Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 20.7.2015

Julkaistu:

TOTO4
Thelma Zet on Turussa erittäin todennäköinen voittaja. Tamma on pienemmän systeemin apuvarma kolmannen kohteen ideavarmallemme.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 3 Thelma Zet on erittäin liki voittoa. Tehtävä näyttää sopivammalta kuin viimeksi, jolloin tamma oli ylivoimainen keulasta. Thelma Zet tulee nousemaan sarjoissaan ja se pystyy noteeraamaan mailin matkalla 12-alkuisen tuloksen paikalta kuin paikalta. Silloin muilla pitää enemmän kuin kiirettä.

Haastajat: 9 Leemark's Casimir on nousuvireessä. Forssassa ruuna voitti helposti keulasta, mutta viimeksi juoksusta tuli raskaampi. Ruuna avasi hyvin ja sillä oli lusikka sopassa 11,5-vauhtisessa avauksessa ja 13,5-kyytisessä kierroksessa. Etusuoralla Leemark's Casimir nousi 3. sisältä toiselle ilman vetoapua ja oli loppukaarteessa vielä kakkosena, mutta maalisuora oli liikaa. Suosikin lyöminen lienee liian kova tehtävä, mutta totosija on ulottuvilla.

10 Ypäjä Hereiam ei saanut toissa kerralla Vermossa täyttä mahdollisuutta. Viimeksi sellainen tarjottiin, mutta Ypäjä Hereiam oli sinä päivänä riittämätön. Terävämpänä ollessaan Ypäjä Hereiam saattaa nousta tototaistoon.

Matka olisi saanut olla pitempi vahvalle, tauolta palaavalle 1 Cheyenne Staralle. Ruuna ei pysty pitämään keulapaikkaa ja pussitusriski on olemassa.

6 Sundsviks Showman juoksi Porissa 2. sisällä, mistä se oli laukata väkisin loppukaarteeseen. Ohjastaja sai pidettyä tilanteen hallinnassa, ja haparoinnin jälkeen Sundsvik Showman piti rahoille. Rahasija on tällä kertaa hyvä saavutus.

Pelijakauma: Vain epäonni pystyy viemään Thelma Zetiltä voiton, joten reilun n. 65:n prosentin peliosuudessa on selvästi nousun varaa. Suuremmassa systeemissä otamme Thelma Zetille yhden kaverin, kun rivien varma löytyy muusta kohteesta.

Juoksunkulku: Thelma Zet tähtää päättäväisesti kohti keulapaikkaa, jonka se myös saa. Toisella puolikkaalla vauhti ei päätä huimaa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohde näyttää kahden kaupalta. 9 Victor Quo Vadis oli perjantaina sen verran vakuuttava, että ruuna on ansaittu suosikki. Victor Quo Vadis jäi johtavan rinnalle, mistä se voitti hämmästyttävän helposti ja meni uuden ennätyksensä.

Haastajat: Lähtöpaikka ei voisi olla parempi 2 Make Me Happylle. Tamma ei ehdi alussa nopeimpien kelkkaan, mutta vääntää aina vahvasti päätöskierroksella. Kokemällä Make Me Happy väänsi johtavan rinnalta ykköseksi. Viimeksi Make Me Happy kiri 2. ulkoa tototaistoon.

Väkevä 7 Callela Deposit tähdännee johtavan rinnalle tai keulaan, sillä ulkoradoilla ruunalla on vaikeuksia kurveissa, jotka ovat hevosen heikkous. Parhaimmillaan ollessaan Callela Deposit on pystynyt menestymään kuolemanpaikaltakin.

4 Nike di Girifalco lopetti Maarianhaminassa laukan jälkeen terävästi, mutta viimeksi esitys oli 2. ulkoa vaisu hieman kostealla radalla. Tamma kykenee parempaan eikä menestyminen ole mahdotonta.

3 Gri di S.J. on hakenut parasta kuntoaan. Teivossa ruuna ei saanut 3. sisältä mahdollisuutta ja jonkin verran voimia jäi käyttämättä.

1 Glamour Frido on luokaltaan lähdön eliittiä, mutta tauolta valmentajan kommentit oli maltilliset. Kun juostava matka tai lähtöpaikkakaan ei ole vahvalle menijälle eduksi, voitto olisi ensimmäisessä startissa pieni yllätys.

Pelijakauma: Ei suuria pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Gri di S.J. katsoo keulat ja Victory Beat painuu tämän kantaan. Callela Deposit kiertää rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Harmony Heelin voittoputki katkesi viimeksi, kun juoksusta tuli liian raskas. Tällä kertaa tehtävä on sopivampi, joten tammalla on hyvät mahdollisuudet palata voittojen tielle. Sekä Riihimäellä että toissa kerralla Lahdessa Harmony Heel oli ykkönen johtavan rinnalta. Viimeksi tamma kiersi etusuoralla johtavan kupeelle, mistä se kamppaili rehdisti kaksariin.

Haastajat: 9 Luckyline Krok voitti Vermossa väkevän juoksun päätteeksi johtavan rinnalta. Viimeksi tamma haki toisessa kaarteessa johtopaikan eikä voitosta jäänyt mitään epäselvyyttä. Takarivin lähtöpaikka on miinusta, mutta se ei lainkaan vie voitonmahdollisuuksia. Eturivin hevosilla saattaa kestää paikkojenhaku avauskierroksella eikä juoksuasemista välttämättä päästä heti yksimielisyyteen. Tämä olisi Luckyline Krokin etu.

6 Ainur Hoss oli viimeksi kenties parempi kuin kertaakaan aikaisemmin. Tamma haki 11,5-vauhtisessa avauksessa keulapaikan ja pakeni päätöspuolikkaalla kauas muista. Ainur Hoss saa aluksi keulat ja on mielenkiintoista nähdä, valitseeko ohjastaja keula- vai selkätaktiikan.

2 Kirsberg laukkasi Jämsässä ensimmäisessä kaarteessa. Tamma lähti 5. ulkoa etusuoralla kolmannelle ja riski esitys palkittiin totosijalla. Viimeksi Kirsberg nousi 6. sisältä viimeisellä takasuoralla 6. ulos ja tykitti viimeiset 400 metriä 13,1-kyydillä.

Vermossa pieneltä paussilta palannut 4 Just Tell Us haki keulapaikan haltuunsa ja tsemppasi kakkoseksi. Rima on tällä kertaa sen verran korkealla, että voitto olisi pieni pommi.

Pelijakauma: Luckyline Krok maistuu alle 20-prosenttisena eniten ja tamma jätetään rivien varmaksi.

Juoksunkulku: Ainur Hoss täräyttää keulaan ja Kirsberg tai Viktoria Dance ottaa paikan 2. sisältä. Harmony Heel jää toiselle ilman vetoapua ja saapuu kyselemään keulapaikkaa ensimmäisellä takasuoralla.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Sahara Hotshot nappasi toissa kertaisen voittonsa 5. ulkoa yli kierroksen mittaisella kirillä. Viimeksi ruuna ei pystynyt nousemaan 2. ulkoa voittotaistoon, mutta tsemppasi kuitenkin kakkoseksi. Tehtävä on tällä kertaa passeli, joten suosikkiasema on perusteltu.

Haastajat: 12 Fine By Me kiersi toissa kerralla väkevästi 5. ulkoa kakkoseksi. Viimeksi tamma kohosi 3. ulkoa kolmannelle ilman selkää 600 jäljellä. Fine By Me ei kyennyt tavoittamaan keulahevosta ja tyytyi varmistelemaan rahasijaa. Lähtöpaikka parani poisjäännin myötä pykälällä eikä tehtävä ole paperilla liian vaikea etukäteen.

3 True Blue on tauluaan vaarallisempi. Teivossa tammalla ajettiin passiivisesti 6. sisältä, mistä tamma kiri voimia tallella maaliin varsin terävästi. Vermossa True Blue tuli sisäratajuoksun jälkeen asiallisesti.

Tarkan juoksun menestyäkseen vaativa 11 Love de Villeneuven otteet ailahtelevat jonkin verran, mutta oikeana päivänä ruuna saattaa kiriä vaikka kuinka ylös. Poisjäänti auttaa ruunaa.

Jämsässä 6. ulkoa hyvin kirinyt 7 Olivia Pepper ja Riihimäellä laukan jälkeen tasaisesti 3. sisältä lopettanut 8 Angel Valley tulevat rankingissa seuraavina.

Tauolta palaavaa 6 Arnold Halmia ei ole viimeistelty terävästi, joten sen kilpailuvireestä saattaa puuttua viimeinen pykälä. Välillä yllättelevä 1 Ellhill's Lofty starttaa maukkaista asemista ja oikeana päivänä hyvä sijoitus on mahdollinen.

Pelijakauma: Suht' oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Flash Of Geniut katsoo ensimmäiset keulat. Se antaa paikkansa pois jollekin enemmän pelatulle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 3
Toto4-2: 9,2,7,4,3,1
Toto4-3: 9
Toto4-4: 5,12,3,11,7
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 3,9
Toto4-2: 9,2,7,4,3,1
Toto4-3: 9
Toto4-4: 5,12,3,11,7,8,6,1,9,4,2
Hinta: 26,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›