Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 8.4.2016 –Wow, Jontte vs. Bret Porin illassa

Julkaistu:

TOTO4
Porin namupala on Jontte Boyn ja Bret Bokon kohtaaminen, mutta tuleeko titaanien taistosta kolmannen korvapuusti?

Toto4-1

Suosikki: 5 Ryti-Tyttö aloitti kauden hienolla esityksellä, mutta sen jälkeen on tullut kaksi epäonnistumista. Niihin löytyy tosin järkeenkäyvät selitykset ja hevosen kunto lienee vain nousussa, kun alla on kolme starttia. Keskipitkä matka sopii ja tamma kelpaa lähdön suosikiksi.

Kovimmat haastajat: 12 Rapin Aatos nipisti Teivossa tasaisessa taistossa ykköseksi johtavan rinnalta. Huippuvire lähestyy ja ori jaksaa kyllä kierrellä.

4 Ruutu-Viesker tekee varmaa työtä, mutta ei liene sattumaa, ettei voittoja tule. Pieni laiskuus lopussa on muuttanut ne sijoituksiksi totossa ja sen tuntumassa ja sama sijoitus on nytkin todennäköisin.

1 Hiskin Heppu on selvästi tauluaan paremmassa kunnossa, mutta lähes toivottoman epävarma kuten taulu osoittaa. Alustavasti ruunaa olisi voinut tarjota yllätysmerkiksi, mutta se onkin löydetty hieman liian hyvin, eikä kymmenprosenttisena riskeineen kiinnosta.

10 Topin Musta ei ole tauon jälkeen saanut juuri mitään aikaan. Vire lienee pari starttia alla nousujohteinen, mutta parannettavaa taitaa olla vielä liikaa.

Yllättäjät: 13 Veeran Turo on kilpaillut toki tätä kovemmissa lähdöissä, muttei siltikään ole ollut ihan terävimmillään. Matkakaan ei ole nopealle hevoselle paras mahdollinen, luokaltaanhan se olisi toki lähdön parhaimmistoa. Kaksi yllättäjää napataan isompaan systeemiin mahdollisina potinnostajina. 3 Loisto-Piirto lopetti Vermossa lujaa saatuaan myöhään tilaa ja hevonen viihtyy pidemmillä matkoilla. 8 Kemun Tutu on kuin salakavalasti noussut pitkän tasapaksun jakson jälkeen hyvään iskuun. Voitto on toki epätodennäköinen, mutta pari prosenttia aivan liian vähän. 2 Poljento on myös jälleen noususuunnassa, mutta epäonnistumisriski on iso.

Pelijakauma: Hiskin Heppu on "kuumunut" liikaa ollakseen kiinnostava yllättäjä. Liian vähällä huomiolla yllättäjistä ovat Loisto-Piirto ja Kemun Tutu.

Juoksunkulku: Hiskin Heppu pyrkii pysymään ravilla ja johtaa alun, mikäli se onnistuu. Kahdestakympistä tullaan joka tapauksessa ryminällä eteenpäin. Poljento tai sen laukatessa Ruutu-Viesker etenee keulaan. Ryti-Tyttö tekee peliliikkeitä kirikierroksella ja Rapin Aatoksella saatetaan lähteä takaa ajoissa kiriin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Dreambow on ollut hyvä koko kauden, mutta viimeksi ilman kenkiä se oli suorastaan loistava. Perjantain balanssi on vielä kysymysmerkki, sillä hevosella ei oteta riskejä, kun tähtäin on Vermon T65-lähdössä. Valmentaja uumoili kuitenkin jättävänsä ainakin etukengät varikolle. Dreambow on rivin todennäköisin voittaja ja sitä myötä varmaehdokas pieniin lappuihin. Tosin kiivaalla maililla on eturivissä monta nopeaa hevosta ja se lisää lähdön arvoituksellisuutta. Ruunan peliosuus on näin hieman liian korkea, eikä varmistaminen ole missään nimessä väärin.

Kovimmat haastajat: 5 Holiday Ors oli viimeksi selityksittä huonompi kuin suosikki, vaikka sai peesata sitä. Nyt ajetaan kuitenkin mailia ja ruunalla pyrittäneen keulaan vaikka väkisin ja myös haluttaneen ajaa siitä. Hevonen on tehnyt keulasta selvästi parasta jälkeä, mutta nyt väliajat ovat siinä tapauksessa raastavat.

1 BWT Boobs esitti Teivossa ilman kenkiä vahvan kirin ja hävisi vain keulassa juosseelle Armani Catesille. Tamma saa suojajuoksun sisällä ja on tilaa saadessaan vaarallinen.

Yllättäjät: 2 Vagabondo aloittaa tauolta positiivisin kommentein, mutta riittäneeköhän terävyys heti kiivaalla maililla. 9 Made In Shade on oikein kiinnostava merkki, varsinkin kun lähtöön on luvassa vauhtia. Tamma on tehnyt sijoituksiaan parempia esityksiä ja osaa kiriä selästä lujaa. 11 Cabernet on ottanut kaksi peräkkäistä kirivoittoa ja hyötyisi edellisen tapaan reippaasta avauksesta. 6 White Excel teki varsin positiivisen paluun ja voi parantaa tähän merkittävästi, varsinkin mikäli siltä riisuttaisiin vielä kenkiä.

Pelijakauma: Dreambow on aavistuksen liikaa pelattu. Varsinkin Made In Shade kiinnostaa tosi paljon vähän pelattuna.

Juoksunkulku: Kiivas kiihdytys, jossa lujaa lähtevät ainakin 1,4,5 ja 8, sekä luultavasti myös 6. Antti Teivainen on todennäköisesti aggressiivisin ja Holiday Orsilla voisi maililla olla jo keulataktiikan vuoro.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Grainfield Ace palasi jämerästi tauolta ja otti T65:ssä keulavoiton selvällä marginaalilla. Hevosella pyrittäneen taas johtoon, mutta ei sinne pääseminen ole mitenkään itsestäänselvyys, sillä eturivissä on muitakin nopeita. Suosikki, mutta ylipelattu sellainen.

Kovimmat haastajat: 1 Celebration Song liikkuu omintakeisella tyylillä, mutta tehokkaasti. Tamma on mainettaan nopeampikin. Tuskin se keulaa pitää, mutta ei jää alussa jalkoihinkaan. Joesuussa tuli lopussa laukkoja, mutta vire tuntuisi muuten olevan edelleen kohdallaan.

9 Swagman kiersi Pilvenmäki Specialissa aivan sitkeästi, eikä esitystä voi moittia. Tehtävä ei ole helppo nytkään, mutta eturivin avainhevosten alkukaasuttelu mahdollisesti avittaa oria. Se selvitti viime vuonna tiensä useampaan ikäluokkafinaaliin, joten potentiaalia on.

Yllättäjät: 4 Millscape's Devil on löytänyt hyvän suoritustason. Tehtävä on nyt kuitenkin edelliskilpailuja kovempi. 6 William Pine oli nahkea loppuvuodesta, mutta valmentaja odottaa nyt paljon parempaa ja väläyttelihän hevonen kapasiteettiaan viime vuonnakin. 8 Madrid omaa valmentajan mukaan potentiaalia, mutta paikka on kyllä paha ja tehtävä melkoisen tasokas vasta kolme kertaa startanneelle hevoselle.

Pelijakauma: Suosikki on liikaa pelattu. William Pine kiinnostaa yllättäjänä. Swagman on enemmän pelatuista niukasti edullisin.

Juoksunkulku: Celebration Song on joskus pitänyt ykkösradalta keulatkin, mutta nyt se ei onnistune. Liukkaasti starttaavat ainakin 3,5 ja 6. William Pine vyöryy luultavasti ulkoa väkisin johtoon ja avaus on kova. Grainfield Ace tuskin luovuttaa keulataistoa, vaikka ensin siinä häviäisikin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Jontte Boyn kauden avaus oli pettymys, vaikka toki ori otti matkalla aikamoisen välispurtin. Se meni kuitenkin kirikierroksella vinoksi ja vetoa hukkui. Startin jälkeen löytyi räkää ja valmentaja on toiveikas, että nyt nähdään parempaa. Ykkösradalta keulajuoksu on todennäköinen, vaikkakaan ei satavarma asia. Luokkaahan oriilla riittää Suomessa melkein mihin vaan tehtävään, mutta hevosta on pidettävä nykyisin pienenä kysymysmerkkinä kunnes se lunastaa ensimmäisen kerran siihen ladattuja odotuksia aikuisten tasolla.

Kovimmat haastajat: 7 Bret Boko on suosikkia edellä vielä rutiinissa, kovuudessa ja näytöissä, mutta jää tässä startissa vielä haastajaksi. Valmentaja raportoi yhden kovan hiitin jääneen valmisteluissa väliin ja aavistelee sen näkyvän otteissa pitkältä tauolta.

Kansa on nostanut 4 Victor Quo Vadisin alustavasti kakkossuosikiksi ja sitä ei kyllä osteta. Ruuna on kulkenut hienosti, mutta on kuitenkin ainakin vielä puhtaasti "kakkossarjalainen"ja Porin voittosarjan jatkaminen ei ole nyt todennäköistä enää tässä tehtävässä.

2 Moonlight Love aloitti uusista käsistä hienosti, vaikka toki tehtävä oli tätä paljon helpompi. Nyt hevoselta riisutaan vielä kenkiä ja sille tekee mieli tarjota tässä ajoissa rasti, kun lähtöpaikkakin on mainio.

Yllättäjät: 9 Up Up And Away juoksi Vermossa keskiviikkona pitkästä aikaa ilman etukenkiä ja kiri terävästi 3. sisältä kovassa lopetuksessa ykköseksi. Hevonen jatkaa samalla balanssilla ja saa taas hyvän juoksun sisäradalla. 10 Liquorice Pipe avasi kauden lupaavasti, mutta oli viimeksi huono. 8 Magnat on asiallisessa vireessä, mutta paikka vie nyt toiveet.

Pelijakauma: Victor Quo Vadis on liikaa pelattu. Moonlight Love ja Up Up And Away nähdään aliarvostettuina.

Juoksunkulku: Jontte Boy pitänee keulat, vaikka Bret Boko on yllättänyt ennenkin kiihdytyksessä. Jontten taakse pyrkivät 2 ja 9.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5,12,3
Toto4-2: 4,9
Toto4-3: 5,9,6
Toto4-4: 1,2
Hinta: 7,20 €

Suuri
Toto4-1: 5,12,3,8
Toto4-2: 4,1,9
Toto4-3: 5,1,9,6
Toto4-4: 1,7,2,9
Hinta: 38,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt