Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 27.3.2016

Julkaistu:

Toto4
Upeat juoksut pitkän tauon jälkeen tehnyt Ekosan käy rajusti pelattunakin sunnuntain varmaksi, koska toinen lahjakkuus Saran Särmä ei ole vielä saanut startteja alleen talvipaussin jälkeen.

Toto4-1

Suosikki: Jos ikäluokkalähdöissä viime vuonna kärjen tuntumaan riittänyt 9 Loonastasta on kehittynyt odotuksien mukaisesti, se voi hyvinkin lyödä luun kurkkuun kokeneille kilpakumppaneilleen. Juoksuradan lähtöpaikka auttaa välillä laukkailleen oriin varmemmin matkaan.

Haastajat: Paalulta starttaavat 1 Kirmaralli ja 2 Tähti-Aura saattavat karata takahevosilta. Kirmaralli on tehnyt kelpo juoksuja Toto76-lähdöissä, joissa on päässyt liian myöhään tulemaan vapaasti. Joensuun finaalilähdössä tamma laukkasi, kun hakeutui maalisuoralla aivan ulos, mutta lopetti viime metrit parasta vauhtia. Hevosen ravi ei hivele silmiä, mutta kovin laukkaherkkä se ei silti ole.

Myöskään Tähti-Auran askellus ei tahdo pysyä kunnolla kasassa loppumatkalla. Hevosen juoksut eivät ole laukkojen vuoksi oikein onnistuneet viime aikoina, mutta sen kunto kyllä riittää pärjäämiseen sisäratareissulla.

Jos 10 Kartelli on tauolta menopäällä, se pystyy kiertämään kaikki vastustajansa kahdelta takamatkaltakin. Tallikurvi on ollut vahvalle huumorihevosella monesti akilleenkantapää.

5 Sirkan Samu sijoittuu varmuudellaan hyvin, mutta voittoja varten siltä saisi löytyä puhtia enemmän ratkaisumetreillä.

Yllättäjä: Kuudenkymmenen metrin pakki ei ole välttämättä liikaa 12 Histulille, jos se malttaa ravata koko matkan. Ruuna on kulkenut kahdessa viime juoksussaan väkevästi laukkojen jälkeen.

Pelijakauma: Kirmaralli, Tähti-Aura ja Histuli ovat edullisia rasteja. Sirkan Samu on ylipelattu.

Juoksunkulku: Kirmaralli lähtee johtamaan joukkoa Tähti-Aura kannoillaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 9 Fairytale Luxx juutui viimeksi kovatasoisessa Pilvenmäki Special -karsinnassa voimissaan pussiin ja saapuu Joensuuhun hyvin voitonnälkäisenä.

Haastajat: 10 Fill Facelle jäi tauon jälkeisessä startissa kosolti jossiteltavaa 4. sisältä. Vasta aivan loppumetreillä tulemaan päässyt tamma leikkasi maalinjan voimat varastossa. Hevonen ei saanut kunnolla tilaa viime viikonlopun T76-finaalissa, mutta kovin paljon siltä ei näyttänyt jäävän voimia käyttämättä. Fill Facen juoksu voi mennä aivan hyvin takarivin lähtöpaikaltakin, jolloin se spurttaa melko arkisessa lähdössä voittotaistoon.

2 Little Michelle on kilpaillut lähinnä tasaisesti vailla loistoa, mutta on lahjoiltaan lähdön eliittiä. Joensuussa tammalle jäi 4. sisältä jossiteltavaa, mutta Kuopiossa siltä ei irronnut samalta paikalta kunnon spurttia.

Yllättäjät: Jos 1 Mima Cherie pääsee iskemään sopivasti kiriin sisäradalta, se ei ole aivan ulkona kärkisijoista. Hevosen viime sijoituksiin ei pidä tuijottaa likaa, sillä keli oli niin Vermossa kuin Kouvolassakin karmea.

8 La Vie menetti toissa kerralla kakkossijan loppukaarteen laukassaan noususta. Viimeksi se oli pitkällä matkalla sisäratareissulla lähinnä tasapaksu lopussa.

Pelijakauma: Little Michellen prosenteista kuuluisi jonkin verran Fill Facelle. Yllättäjämme ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Ilo’s Amber avaa johtoon, mutta haluaa selän eteensä. Little Michelle etenee vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/Varma: Koska startti on viime vuonna hurmanneelle 7 Saran Särmälle vasta vuoden ensimmäinen, hirmukuntoinen 9 Ekosan on selkeä varmaehdokas. Ruuna kamppaili viimeksi Vermon hurjassa lähdössä keulasta voitosta maaliin asti ja paineli loistavan ajan. Välikauden viime vuonna pitänyt Ekosan tuntuu menevän koko ajan eteenpäin.

Haastajat: On mielenkiintoista nähdä, onko voitokas Saran Särmä vielä kehittynyt viime vuodesta. Silloin suosikkikin olisi helisemässä oriin kanssa, mutta luultavasti sen herkkyys ei ole heti tapissaan.

5 Vilholan Topi on tehnyt paussin jälkeen loppuvuotta paremmat juoksut. Se kamppaili ensimmäisellä kerralla kuolemanpaikalta asiallisesti perille ja oli viimeksi piikistä ennätysajallaan toinen. Oriin edelle Lahdessa pääsi vain voittoputkessa oleva Turbo-Jytky, joka sai nappireissun 2. sisällä.

4 B. Meppi kiri Kouvolan T76-lähdössä hyvin kakkoseksi. Se kohtasi sen jälkeen Ekosanin Vermossa, missä laukkasi loppukaarteen alussa, kun havitteli kiriin 2. ulkoa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

Juoksunkulku: Ekosan hakee takarivistä huolimatta aikaisin kärkipaikan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Rata-arvonta veti lyhyellä matkalla ajettavan ykkössarjan mielenkiintoiseksi, koska kovimmat meriitit saavuttaneet hevoset starttaavat huonoimmilta lähtöradoilta. Suosikki on jääkylmästä lähtöpaikastaan huolimatta 12 Vilar Lake. Hevonen ei ole ollut talven kilpailuissaan aivan terävimmillään, muttei sen esityksiä voi suolatakaan. Viimeksi ohi jyräsi hirmukuntoinen Invantaggio ja sitä ennen ruunan peesissä herkutellut 10 Speed Sniper.

Haastajat: Speed Sniper joutui tyytymään voittostarttiensa jälkeen T76-finaalissa kahdeksanteen sijaan. Tamma kierrätettiin etusuoralla takamatkalta kuolemanpaikalle, mistä se ei jaksanut puristaa täysillä perille. Toissa vuoden Kymenlaakso-ajon sankaritar pääsee tällä kertaa varjelemaan kiriään pitkälle loppusuoralle.

11 Super Don oli toissa kerralla pikamatkalla täysin pitelemätön keulasta, mistä paineli volttiennätyksensä. Viimeksi ruuna romahti sen sijaan täysin, kun sai matkalla vähän prässiä. Hevonen on ailahdellut ennenkin, eikä sitä pidä missään nimessä tyrmätä vielä yhden kilpailun perusteella.

Loppukesällä upeita juoksuja tehnyt 3 Citadiction lähtee joukon pienimmällä voittosummalla rohkeasti suoraan tauolta haastamaan normaalisti kaksi sarjaa ylempänä kilpailevia suosikkeja. Hevoset eivät tunnetusti tiedä voittosummiaan, joten keulaan porhaltavan ruunan voittokaan ei tulisi sen suurempana yllätyksenä.

Yllättäjät: 2 Santana Bork ei ole riittänyt tasokkaissa lähdöissä aivan kärkisijoille, mutta nyt lähtöpaikka ja vastus sopivat sille paremmin.

Alkuvuoden Ruotsissa kilpaillut 4 Miss Defar spurttasi viimeksi Bodenissa 4. sisältä pirteästi kärkikolmikon tuntumaan. Tamma on tarkalla reissulla yllätysvalmis.

Pelijakauma: Speed Sniper ja Miss Defar ovat alipelattuja ja Citadiction on ylipelattu.

Juoksunkulku: Citadiction pyyhkäisee tahdittamaan juoksua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,1,2,10,12
Toto4-2: 9,10,2,1,8
Toto4-3: 9
Toto4-4: 12,10,11
Hinta: 15,00 €

Suuri
Toto4-1: 9,1,2,10,5,12
Toto4-2: 9,10,2,1,8
Toto4-3: 9
Toto4-4: 12,10,11,3,2,4
Hinta: 36,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›