Ilmari, Ilmo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Metsämäki 20.5.2016

Julkaistu:

Toto4
Sue's Photo hakee paluuta takaisin voittajakehään Toto4-pelin avauksessa IS Ravien tukipilarina.

Toto4-1

Suosikki/varma: Suosikkikaksikko erottuu muista, ja näistä 6 Sue's Photo valitaan varmaksi, kun se saattaa päästä alussa pahimman kilpailijan etupuolelle ja ori on muutenkin vähemmän juoksuriippuvainen kuin haastajansa. Edellisen voittonsa ori otti sisäratajuoksulla, ja myös Seinäjoella ori matkasi sisällä ja tuli sieltä hyvin. Viimeksi Sue's Photo jäi hännille huipputasokkaassa lähdössä, mistä ei ollut asiaa kärkisijoille.

Haastajat: 5 Vagabondo kiersi Porissa etusuoralla kolmannelle, jäi viimeisellä takasuoralla toiseen ulos ja oli tasainen. einäjoella ruuna jäi keulasta viime metreillä kakkoseksi. Viimeksi Vagabondo matkasi 4. sisällä ja kiri loppua hyvin ollen sijoitustaan parempi.

3 Stanley Savage on starttaillut viime aikoina katkonaisesti, ja jälleen kerran sillä on taukoa alla. Ori hakee alustavasti kolmossijaa tästä lähdöstä suosikkikaksikon takana.

Yllättäjät: 2 Archie Press on jonkin verran tauluaan parempi, mutta tuskin riittää suosikeille.

1 Stone Capes Ohio pystyy valmentajansa mukaan mahdollisesti 15-tulokseen. Ori käynnistelee koneitaan tauon jälkeen eikä kuulu tässä lähdössä pelihevosiin.

Pelijakauma: Sue's Photo kelpaa 41-prosenttisena rivien varmaksi.

Juoksunkulku: Sue's Photo ottaa hyvän startin ja etenee keulaan. Vauhti rauhoittuu avauksen jälkeen tuntuvasti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Romanina Ans oli Lappeessa loppusuoralla tasainen, kun tamma yritti kiriä kärkeen 5. ulkoa. Teivossa Romanina Ans oli selvästi terävämpi ja voitti 2. ulkoa helposti. Lähtöasetelmat puoltavat tällä kertaa.

Haastajat: 2 Wild Force jäi tiistaina hankaliin asemiin 7. sisälle eikä kyennyt nousemaan kärkitaistoon. Tätä ennen ruuna nousi etusuoralla sisäradalta toiselle ja tsemppasi mainiosti kakkoseksi.

11 Marshall Mauricen lähtöpaikka on hankala, mutta poisjäänti auttaa asiaa. Toissa kerralla ruuna kiri 4. ulkoa tasaisesti Wild Forcen takana.

8 Blind Maker lähti Vermossa hitaasti matkaan ja otti lyhyen laukankin. Ruuna kohosi kolmannelle jo puolitoista kierrosta ennen maalia eikä kestänyt pitkää kiriä. Viime startit ovat menneet penkin alle, mutta ruuna pystyy parempaan.

Yllättäjät: 9 Roberto Max oli riittämätön Lahdessa sisäratajuoksulla. Nyt ruuna kokee merkittävän ohjastajanparannuksen.

Pelijakauma: Blind Maker (8%) on alipelattu merkki.

Juoksunkulku: Romanina Ans hakee keulat ja saa Blind Makerin rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Voitokas 7 Siirilli palasi Turussa tauolta ja teki heti hyvän juoksun vaikka neljänneksi jäikin. Tamma kohosi 3. ulkoa kolmannelle viimeisellä takasuoralla ja tuli positiivisesti loppua kohti kiihtyneessä tempossa. Startti alla kyvykäs menijä pystyy parantamaan.

Haastajat: 12 Muiston Prinssi tsemppasi toissa kerralla hyvin keulasta. Viimeksi ori kiersi alkuhaparoinnin jälkeen kuolemanpaikalle ja taisteli kakkoseksi. Kunto on hyvällä mallilla ja kärkisija mahdollinen.

Pitkältä pakilta starttaava 14 Pikku Hyvä nousi Porin voittostartissa 3. sisältä etusuoralla toiselle ja oli maalisuoralla vahvin. Toissa kerralla tamma tsemppasi mukavasti kuolemanpaikalta ja viimeksi Pikku Hyvä otti 2. ulkoa maksimit kovia tammoja vastaan. Nyt tehtävä on nimien puolesta sopivampi, mutta takamatkaa on paljon.

Yllättäjät: 9 Varjonova seuraili Vermossa 2. sisältä totoon. Viimeksi tamma lähti 5. ulkoa etusuoralla kolmannelle ja kiersi rahoille. Tamma rankataan niukasti ennen tauolta palaavaa 5 Mantsuriaa.

Vahva 6 Viksu Vikkelä kiersi viimeksi mukavasti joukon perältä. Voitot ovat harvassa eikä sellaisen nappaaminen ole tälläkään kertaa helppoa, mutta hyvään sijoitukseen tamma kykenee.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Siirilli hakee juoksuradalta vetovastuun itselleen. Mantsuria jää toiselle ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 4 Shadow Of Brisbane tsemppasi Forssassa johtavan rinnalta oikein hyvin kakkoseksi El Blackjackin jälkeen. Viimeksi ruuna jäi 6. ulos, mistä se ei pystynyt nousemaan viitossijaa parempaan hyvästä kiristä huolimatta. Nyt lähtöasetelmat ovat paremmat, mutta alussa hevonen ei ole nopeimpia.

Haastajat: 8 April Love D pystyy tekemään vahvan suorituksen viimeisellä kierroksella. Tamma kiersi Vermossa vakuuttavaan voittoon 4. ulkoa. Viimeksi April Love D lähti etusuoralla kolmannelle, kiersi viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi hyvin.

Nopea 1 Aqua's Solenoid pystyy pitämään keulapaikan, mutta täydellä matkalla sillä ajettaneen selästä. Viimeksi Teivossa tamma oli 2. sisältä varma kakkonen pystymättä uhkaamaan voittajaa.

Yllättäjät: 5 Tapper palasi mukavassa iskussa vuoden paussilta ja kiri asiallisesti viidenneksi 3. ulkoa. Startti saattoi aukaista ruunan paikkoja ja nyt voidaan nähdä vieläkin parempaa.

3 Golda Matadorin viime kauden viimeiset kisat menivät penkin alle, mutta nyt voi olla tiedossa parempaa ainakin mitä tallikommentteihin tulee. Hyvin matkaan pääsevä ruuna saattaa päästä keulaan, mikäli Aqua's Solenoidilla valitaan selkätaktiikka.

12 Stone Capes Nougat on hyvä hevonen, mutta paussi alla 12-radalta se ei kuulu kuumimpiin pelihevosiin.

Pelijakauma: Tapper (5%) ja Golda Matador (3%) ovat alipelatut yllärimerkit.

Juoksunkulku: Golda Matador hakee keulat Aqua's Solenoidilta. Tapper jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6
Toto4-2: 4,2,11,8
Toto4-3: 7,12,14
Toto4-4: 4,8,1,5,3
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto4-1: 6
Toto4-2: 4,2,11,8,9
Toto4-3: 7,12,14,9,5
Toto4-4: 4,8,1,5,3,112,10
Hinta: 35,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›