Tenho, Max

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto5 Tampere 8.3.2016 – tuovatko vihjeet jälleen mehevän voiton?

Julkaistu:

Toto5
Eilisellä Toto4-kierroksella IS Ravien vihjeillä kuittasi mukavan voiton, kun suuri vihjesysteemi nappasi. 54 euron satsauksella sai nettovoittoa 573 euroa. Lahjakas Taruntuuli pääee kilpailemaan tänä iltana Teivossa niin sattuvassa sarjassa, että sen varmisteleminen vaikuttaa hätävarjelun liioittelulta.

Toto5-1

Suosikki: 1 Kiikku’s Lordi koki joulukuussa vakavia terveysongelmia, mutta parantaa taas pikku hiljaa otteitaan. Se lopetti Oulussa kohtalaisesti 3. ulkoa. Nyt sillä on sauma keulajuoksuun.

Haastajat: 6 Liquorice Pipe on pitkältä tauolta jonkinlainen arvoitus. Kovaluokkaista hevosta ei voi kuitenkaan jättää pois lapuilta sopivassa sakissa, vaikka valmentajan odotukset ovat pessimistiset.

Ranskasta palannut 4 Buck Boko on saanut kaksi starttia alleen. Hevonen ei ole vielä loistanut, mutta on jo varmasti tarpeeksi notkea ottelemaan kärkisijoista.

Ailahteleva 8 All In esitti viimeksi parhaita puoliaan ja tappeli keulasta hyvin Magnatia vastaan. Vastaava esitys riittää pitkälle.

Pelijakauma: Liquorice Pipe on alipelattu ja 2 Licence Holder ylipelattu.

Juoksunkulku: Kiikku’s Lordi ja Liquorice Pipe avaavat parhaiten. Jälkimmäinen on niukka suosikki keulapaikan ottajaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-2

Suosikki: Kakkoskohde on pyöreä. Niukka suosikkimme ja ideavarmaehdokas on kovakuntoisena tauolta palannut 4 Belenos. Ruuna oli ensin 2. ulkoa kelpo kakkonen kovan hevosen jälkeen ja paikkasi viimeksi 1. kurvin laukkansa mukavalla kirillä. Hyvin avaavalla ruunalla on oiva mahdollisuus päästä piikkipaikalle.

Haastajat: Varmaa työtä tekevän 7 Lovely Dartin kunto on pitänyt voittoputken katkeamisesta huolimatta. Toissa kerralla ruunan juoksu meni turhan vaikeaksi, mutta se kiri perjantaina 3. ulkoa hyvin toiseksi kovan Downanderin jälkeen.

11 Madonnas Classic aiheutti tauon jälkeen jättiyllätyksen pamauttamalla takarivistä voittoon erinomaisesti onnistuneen sisäratareissun jälkeen. Aina juoksu ei mene yhtä suotuisasti, mutta kaikenkokoisille lapuille ori jo kuuluu.

8 Grainfield Olivia oli oikein hyvä helmikuun starteissaan. Se kesti toissa kerralla reippaan matkavauhdin jälkeen toiseksi ja kamppaili viimeksi neljän hevosen tasaisessa taistossa voitosta 800 metrin kirillä ilman selkää. Ellei tamman juoksu mene aivan harakoille ikävältä lähtöpaikalta, se on yksi tiukimmista voitontavoittelijoista.

1 Red Diamond Via ei ole ollut enää loppuvuoden huipputikissään, mutta voi yltää tarkalla sisäratareissulla totosijoille huippupaikaltaan. Se taipui toissa kerralla keulasta lounasraveissa eikä saanut viimeksi kirissä mitään aikaiseksi 3. ulkoa.

2 Rive Crowder on riittävä hevonen tällaisiin lähtöihin, mutta vaatii kärkisijoja ajatellen terävöitymistä tasapaksuista viime juoksuistaan.

Pelijakauma: Belenos ja Grainfield Olivia ovat edullisia pelihevosia ja Lovely Dart, Madonnas Classic ja 3 Nelilyn Airking ylipelattuja.

Juoksunkulku: Red Diamond Via päästää suosiolla Belenosin vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-3

Suosikki: Jos tauolta tulevan 4 Airport Presentin ravi pysyy kasassa loppuun asti, se voi hyvinkin olla liian kova muille. Hevonen joutui loppuvuoden hylkäysstarttien vuoksi lunastamaan kilpailuoikeuden koelähdön kautta. Ruunalla ei ajettu kovaa aikaa, vaan vain varman päälle ravia. Se näytti moitteettomalta.

Haastajat: 2 Aqua’s Solenoid on lempitehtävänsä äärellä, eli pikamatkalla hyvällä lähtöpaikalla. Hevonen ei ollut toissa kerralla parhaimmillaan märällä kelillä takajoukosta, mutta jäi viimeksi täysissä voimissaan pakettiin taipuneen keulahevosen taakse.

Kovaan talvivireeseen noussut 1 Golshoe Rolei saa hyvän sisäratareissun, jonka jälkeen pystyy korkealle. Se kiri viimeksi toivottoman kaukaa oikein hyvin kolmanneksi kovien hevosten jälkeen.

Nuoren 10 Conny Sisun lahjat riittävät myös pärjäämiseen, mutta valmentajan mukaan hevosen herkkyys on vielä koetuksella kovan talvitreenin jäljiltä.

Yllättäjä: 3 Camiel Kievitshofilla on vain yksi vaihde. Kun hevoselle sattuu hyvä päivä ja se on hieman tavallista rauhallisempi, se pystyy yllättämään tällaisessa lähdössä.

Pelijakauma: Airport Present, Aqua's Solenoid ja 8 Feeling Girl ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Conny Sisua ja 5 Holiday Orsia on rastittu liikaa.

Juoksunkulku: Radoilta 2 ja 3 avataan hurjasti. Camiel Kievitshof riehuu keulaan, ja vauhti on railakasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-4

Suosikki: Voitokkaasti viime kuukausina kilpaillut 5 Sort Of Sorrow on varmaehdokkaita. Se eteni toissa kerralla 3. ulkoa huippuajalla hallittuun voittoon ja leikitteli viimeksi keulasta vastustajiensa kustannuksella. Ruuna pääsee nytkin dominoimaan juoksua.

Haastajat: 3 Count Forever on sijoittunut jatkuvasti kahden parhaan joukkoon. Se kiri viimeksi hänniltä vahvasti toiseksi. Hevonen säikähti myöhemmin jäähdyttelyajossa niin, että potkaisi valmentajaansa. Treenarin sairausloman takia ruunan rattaille vaihtuu kokeneempi kuski.

Reilun kuukauden paussilta tuleva 4 Belly Button alkoi loppuvuonna kehittyä kovasti ja menestyä T76-lähtöjä myöten. Se joutui viimeksi taivaltamaan kuolemanpaikalla Sort Of Sorrow’n kupeella, mistä kamppaili rehdisti kolmanneksi.

12 Ecstasy Of Gold oli vuoden ensimmäisessä startissa tukkoinen keulasta, mutta paransi Lappeen T76-lähtöön. Tamma spurttasi ahnaasti, kun pääsi vasta viime metreillä vapaille vesille. Siltä löytyy riittävästi kirivoimaa myös takapareista nousemiseen, jos menee vain loppukaarteen suorassa.

Yllättäjät: 6 Sara’s Star on ollut yllättävän epävarma, mutta sen kunto näyttäisi muuten olevan kohdallaan. Pian on varmasti jo pärjäämisen vuoro, mutta vastus saattaa olla sille vielä tällä kertaa liian tiukka.

Samat sanat pätevät hyvät loppukirit esittäneeseen 8 Eugen Speediin.

Pelijakauma: Ecstasy Of Gold ja Sara's Star ovat liian unohdettuja.

Juoksunkulku: Sort Of Sorrow hakee johtopaikan sisäratojen kovilta avaajilta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto5-5

Suosikki: Todellisen lahjasarjan löytäneen 1 Taruntuulen tappio olisi ihme. Se on tienannut selvästi enemmän kuin useita kymmeniä metrejä sen takaa lähtevät vastustajat. Lahjakkuus oli tauon jälkeisessä kilpailussa vielä kaukana parhaastaan, mutta nousi viimeksi lähtölaukan jälkeen hurjasti totosijalle kivikovien hevosten takana.

Haastajat: 13 A.T. Eka on kyvyiltään Taruntuulen veroinen, mutta 40 metrin takamatka tähän vaikuttaa toivottoman pitkältä. Epävarma ruuna kiri Seinäjoella upeasti T76-voittoon, mutta laukkasi viimeksi Oulussa 900 jäljellä, kun oli etenemässä kuolemanpaikalle.

14 Tinon Tykki kiri samassa Oulun lähdössä lujaa toiseksi. Hevonen on alkanut pysyä ravilla ja menestyä kykyjensä mukaisesti. Se jyrää ehjällä juoksulla nytkin totosijataistoon.

5 Vispaus on erittäin kehityskykyinen suomenhevonen, joka on tehnyt etenkin kahdella viime kerralla järjettömän kovat juoksut laukkojen lomassa omissa sarjoissaan. Näin kovia hevosia vastaan epävarman menijän epäonnistumisriski kuitenkin nousee korkeaksi.

Jos Taruntuulta haluaa varmistella, viimeisenä lapuille kannattaa poimia 12 Maisero, joka on vielä vanhoilla päivillään innostunut nousemaan huippuiskuun. Vermon tammikuisen shokkivoiton saattoi vielä tuoreeltaan laittaa sattuman piikkiin, muttei enää hyvien viime juoksujen jälkeen. Toissa kerralla ori laukkasi paineissaan maalisuoralla.

Pelijakauma: Vispaus on ylipelattu.

Juoksunkulku: Taruntuuli lähtee johtamaan joukkoa ja Vispaus vetää toisen radan letkaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto5-1: 1,6,4,8,3
Toto5-2: 4
Toto5-3: 4,2,1
Toto5-4: 5,3,12
Toto5-5: 1
Hinta: 4,50 €

Suuri
Toto5-1: 1,6,4,8,3
Toto5-2: 4,7,11,8
Toto5-3: 4,2,1,10,3
Toto5-4: 5,3,4,12,6
Toto5-5: 1
Hinta: 50,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›