Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 14.07.2015

Julkaistu:

TOTO4
Lappeenrannassa ajetaan varsin selväpiirteisen näköinen Toto4-kierros. Varmavalintamme on erittäin liki voittoa sopivassa seurueessa.

Toto4-1

Pelisuosikki: 6 Ranch Keen kohtaa viime juoksujaan huomattavasti sopivamman vastuksen. Ailahteleva tamma teki viimeksi ennätyksensä Sauvignon Blancen voittamassa Toto76-lähdössä. Silti Hannu Torvisen ohjastettava jäi hännille. Tässä porukassa tamman pitää olla yhtään onnistuneella juoksulla mukana voittotaistossa.

Haastajat: 5 Bogey Wolf nousee ykköshaastajaksi keulapsyykkauksella. Täydellä matkalla tamma ei ole jaksanut keulasta aivan perille saakka. Esimerkiksi Kausalassa 24.5. maalisuora oli liikaa ja tamma taipui kolmanneksi. Lyhyellä matkalla keulavoitto on mahdollinen.

10 Flower's Windy oli Lappeessa 23.6. oikein mainio juostuaan pääosin kuolemanpaikalla. Tamma puristi hyvin lopussa ja löi usean helpomman juoksun saaneen vastustajan. Vain keulassa sooloillut Invantaggio oli kolmossuosikkiamme parempi. Mikkelissä 2.7. tamma ei jaksanut toiselta ilman vetoapua aivan loppuun saakka. Tällä kertaa selkäjuoksu on todennäköinen.

7 Ida's Oliver teki hyvän ajan viimeksi Jokimaalla sisäratajuoksulla. Tasaisessa lähdössä ruuna on mahdollinen voittaja, jos juoksu luonnistuu.

9 An-Anna Bella on mennyt hienosti tänä vuonna montéssa. Kärryt perässä menestystä ei ole samalla tavalla tullut, mutta lähtö on tällä kertaa oikein sopiva. 

Peliosuus: 7 Ida's Oliver on hieman liikaa rastittu(13%)peliosuudella. An-Anna Bella on viiden prosentin peliosuudella paras rasti.

Juoksunkulku: Bogey Wolf avaa keulapaikalle. Juoksun tempo lienee varsin maltillinen.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 8 X-Treme Hoss teki vahvan esityksen Jokimaalla kovavauhtisessa lähdössä kuolemanpaikalta. Kahden vastustajan laukat lopussa auttoivat toki totosijan saavuttamisessa, mutta tamman esitys oli kuitenkin vahva. Tällä kertaa jopa keulaan eteneminen on mahdollista pitkällä matkalla. Siitä Tapio Perttusen ohjastettava olisi liki voittoa.

Haastajat: 3 Carlos High juoksi Jokimaalla 5.7. viidennessä sisällä. Sieltä ori lähti kiriin kolmannelle radalle loppukaarteeseen mentäessä. 300 metriä jäljellä tullut laukka pilasi pelin. Laukatessaan ori oli ehdottomasti voimissaan ja jatkaa iskussa.

11 Jane Sisu otti viime vuonna useita komeita voittoja. Voitokas menijä juoksee nyt kolmannen juoksunsa pidemmän tauon jälkeen. Kahteen aikaisempaan starttiin tamma on ollut tasainen, mutta kykyjä on huomattavasti parempaan. Pitkä matka käy tammalle.

9 Liquid Fire tulee osaavista Kati Lindsbergin hoivista. Vielä toistaiseksi ruuna ei ole esittänyt mitään ihmeellistä. Se juoksi viimeksi 3.7. Jokimaalla samassa lähdössä suosikin kanssa ja hävisi tälle selvästi juostuaan kolmannessa ulkona. Edellytyksiä on kuitenkin nähtyä parempaan olemassa.

Yllättäjät: Hannu Torvinen on sopinut 6 Löten's Nobodyn rattaille aikaisemmin erinomaisesti. Torvinen ohjasti ruunaa kolmesti alkuvuonna, jolloin tuloksena oli kaksi voittoa. Ruuna on jälleen tuloillaan tauon jälkeen ja pystyy jo yllätykseen.

5 Applehill Express oli mukana kolarissa Joensuussa 6.7. Hevonen selvisi valmentaja Jyrki Jauhiaisen mukaan rytäkästä pintanaarmuin. Mikäli haaveri ei ole vaikuttanut orin juoksuintoon, pystyy se haastamaan suosikit.

Peliosuus: Carlos High on hyvä rasti aamupäivän peliosuudella (17%). Winding Avenue on ylipelattu kymmenen prosentin osuudella.

Juoksunkulku: Carlos High ottaa ensimmäiset keulat, mutta ne voi olla tarjolla X-Treme Hossille.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki/varma: 7 Humun Humu on luottohevosemme päivän Toto4-kierrokselle. Valmentaja Petri Fredin kertoi hevosen hengitysteistä löytyneen sanomista ja viime juoksujen vaisuuteen löytyi näin syy. Esimerkiksi Mikkelissä ori ei ongelmien vuoksi ollut ehtinyt palautua starttiin lämmittelystä. Nyt ongelmat on hoidettu ja Antti Teivaisen ohjastettava palannee kultakantaan. Vastus on sopiva ja nopea lähtijä pääsee heti alussa keulapaikalle hallitsemaan lähdön tapahtumia. Viimeksi näin kävi Lappeessa 10.4. Humun Humu lopetti keulapaikalta viimeiset 500 metriä 23,0, eikä muilla ollut mitään sanottavaa voiton suhteen.

Haastajat: 8 Kissus on kärsinyt epäonnesta. Mikkelissä 11.6. tamma jäi johtaneen Etupassin taakse pussin täysissä voimissaan. Lappeessa 23.6. tamma laukkasi keulasta juuri ennen maalia menettäen voiton tai kakkossijan. Voitto on tällä kertaa tiukassa, jos suosikki pääsee kontrolloimaan juoksua keulapaikalle. Kakkostilalle on silti sopivassa lähdössä hyvät saumat.

Yllättäjä: 4 Arvo-Viktor voi valmentaja Ilkka Anttosen mukaan olla alussa hieman turhan innokas ja lähteä vauhdilla matkaan. Nopea startti voisi kuitenkin poikia paikan keulasta ja myöhemmin suosikin takaa. Siitä kakkostila olisi hyvinkin mahdollinen.

Peliosuus: Humun Humu on käyttökelpoinen varma hurjalla peliosuudellakin (70%).

Juoksunkulku: Humun Humu lähtee vauhdilla kohti keulapaikkaa. Arvo-Viktor voi ehtiä sen taakse.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 3 Sahara Hotshot on napsinut voittoja hyvällä tahdilla tänä vuonna. Viimeisin voitto tuli Teivossa 30.6. erittäin vahvalla kierroksen kirillä neljännestä ulkoa. Lähdön parhaasta ei jäänyt juoksussa mitään epäselvyyttä. Ruuna saanee hyvältä lähtöpaikalta sopivan selkäjuoksun, jollaisella jyrää lopussa voittotaistoon. 

Haastajat: 2 Elite Of Vice palaa sairastauolta kilpailemaan. Ruuna on ohjastaja-valmentaja Timo Toiviaisen mukaan ollut yleensä hyvä suoraan tauolta. Hevonen ei ole riippuvainen juoksupaikasta, mutta uskomme Toiviaisen pyrkivän kiihdytyksessä keulapaikalle. Siitä lähdön voittaminen ei yllättäisi.

1 Etoile Du Nord on selvässä nousukunnossa. Ruuna seurasi viimeksi asiallisesti neljänneksi hyvätasoisessa lähdössä, jossa mentiin alku ja loppu kovaa. Sopivassa sakissa hyvältä paikkaa Jukka Torvisen suojatti pystyy pussituksen välttäessään kärkeen.

7 Biodisel on äitynyt hyvään iskuun kesällä. Viimeisin voitto irtosi Lappeessa 8.7. keulapaikalta varmasti 14,5-lopetuksessa. Nyt keulapaikalle tuskin on asiaa, eikä juoksusta välttämättä tule helppoa. 

Yllättäjät: 10 Stone Capes Lizin viime juoksujen sijoituksen eivät paljoa lupaile. Kuitenkin viimeksi tamma paransi ennätystään, vaikka hännille jäikin. Vastus oli juoksussa hurjan tasokas. Tällä kertaa takarivin lähtöpaikka ei vie saumoja menestykseen. Viime vuonna Tapio Perttusen nyt rattaille saava menijä otti takapareista useita komeita voittoja.

11 Grainfield Fiona ei ole onnistunut täydellisesti sitten alkuvuoden. Laukat ovat sotkeneet tamman menoa pahasti. Takarivistä ravaaminen on kuitenkin todennäköisempää, eikä vastus pelota. 

4 Sundsvik Chamsin ei ole tänä vuonna vielä voittoon asti yltänyt. Hyvältä lähtöpaikalta nappijuoksun saadessaan ori ei ole aivan ulkona.

Peliosuus: Biodisel ei ansaitse näin kovaa peliosuutta (18%). Elite Of Vice on alle kymmenellä prosentilla oikein hyvä rasti.

Juoksunkulku: Elite Of Vice pyrkii keulajuoksuun. Ruunan lähtönopeus vaihtelee kuitenkin hieman.

 

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 6,5,10,7,9
Toto4-2: 8,3,11,9,6,5
Toto4-3: 7
Toto4-4: 2
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 6,5,10,7,9
Toto4-2: 8,3,11,9,6,5
Toto4-3: 7
Toto4-4: 3,2,1,7,10,11,4
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›