Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 25.4.2016

Julkaistu:

TOTO4
Kuopion ensimmäinen ja viimeinen Toto4-kohde ovat etukäteen selväpiirteisiä. IS Ravien varma löytyy tasaisemmasta lähdöstä.

Toto4-1

Suosikki: 8 Camri on hurjassa nousuvireessä ja avauskohteen suursuosikki. Oriilla ajettiin toissa kerralla maltilla Toto76:ssa eikä Camri lähtenyt etusuoralla 2. ulkoa kolmannelle, kun takaa hyökättiin. Ori kiri irti päästyään hyvin, mutta viime metrit hevonen tuli enää tasaisesti. Viimeksi Camri teki keulasta loistoesityksen torjuen ensimmäisellä kierroksella Suivikkaan lähentelyt, mutta Vitterin loppuveto selästä oli liian paha nieltävä. Iltaraveissa Camri on liki voittoa.

Haastajat: 6 Koivikon Kalle ei luokkansa puolesta jää kauas suosikista, mutta ori vasta käynnistelee tauon jälkeen koneitaan ja on suosikkiin nähden epäonnistumisalttiimpi. Kaustisella ori paikkasi hyvin laukkansa, mutta ei ollut vielä mitenkään parhaimmillaan. Startti saattoi viedä oritta eteenpäin.

2 Julianne Dahlia ravasi Kaustisen kurassa koko matkan, ja tämä palkittiin voitolla. Viimeksi tamma teki lähtölaukan jälkeen erittäin kovan juoksun ja nousi vahvasti neljänneksi.

Yllättäjät: 1 Turoke johti viimeksi viimeiselle takasuoralle asti, mutta sitten Siirin Älli meni menojaan ja Turoke jäi kamppailemaan totosijoista. Turoke pystyy sijoittumaan kärjen tuntumaan, mutta voitto olisi yllätys.

4 Villi-Anna pystyisi ravilla paljoon, mutta sillä sen starttaaminen on ollut viime aikoina sen verran katkonaista että pärjääminen on todennäköisempää vasta tulevissa kisoissa.

Pelijakauma: Julianne Dahlia (5%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Turoke lähtee johtamaan porukkaa. Ruuna saattaa luopua keulapaikasta Julianne Dahlian prässin alla, mutta muuten sillä ajetaan piikistä ellei Camri ota pakilta loistostarttia ja hae paikkaa haltuunsa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Minto's Don Juan palasi mainiossa iskussa tauolta ja voitti helposti kuolemanpaikalta. Ruunan pohjia ei ole vielä katsottu, joten ennätyksessä on varaa parantaa eikä nelivuotias ole ulkona voittotaistosta hankalallakaan juoksunkululla.

Haastajat: 6 Obrigado voitti toissa kerralla helposti kuolemanpaikalta. Viimeksi ruuna juoksi samalla paikalla, eteni viimeisen takasuoran lopussa keulaan ja karkasi maisemiin. Ruunalla on vähiten rutiinia, mutta otteet ovat olleet sen verran vakuuttavia, että Obrigado kuuluu pelihevosiin jo nyt.

Suosikkikaksikon jälkeen kenttä tasoittuu. 11 Royal Andy voitti Forssassa helposti keulasta, vaikka joutui vetämään tasaisen reipasta tempoa läpi etapin.

8 Sign Of Secret oli toissa kerralla 2. sisältä varma kakkonen. Viimeksi ruuna sai raskaan juoksun kuolemanpaikalla, mutta rutisti asiallisesti maaliin mikä palkittiin totosijalla.

3 Cinderella Li kiri Joensuussa 4. ulkoa helppoon voittoon suoraan tauolta. Viimeksi tamma jäi johtavan rinnalle, mutta ei luovuttanut koskaan.

10 Flower's Victory voitti Joensuussa hallitusti 3. ulkoa, mutta viimeksi kiri jäi pahasti suutariksi 2. ulkoa. Flower's Victorylla riittää kykyjä aivan kärkeen.

Pelijakauma: Minto's Don Juan (27%) on alipelattu suosikki. Sign Of Secretin peliosuudessa (3%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Make's Holiday avaa keulaan, mutta sillä saatetaan luopua paikasta, mikäli joku numeroista 6,7 tai 8 tulee kovaa ulkopuolelle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: Kolmannen kohteen suosikiksi nostamme 10 Rim Bay Goliathin. Ruuna kilpailee oleellisesti tauluaan paremmassa vireessä ja on ykkösmerkki takarivistäkin. Viimeksi Rim Bay Goliath oli liian innokas lähtöauton siivekkeen taakse mentäessä ja laukka tuli kiihdytyksessä. Tämän jälkeen ruuna kulki mainiosti 14,5-vauhtia viimeiset 1900 metriä. Takarivistä Rim Bay Goliathin laukkariski on selvästi pienempi ja nykykunnossa ruuna nousee tiukasti mukaan voittotaistoon.

Haastajat: 4 Phantom Smith rummutti viimeksi kuolemanpaikalta väkisin ykköseksi. Lähtöasetelmat ovat hyvät, ja ruuna nähtäneen tototaistossa.

3 Queensland voitti toissa kerralla 3. ulkoa niukasti, mutta viimeksi voittomarginaali oli selvempi 5. ulkoa. Ruuna saanee sopivan selkäjuoksun, millaisella menestyminen on mahdollista jälleen.

8 I One teki toissa kerralla väkevän juoksun laukan jälkeen. Viimeksi ruuna hyppäsi lähtöön. I One avaa kovaa, mutta epäonnistumisriski on suurehko, kun lähtöpaikkana on kasirata ja laukkoja on tullut.

9 Boulder Luken voittokulku pysähtyi toissa kerran laukkastarttiin. Viimeksi ruuna matkasi 4. ulkona ja jäi kirissä ilman vetoapua liian kaukasi aikaa eikä veto kesänyt perille. Onnistuneemmalla juoksulla ruuna pystyy parempaan.

Loistoasemista starttaava 1 Enough Laugh voitti Joensuussa 2. ulkoa. Viimeksi tamma haki keulapaikan ja tsemppasi hyvin, mutta Phantom Smith tuli väkisin ohi.

12 Björne C.K. lopetti Lahdessa viimeisestä sisältä mainiosti ja ehti kolmanneksi. Ruuna on vahva menijä, joten ylivauhti auttaisi roimasti.

Yllättäjät: 11 Rowan Cake ei saanut toissa kerralla kiritilaa 5. sisältä. Viimeksi Rowan Cake sai loistojuoksun 3. ulkona, ja päätöskierroksella ruuna pääsi etenemään 2. ulos, joten voittokin olisi juoksunkulun pohjalta ollut otettavissa.

Tauluaan parempi 2 Leon Dahlia starttaa loistoasemista, ja ruuna voisi olla suuryllättäjien metsästäjien merkki isommissa lapuissa.

Pelijakauma: Rim Bay Goliath (12%) on maistuva merkki. Enough Laugh (13%) ja Phantom Smith (27%) ovat ylieplattuja.

Juoksunkulku: Radoilta 1,2,6 ja 8 avataan parhaiten. Enough Laugh pystyy pitämään johtopaikan ja ajaa keulasta ellei I One tule prässäämään voimakkaasti.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 12 Minto's Romeo voitti Ylivieskassa helposti keulasta. Viimeksi ruuna lähti ensimmäisellä takasuoralla kolmannelle, pääsi etusuoran alussa johtavan rinnalle ja painui samassa keulaan. Loppusuoralla Minto's Romeo karkasi helposti alta pois. Kunto on erittäin hyvä ja tehtävä on sopiva, kun suuri osa vastustajista vasta käynnistelee koneitaan tämän kauden osalta.

Haastajat: Poikkeus on 9 J.C. Lady Princess, joka kilpailee mainiossa vireessä ja viime starteissa kunto on ollut selvästi nousujohteinen. Bodenissa tamma matkasi 5. sisällä, nousi loppusuoralle kaarruttaessa vapaalle ja kiskaisi helposti ykköseksi. Vermossa tamma juoksi 4. sisällä ja nousi loppukurviin mentäessä toisen radan kautta kolmannelle mutta ei saanut tulla maalisuoralla vapaasti ja voimia jäi käyttämättä. Voiton vei Kultaloimi -sankari Buck Boko. Taakse jäi mm. Quite An Avenger, joten lähdössä oli oikein hyvä taso.

1 Twist Shadow paransi selvästi Ouluun, missä ruuna matkasi 3. sisällä ja kiri nousujohteisesti loppua. Twist Shadow saa hyvän juoksun ja pystyy kamppailemaan kärjessä. Voitto olisi pieni yllätys, koska suosikkikaksikko kilpailee niin timanttisessa iskussa.

2 Ranch Keen saanee myös hyvän juoksun, mutta riittääkö tamma silti kärkeen, on eri juttu. Tauon jälkeisissä starteissa Ranch Keen ei ole ihmeitä esittänyt. Viimeksi tamma oli sisäratajuoksulla tasainen.

11 Blue Porsche ei ole tauolta todennäköisesti parhaimmillaan, mutta tämän talven ori sai olla terveenä toisin kuin toissa talven, joten viime kautta parempaa voi olla tiedossa seuraavissa starteissa.

Myös 10 Archie Dreamilla on pitkä starttiväli eikä sarjakaan suosi alkuunkaan. Siksi suosikeilla on selvä etu ruunaan nähden.

Yllättäjät: 8 Sign Of Victory palaa hoitotauolta ja Vermon jälkeen ruuna on ollut harjoituksissa aikaisempaa parempi. Suuryllättäjän etsijät huomioivat ruunan peleissään.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Ranch Keen avaa johtoon ohi Twist Shadow:n. Minto's Romeolla on ajettu pakilta aikaisemmin aktiivisesti, ja näin saatetaan tehdä tälläkin kerralla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8
Toto4-2: 7,6
Toto4-3: 10
Toto4-4: 12,9
Hinta: 0,80 €

Suuri
Toto4-1: 8,6,2
Toto4-2: 7,6,11,8,3,10,2,1,5,4,12
Toto4-3: 10
Toto4-4: 12,9,1,2,11,10,8,3
Hinta: 52,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt