Eino, Einari

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 6.7.2016

Julkaistu:

TOTO65
Kuningatarehdokkaat mittelevät voimiaan ja tavoittelevat paikka Turusta kolmella kierroksella ja hallitseva ravikuningatar Saaga S on Vermon illan tähti.

Toto65-1

Pelisuosikki: Kimurantti stayerlähtö avaa Toto65-pelin. Hyväfysiikkainen 7 Prince Albert on kivunnut selväksi suosikiksi ja se ahdistaa, vaikka tässä sitä suosii niin matka kuin vastuskin. Ori osaa laukkailla vailla erityistä syytä, eikä ole muutenkaan mitenkään varma suorittaja. Kuopion Stakes-karsinnassa nelivuotias laukkasi kahteen otteeseen. Toki nyt tuskin tarvitsee mennä äärivauhteja kuten siellä, mutta ainakin varmistaminen on silti vähintäänkin paikallaan.

Kovimmat haastajat: 16 Benito Kievitshof on osoittanut pariinkin kertaan pystyvänsä menestymään tällaisissa lähdöissä pitkiltä takamatkoilta, mutta onhan koko lauman kiertämisessä aina riskinsä ja tämänkin hevosen peliosuus on yläkantissa, vaikka kunto tuntuisi olevan kohdallaan.

4 A.B.S Bobbo yllätti Kouvolassa. Viimeksi ruuna oli tätä kovemmassa lähdössä pussissa kirivaiheessa ja vire on hyvä. Matkan pitäisi sopia ja ravilla hevosella on voittosauma.

13 Ranch Neron tauluun on ilmestynyt pari laukkastarttia ja rivi on päässyt muutenkin aika sekaisin. Kouvolan voitossa ruuna oli vakuuttava keulasta ja on hevosena lähdön parhaimmistoa. Pitkä matka on tosin kysymysmerkki.

1 Fired Up kokee selkeän parannuksen rattailla ja tauluaan parempi sekä vahva ruuna kuuluu hyvältä paikaltaa ajoissa jo pienempiin rastituksiin.

8 Mary Valentine on laukannut kahdesti, mutta tamma on muuten tauluaan vaarallisemmassa iskussa. Valmentajan kommentit ovat lisäksi erittäin positiiviset.

Yllättäjät: Epävarma 15 Ideal du Point kierteli Loviisassa mukavasti ja mikä tärkeintä sai pitkästä aikaa ehjän startin. Voimat ruunalta eivät lopu ensimmäisenä. 6 Carlos High viihtyy myös pitkällä matkalla kuten Loviisan hyvä suorite vahvisti. Revitysmerkkejä. 11 Licence To Fly oli tällä matkalla viimeksi aiempaa positiivisempi.

Pelijakauma: Koko kärkikolmikko on liikaa luotettu. Edullisia merkkejä ovat ainakin Fired Up, Ranch Nero ja Mary Valentine.

Juoksunkulku: Prince Albert etenee alkumatkalla keulaan, mikäli ravaa. Sen laukatessa johtonimi onkin sitten hankalampi pähkinä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: 4 Important Matters oli hyvä Kokemäellä keulasta, mutta lähtökään ei kyllä ollut mikään huimatasoinen. Eipä taso ole huima keskiviikkonakaan, vaikka Toto65-tasolla kisataankin. Suosikin näytöt ovat kuitenkin olleet Kokemäkeä lukuun ottamatta vähissä, eikä se suosikkina mahdu suosituksiin millään muotoa. Jyväskylässä hevonen oli vain tasapaksu merkityksettömän laukan jälkeen 4. sisältä.

Kovimmat haastajat: 5 Lago Negro on pitänyt kahden laukkastartin jäljiltä huoltotaukoa ja sen kohdalla voidaan olettaa, että otteet paranevat tähän. Maili ei ole kuitenkaan hevosen paras matka. Muuten ruunalla on porukan selvästi kovimmat näytöt alkukauden osalta.

6 Thelma Zet on ailahdellut, eikä ole täysin luotettava tapaus. Lopullisena keulasuosikkina se on kuitenkin tässä yksi kiinnostavimmista pelihevosista. Viimeksi tamma oli paljon tätä tasokkaammassa lähdösssä asiallinen neljäs, eikä matkan lyheneminen mailiksi ole ainakaan haitta.

9 Christopher Star on aloittanut tauolta nousujohteisesti ja kiri viimeksi Vieremällä taustalta oikein vahvasti. Ruuna ei ole profiloitunut mitenkään erityisesti kiertelijäksi ja siksikin suoritus oli merkillepantavan hyvä. Takarivi on miinus, mutta peliosuus kiinnostavan alhaalla.

Yllättäjät: 2 Digi voi olla Thelma Zetin kanto kaskessa keulapaikan suhteen, sillä ruuna pitää ensiksi johtopaikan. Tauolta paluussa vauhti meni ylikovaksi ja jatkossa Digi oli pussissakin, joten esitystä voi pitää sijoitusta parempana. Digi olisi voinut olla kelvollinen yllätysmerkki, mutta nyt se on huomioitu hieman liiankin hyvin. 10 Arctic Film Star kiri Kasvattajakruunun finaalissa positiivisesti, mutta oli Lahdessa oikein vaisu hyvällä juoksulla. Potentiaalia pitäisi olla tähän porukkaan selvästi peliosuutta enemmän.

Pelijakauma: Suosikki on aika karkeastikin ylipelattu. Christopher Star on kiinnostavin merkki.

Juoksunkulku: Digi on nopein ensiaskelilla. Thelma Zet ryntää haastamaan sitä ja jompikumpi johtaa. Vauhti mennee kovaksi ellei keulapaikasta päästä yhteisymmärrykseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 7 Agnese on kolmannen kohteen paras hevonen ja vihjaajallekin mieluinen. Rehti tamma palasi viimeksi pieneltä huililta ja kiri todella vahvasti kakkoseksi peruutettuaan alussa joukon hännille. Hevosen peliprosentti on kuitenkin nyt karun korkealla, varsinkin kun alun pakittelu on nytkin todennäköisin taktiikkavaihtoehto. Takapareista ei ole Vermossa koskaan helppo voittaa ja selvän suosikin varmistaminen on lähes pakollinen tie.

Haastajat: 5 Downander oli Lahdessa oudon vaisu ja arvoitus nyt valmentajallensakin. Ruuna taipui hyvän juoksun jälkeen jo aika aikaisin ja siihen peilattuna selvä kakkossuosikin asemakin on väärin, mutta toisaalta todennäköisin keulahevonen voi palata tasolleenkin.

Ensiksi keulaan säntäävä 2 Sands Pepper ei päässyt viimeksi käyttämään kaikkia voimiaan ja tamma on muutenkin ollut hieman epäonninen läpi alkukauden. Kuusivuotias on tässä selkeän aliarvostettu ja kuuluu ajoissa mukaan jo kapeimpiinkin rastituksiin.

Tauluaan parempi on myös 3 Love de Villeneuve, jolla pakitettiin viimeksi alussa hännille ja kilpailu oli sitä myöten taputeltu. Toissa startissa vauhti meni keulassa liian kovaksi ja tasaisemmalla juoksulla hevonen on tässä äärimmäisen vaarallinen.

Yllättäjät: Talven voittokone 8 Blackened kisaa edelleen asiallisessa vireessä, mutta kasiradalta voittohaaveet ovat tässä seurassa kapeat. 4 Pazzo Lindy aloitti tauolta varsin mukavalla tyylillä, mutta nyt vastuskin kyllä kovenee melko merkittävässti siitä startista. 6 Make Me Happy oli Riihimäellä hieman tasapaksu, mutta osaa kiriä vahvasti. Nyt juoksupaikka löytynee kuitenkin voittoa ajatellen liian kaukaa kärjestä. Tasoaan nostanut 10 Arctic Shot tuskin jatkaa yllätyksiään takarivistä.

Pelijakauma: Agnese on ylipelattu, samoin kun Downander. Selvästi parhaat merkit ovat Sands Pepper ja Love de Villeneuve.

Juoksunkulku: Sands Pepper torjuu Love de Villeneuven, mutta päästänee Downanderin eteensä. Agnesella otetaan alku rauhassa ja luultavasti isketään vasta kirivaiheessa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 5 Classic St Pat tuntuu yleisen mielipiteen puolesta olevan selvä suosikki johtopaikalle ja sitä myöden niukka suosikki myös voittajaksi. IS Raveille hevosen keulapaikkakaan ei ole itsestäänselvyys, saati, että hevosen kuuluisi johtopaikaltakaan välttämättä suosikki. Ori kiri Kokemäellä postiivisesti parijonosta ja on esiintynyt suoritusvarmasti koko kevään, mutta ei liene sattumaa, että voittoja on kertynyt 18 startista vasta yksi. Ei totaalinen ohipeli vähäverisessä lähdössä, muttei erityisen kiinnostavakaan pelihevonen.

Kovimmat haastajat: 2 Extreme Luca on ailahdellut varsin ja oudon paljon läpi alkukauden. Jyväskylän vaisua suoritusta seurasi varma voitto keulapaikalta ja viimeksi oli taas taipumisen vuoro. Toki Vermossa juoksusta tuli raskas ja siitä hevonen saa osan anteeksi.

3 Velvet Girl palasi Lahteen laiduntamistauolta ja oli valmentajan mukaan vielä hieman paksussa kunnossa. Tamma laukkasi lopulta viimeisessä kaarteessa hännillä ja esityksestä on kyllä vaikea löytää mitään positiivista, mutta startti alla hevonen voi parantaa merkittävästikin.

4 Victor Quo Vadis ei ole sekään ollut ihan terävimmässä mahdollisessa kunnossa, mutta selkeimmin kiinnostavin pelihevonen tähän lähtöön. Olettaen tietysti, että vielä avoinna olevassa balanssissa käännytään kengättömyyden puoleen. Porissa ruuna voitti hallitusti johtopaikalta, mutta Kokemäellä tuli harvinainen laukka.

Yllättäjät: 8 Order By Bossin kohdalla on päädytty kengilläajamiseen ja se on lähtöpaikan lisäksi jo ratkaisevan suuren tuntuinen hidaste. Muutenkin ruuna on selvästi parempi maililla. Viimeksi ruuna kiri sillä matkalla terävästi onnistuneen juoksun jälkeen ja voitti tätä kovemman lähdön. 1 Mr Exquisite saa ykköseltä hyvän juoksun sisäradalla, mutta voittoihin vaadittavaa terävyyttä on uupunut.

Pelijakauma: Victor Quo Vadis on paras merkki, siis mikäli se juoksee ilman kenkiä.

Juoksunkulku: Radoilta 2-5 avataan kovaa. Classic St Pat on vain niukka suosikki keulaan ja tuskin pääsee sinne ainakaan suoraan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki/varma: Hallitseva ravikuningatar 1 Saaga S on tänä vuonna ollut omaksi itsekseen poikkeuksellisen varma suorittaja, eikä aiempien kesien ailahtelua ole nähty. Voittoja on toki vasta kaksi, mutta viimeisissä kahdessa tappioon päättyneessä startissakin maan ykköstamma on ollut erittäin hyvä. Ensin Saaga S hävisi Carmelalle upeassa taistelussa niukasti ja paineli viimeksi hurjatempoisessa juoksussa takarivistä ennätyksensä. Pussitusriski on minimaalinen ykkösradalta, eikä pitkän matkan pitäisi olla hallitsijalle ainakaan haitta. Peliosuus on toki yläkantissa, muttei suuren suosikin varmistamisessa ole kovin paljon järkeä ainakaan suositusten tasapainoissa. Hajoituspeleissä parin kaverin ottaminen pieneen rooliin kaveriksi sen sijaan olisi suositeltavaa.

Kovimmat haastajat: 12 Huimariina on huiman vahva ja hevosen nopeusominaisuudetkin ovat kehittyneet mukavasti vielä vanhalla ikää. Johanna Sianojan valmennettava antaa tasoitusta lähtöpaikallaan, mutta kolme kierrosta tasoittaa sitä haittaa. Hevosta on laukkastarttien jälkeen huollettu ja nyt siltä pitäisi olla luvassa varmempaa suorittamista. Matkan sopivuuden Huimariina näytti Teivossa, kun se kiersi tosi vahvasti voittotaistoon alkulaukan jälkeen. Se on tosin ehkä liiankin selkeä kakkossuosikki ja suosikin parhaimmat tukimerkit löytyisivät jättiyllättäjäosastolta.

2 Tuli-Karkelo on peliosuutensa puolesta yllättäjä, mutta kuntonsa puolesta rehellinen haastaja. Tamma viihtyy erityisesti pitkällä matkalla ja sen kunto on huomattavasti taulua kovempi. Mutta ne laukat. Ravilla Tuli-Karkelo voi haastaa jopa rankingin kärkikaksikkoa.

Yllättäjät: 11 Sekottaja on antanut parhaat näyttönsä juuri pitkillä matkoilla, eikä sitä passaa kokonaan unohtaa, vaikka kunto ei ehkä aivan ole nyt huipussaan. 8 Loisto-Piirto on ollut kahdesti pussissa maileilla ja pidemmän matkan pitäisi olla etu. Nopea 5 Pörnä-Tyttö menee suojajuoksulla pitkänkin matkan. Vahva 6 Hujanhajan on noussut taas hyvään kuntoon, mutta se ei kyllä hevillä halua voittaa. 4 Topin Musta ailahtelee, mutta puurtaa hyvänä päivänään tämänkin matkan riskisti.

Pelijakauma: Saaga S on kymmenkunta yksikköä ylipelattu ja Huimariinakin hieman. Lähes kaikki muut ovatkin sitten jossain määrin edullisia merkkejä. Selkeimmin aliarvostettuja ovat Tuli-Karkelo, Sekottaja, Pörnä-Tyttö ja Topin Musta.

Juoksunkulku: Saaga S pitää joko suoraan keulapaikan tai etenee sinne ainakin viimeistään avauspuolikkaan päätteeksi. Huimariina kiertää takaa ajoissa eteenpäin. Lähdössä on muitakin voimillaan jyrääviä ja matkavauhti voi olla yllättävänkin reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 3 Callela Foxtrot sai Mikkelissä vihdoin realisoitua hyvät harjoitusotteet menestykseksi ja oli kovassa lähdössä vakuuttava edettyään alkumatkalla johtoon. Tamma ei ole eturivin nopeimpia alussa, mutta päässee hyvältä paikalta kuitenkin asiallisiin asemiin ja on niukka sekä oikea suosikki lähtöön.

Kovimmat haastajat: 4 Red Finger puski viimeksi rehdisti johtavan rinnalta, eikä ole hetkeen tehnyt huonoa esitystä, vaikka voitot ovat viimeisissä jääneet haaveeksi.

8 Luxurious Lord nosti viimeksi merkittävästi tasoaan kolmanteen tauon jälkeiseen ja kun Antti Teivainen hyppäsi rattaille. Kaksikko jatkaa yhteistyötä, mutta paikka on haastava. Ruuna lähtee kyllä tosi kovaa, mutta alussa voi joutua käyttämään ruutia hieman liiankin kanssa voittoa ajatellen. Perushevosia silti.

10 Westcoast Titan oli Kouvolassa vaisu aiempiin suorituksiin verrattuna ja ori on nyt arvoitus. Takarivi voi olla yleensä hyvin kirivälle hevoselle nyt onni, sillä luvassa on melkoisesti vauhtia alkuun.

Yllättäjät: 6 Doubledip ei päässyt viimeksi käyttämään kaikkia voimiaan, mutta ei ole ollut kyllä kokonaisuutena mikään kaikkein innokkain taistelija lopussa. Varmassa kunnossa kisaavat 11 Chironi, 12 Ahasveros ja 7 Capo The Fly ovat nyt lähtöpaikkojen uhreja, eikä ylivauhtikaan taida auttaa. Sisäradan suojiin pääsevistä 2 Ariana ja 1 Malabar di Rani valitaan jälkimmäinen mukaan suosituksiinkin, sillä se kisaa pitkästä aikaa ilman kenkiä.

Pelijakauma: Varsin järkevän oloinen alustava jakauma. Kahden eniten pelatuimman ei ehkä kuuluisi erottua aivan alustavan paljon muusta porukasta.

Juoksunkulku: Todella tulinen avaus, sillä eturivissä on monta nopeaa. Lopullista keulaa on hankala määrittää, mutta Luxurious Lordilla otetaan ulkoradalta tuskin ainakaan ensimmäisenä kiinni. Callela Foxtrotilla pyrittäneen matkalla johtavan rinnalle, jos ja kun vauhti avauksen jälkeen rauhoittuu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 7,13,1,8
Toto65-2: 6,9
Toto65-3: 7,2,3
Toto65-4: 2,3,4
Toto65-5: 1
Toto65-6: 3,4
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto65-1: 7,13,1,8,15,6
Toto65-2: 5,6,9,10
Toto65-3: 7,2,3
Toto65-4: 5,2,3,4
Toto65-5: 1
Toto65-6: 3,4,8,10,1
Hinta: 144,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt