Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 22.1.2016

Julkaistu:

Toto4
Porin Toto4-kohteissa on vähän osallistujia, ja kapeat laput ovat tarpeen. Varmaksi valikoitui avauskohteen Jussin Veitikka, jonka peliprosentit saattaa jäädä sopivan matalaksi.

Toto4-1

Suosikki: 3 Jussin Veitikka oli Seinäjoella epävarmalla ravilla koko matkan ajan. Se sai hyvän juoksun 2. sisällä, nousi viimeisellä takasuoralla 2. ulos ja kiri mukaan voittotaistoon. Viimeksi ruuna hallitsi varmasti johtavan rinnalta. Ehjällä juoksulla Jussin Veitikka on sopivassa tehtävässä vahvoilla.

Haastajat: 9 Rituhelmi oli toissa kerralla kirissään tasainen. Viimeksi tamma lähti 2. ulkoa 1300 jäljellä kolmannelle muttei päässyt johtavan rinnalle ja palasi 2. ulos. Loppukaarteen laukka vesitti epäonnistumisen. Tasatahtinen tamma on haastajien kärkiosastoa.

4 Järvsöeld voittaa harvoin. Se on kuitenkin ravivarmenpi kuin suosikkikaksikko ja huippukuskilla ruuna pystyy haastamaan, mikäli juoksu menee sataprosenttisesti putkeen. Porissa Järvsöeld jäi 3. sisälle vaille kiritilaa. Viimeksi Järvsöeld otti maksimisijan samalta paikalta. Pienellä lisäterävyydellä kakkostila olisi ollut otettavissa.

5 Sirkan Sakari kiersi Vermossa mainiosti 3. ulkoa. Samanlaisena se pystyy nousemaan vieläkin korkeammalle, mikäli suosikit laukkailee.

1 Takseko oli tauolta paluussaan kaukana parhaastaan. Hyvistä asemista tauluaan huomattavasti kyvykkäämpi menijä kannattaa ottaa useaan ruksiin mukaan.

Pelijakauma: Jussin Veitikka on laukatta liki ja ainakin kerrottuihin sitä kannattaa harkita varmaksi.

Juoksunkulku: Takseko lähtee johtamaan laumaa. Jussin Veitikka ja Järvsöeld ottaa pakilta parhaan startin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Desiree Lady ei jaksanut Forssassa puristaa voittoon asti juostuaan viimeisen mailin kuolemanpaikalla. Viimeksi tamma pääsi mukavasti matkaan ja haki takasuoralla keulapaikan. Maalisuoralla se jäi alakynteen mutta puristi uudelleen kärkeen juuri ennen maalia. Lähtöpaikka on kaksijakoinen, kun Desiree Lady ei ole katapulttistarttari.

Haastajat: 5 Victor Quo Vadisin juoksu ei onnistunut viimeksi Toto76:ssa ja ruuna jäi takapareista rahoitta. Tätä ennen se kiri varmaan voittoon 3. ulkoa. Harjoituksissa hevonen on valmentajan mukaan ollut normaali. Pienessä lähdössä Victor Wuo Vadis kamppailee voitosta kuolemanpaikaltakin.

Suosikkikaksikko riittää peleissä tosi pitkälle. Nousukuntoinen 3 Max Moonlight kiri Turussa mainiosti 3. sisältä ja saattaa nousta kamppailemaan voitosta etenkin jos perjantaina ei ole suosikkien päivä ja niillä on epäonnea matkassa.

Nopea 8 Fancy Candy pääsee mainiosti matkaan, mutta loppurutistusta saisi olla enemmän. Tarkalla juoksulla tamma kamppailee ensisijaisesti kolmossijasta.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko pikkukuitille ja isompaan mahdollisesti varmistuksia on tämän kohteen resepti.

Juoksunkulku: Desiree Lady pyrkii kynsin hampain pitämään keulapaikan hallussaan. Feast Your Eyes ja Fancy Candy pystyvät kiihdyttämään kovaa, joten saattaa olla että tamma ei onnistu tavoitteessaan.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 4 Cabernet laukkasi Turussa lähtöön, jatkoi myöhemmin 5. sisällä ja tuli mukavasti perille. Viimeksi tamma pakitteli 7./6. sisälle mistä mainio loppukiri kantoi sen tototaistoon. Sekä True Blue että Cabernet ovat tasaisia avaajia.

Haastajat: 2 True Blue teki toissa kerralla mainion esityksen. Se jäi toiselle ilman vetoapua, mistä tamma rutisti kärkeen viimeisellä takasuoralla. Lopussa tuoreet voimat jylläsivät, mutta esitys oli kuitenkin mainio. Viimeksi True Blue joutui pakittelemaan viimeiseen ulos eikä kyennyt nousemaan voittotaistoon.

1 Piper matkasi Seinäjoella sisällä kolmantena, nousi loppukurvissa toiselle ja tuli hyvin perille. Viimeksi Piper oli 5. ulkoa vailla mahdollisuuksia, kun keula lopetti maltillisen vauhdin jälkeen kovaa. Lähtöpaikka on hyvä, mutta keulassa Piperiä tuskin nähdään.

Totosija tai täydellinen epäonnistuminen on ollut 7 Benito Kievitshofin viime starttien tahti. Voittonsa jälkeen ruuna matkasi Teivossa toisella ilman vetoapua eikä jaksanut rutistaa kärkeen. Viimeksi se laukkasi takaporukoissa päätöspuolikkaan alussa.

3 Secret Pilot avaa kovaa ja ottanee keulat. Otteet ailahtelevat, ja se kuuluu lapulle jis rastaa usean merkin ja hakee yllättäjää.

Pelijakauma: Tasainen lähtö, johon varmaa ei uskalla rastata.

Juoksunkulku: Secret Pilot täräyttää ohi Piperin. Selkäjuoksu kelvannee täydellä matkalla Secret Pilotille, joten joku enemmän pelattu hakenee keulat.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteessa maistuu 1 Villikunkku. Sillä on muutama startti alla tauon jälkeen ja hevonen on nousuvireessä. Lisäksi sillä on hyvät saumat päästä keulaan, mistä Villikunkku on ollut parhaimmillaan. Toissa kerralla lähtöön laukannut ori siirtyi Teivossa toisessa kaarteessa 5. ulkoa sisälle ja tuli mukvsti loppua. Kun usea vastustaja palaa tauolta, rastaamme Villikunkun toiseksi varmaksi pikkulappuun.

Haastajat: 5 Boker on iso nimi iltaraveihin. Taukoa on pitkästi takana eikä sitä päästy pakkasten takia viimeistelemään normaalisti. Boker on ensimmäiseen starttiin arvoitus ja meidän papereissamme haastaja.

Suosikin tapaan 4 Tejas on päässyt starttailemaan viime aikoina Teivossa se tuli mukavasti loppua. Sarja ei ole tällä kertaa istuvin mahdollinen.

2 Suhhaus avaa hyvin ja normaalisti sillä tähdättäisiin keulaan, mutta paussilta Villikunkun selkä kelvannee. Suhhaus on ollut paras kengittä, joten hokkikenkä ei ole varmasti optimaalisin balanssi. Tamman valmentaja odotti vain rahasijaa.

7 Rapin Aatoksella on luokkaa, mutta tauolta se on arvoitus. Tältä kaudelta Rapin Aatokselta odotetaan viime kautta parempaa.

Pelijakauma: Villikunkku on selvästi maistuvin ruksi.

Juoksunkulku: Villikunkku juoksee keulassa ja Suhhaus perässä. Toisen radan veturiksi ei ole tunkua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 3
Toto4-2: 1,5
Toto4-3: 4,2,1,7
Toto4-4: 1
Hinta: 1,60 €

Suuri
Toto4-1: 3
Toto4-2: 1,5,3
Toto4-3: 4,2,1,7,3,8
Toto4-4: 1,5,4,2,7
Hinta: 18,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›