Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 27.5.2016

Julkaistu:

TOTO4
Merran Emil tähtää kolmannessa kohteessa mielipaikalleen keulaan ja sitä kautta voittajakehään ensimmäistä kertaa tälle kaudelle.

Toto4-1

Suosikki: 9 Celebration Song matkasi Porissa 2. ulkona kaukana johtohevosesta ja oli jonkin verran sijoitustaan parempi, mutta kärkeen se ei pystynyt nousemaan sisäradan vetäessä. Viimeksi Tamma kiersi 3./4. ulkoa riskisti ja otti hallitun voiton. Nyt tehtävä on viime kertoja sopivampi.

Haastajat: 10 Löten's Anselm aloitti uusista käsistä väkevällä kirillä 5. ulkoa. Startti alla ruuna pystyy parantamaan.

2 Enchanting Star pystyy loistoasemista kamppailemaan totosijoista, mutta voitto vaatisi pientä petrausta. Teivossa ruuna katsoi keulat, jatkoi myöhemmin johtavan takana ja otti kakkosen kaukana voittajan takana. Viimeksi ruuna oli tasainen 4. sisältä/2. ulkoa.

Yllättäjät: 8 Axel Halm yritti Vermossa kiriä 4. ulkoa ja oli aivan hyvä. Viimeksi ruuna sai makoisen juoksun 3. sisällä ja lopetti mukavasti totoon. Nyt asetelmat ovat pahasti vastaan.

4 Liliana Li oli tauolta paluussaan perin tasainen 5. sisältä, ja petrattavaa jäi reippaasti.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Enchanting Star avaa keulaan eikä tällä kertaa luovu paikastaan ellei Celebration Song tule matkan aikana rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Ykkösmerkiksi nostamme 2 Ranch Movie Starin, jonka uumoilemme etenevän keulaan. Toissa kerralla Teivossa tamma oli jo keulassa, mutta laukkasi ensimmäisessä kurvissa. Viimeksi tamma lopetti oikein hyvin 5. ulkoa.

Haastajat: 1 Cousin Bowl kiihtyy suosikin tapaan hyvin ja ruuna juossee johtavan takana. Kyseiseltä paikalta ruuna oli varma ykkönen Seinäjoella.

11 Sort Of Sorrow oli Vermossa tasainen 4. ulkoa kovassa lähdössä. Viimeksi ruuna paikkasi lähtölaukkansa sen verran hyvin, että kuuluu vahvasti pelihevosiin.

3 Lovely Dart eteni Turussa etusuoralla johtavan rinnalle, mistä ruuna jyskytti väkisin ykköskesi. Teivossa Lovely Dart kiri 4. ulkoa aivan mukavasti. Mailin matka ei ole tasavauhtiselle menijälle optimaalisin juoksumatka.

4 Stardust Fibber pystyy hyvällä selkäjuoksulla paljoon. Edellisessä voitossaan se kiri 3. sisältä terävästi. Oulussa tamma oli tasainen 4. sisältä ja viimeksi Stardust Fibber lopetti oikein hyvin 6. ulkoa.

Pelijakauma: Ranch Movie Star (19%) on alipelattu suosikki.

Juoksunkulku: Ranch Movie Star painuu keulaan ohi Cousin Bowlin. M.T. Frida tai Borups Ivan kiertää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 3 Merran Emil starttaa loistoasemista ja ori hakee todennäköisesti keulapaikan haltuunsa, mistä hevonen on ollut selvästi parhaimmillaan. Siitä Merran Emil olisi erittäin liki voittoa sopivassa tehtävässä. Kokemäellä ori otti lähtölaukan, mutta Vermossa Merran Emil teki keulasta hyvän juoksun reippaalla matkavauhdilla ja vain viimeinen sata metriä oli liikaa, mutta silloinkaan ori ei luovuttanut.

Haastajat: 2 Suhhaus kohtasi Vermossa kovia tammoja, mutta tamma sai sen verran hyvän juoksun 2. sisältä, että sen olisi pitänyt olla lähempänä kärkeä. Nyt ero repesi useisiin kymmeniin metreihin. Tällä kertaa Suhhaukselle kelpaa Merran Emilin selkä.

11 Leon Salama voitti Kausalan kuuden hevosen kohtaamisen 2. ulkoa. Ori eteni viimeisen kierroksen alussa keulaan ja voitti helposti. Suomen Cupin finaalissa ori lähti 5. ulkoa etusuoralla kolmannelle ja laukkasi maalisuoralla kesken kirinsä ja mahdollisen rahasijan.

Yllättäjät: 5 Topin Musta oli Kokemäellä tasainen 5. ulkoa. Nyt tehtävä on sopivan näköinen ja totosija on mahdollinen.

10 Tuli-Ritari laukkasi Seinäjoella viimeisen takasuoran lopussa sisäradalla. Ennen hyppyä ori ei pitänyt välitöntä tutnumaa pääjoukkoon. Jyväskylässä ori kiri 4. ulkoa tototaistoon, mutta viimeiset kymmenet metrit olivat tervanjuontia. Siksi voitto yllättäisi heti seuraavassa kisassa.

Pelijakauma: Merran Emil (25%) on alustavasti vain niukka suosikki ja sitä kautta mainio varma.

Juoksunkulku: Merran Emil juoksee keulassa ja Suhhaus tämän perässä. Merran Emil pitää tempon tasaisen reippaana.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Hopeless Guy kiri Vermossa hurjaan voittoaikaan 3. ulkoa. Jyväskylässä ruuna matkasi johtavan rinnalla ja siirtyi maalisuoran alussa keulaan, mutta sitten terävät kirivoimat purivat ja iskivät ohi. Nyt asetelmat ovat kaksijakoisen, sillä ruuna ei välttämättä pysty pitämään keulapaikkaa hallussaan. Siksi sitä ei uskalla jättää varmaksi.

Haastajat: 4 Made In Shade kiri Vermossa 3. sisältä tilaa saatuaan hyvin, mutta ei päässyt ohi Hopeless Guysta. Viimeksi Made In Shade jäi viimeiseen sisälle, mistä tamma kiri viimeisellä puolikkaalla erittäin vahvasti. Sopivalla juoksulla mikään sijoitus ei saa yllättää.

10 Haras Du Pin sai viimeksi niin hyvän juoksun 2. sisällä/2. ulkona että voittoa tai ainakin kakkostilaa tarjottiin. Vermossa ruuna pakitti 5. ulos, mistä ei ollut mahdollisuuksia kärkeen. Nyt tehtävä on osuvampi.

Yllättäjät: 6 Absolute Ruler oli Teivossa aivan hyvä 4. ulkoa ja sai startin alle. Tällä kertaa tamma saattaa olla terävämpi.

8 Somolli Bowl seuraili Mikkelissä 3. sisältä totoon ja oli tätä ennen oikein hyvä 2. ulkoa. Nyt asetelmat ovat pahasti vastaan.

Tauolta palaava 2 Enrico La Renta pystyy riistämään suosikilta keulat, mikäli terävyys starttitilanteessa on suoraan tauolta mintissä. Hyvä sijoitus ei yllättäisi, sillä ruuna on selvästi tauluaan kyvykkäämpi.

Pelijakauma: Hopeless Guy (49%) on ylipelattu. Haastajat ovat parempia rukseja.

Juoksunkulku: Hopeless Guy pyrkiii kynsin hampain pitämään johtopaikan, mutta rinnalta tulee painetta Enrico La Rentan johdolla. Kiihdytys on erittäin kovavauhtinen. Nappikiihdytyksellä Hopless Guy pystyy pitämään keulat, mutta ei myöskään yllättäisi vaikka ruuna menettäisi ne. Fifty-fifty -tilanne sen osalta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,10
Toto4-2: 2,1,11,3,4
Toto4-3: 3
Toto4-4: 1,4,10
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 9,10,2,8,4,11,12
Toto4-2: 2,1,11,3,4,10
Toto4-3: 3
Toto4-4: 1,4,10,6,8,2
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt