Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 8.2.2016

Julkaistu:

Toto4
Oulun Toto4-pelien päätöskohteista löytyy isoimmat suosikit. Sivori Effe on kansan pankki ja myös IS Ravien luottohevonen pienessä systeemissä. Isommassa kuitissa myös Sivori Effe varmistetaan.

Toto4-1

Suosikki: 8 Captivate eteni Teivossa johtavan rinnalle ja näytti hyvältä aina loppukurviin asti, kenties jopa voittajalta. Loppusuora oli kuitenkin vaikea ja ruuna putosi ulos rahoilta. Aikaisemmin syksyllä Captivate hallinnoi stayer-matkoja helposti, joten se on tauosta huolimatta selvähkö ykkösmerkki.

Haastajat: 14 Inferno on monipuolinen kilpailija, joka menee pitkän matkan siinä missä täydenkin. Juoksulangan lähtöpaikka on kaksijakoinen, kun kyseessä ei ole starttiraketti. Taukoa on alla, joten Inferno on haastajan asemassa.

11 Cosmic Photo on selvästi viime sijoituksiaan vaarallisempi. Stayer-matka käy ruunalle, ja kun valmentaja ei suolannut sen menestysmahdollisuuksia tauosta huolimatta, on sille laskettava tässä kärkisauma.

1 Abrasax saa maukaan reissun, millaisella se pystyy olemaan korkealla. Toissa kerralla ruuna piti 2. sisältä totoon, vaikka voittokin olisi ollut tarjolla. Viimeksi juoksusta tuli liian hankala, kun ruuna joutui tekemään 5. ulkoa työt kirissä ja joutui viimeisellä takasuoralla aina neljännelle radalle saakka.

7 Redhot Destiny teki tuoreimmassa kisassaan oikein hyvän kirin ja oli sijoitustaan parempi. Tipsihevonen tähän.

Yllättäjät: 13 Zerib Lie Star teki viimeksi mahtavan juoksun viimeisestä ulkoa ja nousi kaksariin osin neljättä rataa pitkin. Sopivalla juoksulla ruuna pystyy yllättämään.

2 Hard Rock Cafe ja 5 Rowan Cake eivät voita usein, mutta paalulta ne saavat nätin juoksun ja sitä kautta yllätysmahdollisuudet ovat olemassa.

Pelijakauma: Redhot Destiny (4%) on maukas merkki. Myös Zerib Lie Star (3%) kiinnostaa.

Juoksunkulku: Abrasax johtaa alun. Captivate tulee viimeistään etusuoralla rinnalle ja hakee vetovastuun hoitaakseen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Viisivuotiaaksi kääntynyt 6 Siirin Hilla sairastui juuri Kriteriumin alla ja joutui jäämään pois. Paussilta tamma ei ole varmaankaan heti parhaimmillaan, mutta pystyy kyvykkäänä menijänä kamppailemaan heti voitosta.

Haastajat: 3 Leksus kiri Kuopiossa varmaan voittoon 2. ulkoa. Kaustisella ruunalla oli matkalla häiriöitä, joiden takia se menetti asemiaan laukaten lopulta hyvästä noususta loppukurviin. Ehjällä juoksulla Leksus pystyy nykykunnossaan paljoon.

16 Lakori lähti Kuopiossa 3. ulkoa etusuoralla vetämään kolmannen radan letkaa ja puksutti asiallisesti perille. Viimeksi ruuna voitti varmasti 2. ulkoa. Tehtävä ei ole 80-metrin takamatkalta helppo, mutta nykykunnossaan ruuna on perusmerkkejä.

4 Eko-Tähkä piti tauolta paluussaan keulasta varmasti ykköseksi. Asetelmat ovat hyvät, ja ruuna on yksi mahdollisista.

9 Takenote tekee tasaisen hyvää jälkeä. Ruunan starttiväli on nyt pitkä, joten se on pieni kysymysmerkki kilpailuvireen osalta.

10 Maippiina lähti Oulussa kovaa ja pääsi 2. sisälle. Tamma nousi etusuoralla väsyvän takaa 4. ulos ja seuraili neljänneksi. Vastus on nyt sopivampi kuin viimeksi.

Yllättäjä: 2 P.S. Virauksen taulu ei paljoa lupaa, mutta se pystyy tallikommenttien perusteella parempaan. Asetelmat ovat ainakin hyvät.

Pelijakauma: Leksus (8%) on alipelatuin merkki.

Juoksunkulku: Eko-Tähkä nappaa johtopaikan, mikäli askeleet sopivat hyvin lankulle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Atlas Bibo teki Oulussa paluun radoille ja oli heti asiallinen. Ruuna haki avauspuolikkaan jälkeen keulapaikan haltuunsa ja veti pitkälle, mutta kangistui loppusuoralla hieman. Ruuna sai startin alle ja tehtävä on saman näköinen kuin viimeksi. Atlas Bibo on lähellä paluuta voittokantaan.

Haastajat: 10 Leemark's Ambrose menetti toissa kerralla mahdollisuutensa väsyvän takana. Viimeksi tamma kesti upeasti pitkän kirin ulkoradoilla ja kilpailuhuumori oli kenties paremmalla tolalla kuin kertaakaan aikaisemmin. Takarivin lähtöpaikka ei viime kertaisen perusteella vie mahdollisuuksia, mutta tamma on ollut urallaan parhaimmillaan keulapäästä, kun se on nopea lähtijä.

7 Darya I Nur teki viimeksi Oulussa rehdin kierroksen mittaisen kirin ilman vetoapua eikä ollut sen huonompi kuin lähdön voittajakaan, joka matkasi selässä. Lähtöpaikka on haastava, mutta kuntonsa puolesta Darya I Nur pystyy olemaan korkealla.

3 Fade To Jam ei äitynyt Turussa parhaimpaansa 4. sisältä. Viimeksi ruuna oli parempi samalta juoksupaikalta edeten viimeisellä takasuoralla 3. sisälle. Fade To Jam käänsi loppusuoralla toiselle ja oli varma kakkonen ylivoimaisen voittajan takana. Ruunan lähtöpaikka on hyvä ja se saattaa saada tarvitsemansa tarkan selkäreissun.

Yllättäjät: 9 Pineapple Boy on saanut tauon jälkeen pari starttia alle. Oulussa se tsemppasi johtavan rinnalta aivan asiallisesti. Hyvällä juoksulla totosija on mahdollinen, mutta voitto saattaa olla tiukassa.

Pelijakauma: Darya I Nur (7%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Count It pääsee hyvin matkaan samoin kun toisinaan hyvin avaava Blue Finn. Ne kamppailevat aluksi keulapaikasta, jonka Atlas Bibo käy lopulta pokkaamassa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Sivori Effe teki hyvän juoksun myös Lahdessa ja jatkaa vahvassa vireessä. Vahvaa menijää on jälleen vaikea pysäyttää. Oulussa ruuna lähti 1400 jäljellä kolmannelle, pääsi kierros myöhemmin keulaan ja jatkoi varmaan voittoon. Viimeksi ruuna kohosi 1300 jäljellä 5. ulkoa kolmanneksi toiseksi ja kiersi vahvasti perille.

Haastajat: Alkurevitys oli viimeksi liikaa 9 Briso Hermanille, ja ruuna taipui lopulta keulapaikalta. Briso Herman sai startin alle ja tällä kertaa sarja on rahallisesti hieman osuvampi, joten menestystä saattaa olla luvassa. Sopivalla juoksulla se haastaa tallikaverin.

8 Hilde Småbo on hyvä hevonen iltaraveihin, mutta tauolta ja kasiradalta se on vasta kolmosmerkkimme.

Yllättäjät: 5 Saladino kiri toissa kerralla yllätysvoittoon sopivan selkäjuoksun päätteeksi. Viimeksi tehtävästä tuli liian haastava, kun hevonen joutui pakittelemaan hännille. Saladino tuli ihan rehdisti 6. ulkoa ja osoitti jatkavansa hyvässä vireessä.

Viimeksi mainiosti hankalista asemista kirinyt 7 Hit That sekä tauolta palaava 10 The Jackpot ovat rankingissa seuraavat merkit.

Pelijakauma: Yllättäjät, kuten Saladino (4%) ja Hit That (1%) ovat liian vähän pelattuja.

Juoksunkulku: Saladino avaa keskeltä rataa parhaiten ja nappaa johtopaikan. Siltä ajetaan keulasta ellei Sivori Effe tule aikaisessa vaiheessa rinnalle. Silloin keulapaikka saattaisi olla tarjolla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8
Toto4-2: 6,3,16,4,9,10,2
Toto4-3: 5,7
Toto4-4: 6
Hinta: 2,80 €

Suuri
Toto4-1: 8,14,11,1,7,13,2,5,12
Toto4-2: 6,3,16,4,9,10,2
Toto4-3: 5,7
Toto4-4: 6,9
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›