Auli, Aulikki

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Turku 31.7.2016 - 67505 euron jackpot jaossa!

Julkaistu:

TOTO65
Saaga S:n ravikuningatar-titteli vaikuttaa olevan sinettiä vailla. Toinen jackpot-varma on elävämpi tapaus ja vastavarma lähdön suosikille.

Toto65-1

Suosikki/varma: Suuri kuningatarsuosikki 5 Saaga S vain vahvisti asemaansa avausmatkalla ja otti keulasta leikittelevän helpon voiton. Hallitseva kuningatar ei ole eturivin nopein, mutta sitä saatetaan kunnioittaa niin paljon, että keulapaikka irtoaa siltikin matkan edetessä. Eikä sillä suurta merkitystä ole vaikkei irtoaisikaan, sillä Saaga S on niin paljon muita edellä tällä hetkellä, että voitto irtoaa vaikka johtavan rinnaltakin. Peliosuus on hurjan korkea, mutta niin on voiton todennäköisyyskin ja jackpot-jahdin voi käynnistää usein osuvalla varmalla.

Yllättäjät: 2 Akaasia oli positiivinen kolmas täydellä matkalla johtavan rinnalta ja hyvältä paikalta tamma on mailille jopa kakkossuosikki. 7 Huimariina oli lauantaina kakkonen, mutta maililla on huonolta paikalta vaikeampaa, varsinkin kun lyhyt matka ei muutenkaan ole bravuuri. Hevoselta toki riisutaan ilmeisesti kenkiä ja se voi tuoda yllätysmomentin. Sähäkkä 3 Virin Camilla pyrkii taas ensin keulaan ja jos se onnistuu, niin juoksupaikka löytyy taas johtavan takaa, josta tamma voi kestää lauantaita paremmin, kuten Mikkelissä. 1 Hissun Virva oli avausmatkalla vaisu parijonosta ja hyvältä paikaltakin sen menestyminen olisi nyt yllätys. 6 Pörnä-Tyttö kiri passiivisen taktiikan jäljiltä hyvin avausmatkalla, mutta nyt hyvän paikan löytäminen on vaikeampaa.

Pelijakauma: Ei vääristymiä ainakaan alustavasti, mutta vihjeenlaadintahetkellä toki vaihtoakin on vähän.

Juoksunkulku: Keulataisto käydään ratojen 1-3 välillä. Todennäköisesti Virin Camilla on nopein. Useimmissa tapauksissa ensimmäiselle keulalle kelpaa Saaga S:n selkä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Kuninkuuskilvan pakka sekottui kovasti avausmatkan jälkeen. 4 Jokivarren Kunkku oli pussissa, mutta ei toisaalta kirinyt hurjan innokkaasti lopussa kun tilaa oli. Nyt ori pääsee mielipaikalleen keulaan ja se pitää asemansa ainakin mailin suosikkina, vaikka kokonaiskilvan suhteen onkin jo tiukempaa. Suosikin varmistaminen on kuitenkin paikallaan.

Kovimmat haastajat: 3 Vitter kiri hieman onnekkaastikin ykköseksi lauantaina, vaikka voitto on aina voitto. Forssin ajokeilla toki tapaa onni kerääntyä, eikä se ole sattumaa. Hevosella jatkettaneen edelleen passiivisella taktiikalla ja se on Toto65-peliin varsinkin eilisenä voittajana hieman ylipelattu. Lisäksi on hyvä huomioida, ettei ainakaan Härmässä peräkkäisinä päivinä kilpaileminen ollut mieleen.

2 Marat oli yksi kuninkuuskisan jokerikorteista, mutta lauantain esitys oli hyvällä juoksulla pettymys. Nyt ori pääsee ainakin sisäradalle ja luultavasti suosikin selkään, eikä sitä vielä unohdeta.

5 Välähdys täytti vähintäänkin paikkansa kilpailussa noviisina ja toi väriä, kun se ravasi keulassa. Nyt juoksusta tulee vaikeampi ja avausmatkalla oriille tarjottiin periaatteessa jopa voittoa, eikä se kelvannut.

Yllättäjät: 7 Camri oli pettymys avausmatkalla, eikä juoksukaan tuskin suju kauhean hyvin tältä paikalta. 1 Suivikas ei myöskään saanut parastaan irti lauantaina ja jää nyt sisäradan syövereihin. 8 Köppinen oli positiivinen yllätys, mutta maililla tulee silti kiire. Samaa voidaan todeta vain niukasti voitonkin hävinneestä 10 Elias Intomielestä. Nopea 6 Hullumies oli pettymys vaikka lähdönuusinta varmasti vaikutti myös. 9 Pikkukahveli taisi protestoida, kun ohjastaja halusi ajaa passiivisemmin. Tässä tuskin pidätellään ja ori on hyvä merkki yllättäjäksi.

Pelijakauma: Jokivarren Kunkun prosentit jäävät yläkanttiin. Pikkukahveli on kiinnostavin yllättäjäehdokas.

Juoksunkulku: Jokivarren Kunkku hakee keulat Maratilta. Joka tapauksessa moni lataa ja avaus on varmasti kova.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Stayer-lähtö on aika mielenkiintoinen pelipähkinä. Kansan suosikiksi on kohonnut Joensuussa laukan jälkeen 10-vauhtia kirinyt 1 Boulder Cannon. Ori vaikuttikin ensi selauksella mielenkiintoiselta pelihevoselta, mutta se alkaa olla huomioitu jo hieman liiankin hyvin. Ykkösrata ei ole tasaiselle avaajalle mikään herkkupaikka ja tällä peliosuudella se on vain yksi monesta.

Kovimmat haastajat: Kakkossuosikki on 6 Shadow of Brisbane, mutta se saa ohipelin leiman otsaansa. Hevonen ei ollut Teivossa aivan terävimmillään ja valmentajakin varoittelee, ettei kolme kierrostakaan ole välttämättä täysin mieleen.

Sen sijaan matka passaa pisimmän takamatkan kokeneemmille 14 Buck Bokolle ja 16 Maffioso Facelle. Kierrettävää riittää toki ja juoksunkulussa tarvitaan onneakin, mutta kaksikko kuuluu lapuille varhain.

Lähdön herkkumerkki on peliosuutensa puolesta yllättäjiin kuuluva 9 Stone Capes Nougat, jonka menoa ovat vaikeuttaneet huonot paikat. Seinäjoella ori pääsi näyttämään osaamistaan toden teolla. Pitkä matka tuskin on haitta. Viisivuotias on ollut kokoajan mainio, mutta kuten todettua, niin arpaonni on heikentänyt tulosrivistöä.

Yllättäjät: 2 Sue's Photo on väläytellyt ikäluokkalähdöissä ja on nyt siksi mielenkiintoinen, että debytoi menestysvalmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan reservistä käsin. Pieni miinus on matka, jonka sopivuudesta ei ole näyttöjä, muttei peliosuuskaan kovin korkealla ole. 15 Air Gunner on puhtaasti hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta ruuna ei kertakaikkiaan ole löytänyt parasta iskuaan tänä vuonna. 4 Arctic Ilen paras isku tuntuu myös jo hiipuneen. 3 Blendior ei ole aiemmin viihtynyt näin pitkällä matkalla, mutta saa toki hyvän juoksun kärjen tuntumassa. 10 Laurila's Denethor ja 12 Frans G. tekivät mukiinmenevät suoritukset Mikkelissä vastaavalla matkalla, mutta voittoon on vaikea uskoa. 13 Special Maestro oli Kaustisella pussissa, mutta vaatisi nytkin elokuvajuoksun voittoon ja täältä sellaisen saaminen on haastavaa.

Pelijakauma: Stone Capes Nougat on karkeasti alipelattu.

Juoksunkulku: Blendior on alussa ripein, vaikka Sue's Photokin saattaa avata liukkaasti. Ensimmäiselle kelvannee selkä tällä matkalla. Ensimmäinen kysyjä onkin sitten melkoinen pähkinä purtavaksi. Luultavasti se löytyy akselilta Sue's Photo/Arctic Ile/Shadow of Brisbane. Tai miksei pelisuosikkikin, mikäli se mahtuu kääntämään ulos nopeasti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Ikäluokan hallitsija Tähen Toivomus joutuu harmittavasti jäämään kotitalliin ja sen kanssa Vermossa upeasti voitosta taistellut 5 Evartti nousee täten Pikkukunkun selväksi suosikiksi. Oriissa olisi jopa ainesta varmaksi, sillä se päässee vaikeuksitta keulaan, mutta kun varmoista on jo muutenkin ylitarjontaa. Lisäksi on todennäköistä, että hevosen pinnat nousevat nykyisestä huomattavasti Toto65-pelin jättöajan umpeutumisen lähestyessä. Varsojen suhdanteet heittelevät vielä tässä kohtaa myös rajusti, joten varmat lienee viisaampi hakea kokeneemmista hevosista.

Kovimmat haastajat: 2 Viktor Kärppä oli Vermossa ja Lahdessa hieman kankea alussa, mutta lopetti kummassakin kisassa tosi vauhdikkaasti. Kovin paljoa ei kestä antaa tasoitusta Turussakaan, mutta toisaalta ei Esa Holopaisen tarvitse kovin paljoa lähempää kärkeä päästä iskemään taistellakseen ajokillaan tiukasti voitosta.

4 Lissun Eerikki on hieman ailahdellut, mutta Vermon toukokuun kirikierros ulkoradoilla oli sitä sorttia, että samalla tasolla kilpaillessaan ori haastaa ikäluokan parhaatkin.

10 Untero debytoi ikäluokkatasolla. Mikkelissä ori paineli keulasta viisivuotiaiden kärkituloksen, joten se on syytä ottaa tosissaan tässäkin.

Yllättäjät: 1 Tupla-Erkki on hieman unohdettu kaiketi Vermon epäonnistumisen myötä, mutta paikka suosii ja ori on revitysmerkkejä. 7 Äänestäjän kyydit riittävät, mutta laukkoja tahtoo tulla. Laukat hidastavat myös Vieremällä vauhdikkaasti lopettaneen 9 Kukan Tutun menoa. 11 Lilin Jytky ei hävinnyt paljoakaan Evarttille Vermossa, vaikka paikka oli siellä huono. Juoksu tosin onnistui siitä huolimatta Hannu Torvisen taiten ohjastamana. Lähtönumero aiheuttaa taas mietittävää, mutta hevonen on vähän pelattuna revitysmerkin arvoinen.

Pelijakauma: Evartti on alustavasti alipelattu, mutta kuumunee. 1,4,9 ja 11 ovat ainakin alipelattuja yllättäjiä.

Juoksunkulku: Evartti ampaisee keulaan. Tupla-Erkki ja Äänestäjä tavoittelevat paikkaa sen takaa. Keulahevosen prässääjää tästä porukasta on vaikea löytää, joten Antti Ojanperä saa säätää matkavauhdin luultavasti mieleisekseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 11 Costello otti varman voiton lauantaina Tähtidivisioonafinaalissa keulasta, mutta ei ole niin sanottua, että toisena päivänä peräkkäin kilpaileminen on hevoselle uutena asiana helppo juttu. Varsinkin kun oriin ravi ei ollut sulavinta lauantainakaan mitä siltä on nähty. Ehjällä suorituksella Costello on varmasti lähellä ykköstä jälleen kerran, mutta IS Ravit kohdistaa pelimerkkinsä toisaalle, kun peliosuus pyörii peräti viidenkymmenen hujakoissa.

ISvarma: 3 Ilon Ari debytoi Jämsässä jo avoimella tasolla ja teki Jämsän Äijän Ajossa aivan hurjan esityksen laukan jälkeen nousten kolmanneksi. Näistä asemista ruuna päässee sujuvasti johtoon ja siinä on suosikilla tekemistä, vaikka se kisaisi lauantainkin tasolla. Viime suoritusten perusteella Ilon Ari pystyy paalulta jopa 23-alkuiseen tulokseen ja paha sitä on ottaa kiinnikään.

Yllättäjät: 1 Tuulen Ilo kiri lauantaina mukavasti 3. ulkoa ja hamuaa Ilon Arin kantaan. Siitä totosijojen tiellä jatkaminen ei saa tulla yllätyksenä. 8 Frankker on palannut jykevästi loukkaantumistauolta. Rehti ori puski omalla tasollaan Vermossakin, vaikka kärki karkasi kovassa lähdössä. 9 Hurja-Ero oli mainio Teivossa keulapaikalta, mutta sen jälkeen on tullut laukkoja kiihdytyksessä. Kunto oriilla on kova, kunhan vain ravi maistuu. Laukat ovat hidastaneet 2 Ponnen Aatoksenkin menoa, mutta puhti siltä ei heti lopu. 6 Fjelstad Goggen on kerännyt kärkisijoja hieman tätä helpommista lähdöistä, eikä se ole hyvällä taulullakaan kovin kiinnostava pelihevonen.

Pelijakauma: Costello on liikaa pelattu ja Ilon Ari liian vähän. Yllättäjistä kiehtoisivat Tuulen Ilo ja Hurja-Ero, mikäli haluaa rastata useamman.

Juoksunkulku: Ilon Ari etenee keulaan ohi Tuulen Ilon. Costellon juna puksuttaa avauskierroksella kohti paikkaa johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikit: Viisivuotislähdössä riittää tasoa. Pelisuosikki on OsloGP-osallistuja 6 Victory Bonsai, mutta voisi olla syytä kyseenalaistaa, että kuuluisko se viitta toiselle jenkille eli Ruotsista kisaan saapuvalle 10 DD's Hitmanille. Ainakin viime esitysten perusteella jälkimmäinen on nimittäin terävämmässä kunnossa. Takarivi tosin vaikeuttaa pikkuoriin tehtävää sen verran, että turvallisinta lienee rastata molemmat jo pieneen systeemiin. Victory Bonsai on puskenut Oslon pussiin jäämisen jälkeen Suomen tehtävissään rehdisti, eikä sitä moittia voi, mutta olisi se ehkä voinut olla terävämpikin. DD's Hitman tulitti puolestaan Jarlsbergissa 4. ulkoa 09-vauhtia 600 ja hevoselta on nähty Pohjoismaissa oikeastaan vain hyviä esityksiä.

Kovimmat haastajat: Loistopaikan saaneelta 2 Jontte Boylta on odotettu enemmän kuin on saatu. Valmentaja vakuuttelee, että huippuesityskin tulee vielä, joten ei hevosen rastaaminen kai kauhean väärin olisi. Lahdessa Jontte Boy oli kaikin puolin tasapaksu, mutta nyt lienee luvassa keulajuoksu, joka sopii paremmin kuin selissä kyttäily.

Yllättäjät: 11 Dreambow yllätti selviämällä kirkkaasti Suur-Hollola -finaaliin, mutta siellä tahti oli liikaa. Nyt paikka vaikeuttaa niin paljon, että voittoon tuskin on asiaa. Suur-Hollolan välierässä pussissa ollut 7 Ranch Newman on yllätysvalmis pian jossain, mutta senkin murheena on nyt kurja paikka. Ikäluokkansa tammaparhaimmistoon kuuluvat 3 Sylvie de Vie ja 1 Arctic Model saavat suojaisat juoksut kärjen tuntumassa sisäradalla, mutta jo totosija olisi niille hyvää suorittamista.

Pelijakauma: DD's Hitmanin kuuluisi olla jopa suosikki. Jontte Boy on alustavasti hieman yliarvostettu.

Juoksunkulku: Jontte Boy ei ole nopein ensimmäisillä askelilla, mutta silti todennäköinen lopullinen keulahevonen. Victory Bonsai etenee johtavan rinnalle ja DD's Hitman iskee vasta kirissä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 5
Toto65-2: 4,5,9
Toto65-3: 1,9,14,16,2
Toto65-4: 5
Toto65-5: 3
Toto65-6: 10,6
Hinta: 3,00 €

Suuri
Toto65-1: 5
Toto65-2: 4,3,2,5,9
Toto65-3: 1,9,14,16,2,4,10
Toto65-4: 5,2,4,10,1,7,9,11
Toto65-5: 3
Toto65-6: 10,6
Hinta: 56,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt