Eino, Einari

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 6.6.2016

Julkaistu:

TOTO4
Evartti on kolmannessa kohteessa vahvoilla, kun se pääsee pahimpiin vastustajiin nähden 60 metrin etumatkalta taipaleelle.

Toto4-1

Suosikki: 9 Rim Bay Goliath kilpailee kovassa iskussa. Se kiersi Joensuussa 5. ulkoa väkevästi kakkoseksi ja oli erittäin hyvä myös Kajaanissa, missä ruuna nousi lähtölaukan jälkeen kolmanneksi. Takarivin lähtöpaikka käy Rim Bay Goliathille hyvin ja viimeisellä kierroksella se kiertää mukaan kärkikuvioihin. Hevonen on ennestään tuttu ohjastajalle, mikä on tässä amatöörilähdössä plussaa.

Haastajat: 5 E.V. Jory ei ole auton takaa nopeimpia, mutta jaksaa kiertää päätöslenkillä. Toissa kerralla ruuna teki vahvan kirin 3. ulkoa, mutta keulahevonen oli sinä päivänä lyömätön. Viimeksi E.V. Jory teki jälleen hyvän kirin 3. ulkoa ja tällä kertaa hevonen ehti ykköseksi.

3 Svadilfari voitti Vieremällä ylivoimaisesti. Oulussa Svadilfari teki hyvän kirin, mutta voittaja oli karannut maisemiin. Hyvistä asemista Svadilfari on pelihevosia.

7 Charexcel lähti Torniossa etusuoralla kolmannen radan veturiksi eikä jaksanut puristaa kovassa Toto76-lähdössä. Seinäjoella Charexcel teki hyvän kirin 3. ulkoa ennen laukkaansa. Ilman hyppyä Charexcel olisi kamppaillut kolmossijasta.

Yllättäjät: 4 Zell Memento voitti toissa kerralla ylivoimaisesti 3. ulkoa. Viimeksi ori nousi viimeisellä takasuoralla 3. sisältä toiselle ja oli selvä kolmas Flash Sprucen ja Svadilfarin jälkeen.

Positiivisten tallikommenttien siivittämänä tauolta palaava 1 Duran's Best sekä startin alle saanut mutta ylisarjassa kilpaileva 2 Vasil Victor kuuluvat mahdollisiin yllättäjiin.

Pelijakauma: Charexcel (9%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Radoilta 2-4 ja 6 avataan parhaiten. Sunrise Sign on eturivin nopein ja saa keulapaikan halutessaan, mutta ylisarjassa ja tauolta sillä tuskin ajetaan piikistä. Svadilfari tai Zell Memento hakee piikkipaikan itselleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Also Starring voitti Torniossa varmasti keulasta. Bodenissa tamma sai hyvän juoksun 2. ulkona ja sai tulla vapaasti mutta ei pystynyt haastamaan voittajaa. Vieremällä Also Starring ei saanut sisäratajuoksun jälkeen mahdollisuutta. Tamma avaa hyvin ja koko matkan johto on mahdollinen.

Haastajat: 11 Borga Gigolo aloitti hyvällä keulaesityksellä ja startti alla se saattaa olla nyt terävämpi.

2 Cunning Captor avaa hyvin, mutta se oli viimeksi sen verran nihkeä keulasta, että tällä kertaa saattaa olla selkäjuoksun vuoro. Toissa kerralla Cunning Captor oli ykkönen keulasta.

4 Dear Josie pääsi Ylivieskassa 2. sisältä viimeisellä takasuoralla onnekkaasti keulaan, kun keulahevonen kampesi toiselle. Tamma jäi pian alakynteen, kun vastustaja oli taas raiteillaan mutta maalissa Dear Josie oli hyvä kakkonen. Vieremällä tamma tuli 3. sisältä hyvin, kun sai kiritilaa.

6 Sunday's Robertta kiri toissa kerralla 3. sisältä hyvin ja oli positiivinen kakkonen maalissa. Viimeksi tamma nousi 3. sisltä 700 jäljellä 2. ulos ja lähti loppukaarteessa kiriin. Tamma kiitti hyvästä juoksusta sykäisemällä ykköseksi.

Yllättäjät: 1 Mistrals Chuck oli Mikkelissä kovassa avauksessa mukana eikä jaksanut puristaa loppuun asti. Kajaanissa ruuna kiersi etusuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi mukavasti.

10 Bluehouse's Power jäi Bodenissa tukaliin asemiin sisäradalla ja kyseisen startin voi unohtaa. Nyt starttiväli on lyhyempi ja ruuna saattaa olla parempi.

12 Queensland on tauluaan parempi. Seinäjoella se sai toisella radalla selän eteensä etusuoralla, mutta lähti lähes samassa kolmannelle ja kiersi uudelleen toiselle ilman selkää. Siitä Queensland tsemppasi mukavasti.

Pelijakauma: Mistral's Chuck (3%), Bluehouse's Power (2%) ja Queensland (4%) maistuvat yllättäjinä.

Juoksunkulku: Cunning Captor avaa ohi Mistrals Chuckin ja saa Also Starringin rinnalleen, joka haluaa keulaan. Avaus on reipas.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 4 Evartti laukkasi Jyväskylässä ensimmäisessä kurvissa, mutta Kajaanissa ori sai balsamia haavoilleen rutistamalla väkevällä juoksulla ykköseksi kuolemanpaikalta. Evartti avaa kovaa ja on näistä asemista vaikeasti lyötävissä. Ori käy varmaksi.

Haastajat: 15 Metkutus - 14 Fjeldstad Goggen on tuttu taistelupari viime kisoista. Seinäjoella Metkutus jäi 3. ulkoa kuolemanpaikalla ravanneen Fjeldstad Goggenin taakse, mutta Härmässä tilanne oli toinen. Metkutus lähti avauspuolikkaan jälkeen kolmannelle joukon perältä eikä tämän jälkeen kolmatta rataa sisempänä käynyt. Tämä ei diesel-tyyppistä menijää haitannut vaan maalisuoralla ori rutisti väkisin ykköseksi. Fjeldstad Goggen oli Härmässä kuolemanpaikalta hyvä kolmas.

13 Pauskeri palailee paussilta. Suosikkikolmikolla on yliote Pauskeriin nähden, mutta ei olisi mahdoton yllätys vaikka Pauskeri tässä lähdössä pärjäisi. Valmentajan osaamisesta tämä ei jää kiinni, sillä Pasi Impolan talliin on tänä vuonna tullut jo seitsemän voittoa seitsemästä yrityksestä. Voittoprosentti siis täysi sata.

Pelijakauma: Suht' oikein pelattu.

Juoksunkulku: Evartti ottaa paalulta joukon komentoonsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Strait Iron kiersi Ylivieskassa kuolemanpaikalle, mistä ruuna laukkasi loppukurvissa. Vaasassa Strait Iron kiersi 5. ulkoa väkevästi ykköseksi. Ruunalla on kolme starttia tälle kaudelle ja hevonen on väkevässä nousuvireessä. Lisäksi yksi poisjäänti auttaa ruunaa.

Haastajat: 1 Leemark's Ambrose otti viimeksi keulat, mutta jatkoi etusuoralla 2. sisällä. Päätöspuolikkaalla tamma nousi 2. ulos ja ehti ykköseksi. Tamma avaa kovaa, mutta olisi paras mailin matkalla ja siksi tamma putoaa haastajaksi.

9 Ainur Hoss on oikein kyvykäs menijä kaiken ollessa kunnossa. Tamma pitää mahduttaa peleihin jo vähiin merkkimääriin.

4 Lady's True King oli Rovaniemellä väkevä, mutta viimeksi ruunan juoksu oli 40 metrin takamatkalta liian hankala 7. ulkoa. Nyt lähtöasetelmat puoltavat ja ruuna kannattaa huomioida peleissä.

2 Prin Holz ei ollut Ylivieskassa terävimmillään parijonosta, mutta viimeksi ruuna lopetti 3. sisältä mukavasti tilaa saatuaan. Lähtöpaikka on iso etu hyvälle avaajalle.

Yllättäjät: 7 Boulard on peruskapasiteetiltaan oikein hyvä menijä, kuten ennätyksestä voi päätellä. Ori on saanut tauon aikana elämäniloaan takaisin, joten nyt saatetaan nähdä vanhaa hyvää Boulardia.

5 Blue Finn nousi Ylivieskassa 2. ulkoa kärkitaistoon mutta laukkasi hieman ennen maalia. Ruunan otteet ailahtelevat jonkin verran.

Pelijakauma: Leemark's Ambrose (30%) on ylipelattu ja väärä suosikki. Ainur Hoss (10%) ja Lady's True King (6%) maistuvat. Prin Holz (14%) on liikaa vedetty.

Juoksunkulku: Leemark's Amrose torjuu Prin Holzin, joka painuu johtavan kantaan. Bone's Quick Girl kiertää toiselle ilman selkää.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,5,3,7
Toto4-2: 5,11
Toto4-3: 4
Toto4-4: 11,1,2,9,4,7
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 9,5,3,7
Toto4-2: 5,11,2,4,6,9,1,10,12
Toto4-3: 4
Toto4-4: 11,1,2,9,4,7,5,8,6,12
Hinta: 72,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt