Ravivihje: Toto4 Oulu 8.8.2016

Julkaistu:

TOTO4
Avauskohteen Frazier Boko palaa takaisin voittokantaan Oulun Toto4-kierroksella.

Toto4-1

Suosikki: 2 Frazier Boko on avauskohteessa liki voittoa. Ori tsemppasi Kuopiossa mainiosti kuolemanpaikalta ja meni kovan ajan eikä Vieremän esityksessäkään ollut moitetta. Ori nousi Einari Vidgrenin muistoajossa etusuoralla viimeiseen ulos, mistä Frazier Boko kierteli mukavasti kolmatta ilman vetoapua. Lähtö on nyt huomattavasti helpompi eikä kuski vaihdu ainakaan huonompaan.

Haastajat: 16 Leemark's Ambrose pystyy takamatkalta kehittämään rajun loppukirin, kuten teki Kaustisen Toto76:ssa. Viimeksi tamma piti keulasta ykköseksi. Sitä ajoi yksi maailman parhaista kuskeista, Joseph Verbeeck.

3 On Va Voir hyötyy paalun lähtöpaikasta, ja kolmosradalta ori on lähellä ensimmäisiä keuloja. Sekä piikistä että johtavan selästä se pystyy olemaan tototaistossa. Viimeksi Joensuussa ohjastaja tarjotis oriille erittäin tarkan juoksun 2. ulkona eikä kääntänyt kuin viimeisellä satasella. On Va Voir kiri tilaa saatuaan oikein pirteästi.

Yllättäjät: 7 Prince Dean kiri Kajaanissa 4. ulkoa tototaistoon ja oli Vieremällä vielä napsun verran parempi. Se lähti viimeisen kierroksen alussa 5. ulkoa kolmannelle ilman vetoapua ja kiersi mainiosti kakkoseksi. Prince Dean pääsee voltista hyvin liikkeelle.

12 Berto Vaikko sammui eilen kuolemanpaikalta, mutta aikaisemmissa kisoissa ruuna teki hyviä suorituksia. Lyhyt starttiväli kelpaa Pihtiputaan perusteella mainiosti.

14 Fade To Jam hallitsi Kaustisella keulasta. Ruuna jää viitosradalta hännille, ja tämän jälkeen kärkisija on tiukassa, vaikka kunto onkin hyvällä mallilla.

10 Gustav K. on jonkin verran viime sijoituksiaan parempi. Viimeksi ruuna teki työt kolmannella ja oli hyväksyttävä, mutta kärkikaksikkoa se ei olisi sinä päivänä tavoittanut vaikka olisi ollut kuinka mainio tahansa.

Pelijakauma: Frazier Bokon (50%) peliosuus voisi olla suurempikin, joten kyseessä on hyvä varma tälle kierrokselle.

Juoksunkulku: On Va Voir ja Prince Dean lähtevät parhaiten liikkeelle. Kaksikon päästyä sopuun juoksupaikoista, tulee Frazier Boko eteenpäin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Rosi's Bianca oli Ylivieskassa 2. ulkona pitkään vailla kiritilaa ja tuli hyvin, kun sai vapaata latua eteensä. Vieremällä Rosi's Bianca voitti helposti keulasta. Tamma pääsee voltista oikein hyvin liikkeelle ja ravia lähtiessään se ottaanee keulat. Rosi's Bianca on perusteltu suosikki.

Haastajat: 9 Global Passion teki loistojuoksun toissa kerralla kiertäessään 4. ulkoa ykköseksi pitkällä kirillä ilman vetoapua. Vaasassa tamma oli pitkään pahassa pussissa ja menetti mahdollisuutensa.

2 Spicy Day sai Kaustisella kiven silmäänsä ja jäi sitten huoltotauolle. Tamma palaa positiivisin tallitiedoin starttiviivalle ja on hyvistä asemista varottava. Tallin Siirin Älli voitti eilen, joten stallform on oikealla mallilla.

8 Dizebell Gran kiersi viimeksi 5. ulkoa riskisti neljänneksi. Juoksun onnistuessa tamma on yksi mahdollisista.

Yllättäjät: 6 Enya Web kiri Kaustisella terävästi, kun sai kiritilaa 2. sisältä. Viimeksi Enya Web lähti 3. ulkoa kolmannelle viimeisen takasuoran lopussa, mutta oli vain tasainen.

Paussilta palaava 10 Ain't She Sweet oli viime starteissaan kipeä, ja kyseiset startit voi unohtaa. Tamma teki alkukesästä hyviä juoksuja eikä ole täysin ulkona, jos on heti lähellä parastaan.

5 Elvira Di Quattro paikkasi Ylivieskassa mukavasti lähtölaukkansa ja oli viimeksi hyväksyttävä keulasta. Viitosrata ei suosi kookasta tammaa, joka pääsee auton takaa volttia paremmin liikkeelle.

Pelijakauma: Enya Web (6%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Spicy Day ja Rosi's Bianca haluavat keulaan, ja näistä Rosi's Bianca ottaa vetovastuun. Myös Enya Web tulee eteenpäin, mutta se jäänee johtavan rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Anaheim Kemp jäi viimeksi pussiin johtavan taakse ja sijoitus jäi keskinkertaiseksi. Toissa kerralla ruuna oli mukana kovassa lähdössä, missä teki sijoitustaan paremman juoksun. Nyt tehtävä on sopivan näköinen, ja ruuna on suosikki vaikka lähtörata ei parhaimmasta päästä olekaan.

Haastajat: 3 Justine's Joy joutui viimeksi vetämään liian kovaa keulassa ja taipui. Tätä ennen tamma juoksi keulassa ja kamppaili voitosta, mutta jäi lopulta hopealle. Justine's Joy kiihtyy auton takaa mainiosti ja juoksee joko keulassa tai johtavan perässä.

12 Texas Gel ei ollut toissa kerralla parhaimmillaan 3. ulkoa, mutta viimeksi ruunalla jäi jossiteltavaa ainakin kakkossijan suhteen. Texas Gel lopetti 3. sisältä oikein terävästi kun sai viimeisellä satasella tilaa, mutta ei ehtinyt parantaa. Lähtöpaikka pudottaa ruunan osakkeita selvästi.

4 Global Perfection juoksi Porissa 5. sisällä, mistä se nousi 3. ulos viimeisellä takasuoralla. Global Perfection pudotti maalisuoralla takaisin sisälle ja lopetti hyvin kolmanneksi.

Yllättäjät: 1 Sophie Savage ei ole ollut viime starteissa parhaimmillaan, ja siksi tamman voitto olisi yllätys. Peruskapasiteetti riittäisi tässä lähdössä pitkälle.

10 Briso Herman on kärsinyt vaivoista. Ruuna palaa pieneltä huoltotauolta ja saattaa olla jopa hiukan parempi kuin tiiviillä starttirytmillä, kun paikat ovat kunnossa.

7 Astaire America seuraili toissa kerralla johtavan takaa kakkoseksi ja viimeksi ruuna laukkasi lähtöön. Tarkalla juoksulla totosija on mahdollinen.

Pelijakauma: Texas Gel (6%) ja Global Perfection (5%) peliosuus on liian pieni.

Juoksunkulku: Justine's Joy nappaa keulat ja saa Anaheim Kempin rinnalleen. Avaus on reipas.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Loistoasemista starttaava 2 Dixie Exclusive olisi voinut menestyä jo Vaasassa, missä ruuna laukkasi johtavan rinnalta loppukaarteessa. Viimeksi Bodenissa Dixie Exclusive juoksi 6. ulkona, mistä ruuna teki pitkän kirin ja ehti neljättä rataa pitkin totoon. Nyt tehtävä on sopivaa tasoa.

Haastajat: 3 Hamtaro S matkasi Ylivieskassa 5. sisällä ja nousi viimeisellä takasuoralla kolmannen radan jonoon kolmanneksi. Ruuna teki hyvän juoksun ja ehti totoon. Lähtöpaikka on hyvä, ja Hamtaro S:lla on saumat tarkkaan reissuun.

7 Naughty La Marc oli kesä-heinäkuussa mainiossa iskussa ja samanlaisena se olisi tässä lähdössä lähellä. Esimerkiksi Ylivieskassa ruuna teki loistojuoksun kuolemanpaikalta eikä hävinnyt kuin selästä iskeneelle Blue Porschelle. Kuukauden starttivälillä päivän vire on hieman hämärän peitossa.

8 Millstone's Lissom kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Toissa kerralla vastus oli liian kova ja viimeksi tamma jäi reippaassa avauksessa kuolemanpaikalle. Lähtöpaikka on taas heikko, mutta onnistuneella juoksulla tammalla on sanansa sanottavana.

10 Benjamin Duo tsemppasi Vieremällä upeasti johtavan rinnalta, mutta viimeksi meno ei ollut aivan yhtä terävää 4. ulkoa. Veteraanin vire vaihtelee päivän mukaan, joten se on hieman hankala veikattava.

Yllättäjät: 9 Lightsonlightsoff kiri Vieremällä mukavasti viime metrit. Vaasassa ruuna jäi pahoihin asemiin 5. ulos eikä jaksanut nousta kärkeen. Tarkalla juoksulla Lightsonlightsoff on yllätysvalmis.

11 Cash Lane on hyvän hevosen maineessa eikä sitä unohdeta vielä, vaikka esitykset ovatkin olleet toistaiseksi pettymyksiä. bodenissa ruuna kiersi johtavan rinnalle, jatkoi kierros jäljellä 2. ulkona ja oli tasainen.

1 Mr Big S:n peruskapasiteetti riittäisi tässä lähdössä pitkälle, mutta kilpaileminen on ollut katkonaista. Ruuna palaa jälleen paussilta eikä ole tallikommenttien mukaan parhaimmillaan, joten kärkisija olisi yllätys.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Twist Life katsoo ensimmäiset keulat. Naughty La Marc kiertää rinnalle ja hakee keulapaikan haltuunsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,9,2,8,6,10,5,3,7,11
Toto4-3: 6,3,12,4
Toto4-4: 2
Hinta: 8,00 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 4,9,2,8,6,10,5,3,7,11
Toto4-3: 6,3,12,4
Toto4-4: 2,3,7,8,10,9,11
Hinta: 56,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri