Aapo, Rami

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Killeri 15.5.2016

Julkaistu:

Toto4
Jyväskylän makoisa varmavalinta on uransa toista voittoa jahtaava valjakko.

Toto4-1

Pelisuosikki: 1 Miss Persos tuli viime kuussa Vermossa mukavasti perille ja hävisi vain Golden Luxille. Edellinen kilpailu pilaantui heti kättelyssä, kun hevonen sortui lähtölaukkaan. Volttilähdössä laukanriski on tammalla pienempi. Mika Forss pyrkii pitämään keulan, josta suosikki olisi todella vaikea ohitettava.

Haastajat: 7 Lassic Point aloitti kautensa huhtikuussa Joensuussa. Ruuna tuli starttiin todella maltillisin odotuksin ja sijoitus jäikin heikoksi, kun hevonen laukkasi viimeisellä takasuoralla. Mitään kärkisijaa se tuskin pompussaan menetti. Toukokuun alussa Heli Viisterän valmennettava starttasi samalla radalla. Ensimmäisen puolikkaan se kiersi kolmatta ennen kuin eteni johtavan rinnalle. Ruuna ei antanut siitä missään kohtaa periksi. Pari starttia alla on voittokin jo mahdollinen, sillä startit ovat vieneet varmasti eteenpäin.

10 Free Soul on juossut tätä kovemmissakin tehtävissä. Edelliskerralla se ruuna juoksi Toto76-lähdössä ja kiri takaa mukavasti ylivauhdin avustamana.

9 Globe Linda on suorittanut hyvin viime juoksuissaan. Tamma on nappireissulla yksi mahdollisista.

Yllättäjät: 12 Doni Twice on hurjasti viime tuloksiaan vaarallisempi. Vermossa ja Kuopiossa hevosen juoksut menivät plörinäksi, eikä tuloksiin kannata tuijottaa. Joensuussa hevonen juoksi ilman kenkiä ja ei saanut valmentaja Ilpo Vartiaisen mukaan pitoja.

6 Erica Luca ei ole loistanut kahdessa viimeisessään, mutta hyvä avaaja saanee nyt nätin reissun. Mikäli Ari Moilanen löytäisi hevosesta vaihteen lisää, ei voittokaan olisi mahdottomuus.

13 Zirkon Hoss kilpaili syksyllä vain kerran, eikä kilpailusta jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Valmentaja Riikka Kososen mukaan hokkikengät eivät sopineet, joten edessä oli kilpailutaukoa. Hevosen kyvyt riittävät takuulla pärjäämiseen, mikäli meno vain maittaa.

8 Alectro Calcifer tuli molemmissa Kuopion starteissaan kirinsä mukavasti perille saakka. Ruunan edellinen voitto on vuodelta 2013, mutta kahden viime kerran esityksillä se voittaneekin vielä jossain.

Pelijakauma: Pelikansa on löytänyt Miss Persoksen yllättävän hyvin, mutta sen 26 % peliosuudessa on vielä hieman kasvunvaraa. Lassic Point (9 %) ja Doni Twice (3 %) ovat loistavat varmistusmerkit, mikäli ei luota suosikkiin. Free Soul ja Globe Linda ovat yläkanttiin 13 prosentilla. Rajuiten ylipelattu on 4 Pete Mistres (14 %).

Juoksunkulku: 2 No Money No Honey ja Erica Luca haastavat tiukasti Miss Persoksen alussa. Suosikilla on sauma hakea keula itselleen, vaikka se menettäisi sen alussa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: Toto4-kierroksen pelatuin hevonen löytyy illan viidennestä koitoksesta. 5 Hopeless Guy on kilpaillut jo pidempään loistavassa kunnossa, jota myös sen tulosrivistö kertoo. Edellisen voittonsa ruuna otti Vermossa viime viikolla hurjalla 11,8-tuloksella. Nyt hevonen kilpailee kengät jalassa, joka vaikuttaa ainakin lähtönopeuteen.

Haastajat: 4 Midnight Hour voi tehdä suosikin tehtävästä yllättävän haasteellisen. Ruuna avaa tulisesti ja pystyy pitämään suosikin halutessaan ulkopuolellaan. Lyhyellä matkalla keulasta kokeileminen voi houkuttaa. Viimeisen kilpailunsa Tuomas Pakkasen ajokki voitti keulasta hallitusti, kun sai hölkötellä toisen puolikkaan.

1 Berto Vaikko voisi päästä kuittaamaan suosikkikaksikolle, mikäli nämä sortuisivat taistoon juoksupaikoista. Ruuna osoitti viimeksi Kuopiossa Midnight Hourin voittamassa lähdössä olevansa iskussa kirimällä maalisuoraa hurjasti tilat saatuaan.

Yllättäjät: 3 Si See Sea aloitti Killerillä Dimitri Hedmanin valmennuksesta. Tamman iskukyky jäi arvoitukseksi, kun se jäi vaille kiritiloja.

8 Driller Man on kunnossa, mutta lähtöasetelmien takia voitto jäänee ottamatta.

7 Super Don voi kerätä jonkun verran peliä, mutta se ei kiinnosta tässä kohtaa tippaakaan. Lähtöasetelmat ovat vaikeat nopeiden avaajien ulkopuolella. Lisäksi talvikelit ovat olleet ainakin aikaisemmin tälle idylliset.

Pelijakauma: Hopeless Guyn 75 % on jo liikaa. Midnight Hour (10 %) ja Berto Vaikko (4 %) ovat jääneen alipelatuiksi.

Juoksunkulku: Midnight Hour pamauttaa keulaan ja pystyy halutessa torjumaan suosikin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: 10 Nopsan Vauhti on antanut vahvasti merkkejä uudesta tulemisesta. Porissa ruuna nousi vajaa kierros juostuna johtavan Jokivarren Kunkun rinnalle, mistä puristi vastus huomioiden mukavasti viideksi. Viikko sitten Hannu Torvisen ajokki pujotteli vahvasti perille, eikä edelle jäänyt kuin hurja Costello. Nyt vastus on erittäin sopiva, joten kauden avausvoitto lienee liki.

Haastajat: 13 Helmen Vili pääsee näistä asemista vauhdilla matkaan ja saavuttaa paalun nopeasti. Vastus on ruunalle sopivaa tasoa, eikä kauden toinen voitto ole välttämättä kaukana. Ruuna on antanut aikaisemmin suosikille 20 metriä tasoitusta, mutta nyt ne starttaavat samalta viivalta.

7 Välkyn Tuisku on pilannut kaksi viimeistään laukkoihin ja ailahtelee otteiltaan muutenkin. Pauli Raivion suojatti pystyy hyvänä päivänään ehdottomasti voittotaistoon tässä tehtävässä.

Yllättäjät: Myös 11 A.T. Visku on kohdannut selvästi tätä kovempia vastuksia. Viimeksi se jäi lisäksi pussiin ja voimia jäi varmasti jäljelle.

5 Lumi-Aatos kohtasi viime lauantaina Torniossa kovia, eikä ymmärrettävästi riittänyt alkuunkaan. Ruuna sai kuitenkin siinä startin alle ja kilpailee nyt hyvin sopivalla lyhyellä matkalla. Jouni Yypänahon suojatti avaa hyvin ja voisi vetää huumorin ollessa kohdallaan maaliin saakka.

4 Turoke on tauluaan paremmassa iskussa ja se voi olla onnistuessaan paalulta yllättävänkin korkealla.

Pelijakauma: Nopsan Vauhti on 34 % peliosuudella aivan liian selvä suosikki Helmen Viliin (18 %) nähden. 12 Tuli-Ritarin 10 prosenttia on liikaa.

Juoksunkulku: Lumi-Aatos avaa keulaan ja Turoke päässee sen taakse. Helmen Vili ja Nopsan Vauhti ilmestyvät nopeasti kärjen tuntumaan ja nopeammin keuloja kyselevä pääsee sinne.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 4000 euron ykköspalkinto ja paikka Killerin Eliittiin on houkutellut kisaan kovia nimiä. 4 Pitch Commander on tehnyt jo kolme väkevää esitystä putkeen. Ensin ruuna kesti prässin helposti keulassa. Seuraavaksi Porissa se ylsi kovassa sakissa alun laukasta huolimatta toiseksi. Edellinen kilpailu pari viikkoa sitten Seinäjoella oli kaikista hurjin. Suosikki voitti montéssa keulasta aivan pystyyn uudella rataennätyksellä.

Haastajat: 3 Outlaw Merci ei menestynyt talvella, koska hokkikelit taisivat olla vastaan. Ykköshaastaja palasi tiistaina Teivossa tauolta ja oli oikein positiivinen, kun lopetti maalisuoraa vauhdilla. Voittokaan ei jäänyt lopulta kauas.

5 Amazing Soul jäi Vermossa keulasta toiseksi, kun rinnalla matkannut Part Two äityi kengittä huippusuoritukseen. Parhaimmillaan hevonen ei sinä päivänä ollut. Kaiken ollessa kunnossa tamma pystyy kaatamaan tällaisen vastuksen.

Yllättäjät: 10 Lindys Jersey Boyn kapasiteetti on valtava. Esimerkiksi viime syksynä se latoi Oulussa keulasta 12-tuloksen, joka kuvaa hyvin sen kykyjä. Näin kovassa sakissa suoraan tauolta voittaminen ei ole kuitenkaan helppoa.

9 Liquorice Pipe väläytteli viimeksi uutta tulemista. Ori pamautti alussa keulaan ja hallitsi ajettuna varmasti perille. Nyt on luvassa erilainen juoksu ja vastus kovempi, joten voittoon asti yltäminen olisi jälleen yllätys.

1 Extreme Luca on kovassa kunnossa ja saa mukavan reissun. Silti maalilinjan ylittäminen ensimmäisenä yllättäisi tällaisessa tehtävässä.

Pelijakauma: Extreme Luca on 13 prosentilla ylipelattu. Lindys Jersey Boy kiinnostaa vain kuusi prosenttia vedettynä.

Juoksunkulku: Eturivi pullistelee hyviä lähtijöitä. Amazing Soul napannee keulat vitosradaltakin. Vauhti pysyy reippaana.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1
Toto4-2: 5,4,1
Toto4-3: 10,13
Toto4-4: 4,3,5,10,9
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 1
Toto4-2: 5,4,1,3,8
Toto4-3: 10,13,7,11,5,4
Toto4-4: 4,3,5,10,9
Hinta: 30,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt