Toni, Anton

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 4.7.2016

Julkaistu:

Toto4
Kakkoskohteen Baby Field kohtaa sopivan porukan ja on IS Ravien luottohevonen Toto4-pelissä.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 13 Eeti on suosikkimme. Ori lähti Vermossa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kiriin ja kiersi osin neljännen radan kautta eteenpäin ottaen ykkösen. Viimeksi Jyväskylässä Eeti ryhmittyi 5. ulkoa kolmannelle viimeisen takasuoran alussa ja kiri hyvin, mutta otti loppukurvissa laukan. Hypyn jälkeen ori lopetti vielä riuskasti.

Haastajat: 6 Cramon voitti Joensuussa parastaan antamatta ja Vieremällä ruuna otti varman keulavoiton ja varaakin jäi. Ruuna on yksi suosikeista, mutta ei suosikkimme, kun Eetillä on sen verran enemmän rutiinia.

8 Tureliinu lähti Kajaanissa etusuoralla kolmannelle, mutta ei päässyt heti pudottamaan toiselle ja kiristä tuli liian pitkä. Viimeksi Kuopiossa tamma oli kolmas Äänestäjän ja Liisan Tulilinnun jälkeen kovalle kärkikaksikolle selvästi häviten.

5 Savon Sutku tsemppasi Jyväskylässä mukavasti johtavan rinnalta. Lieksassa ruuna oli keulassa ja piti kolmanneksi.

Yllättäjät: 15 Ristikko on huomattavasti tauluaan vaarallisemmassa iskussa. Vieremällä ruuna lähti etusuoralla kolmannelle vetäen perässä suosikki Hissun Aarretta. Ristikko teki umpiväkevän esityksen ja kamppaili voitosta ennen laukkaansa loppusuoralla. Ruuna pystyy ravilla menemään 27-alkuisen ajan, ja sillä ollaan tässä lähdössä korkealla.

7 Draco voittaa harvoin ja ykkönen olisi tälläkin kertaa yllätys. Oriin otteet ailahtelevat melkoisesti. Jyväskylässä ori oli vaisu 3. sisältä, mutta Mikkelissä Draco oli selvästi parempi 4. sisältä. Tarkalla juoksulla Draco havittelee totosijaa.

3 Irokeesi voitti viimeksi taitavalla ajolla 2. ulkoa. Nyt valmentaja vaihtuu takaisin pukille.

Pelijakauma: Eeti (24%) on alipelattu suosikkimme. Ristikko (0,6%) on lähdön mielenkiintoisin ruksi.

Juoksunkulku: Cramon hakee johtopaikan ja saa Savon Sutkun rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteen selvä suosikki 6 Baby Field kelpaa rivin varmaksi, kun sillä on tuore näyttö hyvästä kunnosta mitä useimmilla lähdön osallistujilla ei ole. Kuopiossa tamma nousi 4. sisältä loppukurvissa vapaalle ja tykitti neljänneksi kovan kärkitrion takana. Viimeksi Baby Field haki keulapaikan ja oli selvä kakkonen ylivoimaisen voittajan takana. Baby Field avaa hyvin ja pystyy tässä porukassa pärjäämään juoksulla kuin juoksulla. Tamma on ravivarma ja menee matkan kuin matkan.

Haastajat: 3 Madman on tasainen suorittaja, mutta mailin matka ei ole tasavauhtiselle menijälle mieleen. Joensuussa ruuna nousi etusuoralla 3. sisältä 3. ulos ja teki hyvän kirin, mutta kärki karkasi auttamatta kauas. Lieksassa ruunan juoksu onnistui mainiosti, kun Madman pääsi sisäradalta nousemaan viimeisellä takasuoralla 3. ulos, mistä hevonen kiri kaksariin.

4 Twinkle In Eye teki Joensuussa väkevän juoksun johtavan rinnalta. Lieksassa ori otti lähtölaukan. Twinkle In Eye on tähän lähtöön hyvä hevonen, mutta kiivaalla maililla laukka ensimmäiseen kurviin saattaa olla enemmän kuin lähellä.

1 Elegance Angelique oli tauolta paluussaan vaisu 2. ulkoa, mutta lähtökin oli kovatasoinen. Parantaessaan tamma kamppailee hyvistä asemista totosijoista.

5 Löten's Nobody ei esittänyt Lappeessa ihmeitä kirillään 3. ulkoa ja parannettavaa jäi melkoisesti.

2 Max Smith kiihtyy hyvin matkaan ja saattaa tauoltakin ajaa keulasta. Voittaminen on ollut läpi uran tervanjuontia.

Pelijakauma: Baby Fieldin peliosuudessa (36%) on nousun varaa, ja tamma käy varmaksi.

Juoksunkulku: Max Smith avaa keulaan ja luovuttaa paikkansa Baby Fieldille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Steel Anemonen kunto on rautaa. Jyväskylässä tamma kiri 2. ulkoa Toto76 -ykköseksi. Viimeksi tamma nousi etusuoralla 3. sisältä 3. ulos. Steel Anemone hyökkäsi viimeisen takasuoran auetessa ja heitti päätöspuolikkaan alussa vapaalle tykittäen vastustamattomasti ykköseksi.

Haastajat: 5 Sivori Effe maistuu tähän lähtöön selvästi eniten. Ruuna jäi Kajaanissa 5. ulos, mistä teki mukavan kirin. Kuopioon Sivori Effe aransi paljon lyhyen starttivälin ansiosta, mutta jäi kirissä vetämättömään selkään ja oli 400 jäljellä hyökätessään kaukana kärjestä, mutta terävä loppuveto kantoi aina kärjen tuntumaan. Onnistuneella juoksulla Sivori Effe on nykykunnossaan vaarallinen.

6 Ida's Owen kesti Vieremällä keulasta kakkoseksi. Kouvolassa vauhtijuoksussa ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa kolmannelle ilman selkää, mutta tehtävä oli toivoton. Viimeksi Lieksassa Ida's Owen otti lähtölaukan, joten nykyvire on hieman hämärän peitossa.

Yllättäjät: 9 Lukas Hall voitti Joensuussa 2. sisältä. Viimeksi Lukas Hall eteni 5. sisältä viimeisellä takasuoralla 4. sisälle, käänsi maalisuoralla vapaalle ja kiri mukavasti. Lukas Hall on rankingissa tauolta palaavaa 8 Pirro Bi:tä edellä.

Pelijakauma: Sivori Effe (12%) on selvästi alipelattu.

Juoksunkulku: Ida's Owen pääsee kiihdytyksessä sisäpuolelta avaavista pelihevosista edelle, joten tie on auki aina keulaan asti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Fantom Sundance teki Vieremällä keulasta mitä tahtoi ja varaakin jäi. Ori pääsi huiman hyvin auton takaa liikkeelle ja samalla tavalla kiihdyttäessään ori avaa keulapaikalle. Fantom Sundance on nykykunnossaan paha lyötävä.

Haastajat: Kuopio Stakesissakin kilpaillut 5 Crystal Bay kesti Härmässä pitkän kirin kunnialla ja rutisti väkisin voittotaistoon. Crystal Bay kuuluu jokaiselle lapulle mukaan.

7 Myriam Kemp voitti Lappeessa varmasti keulasta. Kouvolassa tamma lähti 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannen radan veturiksi ja kesti hyvin, vaikka maalisuoralla pari vastustajaa iskikin selästä ohi. Lähtöpaikka on tällä kertaa hankala.

11 Wheelie Awake laukkas Kouvolassa alussa ja menetti mahdollisuutensa. Kuopiossa ruuna kiersi etusuoralla johtavan rinnalle, mistä hevonen oli yllättävän vaisu maalisuoralla. Yleensä Wheelie Awake on tullut juoksulla kuin juoksulla vahvasti perille.

6 Dreaming Blues oli Vieremällä voiton suhteen vailla mahdollisuuksia, kun Fantom Sundance paahtoi keulassa ja sisärata veti. Kolmostaistossa Dreaming Blues löi varmasti Mister Beanin ja mikäli tamma pääsee tällä kertaa iskemään lähempää kärkeä, on sijoituksenparannus mahdollinen.

1 Hogwarts Express pääsee hyvistä asemista matkaan, mutta Lahden startti jätti paljon parannettavaa, kun ruuna jäi 6. ulkoa viimeisellä takasuoralla pääryhmästä.

Pelijakauma: Crystal Bay (9%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Fantom Sundance nappaa johtopaikan ja vetää reippaalla liekillä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 13,6,8,5,15
Toto4-2: 6
Toto4-3: 3,5
Toto4-4: 2,5,7,11
Hinta: 8,00 €

Suuri
Toto4-1: 13,6,8,5,15,7,3,9,2
Toto4-2: 6
Toto4-3: 3,5
Toto4-4: 2,5,7,11,6,1,8,9,12,3,4
Hinta: 39,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›