Enni, Eine

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Helsinki 3.2.2016 – huippuvarmoja 100 000 euron jackpot-jahdissa

Julkaistu:

Toto65
Koska Toto65-rivi äityi viikko sitten niin vaikeaksi, ettei täysosumia löytynyt lainkaan, ylempään voittoluokkaan on lisätty liki 100 000 euroa jackpot-rahaa. Kiinnostavimmat varmat potin metsästyksessä ovat kovimpien lämminverilähtöjen Onirique ja Kentucky Love.

Toto65-1

Suosikki: Kaksi hevosta erottuu melko selvästi muista. Nostamme niukaksi suosikiksi aina rehdisti maaliin puskevan 6 Fine By Men, joka kunto on pitänyt, vaikka menestyskulku on katkennut kahdessa tuoreimmassa juoksussa. Tamma on jäänyt niissä matkalla mahdottomiin asemiin, mistä on kirinyt hyvin lopussa. Hevosen kunto on ennallaan.

Haastajat: 4 Jamieson ei ole helppo pysäytettävä keulapaikalta, ellei sillä hirtä kaasuvaijeri kiinni. Aiemmin parhaat juoksunsa piikistä tehnyt ruuna on viime kilpailuissaan näyttänyt, että se juoksee hyvin myös selässä. Toissa kerralla se spurttasi maalisuoralla voittoon 2. sisältä ja pysyi viikko sitten samalta paikalta hyvin hirmuvireisen Stone Capes Lizin vanavedessä maaliin asti.

3 Phaedra Club ei ollut syksyllä aivan parhaimmillaan uusista käsistä, vaikka sijoittui kerran toiseksi lounasraveissa. Se palaa keskiviikkona sairaustauolta, mutta on treenannut hyvin, ja valmentaja on varovaisen toiveikas. Hyvän juoksun saava tamma ei ole täysin vaaraton.

Yllättäjät: Ikäluokkalähdöissä mukavasti 3-vuotiaana esiintyneen 1 Cincinnatin viime kausi oli katkoinen, eikä se yltänyt kertaakaan edes totosijoille. Ori sai perjantaina Turussa raskaissa olosuhteissa startin alleen paussin jälkeen. Se ei päässyt ehkä käyttämään aivan kaikkia voimiaan ja saa nyt huippureissun sisäradalla.

9 Photomani ailahtelee, mutta hyvänä päivänä siltä irtoaa tulinen loppukiri sisäratareissulla. Tosin hevonen on ollut kengittä parhaimmillaan.

Pelijakauma: Cincinnati on kanuunamerkki. Myös Phaedra Club ja Photomani ovat alipelattuja. Fine By Me on liian suuri suosikki.

Juoksunkulku: Jamieson tuulettaa keulaan ja Cincinnati tai Phaedra Club pääsee sen taakse.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 6 Iinan Maestro on laukatta kova luu. Normaalia pidempi matka ei ole vahvan sorttiselle hevoselle haitaksi. Lauantain välistartissaan se jyräsi 3. ulkoa kierroksen kirillä väkevästi toiseksi hirmujuoksun tehnyttä A.T. Ekaa uhkaamatta. Sitä ennen ruuna kiri pahan laukan jälkeen T76-sankari Turtilon jälkeen kakkoseksi.

Haastajat: 1 Turoruutu aloitti 1,5 viikkoa sitten positiivisesti uudesta tallista. Takamatkalta pääporukan hännillä juossut ruuna kiersi viimeisen kaarteen näyttävästi ulkokautta ja oli selvästi kolmas, vaikka sen askel painoi jo loppumetreillä. Vieras keskipitkä matka ei ole ruunalle eduksi, mutta nappireissun avulla tuskin kynnyskysymys melko sopivassa sakissa.

Välillä kuukausien tauolla olleen 10 Sirkan Sakarin otteet ovat tiivistyneet kilpailujen myötä, ja sille 2600 metrin matkasta on pelkästään etua. Ruuna kiri viimeksi 2. ulkoa mukavasti toiseksi.

Yllättäjät: Myös 9 Hiskin Heppu hyötyy matkasta. Se ei saanut viimeksi ajoissa mahdollisuutta sisäradalta ja sen voimat säästyivät tätä lähtöä varten.

8 Holarilla olisi kykyjä vaikka mihin, mutta ne laukat, ne laukat. Ruuna hyppeli viime perjantaina tauon jälkeen toivottomasti huippukuskista huolimatta.

Pelijakauma: Yllättäjämme ovat jääneet aivan liian vähälle huomiolle. Turoruutu ja 2 Riutan Lento ovat liian suosittuja.

Juoksunkulku: Iinan Maestro hakee vetotyöt Turoruudulta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Huippukuntonsa uudelleen löytänyt 14 Sonearandyetsofar on kahdelta takamatkaltakin lähellä voittoa. Kolmen kierroksen matka tasoittaa hevosen lähtöpaikan haittoja. Tamma kiri toissa kerralla 3. ulkoa tyylikkääseen voittoon. Viime lauantain välistartissaan se sai aivan liian myöhään vapaan väylän 4. sisältä ja tuli pontevana maaliin voimat tallella.

Haastajat: Kyvykäs 11 Overboost on hakenut pitkän loukkaantumistauon jälkeen vielä huippuvirettään. Ensimmäisellä kerralla se oli keulasta hyväksyttävästi toinen, mutta antoi seuraavaksi samalta paikalta pahasti periksi maalisuoralla. Viimeksi ruunalle tarjottiin selkäjuoksu kärkihevosen takana, eikä se saanut lopussa kiritilaa. Overboost pystyy varmasti jo vahvaan kirikierrokseen tälläkin matkalla.

Nuori 7 Ida’s Owen on kehittynyt hienosti kilpailujen myötä. Se oli viime vuoden lopussa Uudenmaan Upeimmassa hienosti tosi lähellä kakkossijaa ja runttasi viimeksi kuolemanpaikalta hallitusti voittoon. On mielenkiintoista nähdä, kuinka näin pitkä matka luonnistuu kokemattomalta hevoselta.

Kesän jälkeen valmentajaa vaihtanut 5 Winter’s Snowman on aloittanut positiivisesti uudelta valmentajalta. Toisella kerralla oli jo täysosuman vuoro. Voittomarginaali venähti Lahdessa murskaavan pitkäksi osaksi vastustajien epävireisyyden vuoksi. Viime lauantain T76-lähdössä hevonen kiersi aikaisin kuolemanpaikalle, mistä sinnitteli asiallisesti viimeiselle rahasijalle.

9 De Toy Zena voitti loppuvuonna Vermossa vastaavan matkan, mutta viime kilpailuissa sen ravi ei ole luistanut parhaalla tavalla. Tamma olisi terävimmillään ilman kenkiä, eikä sitä sovi vielä kokonaan unohtaa.

12 Purgatorio voitti kaksi viikkoa sitten täpärästi tämän matkan piikistä, mutta pakilta sen tehtävä on paljon vaativampi.

Yllättäjät: 3 Cigaret on tulosriviään vaarallisempi. Se ei saanut Jyväskylässä kunnolla kiritilaa ja kulki viikko sitten Vermossa hyvin hylkäykseen johtaneen alkulaukan jälkeen.

8 Albin Palema pääsi viime kierroksella väläyttämään kykyjään ja kiri vaiherikkaassa lähdössä toiseksi. Matka on laskettava epävarmalle, mutta melko vahvalle hevoselle eduksi.

Ailahtelevasti kilpaillut 10 Axel Halm kannattaa poimia myös revityksiin. Hyvinä päivinään se puskee rehdisti maaliin, mikä on hyvä apu kolmella kierroksella.

Pelijakauma: Sonearandyetsofar, Overboost ja yllättäjäehdokkaamme ovat hurjan alipelattuja. Ida’s Owen, Winter’s Snowman ja Purgatorio ovat vastaavasti selkeästi ylipelattuja.

Juoksunkulku: Winter’s Snowman pyrkii paaluhevosista vetotöihin. Sonearandyetsofar iskee ajoissa, jos tempo laskee verkkaiseksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 5 Kentucky Love on jopa hyvä varmaidea. Se ei ollut toissa kerralla herkimmillään lyhyen sairauspaussin vuoksi, mutta paljon parempi viime viikonlopun T76-lähdössä. Ruuna kierrätettiin 2. kurvissa keulahevosen rinnalle, mistä se kamppaili sitkeästi viimeiselle totosijalle. Keskiviikkona Kentucky Lovella on selkä sauma päästä keulapaikalle, mistä se ei olisi ainakaan lyötävissä.

Haastajat: Syksystä lähtien hyviä juoksuja tehnyt 6 Vind Farming pääsi 1,5 viikkoa sitten juhlimaan T76-tasollakin. Hevosen juoksu onnistui takarivistä mainiosti, kun edessä taivaltaneet nousivat pois edestä ja se pääsi iskemään maalisuoralla keulahevosen takaa. Voittoaika oli komea 13,9/2100a. Kentucky Loven ulkopuolelta ruuna jää kuitenkin selkeästi haastajaksi.

1 Vilukko ei jaksanut viimeksi punnertaa pitkää kiriä täysillä perille asti, mutta sai puhtaat paperit. Tällä kerta sitä odottaa loistojuoksu todennäköisimmin suosikkimme takana.

Yllättäjät: 9 Part Two palasi lauantaina positiivisesti tauolta uudelta valmentajalta. Viimeisenä matkannut tamma tuli rehdisti perille, vaikkei kärkitaistoon ymmärrettävästi ehtinytkään. Startti teki hevoselle varmasti hyvää, minkä lisäksi se saa asemat paljon lähempää kärkeä.

Jos 2 Max Moonlight pääsee iskemään lopussa kärkiryhmästä, se ei ole välttämättä ulkona kärkisijoista. Hevonen kiri kolme starttia sitten 3. ulkoa lähimmäksi keulasta oman juoksunsa tehdä saanutta Vilukkoa. Viime lauantaina ruuna menetti mahdollisuutensa väsyneen vastustajan takana.

Pelijakauma: Vind Farmingia on rastattu liikaa. Part Two ja Max Moonlight ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Vilukko päästänee Kentucky Loven suosiolla vetotöihin. Jos Vind Farmingilla satsataan lähtöön, sillä on vaarana jäädä keulahevosen rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Lämminveristen alin sarja on kiharainen. Suosikinkin nimeäminen on makuasia. IS Ravien kärkirankkaus on 4 Ripasso Classico, jolla eivät ole tuurit olleet puolellaan viime kilpailuissa. Ori on juossut välillä kuolemanpaikalla, ja toissa kerralla laukka kuolemanpaikalta viimeisen takasuoran alussa vei siltä mahdollisuudet kärkisijoista. Tuoreimmassa kilpailussaan Ripasso Classico joutui pakittamaan viimeiselle sijalle, mistä se pisteli hyvin loppua.

Haastajat: 1 Kiss My Turku on yltänyt totosijoille viime juoksuissaan ja sillä on siihen mahdollisuudet nytkin, jos kiriväylät aukeavat sisäradalta. Keulapaikkaa tamma tuskin pystyy ykkösradalta puolustamaan. Viimeksi hevonen johti tätä kevyempää lähtöä loppumetreille asti.

Kolmevuotiaan 3 Callela Leonardin otteita on mielenkiintoista seurata kauden avauksessa. Ruuna päätti 2-vuotiskautensa hienolla kirillä kolmossijaan Kasvattajakruunussa.

Yllättäjät: 5 Aspenhill’s Apache on selkeästi nousukunnossa. Se haki viimeksi keulat toisen kaarteen alussa ja oli 13,0-lopetuksesa selvästi toinen 2. ulkoa voittoon kirmanneen Amerique Ouraganin jälkeen. Se jätti muun muassa voittajan perässä kirineen 10 Callela Flamencon selvästi taakseen.

2 Get Going Goldie omaa varmuudellaan totosauman, mutta voittoa varten siltä olisi hyvä löytyä hieman lisää puristusta loppumetreille. Viimeksi tamma hyökkäsi 4. ulkoa 800 jäljellä, mutta sen veto katkesi kesken, ja ero kärkihevosiin venähti maalisuoralla melko suureksi.

12 Löten’s Love Gossip kärkkyy huonolta lähtöpaikaltaan reipasvauhtista juoksua. Se olisi toissa kerralla ollut lähellä voittoa ilman toista laukkaansa. Viikko sitten vahva tamma kiersi matkalla kuolemanpaikalle, mistä sinnitteli kolmanneksi.

7 Cute Cat laukkasi lauantain T76-lähdössä maalisuoran alussa juuri, kun oli vapautumassa kiriin.

Pelijakauma: Aspenhill’s Apachea on pelattu käsittämättömän vähän ja myös Get Going Goldie ja Löten’s Love Gossip ovat alipelattuja. Kiss My Turku on väärä suosikki.

Juoksunkulku: Aspenhill’s Apache revittää keulaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Tuttu taistelupari 1 Up Up And Away-6 Classic St Pat iskee yhteen. Lähtöpaikkojen takia etu on ensin mainitun puolella, mutta senkään keulajuoksua ei voi pitää varmana, jos haastaja lyö täyden prässin päälle alkumatkalla. Up Up And Away ei saanut lauantaina 4. sisältä minkäänlaista mahdollisuutta. Sitä ennen se kamppaili Lahdessa mielipaikaltaan keulasta ihan hyvin kolmanneksi Golda Mercuryn voittamassa T76-lähdössä.

Haastajat: 3 Onirique ei ole päässyt vielä näyttämään oikeaa osaamistaan Suomen starteissaan, koska sen juoksut eivät ole onnistuneet. Ruuna on tullut kummallakin kerralla pussissa maaliin. Hevosen voi uskoa tammikuun kilpailujen perusteella riittävän tällaisissa lähdöissä kärkeen, kun kaikki natsaa ja se on selkeästi alipelattuna kokeilemisen arvoinen ideavarma.

Classic St Pat hävisi Lahdessa selvästi Up Up And Awaylle, mutta sen tehtäväkin oli toivoton viimeisestä parista ulkoa. Toissa kerran heikko esitys selittyy kuolemanpaikkajuoksulla.

5 Costatantisoldi kiri vuoden ensimmäisessä juoksussaan pitkällä matkalla väkevästi toiseksi, muttei riittänyt lauantaina 2. ulkoa alkuunkaan reippaassa lopetuksessa. Huono kaarrejuoksija ei ole aivan ulkona ylivauhtisessa lähdössä, sillä se tulee usein viimeisen suoran vauhdikkaasti.

4 Buck Boko meni syksyllä Ranskassa pelkkää laukkaa ja palasi kotimaahansa. Ruuna läpäisi koelähdön ihan mukavalla tyylillä, mutta sen todellisesta iskukyvystä on vielä vaikea sanoa mitään.

Yllättäjä: 8 Thula Sana oli vaisu syksyllä ja jäi tauolle. Tamman ensimmäinen kilpailu paussin jälkeen päättyi pussitukseen.

Pelijakauma: Up Up And Away ja Costatantisoldi ovat keränneet liikaa peliä. Onirique on karkeasti alipelattuna huippuvarma. Thula Sanaa ja 7 Mr Exquisitea on myös rastattu liian vähän.

Juoksunkulku: Up Up And Away, Onirique ja Classic St Pat avaavat kiivaasti, ja vauhti voi mennä hullutteluksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6,4
Toto65-2: 6,1,10,9,8
Toto65-3: 14,11
Toto65-4: 5
Toto65-5: 4,1,5,3,2,12,7
Toto65-6: 3
Hinta: 14,00 €

Suuri
Toto65-1: 6,4,3,1,9
Toto65-2: 6,1,10,9,8
Toto65-3: 14,11,7,5,9,3,8,10
Toto65-4: 5
Toto65-5: 4,1,5,3,2,12,7
Toto65-6: 3
Hinta: 140,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›