Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 6.4.2016 – pelipankki varmistetaan

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65-kierros ei tarjoa tällä viikolla mitään seinävarmoja. IS Ravit löysi kaksi sopivasti pelattua luottohevosta.

Toto65-1

Pelisuosikki: 3 Oden Tillyn kyvyt ovat kovaa tasoa, mutta hevosen otteista puuttuu jotain. Kouvolan kisan jälkeen se oli sairas, joka saattoi heijastua jo kilpailussa. Viime viikon torstaina Jokimaalla ruuna matkasi johtavan rinnalla, josta maalisuora oli vaikeaa.

Haastajat: 2 Hello Garfield on pärjännyt hienosti viime kilpailuissa, mutta nyt rima nousee. Ruuna pystyy kuitenkin venymään, jota siltä tässä kohtaa vaaditaan.

1 Zabata Zet voitti helmikuussa lyhyellä matkalla keulasta. Viimeksi samalla juoksupaikalla taivaltaminen toi ykkössijan täydellä matkalla. Ruuna kisaa kovassa iskussa, joten se täytyy huomioida mukavista lähtöasetelmista varhain.

11 Gisela Luxi omaa kovan luokan. Tamma on kilpaillut tälle kaudelle kahdesti. Ensin se jäi voimissaan pussiin. Viimeksi Juhani Laukon valmennettava sai mukavan reissun 2. ulkona ja näytti maalisuoran puolivälissä vyöryvän voittoon. Lopussa se kangistui kuitenkin hieman, jolloin Zabata Zet kontrasi voittoon. Kunto on koko ajan nousussa ja voitto varmasti pian ajankohtainen.

Yllättäjät: 9 Bleu Nuit menee startin ansiosta varmasti eteenpäin. Urallaan usein sijoitustaan paremmin suorittanut ori saanee nappireissun, jollaisella ei ole mahdoton menestyjä.

8 Winter's Snowmania on valmentaja Risto Airaksisen mukaan hoidettu viime kilpailun jälkeen, joten ravin voisi olettaa kulkevan paremmin. Kyvyt ja vauhdit riittävät ehdottomasti kärkeen, vaikka sarja on huonosti sattuva.

7 Purgatorio kisaa kahden viime kilpailun sijoituksia vaarallisempana. Ruuna palasi kaksi viikkoa sitten tauolta jääden hyvävoimaisena vaille kiritiloja.

4 Grainfield Olivia oli viimeksi Teivossa vaisu, mutta tammaa ei voi unohtaa täysin yhden kilpailun perusteella.

Pelijakauma: Oden Tillyn kuuluisi olla normaalissa vireessä selvä suosikki, mutta nyt sen asema on helppo kyseenalaistaa. Bleu Nuit on 12 % hieman ylipelattu. Gisela Luxi on 3 prosentilla huippurasti.

Juoksunkulku: Zabata Zet pitää keulat, josta sillä myös todennäköisesti ajetaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki: Kuopion voitossaan hyviä hevosia taakseen jättänyt 8 Iinan Maestro kohtaa sopivan porukan. Sorsasalossa ruuna sai vetää keulassa ensimmäisen puolikkaan rauhassa ja vastaili helposti Camrille ja kumppaneille. Keulaan eteneminen on jälleen mahdollista takamatkasta huolimatta, siitä Esa Holopaisen ajokki olisi vaikea ohitettava.

Haastaja: 9 Pikku Hyvä käänsi Porin tiukan kaksinkamppailun maalikamerassa hyväkseen. Tamma matkasi johtaneen tallikaverin takana kuitaten lopussa tylysti ohitse. Lauantaina Forssassa Seppo Markkulan ajokki tuli asiallisesti perille kovassa lopetuksessa. Vastus on keskiviikkona selvästi sopivampi.

Yllättäjät: 1 Kaakon Jouni saa näistä asemista nätin reissun, jollaisella pystyy kärkipäähän. Voittaminen on kuitenkin vaikeaa.

2 Salasana ei ole hetkeen voittanut, mutta on tehnyt tänä vuonna useita asiallisia suorituksia. Näistä asemista tamma saa mukavan reissun, jollaisella totosija on jälleen mahdollinen.

11 Vikkeni on startannut urallaan harvakseltaan ongelmiensa takia. Orille on ainakin aikaisemmin sopinut hyvin pidemmät juoksumatkat. Olennaiseen keskittyessä pystyy hevonen yllättävän korkealle.

Pelijakauma: Iinan Maestro on alustavasti vain niukka suosikki, vaikka se ansaitsisi suuremman kannatuksen. Kaakon Jounin 12 % on yläkanttiin etenkin Salasanan 4 % verrattuna.

Juoksunkulku: Kaakon Jouni päästänee Salasanan suosiolla eteensä. Iinan Maestro hakee ravilla paikan itselleen jo varhaisessa vaiheessa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: 5 Downander on voittanut kolmesti peräkkäin keulasta, joten ohjastaja Hannu Torvisen taktiikkaa ei tarvitse arvailla. Viime kilpailussa Joensuussa ruuna haparoi, kun rata petti alta. Neljäs peräkkäinen voitto on mahdollinen, vaikka helpolla suosikki tuskin tulee pääsemään.

Haastajat: 1 Flynn Boko on todella kyvykäs 4-vuotias. Tavoitteet ovat orilla edessäpäin, eivätkä taustajoukot olisi pettyneitä vaille kiritiloja jäämiseen. Sellainen on mahdollista, sillä keuloja Mika Forssin ajokki ei pysty alussa pitämään.

9 Wild Coltsin suoritti välillä hieman tasaisemmin, mutta on jälleen kivunnut kovaan lyöntiin. Forssassa Tanja Malisen suojatti kiri takaa vahvasti toiseksi, vaikka juoksunkulku ei suosinut. Teivossa mukavat esitykset jatkuivat, sillä ruuna kiri toivottomista asemista vahvasti perille. Ylivauhti petaisi jauhoja Wild Coltsinin pussiin.

7 Armani Cates menee starttien myötä eteenpäin. Ori taipui vielä maaliskuun alussa Vermossa keulasta, vaikka tekikin kovan tuloksen. Seuraavalla kerralla Teivossa Antti Teivaisen ajokki sai vetää keulassa sopivaa tahtia ja piti loistamatta voittoon. Lähtöasetelmien takia juoksun onnistuminen ei ole varmaa, eikä ori taida kestää vielä kovin rankkaa reissua.

Yllättäjät: 10 Stoneisle Jade on joutunut vaihteeksi takarivin lähtöpaikalle, joten se putoaa yllättäjäosastoon. Tamma ei ole erehtynyt pitkään aikaan kahden parhaan joukosta, jos on vain ravannut. Lähdöt ovat olleet kuitenkin monesti tätä kevyempiä.

2 Twilight Vixi ei ole hetkeen voittanut, mutta tamma tekee yleensä aina vahvoja esityksiä. Ivar Holmlundin ajokki on yksi mahdollisista, mikäli suosikit pettävät.

12 Hunters Hero omaa kovan pätkän, mutta vaatii näistä asemista apuja muilta. Ruuna suoritti Forssassa mukavasti suoraan tauolta, kun kiri taustalta ohi Wild Coltsinin. Arto Karvisen valmennettava osaa kuitenkin ailahdella.

Pelijakauma: Armani Cates on 15 % hieman liikaa vedetty. Wild Coltsin on 7 prosentilla tykkirasti.

Juoksunkulku: Downander lataa johtoon. Armani Cates ilmestyy ulkoa rinnalle, jolloin vauhtia piisaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 2 Daisy Nass epäonnistui viimeksi, kun se oli alkumatkasta liian innokas ja hevosen jalka osui edellä matkanneen kärryyn. Nyt lähtöasetelmat puoltavat keulajuoksua, jolloin laukanriski lienee olematon. Ainoa pelko on, että Juha Utalan ajokki innostuu höyryämään keulassa liian kovaa ja taipuu lopussa. Uskomme suosikin kestävän keulasta maaliin saakka ja voittavan tasokkaasta vastuksesta huolimatta.

Haastajat: Hurjan muodonmuutoksen kokenut 9 Lovetown juhli lauantaina Forssassa Pilvenmäki Specialin voittoa hyvätasoisessa lähdössä. Pärjääminen on jälleen mahdollista, mutta Daisy Nass taitaa olla jopa kovempi hevonen, mitä Lovetown kohtasi lauantaina. Normaalisti suorittavan suosikin lyöminen on vaikeaa, muttei mahdotonta.

3 Victory Zet on kehittynyt viime vuodesta tuntuvasti. Tammalla on takana kolme mukavaa esitystä ilman kenkiä. Viimeksi Jokimaalla Mika Forssin ajokin juoksu meni heikosti, kun se jäi alkumatkalla roikkumaan kolmannelle. Edessä oli hännille peruuttaminen, josta kolmossuosikki tuli väkevästi maaliin.

Yllättäjät: 11 Boulder Luke pystyy kovaan kiriin, jollaisella totosija on mahdollinen. Ilman suosikkien epäonnea voitto lienee kuitenkin liikaa vaadittu.

6 Eldon Web jäi Killerillä vaille kiritiloja, mutta sai viimeksi täyden mahdollisuuden otella voitosta. Ori taisteli johtavan rinnalta mukavasti toiseksi lyöden muun muassa Bluehill's Stormin selvästi.

7 Frank The Tank lähtisi lujaa matkaan, mutta näin ulkoa ei ole keulaan asiaa ilman vastustajien epäonnea. Ruunalle on kertynyt starttiväliä, kun voittosumman kanssa on joutunut passailemaan tätä lähtöä silmällä pitäen. Valmentaja Mira Linqvist ei usko tauon näkyvän otteissa, mutta kovassa lähdössä juoksun täytyy onnistua.

Pelijakauma: Pelaajat ovat löytäneet Daisy Nassin suosikiksi, jota sen kuuluukin olla. Ei huomautettavaa.

Juoksunkulku: Daisy Nass pamauttaa kyselemättä kärkeen, jossa vetää koko matkan vauhdilla läpi. 1 Livi Internet pitää selän. In Cookie Bookie tai Frank The Tank johtaa toista rataa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 9 Cold Hard Lady on voittanut jo kolmesti peräkkäin, eikä neljäs tolppa ole kaukana sopivassa tehtävässä. Edellisessä kilpailussaan Antti Teivaisen ajokki kohtasi hyvätasoisen porukan. Tamma sai kuitenkin tehdä keulassa oman juoksunsa ja ratkaisi pelin jo kovavauhtisella kolmannella puolikkaalla.

Haastajat: 11 Callela Foxtrot saapui vuodenvaihteessa Ruotsista Risto Airaksisen valmennukseen. Tamma on saanut paljon kilometrejä, eikä valmentaja olisi yllättynyt sijoituksesta neljän parhaan joukossa. Herkkyys ei toki ole hevoselle vielä huipussaan, mutta silti kärkisijalle yltäminen on mahdollista.

5 After Sun pystyy paljoon tässä sakissa, kun saa sopivan selkäreissun. Tamma osallistui Forssassa kahden laukkastartin jälkeen Pilvenmäki Special karsintaan, jossa suoritti positiivisesti. Vastus on keskiviikkona sopivampi, eikä voittokaan yllättäisi.

10 Misty Ray on varsin omalaatuinen, mutta kyvykäs tapaus. Tamma on voittanut kahdesti keulasta, mutta esimerkiksi ennen Vermon voittoa se laukkaili lähtöauton taakse kokoontumisessa. Toisten takana hevoselle voi tulla metkuja mieleen, mutta kaiken toimiessa on pärjääminen mahdollista.

Yllättäjät: 1 Life Of Rose saanee näistä lähtöasemista nappireissun. Harva muistaa, että tamma löi vuoden alussa Turussa pelisuosikki Cold Hard Ladyn selvästi.

8 Miss Ellhill kilpailee nousukunnossa. Viimeksi Teivossa tamma ylsi jo toiseksi häviten vain kovalle Stoneisle Lookerille. Toki hevonen sai ideaalin juoksun keulavoittajan takana, jollaista ei näistä lähtöasemista liene luvassa.

2 Sharifan kanssa on ohjastaja-valmentaja Otso Långin mukaan odoteltu kesäkelejä. Tamma on valmentajan mukaan yleensä laiska treenaamaan, mutta ollut nyt aikaisempaa pirteämpi hiiteillä.

6 Rose Coger kilpailee tauluaan vaarallisempana. Tamma ottanee pian onnistuessaan uransa toisen voiton.

3 Westcoast Love avaa vauhdilla ja voisi keulaan päästessä johtaa lähtöä yllättävän pitkään.

Pelijakauma: Cold Hard Lady on kierroksen todennäköisin voittaja, mutta ei sentään 63 % arvoinen. Kaikkien muiden mainittujen peliosuudessa on kasvunvaraa.

Juoksunkulku: Sharifa ja Westcoast Love avaavat vauhdilla. Alku voidaan hurjastella reipasta kyytiä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 5 Invantaggio kilpailee hurjassa iskussa. Ruuna voitti ensin Kouvolassa kahden hienon hevosen kaksinkamppailussa johtavan rinnalta. Viime kilpailussa oli selkäjuoksun vuoro, jolla Samuli Innasen suojatti pamautti helppoon voittoon.

Haastajat: 2 Velvet Girl on juossut tätä kovemmissakin lähdöissä. Edellinen kilpailu vesittyi laukkaan päätöspuolikkaan alussa. Tamma on kuitenkin kovassa kunnossa ja tässä sillä kokeillaan jenkkikärryjä. Suosikki pystyy lähtemään viime kertaa selvästi vauhdikkaammin matkaan.

1 Nu I Nu on kovassa tikissä, mutta ruuna ei pysty hyödyntämään lähtöpaikkaansa millään tavoin. Ruuna tarvitsee tällä kertaa tuuria voittaakseen.

7 Fire Spruce on kivunnut kovaan iskuun. Tamma voitti viimeksi Vermossa keulapaikalta todella helposti, mutta nyt juoksusta muodostuu suurella todennäköisyydellä haastavampi.

Yllättäjät: 10 Karl Adamin viime juoksun tuloksen voi unohtaa. Ruuna valui täysin taipuneen keulahevosen takana hännille, josta tuli vielä mukavasti perille. Kärkeen ei ollut enää mitään mahdollisuutta nousta.

11 Bite The Bullet palasi Vermossa voittojen tielle, kun sai vetää keulassa ensimmäisen kierroksen todella maltillisesti 18,0-vauhtia. Takarivin lähtöpaikka on suuri miinus, joten voitto olisi yllätys.

Pelijakauma: Suuria vääristymiä. Invantaggio ei ansaitse selvähköä suosikin asemaa. Nu I Nu on aivan liikaa pelattu 22 prosentilla, kuten myös Bite The Bullet 10 pinnalla. Alipelattuja ovat Velvet Girl (18 %) ja Karl Adam (3 %).

Juoksunkulku: 3 Fancy Candy pamauttaa alussa keulaan, mikäli Hannu Torvinen lataa tosissaan. Velvet Girl tai Invantaggio nappaa jatkossa vetotyöt.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3,2,1,11,9,8,7,4
Toto65-2: 8
Toto65-3: 5,9
Toto65-4: 2
Toto65-5: 9,11,5,10
Toto65-6: 5,2,10
Hinta: 19,20 €

Suuri
Toto65-1: 3,2,1,11,9,8,7,4
Toto65-2: 8
Toto65-3: 5,9
Toto65-4: 2
Toto65-5: 9,11,5,10,1,8,2,6,3
Toto65-6: 5,2,1,7,10
Hinta: 72,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›