Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Vieremä 24.6.2016

Julkaistu:

TOTO4
Vieremän Toto4-pelissä on ideaa, kun pelit kulkee kolmannen kohteen Äänestäjän kautta.

Toto4-1

Suosikki: 1 Zunami vakuutti Rovaniemellä suuresti. Tamma joutui kuluttamaan paljon voimia alkumatkasta ennen kuin se pääsi keulaan toiseen kaarteeseen mentäessä. Reippaasta alkuvauhdista huolimatta Zunami karkasi maalisuoralla leikitellen muista ja varaa jäi. Zunami starttaa kovaa matkaan ja koko matkan johto on enemmän kuin lähellä. Tamma on kierroksen todennäköisin voittaja ja itseoikeutetusti pikkulapun toinen piikki.

Haastajat: 4 Super Mango tsemppasi Oulussa mainiosti toiselta ilman vetoapua. Bodenissa tamma avasi keulaan ja voitti helposti. Nyt piikkiin ei ole asiaa, mutta tamma pystyy menestymään muualtakin. Super Mango on Vieremällä suosikin ykköshaastaja.

11 May Lilyn lähtöpaikka on heikko, mutta kunto on mainio. Kajaanissa tamma nousi viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kolmannelle, leiskautti hetkessä johtavan rinnalle ja keulaan kadoten vastustajiltaan horisonttiin.

7 E.V. Hayley ei menestynyt viimeksi kuolemasta, mutta kiri tätä ennen tilaa löydettyään mainiosti 3. sisältä. Suosikin takana joukko on sopivan näköinen, joten tamma kamppailee totosijoista.

Yllättäjät: 14 Erica Nyx avasi Kajaanissa johtoon, jatkoi myöhemmin 2. s isällä mistä tamma nousi viimeisellä takasuoralla toiselle. Tamma oli matkalla kohti voittoa mutta maalisuoralla askel sen verran painoi että yksi vastustaja ehti edelle. Viimeksi Erica Nyx lopetti mukavasti 2. sisältä.

8 Harminimoon Tinker tähtää 2. sisälle, mistä tamma pystyy olemaan totossa, mutta voitto olisi iso yllätys. Ainakin selvää parannusta tarvitaan loppumetreille etenkin Kajaanin starttiin nähden.

6 Summer Amour voitti Kuopiossa keulasta, mutta pysähtyi viimeksi loppukurviin juostuaan kuolemanpaikalla.

Pelijakauma: Zunamin peliosuudessa (52%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Zunami pitää keulat ja saa Chanel Birdlandin tai Harminimoon Tinkerin taakseen. Ylivauhdin vaara on normaalia pienempi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Mister Bean palasi Vieremällä hyvässä iskussa tauolta. Ruuna teki 4. ulkoa pitkän kirin ja runttasi väkivahvasti ykköseksi. Mister Bean ei ole auton takaa nopein, mutta viimeisellä kierroksella ruuna antaa voiman puhua.

Haastajat: 5 Fantom Sundance on lähdön ideamerkki. Ori ei pystynyt Torniossa parhaimpaansa, mutta kahteen viimeiseen starttiin ori on ollut parempi, kun se on saanut allergiaansa hoitoa. Lappeessa Fantom Sundance kiri 3. sisältä viimeiset 700 metriä 12,4-kyytiä. Viimeksi ori jäi johtavan rinnalle, mistä viimeinen sata metriä oli liikaa. Nyt oriilta napataan todennäköisesti kaikki kengät pois, ja ori on valmis palaamaan voittokantaan.

9 Dreaming Blues kiri Vieremällä ulkopareista viimeisen kierroksen 14,4-kyydillä ja oli selvä kakkonen. Viimeksi tamma laukkasi 2. sisällä loppusuoralle kaarruttaessa erittäin hyvävoimaisen näköisenä.

Yllättäjät: 3 Shiny Boss kiri Kuopiossa 6. sisältä viimeisen puolikkaan mainiosti, ja hyvän startin jälkeen oriilta odotettiin Vaasassa jopa voittoa, mutta esitys oli perin tasainen 2. ulkoa. Nyt lähtöasetelmat puoltavat isosti, kun ori on saanut lähtöpaikan suosikkien sisäpuolelta.

12 Erica Fieldin luokka on tähän lähtöön hyvä, mutta lheikko lähtöpaikka vie suurimmat menestystoiveet. Lisäksi tamma ei ole toistaiseksi äitynyt samanmoiseen menoon kuin viime kaudella.

Pelijakauma: Fantom Sundance (17%) on paras ruksi.

Juoksunkulku: Eturivin pelihevoset eivät ole starttiraketteja - etenkään Mister Bean. Fantom Sundance hakee sisäpuolelta avaavilta keulapaikan ensimmäisen takasuoran alussa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Nostamme kolmoskohteen suosikiksi 7 Äänestäjän, jolla on vauhtien puolesta vara parantaa ennätystään sekuntitolkulla. Oulussa ruuna eteni huiman pätkänsä ansiosta takasuoran lopuksi keulaan, mistä Äänestäjä otti laukan mutta ehti vielä vahvalla lopetuksellaan ykköseksi. Vieremällä Äänestäjä laukkasi kiihdytyksessä, mutta selvitti ensimmäisessä kurvissa raville. Äänestäjä nousi etusuoralla kolmannelle ja kiersi vahvasti totoon. Viimeiset 400 metriä vauhtihirmu lopetti peräti 22,7-kyydillä. Viimeksi Äänestäjä ei antanut muille mitään mahdollisuuksia keulajuoksulla. Tallikommenttien mukaan laukkoihin löytyi syyt eikä ruuna ole niin kova laukkaamaan kuin taulusta voisi päätellä. Äänestäjällä on pari kovaa haastajaa viivalla, mutta kyvykäs ruuna pystyy kamppailemaan voitosta juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 4 Hissun Aarre sai Mikkelissä loistostartin ja ruuna eteni 2. ulos. Hissun Aarre jäi pian ilman vetoapua ja käänsi toisessa kaarteessa 2. sisälle. Kutsu kävi jälleen pian johtavan rinnalle, mistä Hissun Aarre tsemppasi mukavasti. Viimeksi ruuna haki ensimmäisen takasuoran lopuksi keulan ja voitti helposti. Lähtöpaikka on hyvä ja ruuna on erittäin todennäköisesti mukana kaksaritaistossa.

Kolmas kova on 9 Milinan Verna, joka otti tuoreimman voittonsa oikein varmasti 2. ulkoa. Tammalla on ollut jonkin verran vaikeuksia uran alkutaipaleella ja nytkin sillä on taukoa alla. Lisäksi viivalla on kovempi vastus kuin koskaan aikaisemmin.

Muiden kuin edellä mainittujen tehtävä näyttää voiton suhteen lähes toivottomalta.

Pelijakauma: Äänestäjä käy kakkos-kolmossuosikkina mainiosti varmaksi. Parhaat Toto4-rivit kulkevat nimenomaan ruunan kautta.

Juoksunkulku: Hissun Aarre avaa keulaan ja saa Äänestäjän viereensä prässääjän paikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Rowhill's Boss on päätöskohteen ykkösmerkki. Ruuna jäi Vermossa 5. ulos, mistä se kiersi pitkällä kirillä mukaan tototaistoon ja oli oikein hyvä. Viimeksi Rowhill's Boss aloitti toisella ilman vetoapua mutta sai pian selän eteensä. Ruuna käänsi loppukurvissa 2. sisälle ja tuli hyvin.

Haastajat: 9 Svadilfari on noussut erittäin kovaan iskuun. Toissa kerralla ruuna oli keulasta pitelemätön ja viimeksikin esitys oli hyvä, kun Svadilfari kiersi etusuoralla johtavan rinnalle ja kamppaili voitosta sen minkä pystyi. Takarivi ei ole suuri miinus vahvalle menijälle.

11 Last Finn on vahva vääntäjä. Vaasassa tamma tappeli kuolemasta esimerkillisesti ja nousi Seinäjoella 3. ulkoa kamppailuun voitosta. Viimeksi Last Finn kiri kovassa lähdössä mainiosti 4. ulkoa.

12 Bad Boy Press palasi viimeksi pieneltä paussilta ja oli hyvän näköinen passiivisella taktiikalla 7. sisältä/8. ulkoa. Startti alla Bad Boy Press pystyy parempaan.

6 E.V. Jory yritti Oulussa kiriä 3. ulkoa, mutta esitys jäi perin tasapaksuksi. Viimeksi ruuna piti keulasta helpossa lähdössä ykköseksi.

Yllättäjät: Oulussa kuolemanpaikalta mukavasti tsempannut 5 Charexcel johtaa yllättäjälaumaa ennen hyvistä asemista starttaavaa 1 Crazy Valleyta, joka ei olevoittostarttinsa jälkeen pystynyt parhaimpaansa.

Pelijakauma: Rowhill's Boss (20%) on alipelattu suosikki. Last Finn (4%) ja Bad Boy Press (5%) maistuu. E.V. Jory (20%) puolestaan ei alkuunkaan.

Juoksunkulku: Eturivissä ei ole kanuuna-avaajia. Rowhill's Boss torjuu E.V. Joryn ja etenee keulaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1
Toto4-2: 4,5
Toto4-3: 7
Toto4-4: 3,9,11,12
Hinta: 1,60 €

Suuri
Toto4-1: 1,4,11,7
Toto4-2: 4,5,9,3,12,7
Toto4-3: 7
Toto4-4: 3,9,11,12,6,5,1,7,4,2
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›