Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Mikkeli 19.7.2015

Julkaistu:

Toto65
Mikkelissä juostaan lupaavan oloinen Toto65-kierros. Suurimmat suosikit varmistetaan vihjesysteemeissä ja voittoa haetaan vähemmän pelattujen varmojen kautta.

Toto65-1

Pelisuosikki: 3 Capone Boko on alkanut mennä loistavasti Markku Niemisen käsistä, kun hevoselle on löytynyt sopivat kilpavarusteet. Viime juoksussaan Vermossa 8.7. ruuna osoitti, ettei pitkä matka ole mikään ongelma sen kohdalla. Kaksi ensimmäistä kierrosta ruuna sai vetää varsin maltilla, mutta viimeisen kierroksen Global Kid asetti painetta ja siitä viimeiset 500 metriä tultiin 16,0-aikaan. Siitä huolimatta ykkössuosikki piti helppoon voittoon. Vastus on tällä kertaa samaa tasoa, kuin viimeksi. Capone Bokolla on siten hyvä sauma uusia voittonsa.

Haastajat: 7 Valiant Kemp palasi tauolta samaisessa startissa, jonka Capone Boko voitti Vermossa kuun alkupuolella. Ori sai kiritilaa vajaat 400 metriä jäljellä ja pommitti loppusuoraa lujaa tavoittaen kärkihevosia. Voitokas menijä on mielenkiintoinen seurattava startti alla.

10 Ranch Kelly pilasi Suur-Hollolan välierässä laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Sitä ennen Kouvolassa kesäkuun lopulla tamma tsemppasi asiallisesti neljänneksi tätä kovemmassa Tomorrowlandin voittamassa Toto76-lähdössä. Jorma Kontion ohjastama tamma eteni johtavan rinnalle neljännestä ulkoa 600 metriä jäljellä ja jaksoi hienosti perille saakka, vaikka pari vastustajaa lopussa ohi ehtikin. Täydellinen onnistuminen on tammalla vain ajan kysymys.

13 Minos Vang joutuu antamaan jälleen 40 metriä tasoitusta paalun hevosille. Mikäli ruuna saa vauhdin päälle ajoissa, ehtii se takaakin voittotaistoon asti.

Yllättäjä: 9 Doug Carelianolla on takana vaikea alkuvuosi, joka on sisältänyt pidempään kestänyttä sairastelua. Ori on nyt terve ja olemassa niin hyvä hevonen, että se pitää huomioida täysin pelaamattomana.

Peliosuus: Melkolailla oikein pelattu lähtö. Doug Carelianon olematon peliosuus on vääryys.

Juoksunkulku: Capone Boko ottaa ravatessaan porukan komentoonsa.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Pelisuosikki/varmavalinta: 5 Extreme Luca kilpailee tasaisen oloisessa lähdössä varmanamme. Ori on lyhyellä starttivälillä varmasti terävimmillään. Vermossa viime keskiviikkona ori runttasi kuolemanpaikalta erinomaisesti häviten vain tarkemman reissun saaneelle, nytkin mukana olevalle 8 Demi De Veluwelle. Tällä kertaa uskomme Ari Moilasen suojatin voittavan jopa kuolemanpaikalta. Toki selkäjuoksulla voittoon yltäminen olisi helpompaa, mutta sellaista ei välttämättä ole tarjolla.

Haastajat: 4 Drancy on ykköshaastaja, sillä ori on todennäköisin keulahevonen. Ori on tehnyt tänä vuonna lukuisia hyviä esityksiä, vaikka on pystynyt voittamaan vain kerran. Voitto irtosi juurikin keulapaikalta Turussa 24.4. hieman tätä kevyemmässä lähdössä.

8 Demi De Veluwe onnistui vihdoin täydellisesti keskiviikkona. Tamma on kilpaillut pitkään hienossa lyönnissä ja voitto oli aivan ansaittu. Tällä kertaa lähtöpaikka on sen verran haastava, että tamma jää haastajaksi.

7 Star Martini ei ole ollut aivan terävimmillään tänä kesänä. Esimerkiksi Vermossa viime keskiviikkona ruuna juoksi suosikin kanssa samassa lähdössä, eikä saanut lopussa takaa mitään aikaiseksi. Sillä on kuitenkin parempaan kykyjä olemassa, eikä sitä voi unohtaa.

Porukan rahakkain 6 Gimeheaven Sisu ei tasaisena lähtijänä ja paljon rastittuna maistu ollenkaan.

Peliosuus: Extreme Luca ei erotu aamupäivällä liikaa muista ja on maistuva varma.

Juoksunkulku: Arctic Excellence lähtee lujaa, mutta Drancy ohittaa sen. Varmamme voi jäädä johtavan rinnalle, mikäli ulompaa ei satsata starttiin.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Pelisuosikki: Tammatähden suosikkina starttaa neljättä peräkkäistä voittoaan janoava 2 Mokomani. Mikään varma lopputulos voitto ei silti suosikin kohdalla ole ja varmistukset ovat paikallaan. Laukkaaminen ei tamman mielestä ole varmasti kokonaan häipynyt, eikä vastusta voi vähätellä. Halsualla 5.7. Mokomani voitti keulasta vain täpärästi 25,5-lopetuksessa. Nyt tamma voi olla toki terävämpi, mutta niin sen täytyykin olla voittoa ajatellen.

Haastajat: 10 Noriko voitti Jokimaalla viides päivä tätä kuuta lähes kahden vuoden voittotauon jälkeen. Toisesta ulkoa kirinyt tamma voitti lopulta varsin helposti. Lyhyt matka on erityisesti tamman mieleen, eikä takarivi vie sen mahdollisuuksia missään nimessä.

9 Saaga S oli pienoinen pettymys Kouvolassa kesäkuun lopulla. Vastus oli toki lähdössä ainoana tammana juosseelle kova, muttei kiri kantanut siltikään totutusti. Omiensa joukossa, omalle tasolleen palatessa Matti Nisosen suojatti on kova luu rahanjakosuoralla.

6 R.R. Ruskariina on esittänyt heinäkuun juoksuissaan kovat lopetukset. Ensin Halsualla tamma hävisi voiton vain niukasti Mokomanille ja viimeksi Kaustisella tamma tuli viimeiset 400 metriä 21,2-aikaan kirien karanneen voittajan jälkeen toiseksi.

3 Pörnä-Tyttö voisi nappijuoksulla ottaa vihdoin kauden avausvoittonsa. Tamma on kilpaillut pitkään hyvässä iskussa. Nyt matka sopii hyvin Esa Holopaisen ohjastettavalle.

Yllättäjä: 8 Yllin Kyllin oli Vermossa 8.7. parempi mitä aikoihin ja nopea lähtijä poimitaan vihjesysteemeihin mahdollisena suuryllättäjänä.

Peliosuus: Mokomani on liikaa pelattu(44%). R.R. Ruskariina on yhden prosentin osuudella paras merkki.

Juoksunkulku: Mokomani johtaa ravatessaan porukkaa. Yllin Kyllin on mahdollinen juoksija toisella ilman vetoapua.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Pelisuosikki: 6 Desiree Lady saa lähteä suosikkina matkaan, vaikka onkin pettänyt kahdesti paljon pelattuna. Ensin Jokimaalla tamma laukkasi maalisuoran alussa keulasta varmalta näyttäneen voiton. Maamme pääradalla ensimmäinen päivä kuluvaa kuukautta tamma oli johtavan rinnalta vaisu. Valmentaja Tapio Mäki-Tulokas epäli tamman kärsineen pienestä kilpailuväsymyksestä. Nyt taukoa on sopivasti alla ja voittokantaan paluu on mahdollinen.

Haastajat: 9 Tilde Småbo on hyvä idea lähtöön. Tamma on laukkaillut kaarteisiin, nyt Mikkelin pyöreällä radalla sitä ongelmaa ei pitäisi olla. Kaustisen laukka johtui valmentaja Reijo Ranteen mukaan varustehaaverista (tallikommentit). Huomattavasti tauluaan parempi menijä pystyy voittoon hyvällä juoksulla.

1 Callela Longshot voitti vuosi sitten vastaavissa raveissa maililla hurjalla 11.9-tuloksella. Ruuna on kohdannut viimeisimmissä juoksuissaan kovia vastustajia. Nyt vastus on oikeinkin sopiva. Ykkösradalta Janne Sorosen ohjastettavalla on alussa tiukka paikka edessä, sillä ruuna ei lähde lujaa matkaan. Pussituksen välttäessä parivaljakko on lopussa äärimmäisen vaarallinen.

10 Callela Colibri juoksi eilen kolmannessa sisältä, josta jäi niukasti neljänneksi hurjalla ajalla. Jos kilpailut peräkkäisenä päivänä sopivat tammalle, ei voitokas kilpailija ole ulkona.

Yllättäjät: 3 Alex Von Bentz on kohdannut kovempiakin porukoita, eikä voitto saa tällä kertaa tulla suurena yllätyksenä.

4 Flower's Windy ailahtelee. Lappeessa 23.6. tammalta nähtiin hyvä oikein hyvä suoritus kuolemanpaikalta. Kahdessa viimeisessä juoksussa meno ei ole samalla tavalla maistunut, mutta kykyjä on parempaan.

2 Bazire Brodde on tehnyt asialliset esitykset molemmissa starteissaan Suomessa. Nappipaikalta nousukuntoinen ruuna on mahdollinen yllättäjä.

Peliosuus: Desiree Lady on alle 30 pinnan osuudella sopivasti rastittu. Callela Longshot on ylipelattu (23%). Tilde Småbo maistuu täysin pelaamattomana,

Juoksunkulku: Desiree Lady kiihdyttää keulapaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Pelisuosikki: 4 Victory Bonsai kärsi viimeksi tappion Zatopek Hossille. Ori ei ollut tappiosta huolimatta yhtään aikaisempaa huonompi. Vastustaja oli vain sillä kertaa vieläkin paremmassa iskussa. Tällä kertaa voittojen tielle palaaminen on mahdollista. Kuitenkin päädymme varmistamaan paljon pelatun suosikin. Mailin matka ei ole orille paras mahdollinen matka, vaikka se kovat vauhtivarat omaakin.

Haastajat: 5 Arctic Muscles on ollut kahdessa viime juoksussaan yllättävän vaisu. Viimeksi Jokimaalla se ei päässyt edes liikkeelle totutun kovaa. Omalle tasolleen palatessaan ori pystyisi osallistumaan lähdön voittokamppailuun. Etenkin keulasta Jorma Kontion ohjastettava olisi kova luu – löihän ori esimerkiksi Kuopio Stakesissa keulasta itse El Catwalkin.

9 Arctic Model voi päästä alussa jo suosikin etupuolelle tältäkin lähtöpaikalta. Joka tapauksessa yhtä vaikeaa juoksupaikkaa tamma tuskin saa mitä viimeksi. Silloin kohtalona oli kuolemanpaikka hyvätasoisessa tammojen kohtaamisessa.

1 Tilia's Abraham lyö varmasti alussa kaasun pohjaan ja pyrkii pitämään Arctic Musclesin ulkopuolellaan. Ruuna pystyisi nykykunnossaan menemään koko matkan keulasta vauhdilla ja tekemään 12-alkuisen tuloksen.

Peliosuus: Victory Bonsain hurja peliosuus pakottaa varmistamaan (74%). Tilia's Abraham on edullisin rasti alle kolmella prosentilla.

Juoksunkulku: Mikäli Arctic Muscles lähtee normaalisti, nappaa se keulapaikan. Tilia's Abraham seuraa.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Pelisuosikki: 5 Helmen Vili on kilpaillut kuluvana kesänä kaksi kertaa lyhyellä matkalla ja voittanut molemmat starttinsa. Ensin Vermossa kesäkuussa voitto irtosi keulapaikalta varmasti. Mikkelissä heinäkuun alussa keulapaikkaa ei ollut tarjolla, mutta voitto irtosi ruunalle kuitenkin helposti kuolemanpaikalta. Ruuna ei ole riippuvainen juoksupaikasta, mutta voi päästä tällä kertaa keulapaikalle. Siitä se on vaikeasti lyötävissä.

Haastajat: 2 Pulun Pilke pääsee hyvin matkaan ja ottanee ensimmäiset keulat itselleen. Jatkossa luvassa voi olla makea juoksupaikka suosikin takana, josta lopussa on hyvä iskeä voittotaistoon. Mikkelissä 2.7. ruuna juoksi alun johtaneen Tixan takana ja siirtyi 900 metriä jäljellä toiseksi toiselle radalle. Siitä Petra Honkasen valmennettava tuli loppua hyvin kolmatta rataa pitkin ja hävisi vain Helmen Vilille.

9 Tähen Topelius oli asiallinen Jämsässä 12.7. toisesta ulkoa. Mitenkään häikäisevä ei ori lopussa ollut, mutta kykyjä on huomattavasti parempaan. Ori voitti vuosi sitten Mikkelissä vastaavan lähdön takarivistä ajalla 21,5a.

4 Tuli-Ritari ei ole voittanut aikoihin, mutta kilpailee silti hyvässä iskussa. Mikkelissä 30.5. ori oli Jukka Torvisen ohjastamana keulapaikalta hyvä kolmas 20,0-lopetuksessa. Nelossuosikkimme lähtee vauhdilla matkaan ja yrittää varmasti alussa Pulun Pilkkeen ohi. Siinä onnistuessaan orin mahdollisuudet kasvaisivat tuntuvasti.

Peliosuus: Oikein pelattu lähtö. Helmen Vili ansaitsee yli 30% peliosuuden.

Juoksunkulku: Pulun Pilke pitänee aluksi keulapaikan ja jatkaa Helmen Vilin takana.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3,7,10,13,9
Toto65-2: 5
Toto65-3: 2,10,9,6,3,8
Toto65-4: 6,9
Toto65-5: 4,5,9,1
Toto65-6: 5
Hinta: 24,00 €

Suuri
Toto65-1: 3,7,10,13,9
Toto65-2: 5
Toto65-3: 2,10,9,6,3,8
Toto65-4: 6,9,1,10,3,4,2
Toto65-5: 4,5,9,1
Toto65-6: 5,2,9,4
Hinta: 336,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›