Rasmus, Asmo

Ravivihjeet

Suomalaisravuri löi koko jättiyleisön ällikällä – sivusi samalla Euroopan ennätystä

Julkaistu:

Elitloppet
Elitloppet-viikonlopun ensimmäistä suomalaisvoittoa saatiin odottaa pitkään, mutta kun se tuli, niin esitys oli häkellyttävä.
Olli Koivusen ohjastama ja Vesa Santasen valmentama Ratu Royale iski muille luun kurkkuun jo alussa ja tempo pysyi kiihdytyksen jälkeen raastavana.

Ensimmäinen kierros tykitettiin 09,6-vauhtia, mutta marginaali vain kasvoi muihin loppusuoralla. Voittoaika 11,0a / 1609 metriä on suomalaisen Massive Baben Euroopan ennätystä sivuava ja samalla uusi Suomessa syntyneiden SE.

Aikaisempi Passionate Kempin nimissä ollut Suomessa syntyneiden SE-tulos koheni peräti kuusi kymmenystä.

Ratu Royalen voitto Solvallassa oli massiivinen yllätys totopelaajille, sillä sen voittoa veikanneet saivat rahansa takaisin yli 30-kertaisesti.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Nuori ohjastaja Koivunen oli luonnollisesti häkeltynyt voittajaesittelyssä.

– Tiesin, että hevoseni on nopea ja ajattelin ajaa keulasta, vaikka siinä kävi Amerikan poika kysymässä paikkaa itselleen. En tietenkään osannut aavistaa, että pidämme voittoon saakka, saati ylivoimaiseen sellaiseen, Koivunen ihmetteli.

– Onhan tämä ihan mieletöntä. Olin eilen seitsemännessä taivaassa, kun sain yleensä ajaa täällä. Nyt tuli vielä voitto. Täysin uskomatonta hommaa. Vuosi on mennyt muutenkin hyvin ja voittoja on tullut jo yli 50, mutta tämä on ehdottomasti suurinta urallani, Koivunen tuumi.

Kolmevuotiaan tamman voitto palkittiin 16 155 eurolla.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt