Laura

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 25.7.2016

Julkaistu:

TOTO4
Avauskohteen Sivori Effe on pitkään kilpaillut voitoitta, mutta nyt sillä on elämänsä tilaisuus tehdä paluu voittokantaan.

Toto4-1

Suosikki: 4 Sivori Effe on avauskohteen selvä ykkössuosikki ja ilman epäonnea sen pitäisi hoidella sopiva tehtävä kotiin. Kuopiossa ruuna kiri mainiosti loppua, mutta Joensuussa hevonen ei päässyt hankalalta voltin viitosradalta liikkeelle. Viimeksi Sivori Effe jäi 5. ulos, mistä hevonen kiri viimeiset 700 metriä 12,6 -kyydillä. Sivori effe on vahva menijä, joka kamppailee voitosta juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 9 Gustav K. on tasavauhtinen menijä, jolle lähtöpaikka ei ole suuri miinus. Ruuna pystyy kirimään kolmatta pitkäänkin, kun saa selän eteensä ja onnistuneella juoksulla se kirii kamppailemaan totosijoista. Suosikki on todennäköisesti liian kova lyötävä.

8 Eastwind Cooper kilpailee hyvässä kunnossa. Lähtöpaikka on hankala ja tasainen avaaja tulee jäämään alussa takajoukkoihin. Juoksunkulun kansas on oltava tuuriakin.

Yllättäjät: 6 Steel Robo avaa auton takaa kovaa. Ruunalla ei pysty ajamaan keulasta, joten esimerkiksi suosikin selkä kävisi sille mainiosti. Kajaanissa Steel Robo oli 3. sisältä tasainen.

2 Todays Popular aloitti Suomessa mukavalla esityksellä jääden pussiin. Lähtöpaikka on plussaa.

11 Saladino on tauluaan kyvykkäämpi, mutta tällä hetkellä sen paras kunto on kateissa. Pihtiputaalla ruuna oli teki tasaiset esitykset 4. ulkoa ja 4. sisältä.

Pelijakauma: Sivori Effe (68%) on suht' oikein pelattu ja kelpaa osuvana merkkinä varmaksi.

Juoksunkulku: Steel Robo ja Rocky McKinnon ryntäävät ulkoa eteenpäin. Sivori Effe tulee viimeistään etusuoralla eteenpäin ja valtaa keulapaikan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Walk A Mile voitti Ylivieskassa parastaan antamatta keulasta. Viimeksi tamma teki hyvän kirin takapareista ja otti hopeaa. Lähtöpaika on hyvä, mutta tamman nopeus auton takaa ei todennäköisesti riitä keulapaikan saamiseen, joten varmaksi hevosta ei uskalla jättää.

Haastajat: 5 Benjamin Duo kiersi Ylivieskassa etusuoralla johtavan rinnalle ja oli tasainen. Vieremällä ruuna oli terävämpi ja tsemppasi kuolemanpaikalta maalisuoralla kärkeen. Viimeinen satanen oli liikaa ja Benjamin Duo putosi pois totosijoilta. Ruuna pystyy paljoon, mikäli juoksu onnistuu vähänkään paremmin.

2 Credicity ei ole viime kisan jälkeen startannut, kun sopivia sarjoja ei ole ollut tarjolla. Pitkä starttiväli on miinusta, mutta lähtöpaikka ei voisi olla parempi. Credicity on hyvin sarjassa sisällä ja kamppailee kärkisijoista.

4 Ed Rapide on viime sijoitustaan vaarallisempi. Ori pääsee auton takaa kovaa liikkeelle ja sopivalla juoksulla kärkisija on tässä tasaisessa lähdössä mahdollinen.

3 Kossu Sisu laukkasi viimeksi ensimmäisessä kaarteessa ja menetti mahdollisuutensa. Tätä ennen ori matkasi 5. sisällä ja tuli rintaman takana maaliin saamatta mahdollisuutta. Ori ei ole starttinopea vaan tekee vahvaa työtä päätöskierroksella.

Yllättäjät: 9 Bone's Quick Girl laukkasi Kaustisella ensimmäisessä kurvissa, mutta viimeksi tamma sai kunnon startin alle ja oli keulasta hyväksyttävä, mutta ei parhaimmillaan. Eturivin lähtöpaikka olisi ollut nopealle avaajalle hyvä asia.

8 Volume Hoss kiri Bodenissa 3. sisältä tilaa saatuaan kakkoseksi. Ruuna pystyy avaamaan reippaasti, joten se saattaa saada kasikaistaltakin hyvät asemat.

7 Camiel Kievitshofille matka on plussaa. Se tullee kiihdyttämään kärkipaikalle ja vetämään reipasta tahtia läpi etapin.

Pelijakauma: 31% on Walk A Milelle liikaa. Benjamin Duo (10%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Camiel Kievitshof paiskaa keulaan ja vetää tapansa mukaan vauhdilla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Menoksilla on ajettu kerran 2600 metriä uransa aikana, mutta muuten ori on startannut pelkästään 2100 metrillä. Menoks on jaksava puurtaja, jolle 3100 metrin distanssi tuskin tuottaa ongelmia. Menoks on pystynyt menestymään juoksulla kuin juoksulla, joten vastustajat saavat olla kuusivuotiaan kanssa varpaillaan. Menoks kilpailee tällä hetkellä huippuiskussa eikä sen tarvinut Kaustisella laittaa parastaan pöytään. Viimeksi voitto oli tiukempi.

Haastajat: 1 Nooran Vili oli Ylivieskassa tekemässä vahvaa suoritusta ennen laukkaansa maalisuoralla. Se kiersi pitkään kolmatta ennen kuin pääsi laskeutumaan toiselle radalle, ja tähän nähden ori kehitti oikein hyvän loppukirin. Kunto on huipussaan ja lähtöpaikka on hyvä. 3100 metrin matkaa Nooran Vili ei ole aikaisemmin juossut, mutta kolmesta 2600 metrin startista on saldona kaksi totosijaa.

5 Pilsker on vahva menijä, mutta sillä on taukoa alla ja siksi ori putoaa haastajaksi. Lisäksi laukkariski on olemassa.

9 Vilma Lyydiallakin saattaa tulla laukka, mutta ravilla tamma pystyy tekemään vahvan kirin takaa. Mikkelissä tamma avasi kasiradalta hurjasti kuolemanpaikalle 19 -avauksessa. Tamma menetti viimeisellä takasuoralla rytmiään ja jäi kärjen vauhdista, mutta ei koskaan luovuttanut ja otti rahaa.

3 Upea Ursula on todennäköisesti se hevonen, joka johtaa laumaa. Vieremällä tamma seurasi kirissä Hissun Aarretta ja oli maalissa kakkonen, kun yksi vastustaja laukkasi maalisuoralla. Ilman tämän laukkaa olisi sijoitus saattanut olla kolmas, mutta suoritus oi joka tapauksessa positiivinen pitkällä kirillä. Ylivieskassa tamma eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja tsemppasi kakkoseksi. Upea Ursula kohtaa muutaman niin kovan hevosen, että niitä vastaan voitto olisi pieni yllätys.

Yllättäjät: 12 Topmar tuli eilen voitokkaan Pikku-Rytin rinnalta ohi. Rima nousee tähän starttiin selvästi, ja voitto olisi mykistävä suoritus.

Tasavauhtinen 11 Julianne Dahlia ei ole saanut kesäkeleillä parastaan irti. Raskaat olosuhteet olisi etu, mutta keli pysyy suurella todennäköisyydellä kuivana.

Pelijakauma: Oikein vedetty.

Juoksunkulku: Ekon Kava menee keulaan mikäli avaa ravilla, mutta tällekin kelpaa Upea Ursulan selkä. Menoks tai Nooran Vili juoksee rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Hamis Fameraiser elää nopeudellaan ja viime kisoissa ruuna ei ole saanut muista vastusta, kun viisivuotias on päässyt mielipaikalleen keulaan. Mikään ei muutu tähän starttiin paitsi juostava matka, mikä ei ole lähtökohtaisesti etu Hamis Fameraiserille. Ruuna on joka tapauksessa ansaittu suosikki.

Haastajat: Jos juostava matka ei ole etu suosikille, on se sitä 3 Wille Caramellille. Ruuna kiihtyy hitaasti, mutta koneen käynnistyttyä hevonen pystyy tekemään riskin suorituksen eikä kuolemanpaikkakaan veisi mahdollisuuksia. Rovaniemellä ruuna kiersi 6. ulkoa ykköseksi ja viimeksi Wille Caramell teki mainion, reilun kierroksen kirin 4. ulkoa.

10 Aslan L.C. palaa paussilta perustreenistä viivalle eikä ruuna ole valmentajan mukaan heti parhaimmillaan. Siksi ruuna jää varahevoseksi.

7 Zell Memento matkasi Ylivieskassa 3. sisällä. Ori nousi maalisuoralla 2. ulos eikä löytänyt koskaan tilaa. Nyt starttiväli on lyhyempi, mikä on hyvä asia.

Yllättäjät: 9 Duran's Best oli toissa kerralla asiallinen kolmas 2. sisältä. Viimeksi Duran's Best matkasi 4. sisältä, mistä ruuna nousi etusuoralla 4. ulos. Duran's Best tuli aivan Zell Mememnton tuntumassa maaliin ja oli aivan hyvä. Sopivalla juoksulla ruuna pystyy järjestämään yllätyksen.

2 Hermes Håleryd on peruskapasiteetiltaan viime kisoja mojovampi menijä, mutta ruuna sairasteli talvella ja keväällä sen verran pitkään, että viisivuotias tarvitsee useamman kuin kaksi starttia alle ennen kuin paras terävyys alkaa olla kohdallaan. Juostava matka on Hermes Hålerydille plussaa.

12 Alvena Unn Di ei valmentajan mukaan tarvitse startteja alle pystyäkseen tekemään hyvän suorituksen, mutta rokotustauoilta hevoset eivät monesti pysty heti parhaimpaansa. Kun lähtöpaikkakin on heikko, tulisi suurempi menestys yllätyksenä.

Pelijakauma: Aslan L.C. (18%) on ylipelattu. Zell Memento (4%) ja Duran's Best (2%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Hamis Fameraiser avaa piikkiin ja saa Western Girlin tai Zell Mementon taakseen. Wille Caramell kiertää toiselle ilman vetoapua, jos matkavauhti menee kävelyksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4
Toto4-2: 1,5,2,4,3,9
Toto4-3: 8,1
Toto4-4: 6,3,7
Hinta: 7,20 €

Suuri
Toto4-1: 4
Toto4-2: 1,5,2,4,3,9,8,7,6
Toto4-3: 8,1,5,9
Toto4-4: 6,3,7,9
Hinta: 28,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt