Ismo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 14.3.2016 - 50000 euroa bonusta!

Julkaistu:

TOTO4
Maanantain Toto4-pelissä on 50 000 euroa bonusta. Lisäksi Toto4-kohteissa lähdöissä 4-7 on jokaisessa 2000 euron bonus. Toto4-pelin todennäköisin voittaja on kolmannen kohteen Sort Of Sorrow.

Toto4-1

Suosikki: 2 Björne C.K.:n taulu ei kerro riittävän painavasti, millaisessa iskussa hevonen tällä hetkellä kilpailee. Toissa kerralla Björne C.K. laukkasi loppusuoralle kaarruttaessa keulapaikalta voittotaistosta ja menetti todennäköisen kaksarisijan. Viimeksi ruuuna nousi 3. sisältä viimeisellä takasuoralla 4. ulos ja kiri maalisuoraa erittäin pirteästi. Ravia kulkiessaan Björne C.K. on tiukasti voittotaistossa.

Haastajat: 11 Bad Boy Press pitää myös varhain huomioida peleissä. Ruuna voitti tauolta paluussaan varmasti 2. ulkoa pitkällä kirillä ja tallikommenttien mukaan varaakin jäi, kun ruuna ei tee lopussa eroa kavereihin. Bad Boy Press nousee jälleen taistoon ykkösrahoista.

9 Darya I Nur starttaa aikaisempaa sopivammassa tehtävässä ja kuuluu pelihevosiin. Viimeksi Toto76:ssa tamma jäi 3. sisälle voimat tallella pussiin.

13 Fade To Jam on huomattavasti viime sijoituksiaan paremmassa iskussa, ja tehtävä on nyt aiempaa sopivampi. Toissa kerralla Toto76:ssa ruuna kiri 4. sisältä mukavasti loppua. Viimeksi Fade To Jam jäi pahoin väsyneen keulahevosen taakse pakettiin.

Yllättäjät: 14 Be My Hot Stuff lopetti toissa kerralla 4. sisältä hyvin ja olisi saattanut matkan jatkuessa ehtiä aina ykköseksi asti. Viimeksi Be My Hot Stuff matkasi 2. sisällä ja oli maalisuoralla kiinni voitossa, mutta viimeisellä 50 metrillä pari vastustajaa ehti ohi.

15 Lady's True King ei syttynyt viimeksi kamppailemaan keulapaikalta voitosta, vaikka sai vetää matkalla oikein maltilla. Ruuna pystyy paljon parempaan.

Pelijakauma: Fade To Jam (4%) on liian vähän pelattu. Be My Hot Stuffin peliprosentti (12%) on hieman liian korkea.

Juoksunkulku: Björne C.K. hakee ravia lähtiessään keulapaikan ja saa vetää maltilla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Sophie Savagen tauolta paluu meni penkin alle laukan myötä. Tamma oli tuntunut lämmittelyssä oikein hyvältä, joten vire on todennäköisesti tällä hetkellä kohdallaan. Sophie Savagella on toisinaan ongelmia hengityksen kanssa, joten koskaan siitä ei voi etukäteen sanoa mitään varmaa, kun ei ole tarkasti tiedossa mistä ongelmat johtuvat. Nelosradalta Sophie Savage tähtää eteenpäin ja mikäli tamma välttää kuolemanpaikan, on se liki voittoa.

Haastajat: 9 Evelyn Index kiri Jyväskylässä open stretchiä pitkin ykköseksi. Vermossa tamma sai hyvän reissun 2. sisällä ja otti kovassa lähdössä maksimisijan. Evelyn Index pääsee nopean avaajan takaa hyviin asemiin ja nousee tasokkaan loppukirinsä ansiosta korkealle.

2 Prin Holz avaa kovaa ja tällä kertaa sillä kokeiltaneen selästä, sillä viimeksi ruuna oli keulasta pettymys sopivalla tempolla. Selkäreissun saadessaan Prin Holz pystyy terävämpään suoritukseen loppusuoralla.

3 Walk A Mile sai taukostartissaan hyvän sisäratajuoksun ja tamman loppuveto oli viimeisellä satasella parasta. Bodenissa tamma joutui tekemään pitkään töitä kolmannella eikä esitys ollut huono. Walk A Milellä on hyvistä semista mahdollisuudet korkealle.

Ailahteleva 5 Meadow Match pystyy hyvänä päivänään paljoon. Tamma avaa hyvin ja sillä on sauma saada mukava reissu kärjen tuntumassa, mistä se on parhaimmillaan. Bodenissa Meadow Match kuritti vastustajiaan 2. sisältä voittamalla selvästi.

Yllättäjät: 8 Reborn Excaliburin luokka riittää tässä lähdössä pitkälle, mutta toistaiseksi talven starteissaan ruuna on ollut kaukana parhaastaan. Siksi voitto tulisi edelleen yllätyksenä.

Pelijakauma: Walk A Mile (10%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Prin Holz ja Meadow Match avaavat parhaiten, ja näistä Prin Holz pitää keulat. Sophie Savage tulee ensimmäisellä takasuoralla rinnalle ja hakee kärkipaikan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Sort Of Sorrow avaa kovaa ja hyvistä asemista ruuna on erittäin lähellä koko matkan johtoa. Teivossa 23. helmikuuta Sort Of Sorrow kiri 3. ulkoa ykköseksi kovalla ajalla ja tämän jälkeen voitot ovat tulleet helposti keulasta. Hyvän tulosrivin ansiosta peliprosentit tulee olemaan kovat, joten ruunalle otetaan suurempaan systeemiin yksi varmistus.

Haastaja: 3 Midnight Moveria hoidettiin ennen Mikkeliä, missä ruuna kiri 3. ulkoa vuorenvarmaan voittoon. Nyt starttiväli on lyhyempi ja ruuna saattaa olla terävämpi. Mikäli Midnight Mover välttää paikan suosikin ulkopuolella, nousee se tiukasti kamppailemaan parhaista paloista.

Yllättäjät: 7 Sundsvik Jetlag oli tauolta paluussaan mainio kuolemanpaikalta. Startti alla ori saattaa olla nyt parempi.

9 Cigaretin osakkeet lepäävät reippaassa matkavauhdissa, jolloin ruunan voimat pääsisivät oikeuksiinsa. Alla ovat hyvät kirit 5. ulkoa Lappeessa sekä 6. ulkoa Vermossa.

4 Wincent Collins on kohennellut tauluaan kahdella keulavoitolla. Nyt tehtävä on huomattavasti kovempi, ja ykköstila olisi tällä kertaa yllätys.

8 Fairytale Luxx paikkasi Jyväskylässä mainiosti lähtölaukkansa. Lähtöasetelmat ovat nyt niin heikot, että voitto jäänee haaveeksi.

Pelijakauma: Sort Of Sorrowin peliosuus (62%) on korkea, mutta toisaalta kyseessä on kierroksen todennäköisin voittaja.

Juoksunkulku: Sort Of Sorrow pitää sisäradalta johtopaikan. Wincent Collins sukeltaa johtavan kantaan ja Sundsvik Jetlag kiertää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Tauolta palaava 3 Shiny Boss on ykkösmerkkimme. Ori on ollut valmentajan mukaan hyvä treeneissä, ja kun lähtöpaikka on hyvä ja tehtäväkin nimien puolesta sopiva, on suosikkiasema perusteltu. Kysymysmerkkejä on tauolta aina ilmassa, joten varmaksi emme Shiny Bossia kelpuuta.

Haastajat: Väkevä 2 Vilsson Boy matkasi Rovaniemellä johtavan rinnalla. Se jäi viimeisellä takasuoralla 2. ulos, mutta piti loppusuoralla parhaiten vauhtinsa ja rutisti ykköseksi. Taktiikkajuoksulla Vilsson Boy ei pärjää, mutta tasaisen reipas matkavauhti tai ylivauhti olisi plussaa.

Nopea 6 Lucas Gran avaa reippaasti ja sopivalla juoksulla se pystyy sijoittumaan korkealle. Voitontahdossa on toisinaan ollut sanomista, joten ruuna tarvitsee oikean päivän että ykköstila on mahdollinen. Jyväskylässä Lucas Gran kamppaili keulasta mainiosti perille. Viimeksi ruuna otti 2. sisältä maksimisijan.

Tauolta palannut 12 Grainfield Alex paikkasi Ylivieskassa mainiosti lähtölaukkansa. 12-radalta ravia lähteminen on todennäköistä eikä ruuna ole muutenkaan ollut paha laukkailemaan.

Yllättäjät: 7 Dear Josie kiri Seinäjoella Toto76:ssa 6. sisältä kovaa maaliin. Viimeksi tamma nousi maalisuoralla 2. sisältä toiselle muttei saanut täyttä mahdollisuutta rintaman takaa.

5 Quick Sugar matkasi Jyväskylässä johtavan rinnalla. Se tiputti viimeisellä takasuoralla ohjastajan mainion ajoliikkeen seurauksena sisälle, mistä hevonen löysi tarvittavan spurtin loppuun joka kantoi aina ykköseksi asti. Viimeksi tamma menetti keulapaikan viimeisellä takasuoralla, muttei koskaan luovuttanut vaan tsemppasi mukavasti perille.

Lähtöpaikka puoltaa 1 Fabulous Hangoveria, mutta tamma oli sen verran tasainen tauolta paluussaan, että tähän starttiin jäi selvästi petrattavaa.

Pelijakauma: Suht' oikein pelattu.

Juoksunkulku: Shiny Boss, Quick Sugar, Lucas Gran ja Dear Josie pitävät huolen reippaasta alkuvauhdista. Shiny Boss tai Quick Sugar juoksee lopulta keulassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2,11,9,13
Toto4-2: 4,9,2,3,5
Toto4-3: 1
Toto4-4: 3,2,6
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto4-1: 2,11,9,13
Toto4-2: 4,9,2,3,5
Toto4-3: 1,3
Toto4-4: 3,2,6,12,7,5,1
Hinta: 56,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt