtö. 1 Madrid on yksi parhaista hevosista Suomessa alle 20000 euron voittosummalla, ellei paras. Hevonen on paalulta ansaitusti suosikki, vaikka haastajissa riittää. Juostava matka on kuitenkin laskettava kysymysmerkiksi, vaikka hevonen vaikuttaakin vahvalta ja on selvittänyt 2600 metriä kunnialla. Kolme kierrosta on silti kolme kierrosta, eikä kukaan voi väittää hevosen suorittavan sen parhaalla tasolla ennenkuin se on nähty. Madrid ei ole myöskään koskaan ollut volttilähdössä kilpailutilanteessa, joten sekin on kysymysmerkki. Jykevä jenkki voitti Turussa helposti, vaikka joutui viilettämään avauskierroksen alle 13-kyytiä. Kuten todettua, ansaitusti suosikki, muttei kaikkine kysymysmerkkeineen mitenkään edullinen lähes viisikymmentä prosenttia pelattuna ja varmistuksia vaaditaan.

Kovimmat haastajat: 12 William Birdland on hevonen, joka tällä matkalla voi ottaa Madridin kiinni 20 metriä takaakin. Ori oli kivikovassa seurassa todella vakuuttava Turussa ja huonosta startista on muutenkin aikaa. Steel Anemonen poisjäänti auttaa lähtöpaikassa paljon ja alun laukkariski putoaa merkittävästi, kun ori pääseekin nelosradan sijasta volttaamaan kolmoselle. Mikkelissä vitoselta kun ei ollut asiaa ravilla matkaan.

Eivätkä hyväkuntoiset haastajat William Birdlandiin lopu. Peliprosenttien valossa 6 Willy Wingston on myös haastajakategoriassa, mutta se tuntuu nyt yliarvostetulta, sillä vastus kovenee edellisestä oikein merkittävästi. Ruuna on toki ollut kokoajan hyvä, vaikka heikot paikat ovat pitäneet sen poissa voittajaesittelystä kolme kertaa putkeen.

Yllättäjät: Vähällä huomiolla on myös tosi hyviä. 11 Boulder Cannon veti Turun stayer-matkalla keulassa kovaa ja hävisi vain selässään liftanneelle Sue's Photolle. 3 Umberto Croftin tuurit ovat vihdoin kääntyneet ja useampi perättäinen pussijuoksu on muuttunut orastavaksi voittoputkeksi. 9 Road To Victory on juhlinut pohjoisessa, mutta esitykset kestävät päivänvalon Toto76-tasollakin. 15 Sahara Rouge kiri hyvin Teivossa ja osoitti että Vaasan vaisuus oli väliaikaista. 16 Mountain Cleaver otti vakuuttavan voiton Vermossa tällä matkalla. Ruotsin reissulla tuli laukka, mutta enemmän huolettaa ikävä suljettu lähtöpaikka. 2 Wille Caramell ja 7 Svadilfari ovat elämänsä kunnossa, eivätkä viime aikojen useat voitot ole sattumaa. Lähdön tasosta kertoo kuitenkin se, että ne ovat aiheesta tässä muutaman prosentin hevosia.

Pelijakauma: Madrid on liikaa pelattu, samoin Willy Wingston. William Birdlandin kunto edellyttää päälle 20 prosentin osuutta potista. Umberto Croft ja Road To Victory ovat minipinnaosastosta selkeimmin aliarvostettuja yllättäjiä.

Juoksunkulku: Madridin volttikäyttäytyminen on kysymysmerkki ja se todennäköisemmin menettää kuin pitää ensimmäisen keulan. Luultavasti suosikki etenee kuitenkin keulaan avauskierroksella. Takamatkan hyvillä saatetaan tehdä ratkaisuja ajoissa, mutta Forss saattaa huolehtia keulassa sen verran vauhdista, ettei kukaan ilmaiseksi eteenpäin kierrä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Suosikki/varma: St. Michel -ajossa 9,7 hurjastellut 9 Surprise Lord ei ole saanut aikoihin palkintoa voiton muodossa, vaikka esitykset ovat kivikovissa lähdöissä olleet mainioita läpi kesän. Turun retkestä tuli fiasko monin tavoin, mutta ori tsemppasi sielläkin hyvin keulapaikalta ja hävisi vain selässään liftanneelle Venicelle, sekä vahvalle Jonesylle. Valmentaja varoittaa, että Turun juomattomuus ja siitä seurannut jäykkyys vaikuttaa vielä tässäkin ja tähtäin on Suomen Mestaruudessa. Fakta on silti, että hevosen perusrutiinitason pitäisi tässä seurassa riittää puolitehollakin ja siitä poimitaan rivin päätökseen varma.

Kovimmat haastajat: Haastajaryhmä on tasainen ja luvalla sanoen hieman tasotonkin. 3 Buck Boko on tehnyt työnsä rehdisti jo pitkän aikaa ja punnertaa varmasti taas mukaan ainakin tototaistoon. Ruunan nopeusominaisuudet eivät tahdo riittää tällä tasolla voittoihin, mutta voimista homma ei jää kiinni ja Ylivieskan pitkä suora on varmasti etu. Voiton mahdollisuutta nostaisi, mikäli lähdössä pidettäisiin oikein kovaa tempoa, mutta vauhdittajan rooli taitaa jäädä ruunalle itselleen.

7 Up Up And Away on jatkanut Lappiin muuttonsa jälkeen hyvällä tasolla. Kajaanissa tosin BWT Hellion jäi ohittamatta parijonosta, eikä sitä nyt plussaksi voi laskea. Suurempi miinus on juostava matka, sillä jenkkiori on selvästi parempi maililla, jolla Festivaali-ajon voitto esimerkiksi tuli.

1 Costatantisoldi on startannut kahdesti laiduntamistauon jälkeen ja ruuna vaikuttaisi vielä vanhoilla päivilläänkin innostuvan hyvään kuntoon. Juoksu ei sujunut viimeksi ihan oppikirjan mukaan, mutta Costatantisoldi pinkoi terävästi perille ja on nyt hyvältä paikalta kiinnostavin vaihtoehto suosikin takana.

Teivossa pussiin jäänyt 10 Prey Frontline alisuoritti kesän, mutta kenkien riisuminen on piristänyt ja Vermon startti oli jo asiallinen suorite. Silti pelijakauman alustava kakkossuosikkiasema tuntuu liioitetulta, varsinkin kun lähtöpaikkakaan ei ole kovin miellyttävä takarivin uloimpana.

Yllättäjät: 4 Maffioso Face otti Joensuu-ajossa maksimisijoituksen 3. sisältä ja esiintyi hieman tasaisesti Turussa pitkällä matkalla. Voittoon vaadittaisiin terävöitymistä. 8 Rainbow Zet oli edellisen edellä Joensuu-ajossa ja kelpo kakkonen johtavan takaa. Kuntonsa puolesta ori voisi olla tähän kiinnostavakin pelihevonen, mutta lähtöpaikka on turhan haastava. Nopea 5 Classic St Pat esiintyy varmasti ja kerää kokoajan sijoituksia kärjen tuntumassa, mutta voitot ovat olleet näissä tehtävissä tiukassa ja tuskin mikään sillä saralla muuttuu tähänkään.

Pelijakauma: Surprise Lord on aiheesta selvä suosikki ja kelpo varma. Varmistuksista kiinnostaisi ensimmäisenä Costatantisoldi.

Juoksunkulku: Tiukimmin johtopaikasta taistelevat Oracle, Classic St Pat ja Up Up And Away. Avaus luultavasti venyy, sillä Oraclella on ohje pitää keulapaikasta kiinni, mikäli mahdollista.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 15,7,12,5,13
Toto76-2: 10
Toto76-3: 2,8,1
Toto76-4: 2
Toto76-5: 8,11,10,7
Toto76-6: 1,12
Toto76-7: 9
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto76-1: 15,7,12,5,13
Toto76-2: 10
Toto76-3: 2,8,1
Toto76-4: 2,1,11,9,7,4,12
Toto76-5: 8,11,10,7,5,4
Toto76-6: 1,12,11,3,9
Toto76-7: 9
Hinta: 157,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt