Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Forssa 18.9.2015

Julkaistu:

TOTO4
 Forssan arki-iltaa "tähdittää" Tuoppi. Toto4-pelissä on parissakin lähdössä kaksintaistelun makua.

Toto4-1

Suosikki: 4 Global Option on pelissä selkeä suosikki, mutta IS Ravien mielestä todellisuudessa vain niukka sellainen. Ruuna palasi viimeksi voittajaksi johtopaikalta ja juoksee samalla paikalla nytkin. Lähtö on aika klassinen kaksinkamppailu. Varmin tie olisi rastata molemmat kovat, mutta pelillisenä liikkeenä tästä kaksikosta valitaan varmaksi edullisempi ja se arpa ei osu pelisuosikkiin. Suosikki ei pystynyt valjakoiden edellisessä kohtaamisessa nousemaan selästä edes Zatopek Hossin rinnalle, mutta tuosta kisasta on toki jo aikaa.  

Kovin haastaja/varma: 8 Zatopek Hoss joutuu yrittämään Global Optionin kaatamista sen rinnalta, mutta se on hyvin mahdollista. Ori teki viimeksi hienon juoksun juuri kuolemanpaikalta ja hävisi vain kovakuntoiselle namujuoksun saaneelle Jaguar Pointille syötyään ensin keulassa juosseen Capone Bokon eväät. Forssaan on toki luvassa todennäköisesti karmean raskas rata ja on aika vaikea arvioida, että kumpaa hevosta se sitten enemmän suosii tai haittaa.    

Pelijakauma: Suosikkikaksikon kuuluukin kahmia valtaosa pinnoista, mutta niiden välinen ero on aivan liian suuri. 

Juoksunkulku: Global Option avaa johtoon ja saa Zatopek Hossin pian rinnalleen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Mantsuria suoritti kesän alakanttiin, mutta sen elimistö ei vain toiminut lämpimillä keleillä parhaalla mahdollisella tavalla. Vermossa tamma osoitti taas tulemistaan ja kiri melko tasokkaassa lähdössä mukaan voittotaistoon hyvän juoksun jälkeen. Hevonen on kohonnut rajuksi suosikiksi, mutta toisaalta vastuskaan ei ole erikoinen.    

Kovin haastaja: 1 Ekko Ram taivalsi johtopaikalla tuossa suosikin nousukuntoa näyttäneessä startissa ja oli keulasta hieman tasapaksu. Oriille vaikuttaisi olevan tarjolla jälleen keulajuoksu. Vermon perusteella Mantsuria jää lyömättä, mutta Ekko Ram on muusta porukasta selkeästi ykköshevonen, eikä suosikkikaan mikään itse varmuus ole.    

Yllättäjät: 10 Wiineri teki hyvän kevään, mutta pyörä ei pyörinyt enää heinäkuussa. Tauko tuo kysymysmerkin, mutta naurettavan alhainen peliosuus pakottaa ottamaan ruunan mukaan johonkin rooliin, vaikkei sen suorituskunnosta takeita olekaan. 5 Ypäjä Esteriina, 6 Rokka Veikka ja 7 Haxa ovat tasaisen varmoja suorittajia, mutta voittaminen on ollut niille hankalaa.   

Pelijakauma: Suosikin prosentit olivat ainakin aamulla aika rajut. Wiineri on selkeimmin aliarvostettu. 

Juoksunkulku: Ekko Ram pitää johtopaikan. Mantsuria etenee johtavan rinnalle joko alussa, tai viimeistään kirikierroksella.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kaukana on Tuoppi-ajon kansainvälinen, mielenkiintoinen ja värikäs historia, kun kuusi hevosta kamppailee arki-illassa Tuopista kahden tuhannen euron ykkösellä. Lähdön pakka sekottui aamulla asteen, kun Womanizer jäi pois. 7 Mr Exquisite ei vakuuttanut Kouvolassa, mutta se oli tauolta oikeastaan aika odotettua. Nyt ori on varmasti terävämpi ja pienessä lähdössä huonon lähtöpaikan merkitys vähenee.  

Kovimmat haastajat: 8 Rainbow Zet ei ole ollut edellisvuosien vedossa, mutta esiintynyt kuitenkin asiallisesti. Tässä seurassa olisi vuoden avausvoittokin otettavissa.

4 Sunrise Loveriin pätee samat sanat kuin edelliseen. Huippuvire on ollut muisto vain. Jämsässä ori innostui keulasta hyvään esitykseen ja sellainen olisi riittävää tasoa tässäkin, mutta sen jälkeen nähtiin useampi vaisumpi suorite. Valmentaja raportoi treenien sujuneen hyvin, mutta odotukset ovat silti aika maltilliset.

3 Kamikaze Comery suorittaa tasaisen varmasti ja kuuluu ajoissa lapulle, vaikka silläkin on kauden avausvoitto vielä ottamatta.

5 Day Cruise on ollut sivussa pitkään. Odotukset ovat todella maltilliset ja sen peliosuudessa on pykälä liikaa ilmeisesti Suur-Hollola -voittajan statuksesta. Ruuna ei ole oikeastaan koskaan ollut hyvä tauolta ja nyt tauko on vielä melkoisen pitkä.     

2 Asante ei ole loistanut hetkeen. Ruuna pääsee matkaan paalupaikalta ja saa selkeän juoksun.    

Pelijakauma: Asante ja Day Cruise ovat ainakin aamulla ylipelattuja. Jakauma tosin elää vielä vahvasti, kun suosikki jäi vasta pois.  

Juoksunkulku: Asante tai Sunrise Lover johtaa. Suosikin kohtalona lienee paikka johtavan rinnalla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Livi Import on löytänyt vahvan vireen ja esiintynyt tasalaatuisesti monenlaisilla juoksuilla. Tammalla on iso kuolemanpaikkariski, mutta se hyväksytään siitäkin suosikiksi. Vermossa tamma aloitti johtavan rinnalla ja kiri lopulta 2. ulkoa asiallisesti perille.   

Kovimmat haastajat: 4 Stone Capes Luca kiri Turussa sähäkästi ja ehti niukkaan voittoon. Ori ehti sitä ennen olla jo jonkin aikaa tauluaan paremmassa vireessä, eikä ykkönen ollut onnenkantamoinen.

1 License To Fly oli viimeksi loppusuoralla jo karkaamassa edelliseltä, mutta viime metrit olivat hieman kankeita, niin kuin joskus aiemminkin. Maili suosii selkeästi. Kaksikko iskee nyt ensimmäisen kerran yhteen jo lähtösuoralla ja se voi olla molempien loppukiristä pois. 

3 Ranch Morrison on perushevosia. Esityksistä ei löysy loistoa, muttei moitettakaan ja ruuna nousee lopussa todennäköisesti taistoon.  

Yllättäjät: 9 Polly on totaalinen arvoitus ja sellaiseksi se jääkin starttiin asti, sillä valmentaja ei ollut tavoitettavissa. Uran alun perusteella jonkinlaista potentiaalia olisi, mutta tauko on hurjan pitkä. 7 Callbird voitti viime kaudella viidesti. Tamma palaa tauolta arvoituksena, mutta kykyihinsä nähden unohdettuna.  

Pelijakauma: Ei hurjia vääristymiä. Suosikki on asemiinsa ja todennäköiseen juoksunkulkuun nähden liikaa pelattu. Polly ja Callbird kuuluvat vähän pelattuina lapuille, vaikka arvoituksia ovatkin.     

Juoksunkulku: Reipas avaus, jossa lähimpänä yhteen iskevät 1 ja 4. Vauhti on todennäköisesti koko matkan kovaa ja kentän kääntyminenkin mahdollista, vaikka mailia mennään.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 8
Toto4-2: 4,1
Toto4-3: 7,8,3,4
Toto4-4: 6,4,1,3,9
Hinta: 8,00 €

Suuri
Toto4-1: 8
Toto4-2: 4,1,10,5,6
Toto4-3: 7,8,3,4
Toto4-4: 6,4,1,3,9,7
Hinta: 24,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›