Laura

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lahti 4.2.2016

Julkaistu:

Toto4
Jokimaan Toto4-kierroksen pelipankki käy oikein todennäköisenä voittajana varmaksi.

Toto4-1

Pelisuosikki: 4 Sabacan Savage kirii sopivan selkäreissun päätteeksi vauhdilla. Jokimaan toissa kilpailun ruuna korkkasi 3. ulkoa 400 metrin kirillä vaivattomasti. Vermossa viime lauantaina Jarmo Saarelan ajokki teki yhtä pitkällä kirillä jälleen hyvän esityksen, mutta keulahevonen oli vain liian kova lyötäväksi.

Haastajat: Vermon rata ei sopinut 6 Smooth Criminalille toissa kerralla, jolloin neljänneksi keulasta taipuminen oli tosiasia. Kouvolassa ruuna palasi voittojen tielle, kun sai vetää keulassa ensimmäiset 1000 metriä 23,0-vauhtia.

2 Hot Beer palasi Kouvolassa paussilta. Lupaavasti alkanut kiri katkesi laukkaan loppukaarteessa. Näistä asemista Teemu Keskitalon ajokki voi vaikka voittaa.

9 Bouncing Hill taisteli Vermossa johtavan rinnalta vahvasti perille. Tällä kertaa luvassa on todennäköisesti sopiva selkäreissu, jollaisella ruuna lopettaa lujaa – kuten toissa juoksussa Kouvolassa nähtiin.

Yllättäjät: 5 Tyrone Jr voi olla lyhyellä starttivälillä terävämpi. Lisäksi täysi matka sopii nyt lyhyttä paremmin. Ruuna on tauluaan parempi.

7 Brazen Baronin otteet ailahtelevat. Vermossa lauantaina ruuna pyrki seuraamaan suosikkia kirissä, mutta ei pysynyt tämän perässä lainkaan. Nappireissulla hyvänä päivänään voisi Tapio Perttusen ajokki ainakin hätyytellä kärkeä.

Pelijakauma: Hot Beer on jäänyt liikaa suosikkikaksikon varjoon.

Juoksunkulku: Smooth Criminal kiihdyttää kohti keulapaikkaa. Hot Beer voi juosta tarvittaessa toisen radan vetäjänä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 2 Personal Trainer on oikein kyvykäs aloittelija. Orilla on kapasiteettia nousta sarjoissaan, eikä sen tarvitse hävitä näissä lähdöissä kenellekään. Kaksi edellistä juoksua Juuso Holttisen valmennettava on klaarannut johtavan rinnalta varmasti. Nyt keulaan pääseminen on todennäköistä.

Haastajat: 4 Shorthanded Jam oli marraskuun kilpailussaan ohjastaja-valmentaja Tommi Kylliäisen mukaan kipeä. Syksyllä tamma ylsi Kasvattajakruunun alkuerässä neljänneksi sisäradalta jättäen taakseen muun muassa Kriterium-voittaja Arctic Passionin.

6 Beatboxerin ravi ei ole sujunut viime juoksuissa läheskään parhaalla mahdollisella tavalla. Ohjastaja vaihtuu lisäksi ammattikuskista valmentajaan. Kykyjen puolesta pystyy ruuna ehdottomasti totoon.

Yllättäjä: Mikäli voitto menee kolmen edellä mainitun ulkopuolelle, puhutaan melkoisesta jysäristä. 5 Julius Fortis on sijoittunut jatkuvasti kärjen tuntumaan, mutta voittoa ajatelleen kaivattaisiin lisää puristusta.

Pelijakauma: Personal Trainer kelpaa 65 % peliosuudella varmaksi.

Juoksunkulku: Personal Trainerilla on väylä keulapaikalle hallitsemaan juoksua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: Rata ei ilmeisesti ollut Kuopiossa 5 A.T. Ekan mieleen, jolloin ruuna laukkasi alussa. Sen jälkeen suosikki tuli perille hyvin vaativan reissun jälkeen. Viime lauantaina Vermossa voitokas juoksija jyräsi johtavan rinnalta oikein helppoon ykköstilaan.

Haastajat: 7 Rilon Taika juoksi myös viime lauantaina, mutta eri lähdössä suosikin kanssa. Tamma tuli sisäratareissun jälkeen hyvin perille saakka, eivätkä kaikki voimat kuluneet varmastikaan startissa.

1 Mökin Tähti starttaa matkaan nappipaikalta. Ruuna on selvästi tauluaan paremmassa iskussa. Viimeksi Vermossa Henna Halmeen ajokki ei päässyt tulemaan vapaasti johtavan takaa.

Yllättäjät: 3 Eka-Assi kilpailee nousukunnossa. Pian lienee jo voitonkin vuoro.

2 Sata Salamaa riittäisi tässä kykyjensä puolesta, mutta ruuna on tuskin suoraan sairastauolta läheskään parhaimmillaan.

6 Herra Hanuri ei ole vielä vakuuttanut, mutta parempaa lienee luvassa starttien ansiosta. Voitto yllättäisi vielä, mutta totoon yltäminen ei ole mahdotonta.

Pelijakauma: Mökin Tähti kiinnostaa eniten 13 % peliosuudella.

Juoksunkulku: Mökin Tähden keulataktiikka ei ole mahdoton ajatus. Tällöin A.T. Eka johtaisi toista rataa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 3 Champion Luxx vastaili lauantaina Vermossa keulasta 14,0-lopetuksessa varmasti ohi pyrkineelle Force Onelle. Näistä asemista keulaan pääseminen on jälleen mahdollista. Siitä ruuna pystyisi johtamaan maaliin saakka. Ruuna häviää luokallaan, mutta saa edun startanneena.

Haastajat: 1 Timeless Croft ei ole talvikeleillä parhaimmillaan, mutta saa näistä lähtöasemista edullisen reissun.

4 Superieur omaa kovan luokan. Ori on kuitenkin valmentaja Saara Purasen mukaan laiska kotona, eikä hevosella ole päästelty kovaa vauhtia. Sen takia vire on arvoitus.

Yllättäjät: Lähtö on todella altis yllätykselle, joten revitys ei ole hassumpi vaihtoehto. 6 Callela Kingswinin juoksu meni Vermossa pilalle laukkojen takia, mutta ruuna sai kuitenkin startin alle. Derby-finalisti ei taida olla hokkikengillä parhaimmillaan, joten se putoaa yllättäjäosastoon.

10 Rosenstolz on joutunut pitämään jälleen kilpailutaukoa. Katkonaisen kilpailurytmin takia Jarkko Kervisen ajokki ei ole varmastikaan parhaimmillaan, mutta toisaalta huipussaan ei ole moni muu lähdön osallistujista.

9 Grainfield Fiona sairasteli loppuvuonna. Tamma viihtyy talvikeleillä ja on luokaltaan oikein hyvä näihin lähtöihin. Toki tauon takia kilpavire on arvoitus.

Pelijakauma: Grainfield Fiona poimitaan esiin vain 3 % pelattuna.

Juoksunkulku: Champion Luxx etenee Timeless Croftin ohitse keulaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 4,6,2,9,5
Toto4-2: 2
Toto4-3: 5,7,1
Toto4-4: 3,1,4,6,9
Hinta: 15,00 €

Suuri
Toto4-1: 4,6,2,9,5,7
Toto4-2: 2
Toto4-3: 5,7,1,3
Toto4-4: 3,1,4,6,10,9,5,2,7,8
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›