Senja

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 20.7.2016

Julkaistu:

TOTO65
Suur-Hollola -ajon kolmonen Jonesy on rivin pankki Vermossa. Se kelpaa IS Raveillekin. Toinen varma on vasta lähtönsä kakkossuosikki.

Toto65-1

Suosikki/varma: 7 Jonesy saa täydet pisteet Suur-Hollolasta, vaikka lopputulos oli finaalista suosikkina pronssia. Ori juoksi sekä välierän että finaalin johtavan rinnalla ja oli oikein rehti. Tuomas Korvenoja ajanee taas aktiivisesti ja rivin pankki on IS Ravienkin varma.

Yllättäjät: 2 I Won't Dance sai muista parhaan paikan ja sen uskoisi pystyvän torjumaan ne keulakamppailussa. Täydellä matkalla suosikki kelvannee matkalla eteen ja paikka sen takana voisi olla lippu kakkoseksi. Viimeksi ruuna oli valmentajansa ajamana häntäjoukoissa, muttei juoksukaan mennyt ihan nappiin, kuten ei Kaustisellakaan. 4 Kaka on mielenkiintoinen uusi tulokas, josta valmentajalla on paljon hyvää sanottavaa. Tauko on kuitenkin pitkä ja ainakin suosikin lyöminen tuntuu utopistiselta, vaikka Airaksisen hevoset ovat yleensä tauoltakin heti hyviä. 1 Prey Frontline ei ole päässyt kevään tasolle kesällä ja hevonen oli Riihimäelläkin pieneltä tauolta vain tasainen. Paikka on mainio, mutta tason nostoa vaaditaan edes totosijaan yltämiseksi. 3 Rainbow Zet suorittaa varmasti riittämättä sarjoissaan ihan parhaille. 6 Order By Boss olisi parempi maililla ja lähtöpaikkakin on harmillisen ulkona. 5 Diamond Duo raivasi hieman yllättäen tiensä Suur-Hollola -finaaliin. Mikkelissä juoksusta tuli vaikea ja hevonen on tähän tauluaan parempi menijä, vaikkei nyt todennäköinen menestyjä. 8 Costatantisoldi palaa tauolta, eivätkä odotukset ole huonolta paikalta kovin suuret.

Pelijakauma: Jonesy on ehkä aavistuksen ylipelattu, mutta silti varsin hyväksyttävä varma.

Juoksunkulku: I Won't Dance pystynee torjumaan Order By Bossin. Kakan lähtönopeus on tauolta ja uusista käsistä arvoitus. Todennäköisimmässä skenaariossa Jonesy etenee keulaan ensimmäisen takasuoran lopussa, oli keulassa siinä vaiheessa sitten kuka tahansa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 2 Eeti on voittanut urallaan vasta kerran, muttei hevosta tuomita mitenkään voitontahdottomaksi. Ori on puskenut läpi alku-uransa rehdisti ja se olisi kyllä ansainnut statistiikkaansa enemmänkin ykkösiä. Viisivuotias on juossut paljon takamatkoilta ja kierrellyt usein rehdisti perille, sekä juuttunut monesti liikenneruuhkiin. Nyt hevonen pääsee matkaan paalulta, mutta suosikkiasema on muutaman rutinoituneemman haastajan puristuksessa kyseenalainen. Perushevosia Eetikin tosin on.

Kovimmat haastajat: 9 Larvan Hurmos on saanut otteisiinsa parin viime startin perusteella vakautta, muttei se tietysti ole vielä tae lopullisesta varmistumisesta. Ori on osoittanut pystyvänsä tekemään omaakin juoksuaan ja normaalia pidempi matka nyt tuskin ainakaan on haitta.

15 Vieskerin Virva on mielenkiintoisin pelihevonen, vaikka takamatkoja on lähtiessä kaksi kappaletta ja yhtälainen määrä peräkkäisiä hylkyjä komeilee taulussa. Tammalla on kova fysiikka ja hyvät näytöt tältä matkalta Vermosta. Ravatessaan se kiertää taatusti lähelle täältäkin.

10 Koivun Tähti laukkasi Mikkelissä viimeisellä takasuoralla kärjen rinnalta ja siihen meni sekä menestystä että uusi ennätys. Ruuna jatkaa tasaisen varmassa kunnossa ja on ravilla mahdollinen, vaikkei lähdön ihan todennäköisimpiä menestyjiä.

13 Hetviina on tehnyt monta hyvää esitystä putkeen, mutta on jäänyt hieman ihmettelemään lopussa kun voitto tai muuten parempi sija olisi ollut otettavissa ja hieman mietityttää, että onko voittaminen sittenkään hevoselle niin mielekästä. Toki lähdöt ovat olleet tasokkaita, mutta niin on nytkin. Yksi monesta, jos rastaa useamman.

Yllättäjät: 12 Paola on tehnyt järjestäen sijoituksiaan parempia esityksiä. Tamma saa (vihdoin) taas ammattikuskin rattaille ja se on huomattavasti minimaalista peliosuuttaan todennäköisempi voittaja, vaikkei nyt tietysti mikään varma menestyjä. Ajoissa jo pienempiin lappuihin. 4 Valtran Pimu aloitti tauolta kohtalaisesti. Tamma ei viime vuoden parhailla esityksillä häpeä tässä ainakaan paalun kavereille, joten kun balanssi kevenee niin kuusivuotias on hyvistä lähtöasemista rastin arvoinen. 1 Laksin Lyytikin on ollut ihan tasokkaissa lähdöissä asiallinen ja paikka on paras mahdollinen.

Pelijakauma: Vieskerin Virva on pelihevosista edullisin. Paola on aivan liian unohdettu. Suosikin peliosuus tuntuu muutaman pykälän liian kovalta.

Juoksunkulku: Valtran Pimu avaa johtoon, mutta sillä tuskin ajetaan siitä tällä matkalla. Lopullisen keulahevosen arvioiminen ei sitten olekaan helppoa. Luultavasti pelihevosista se, jonka ohjastaja haluaa olla jo alkumatkalla aktiivisin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 2 Bluehill's Storm on näyttävä ilmestys ja iskukyky on vakaa, mutta ruuna on kyllä jättänyt sellaisiakin voittoja ottamatta jotka ovat olleet tarjolla. On varmasti taas mukana voittotaistossa, mutta ei kiinnosta varmaksi saakka, ennenkuin osoittaa halua kääntää tiukka lopputaistelu voitoksi.

Haastajat: Sähäkkä 9 Lovetown on IS Ravien papereissa ainakin yhtä todennäköinen voittaja kuin suosikkikin. Varsinkin kun juoksupaikka löytyy suosikin selästä ja kirissä on tarjolla sen vetoapua. Pilvenmäki Special -voittaja on palannut tauolta vahvasti ja oli Riihimäelläkin paras, vaikka joutui taivaltamaan ennen epämieluisalla paikalla johtavan rinnalla.

8 Arctic Ile tuli Mikkelissä kovassa lähdössä pussissa maaliin ja ennätys olisi voinut komistua enemmänkin. Ori olisi paremmalta paikalta ollut jopa suosikkiainesta, mutta nyt selkeästi vain haastaja. Lahdessa ori voitti kovan Haastajadivisioonan 2. ulkoa.

11 Broidi on oikein kyvykäs hevonen ja pienellä peliosuudellaan ajoissa lappukamaa, vaikka paikka on surullinen. Oriin kevät meni penkin alle, mutta nyt pitäisi olla luvassa parempaa.

Yllättäjät: Keulaan avaava 3 Lord Ivar ei ole osoittanut halukkuutta voittamista kohtaan, mutta pystyy taas sijoittumaan hyvin. Sähäkkä 6 Capri T.T. sotkee jälleen kiihdytystä. Rauhallisempana pysyessään ruunalla voi olla saumat yllättävänkin korkealle, mutta voimia kuluu tällä hetkellä epäolennaisilla hetkillä liikaa. 5 Notorious paransi viime starttiin paljon ilman kenkiä ja tuli täysissä voimissa pussissa maaliin, muttei taso taida tässä siltikään riittää.

Pelijakauma: Lovetownin kuuluisi olla lähempänä suosikkia, ehkä jopa edellä. Arctic Ile ja Broidi eivät ole hevosina yhtään jäljessä suosikkikaksikkoa, mutta paikat ovat tietysti iso haitta.

Juoksunkulku: Radoilta 1,3,4 ja 6 avataan lujaa, mutta Lord Ivar ja Capri T.T. erottuvat vielä niistäkin. Todennäköisesti Lord Ivar johtaa ja Capri T.T. seuraa, ellei jälkimmäinen lähde viemään, taas.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 4 Personal Trainer kulki Lahdessa pitkästä aikaa ravia ja palasi heti myös takaisin voittajaksi. Ori on ollut laukkastarteissaankin usein mainio, joten 14-taso ei tullut yllätyksenä. Nelivuotias ei ole vielä urallaan hävinnyt ehjää starttia. Herkällä hevosella on luonnollisesti edelleen laukkariski olemassa, joten ei se koskaan selvähkönä suosikkina ole kiinnostavimpia pelihevosia, mutta ansaitsee tässä kuitenkin asemansa eniten pelattuna. Lahden voitto tuli 2. ulkoa ja kovasta tuloksesta huolimatta varaakin tuntui jäävän.

Kovimmat haastajat: 1 Red Finger sai niin ikään pitkästä aikaa palkinnon viimeksi ja vähintäänkin ansaitusti, sillä esitykset ovat olleet äärimmäisen rehtejä jo pitkään. Vermossakin voitto vaati 08-avauksen, joten tamma on varmasti vaikea ohitettava keskiviikkonakin. Sekä alussa että lopussa.

Yllättäjät: Viimeksi avoimia 4-v -tammoja vastaan asiallisesti mitellyt 7 Lolo Lee on ehkä pelillisesti aliarvostetuin tässä lähdössä, vaikka paikka ankea onkin. 10 Sahara Headlong laukkasi Kouvolassa voittonsa ja kiersi viimeksi avauskierroksen kolmatta, joten ei kunnossa ole tapahtunut muutoksia, vaikka sijoitukset ovat vaihtuneet ynnä muut -osastoon kahdessa viimeisessä. 5 Phantom Smith kiri terävästi Mikkelissä. Ruuna oli sitä ennen kahdesti epäonninen ja tauluaan parempi. Nopea 6 Gon Gas hamuaa ulkoa kärjen taakse ja voisi sen onnistuessa taistella totosijasta. Sitkeän 11 Callela Foxtrotin vauhti tuskin riittää takarivistä kaikkien kiertämiseen. Mikkelissä tamma oli kuraisissa olosuhteissa tosi vahva ja muuten kyllä vahvassa nousussa. Pystyvä 2 Capehill's Cadeau palaa pitkältä tauolta maltillisin odotuksin.

Pelijakauma: Lähtö on tasokas suosikkikaksikon takanakin, joten tuntuisi että ne ovat pelissä erottuneet hieman liiaksi muista. Suosikit saatavat lisäksi ajaa jo matkalla tosiaan vastaan ja se avaa saumoja muillekin. Lolo Lee on unohdetuin parilla prosentillaan.

Juoksunkulku: Red Finger pitää sisältä keulat. Personal Trainerille käy paikka johtavan rinnallakin, mutta ei siitä helppoa ole voittaa. Matkalla tuskin kävellään.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 5 Batman Evo on aloittanut kahdella keulavoitolla ja tulee sellaisten taustajoukkojen takaa, joiden kanssa on totuttu menestyviin varsoihin ja hevosiin yleensä. Hieman rutinoimaton ori on nyt kuitenkin hankalalla paikalla voltissa ja Kuopionkin osalta on voittoajassa hyvä muistaa, että sinä päivänä mentiin aivan mielettömän kovia tuloksia, eikä tämän hevosen taso välttämättä tällä hetkellä vielä ole aivan tuo. Lähdön perushevosia toki, muttei oikein mielellään alustavan suuri suosikki, eikä missään nimessä varma.

Kovimmat haastajat: EE-tamma 9 Ratu Royale palaa treenitauolta. Jälkimmäisen Ruotsin startin saa unohtaa sillä siellä meni jo lähtöpaikasta alkaen moni asia mönkään. Elitloppet-viikonloppuna keulasta hurmannut kolmevuotias on taatusti lähdön paras hevonen, mutta nyt ajetaan kengillä ja tavallisilla kärryillä, eikä valmentajan mukaan sijoitus ole tässä Tammakriteriumin karsintojen alla olennaisin asia.

7 Petersin kiri Lahdessa 2. ulkoa väljästi ykköseksi, mutta vastus kovenee tähän aika merkittävästikin. Toki orikin on vielä itsekin hyvässä kehitysvaiheessa.

1 Star To Be Loved sai viimeksi vaihteen silmään vasta lopussa ja tuli hänniltä juosten. Ori lähtee voltista suhteessa selvästi paremmin kuin auton takaa ja on ykköseltä jopa todennäköinen keulahevonen. Lähdön pelillisesti selvästi kiinnostavin merkki.

6 Rosemary Yankee aloitti kaksivuotiaana lupaavasti, mutta loukkaantui. Valmentaja kehuu harjoitusotteita, mutta varoittelee, että nyt saatetaan ajaa Tammakriteriumin karsintoja silmällä pitäen passiivisesti. Yleisesti Korvenojan hevosten kohdalla ei tarvitse pelätä pitkääkään taukoa.

4 Arctic Lover on yksi lähdön rutinoituneimmista, sillä se on kiertänyt kaikki kevään kolmevuotiaiden kovat lähdöt. Ori tuntuu nyt unohdetulta, kun vastus helpottuu edellisistä aika merkittävästikin.

Yllättäjät: Kovia lähtöjä ovat kolunneet myös 2 Guliane Boko ja 3 Ferris Web, mutta suunta on ollut lähinnä alaspäin kauden edetessä.

Pelijakauma: Suosikki on ylipelattu. Star To Be Loved ja Arctic Lover kiinnostavat eniten.

Juoksunkulku: Star To Be loved pystynee pitämään sisältä keulat. Ratu Royalen kanssa ollaan tuskin nyt kovin aktiivisia, kuten yleensä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki/varma: 8 Pikkukahveli rastataan riskillä varmaksi, vaikkei hevosen kohdalla todella olennaisesta asiasta eli balanssista ole vielä varmuutta. Valmentaja suunnittelee kavioiden säästämistä, mikäli paikka Kuninkuusraveissa irtoaa. Se paikka onkin todennäköinen, mutta Turkuun on kuitenkin sen verran aikaa, että eiköhän ohjastaja ylipuhu riisumaan kengät tässäkin. Härmässä ori teki aivan järjettömän esityksen Nordic King -finaalissa, mutta tuomio oli tyly ja hylky vei nelossijan. Karsinnassa Pikkukahveli viiletti keulassa rajua tempoa ja hävisi kovalle Månprinsenille vain pari mittaa. Ilman lopun haparointeja marginaali olisi ollut vielä pienempi.

Kovin haastaja: 10 Costello ei ole mitenkään väheksyttävä haastaja, mutta todennäköisimmässä juoksunkulkuskenaariossa ori on todella kaukana Pikkukahvelista lähtösuoran päässä ja ravaavan varmamme kiinni ottaminen ei tunnu järkeenkäyvältä mahdollisuudelta. Härmässä Costello otti varman Toto76-voiton johtavan rinnalta ja on toki ollut kokoajan mainio.

Yllättäjät: 2 Elias Intomieli kiersi Teivossa koko matkan kolmatta ja oli mainio. Nyt ori pääsee sentään ainakin alussa toiselle, mutta suosikkikaksikko tuntuu siltikin hieman liian kovalta. 6 Frankker on palannut jykevänä pitkältä tauolta ja otteet varmasti vain paranevat edelleen kun startteja kertyy. Ori voitti Elias Intomielen Teivossa, mutta sai kyllä selvästi edullisemman juoksun. 3 Tuulen Ilo on innostunut vanhoilla päivillään, mutta nyt ylisarjassa on vastassa hieman liian kovia. 12 Rikelme palasi voittajaksi Mikkelissä keulapaikalta, mutta nyt paikka vie saumat. 9 Leon Salama on löytänyt voittovireen helpommissa tehtävissä, mutta nyt rima nousee liiaksi.

Pelijakauma: Pikkukahvelin kuuluisi olla suosikki.

Juoksunkulku: Pikkukahveli lataa ulkoa omaa vauhtiaan matkaan ja lähtee viemään porukkaa kovalla temmolla. Ori tehnee jo matkalla eroa muuhun porukkaan ja sitä tuskin ottaa kukaan kiinni. Costello jää takarivistä takajoukkoihin, josta toki kuski saattaa tehdä ratkaisuja jo matkalla, muttei sekään kovassa vauhdissa mukava ratkaisu ole.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 7
Toto65-2: 9,15,12
Toto65-3: 2,9,8,11
Toto65-4: 4,1
Toto65-5: 9,1,4
Toto65-6: 8
Hinta: 7,20 €

Suuri
Toto65-1: 7
Toto65-2: 9,2,15,10,13,12,4,1
Toto65-3: 2,9,8,11
Toto65-4: 4,1,10,7,5
Toto65-5: 9,5,1,7,4,6
Toto65-6: 8
Hinta: 96,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt