Uljas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 13.7.2015

Julkaistu:

TOTO4
Kakkoskohteen Thelma Zet jyrää muut alleen IS Ravien Toto4-varmana.

Toto4-1

Suosikki: Eturivissä ei ole nopeita lähtijöitä, joten latu on 6 Varjomannille auki aina keulaan asti. Siitä nopea ruuna kykenee paljoon, mikäli sillä on oikea taistelupäivä. Ruuna kuuluu lapulle, mutta varmaksi sitä ei uskalla jättää.

Haastajat: 9 Kasmilaaro juoksi viimeksi 2. ulkona, mistä ori nousi maalisuoralla kiriin ja tykitti loppua mallikkaasti. Kasmilaaro on nousukunnossa ja pelihevosia takarivistäkin.

1 Caparos otti viimeksi lähtösuoralla laukan, mitä ei ohjelmatietoihin merkitty. Ruuna jatkoi 4. sisällä, mistä hevonen oli tasainen, mutta kulki viimeiset 1400 metriä mukavasti 25,0. Pari starttia alla Caparos pystyy sopivassa tehtävässä menestymään.

7 Vilman Vili on tauluaan kyvykkäämpi ja ruuna on yllätysvalmis, mikäli juoksu hankalalta lähtöpaikalta onnistuu. Forssassa Vilman Vili näytti hyvältä loppukaarteessa ollessaan selässä kolmannella radalla, mutta laukka pilasi pelin hetkeä myöhemmin. Totoon olisi ollut mahdollisuuksia.

3 Syys-Sonaatti kilpailee hyvässä iskussa. Mikkelissä tamma oli laukata väkisin lähtöön, mutta pysyi ravilla ja selvisi viimeiseen sisälle. Päätöspuolikkaalla tamma kiri mukavasti. Viimeksi Syys-Sonaatti nousi 3. sisältä loppukurvissa 2. ulos ja kiri lähimmäksi voittajaa. Rahallisesti tamma kilpailee tällä kertaa melkoisessa ylisarjassa eikä juostava matkakaan ole eduksi. Kuumalla kuskilla tammalle on joka tapauksessa laskettava yllätysmahdollisuus.

Pelijakauma: Varjomanni (35%) on kohonnut liian selväksi suosikiksi. Caparos (11%), Vilman Vili (7%) ja Kasmilaaro (15%) ovat huomattavasti parempia rukseja.

Juoksunkulku: Varjomanni nappaa keulapaikan ja saa Vilman Vilin rinnalleen. Tempo on tasaista.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohteessa on vain yksi suosikki, 6 Thelma Zet. Tamma piti paussia ennen Lahtea, missä esitys oli pitkä starttiväli huomioiden oikein positiivinen. Thelma Zet taittoi taivalta 5. ulkona ja loppukaarteessa hevonen oli aivan joukon hännillä, mutta terävä loppuveto kiidättyi sen neljänneksi. Uumoilemme Thelma Zetin pääsevän tällä kertaa vetojuhdaksi, eikä sen ohittaminen tule olemaan helppoa. Thelma Zet on kyvykäs menijä ja tulee nousemaan sarjoissaan. Tallikommentit oli tähän starttiin positiiviset.

Haastajat: 5 Who's Fabulous pääsee kovaa matkaan, mutta tällä kertaa sillä tuskin yritetään keulavoittoa Jyväskylän tapaan, kun vastassa on yksi erittäin kova menijä. Viimeksi Forssassa Who's Fabulous nousi 2. ulkoa voittotaistoon, mutta lopulta voittajasta ei ollut mitään asiaa ohitse.

1 Chamma Chamma palasi Maarianhaminassa pieneltä paussilta. Tamma juoksi 3. ulkona ja pudotti ohjastajan taktisen oivalluksen seurauksena viimeisellä takasuoralla 2. sisälle. Loppukaarteesas Chamma Chamma lähti tavoittamaan johtohevosta ja siirtyikin ykköseksi hieman ennen maalia. Tällä kertaa sisäradan lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen lähtöpaikka tasaiselle avaajalle.

Suomessa debytoiva 8 Boeing Boko on valmentajan mukaan oikea hevonen, mutta ensimmäiseen starttiin sille tarjotaan heikolta lähtöpaikalta nätti juoksu. Jatkossa Boeing Bokoa kannattaa seurata tarkasti.

Pelijakauma: Thelma Zet (37%) on selvästi alipelattu. Who's Fabulous (20%) ja Chamma Chamma (23%) ovat puolestaan liikaa vedettyjä. Normaalisti ne eivät riitä suosikille.

Juoksunkulku: Who's Fabulous avaa sisäradalle ja päästää Thelma Zetin eteensä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 6 Arctic Shot on noussut kovaan iskuun. Loviisassa ruuna kiri 2. sisältä helppoon voittoon. Vermossa Arctic Shot jäi sisäradalle väsyvän taakse pussiin, mutta pääsi etusuoralla nousemaan toiselle. Päätöskierroksella hevonen oli tasainen. Viimeksi Arctic Shot matkasi 3. ulkona ja nousi maalisuoralla kiriin ehtien tasapääykköseksi. Arctic Shot on monipuolinen kilpailija, jolle mailin matka käy siinä missä muutkin matkat.

Haastajat: 3 Pension Killer kilpailee elämänsä kunnossa. Toissa kerralla Kokemäellä ruuna aloitti 2. ulkona, käväisi päätöskierroksen alussa 3. sisällä ja nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle ilman vetoapua. Siitä ruuna eteni varmaan voittoon. Viimeksikin esitys oli hyvä johtavan rinnalta ja ruuna pystyi nakertamaan keulahevosesta otteen, mutta maalisuoralla tuoreet voimat puhuivat.

4 Finally Famousin kyvyt riittävät paljon tätä kovempiinkin tehtäviin, mutta laukka on jatkuvasti liipasimella. Toissa kerralla ruuna kulki ensimmäisen sekä viimeisen kaarteen laukkojen välissä positiivisesti. Viimeksi Finally Famous otti toiseksi viimeisessä kurvissa laukan 4. sisällä täysin omia aikojaan.

11 Nike di Girifalco nousi Maarianhaminassa 4. sisältä etusuoralla toiselle, mutta laukkasi samassa. Päätöskierroksella tamma kulki kovaa ja ehti neljänneksi. Kunto on hyvällä mallilla, mutta takamatkalta on vaikea nousta voittoon lyhyellä mailin matkalla.

Pelijakauma: Arctic Shot (56%) on kohonnut liian selväksi suosikiksi, joten varmistukset ovat tarpeen.

Juoksunkulku: Arctic Shot nappaa keulapaikan ja vetää tasaisen reipasta.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohde on tasainen eikä 7 Don Corleon kelpaa tauosta johtuen varmaksi. Ruuna palaa viivalle suht' positiivisin kommentein saattelemana ja ruuna osaa voittaa, mutta hankalalta lähtöpaikalta sillä pitää olla tuuriakin matkassa, että voitto irtoaa.

Haastajat: 4 Leemark's Casimirin vuosi on sujunut mollivoittoisesti viimeistä kisaa lukuunottamatta. Siinä ruuna sai vetää kierroksen 17-kyydillä eikä voiton suhteen jäänyt epäselvyyttä. Leemark's Casimir pystyy paljon parempaankin ja nopeana lähtijänä se saa alussa asemat.

3 Young Moon Hoss starttaa hyvistä asemista ja pystyy kamppailemaan kärjessä. Kokemäellä Young Moon Hoss sai auringontarkan juoksun aloittaen sisäradalla ja nousten viimeisellä takasuoralla 2. ulos. Parempaankin kuin kolmossijaan olisi ollut mahdollisuuksia. Viimeksi tamma pilasi pelinsä lähtölaukkaan.

8 Fine By Me oli mainio tauolta paluussaan 5. ulkoa ja maalisuoralla tammalla oli kova kirivaihde silmässä, mutta voittaja oli mennyt jo. Lähtöpaikka tuottaa tällä kertaa ohjastajalleen päänvaivaa etukäteen.

5 Belenos pääsee hyvin matkaan ja tarkalla reissulla, kuten viimeksi Teivossa 2. sisältä, ruuna omaa saumat menestyä.

Pelijakauma: Leemark's Casimir (16%) on paras merkki suosikeista.

Juoksunkulku: Leemark's Casimir ja Belenos avaavat parhaiten ja kamppailevat keulapaikasta. Ensin mainittu juossee piikissä.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 9,1,7
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,3,4,11
Toto4-4: 7,4,3,8,5
Hinta: 12,00 €

Suuri
Toto4-1: 6,9,1,7,3,10
Toto4-2: 6
Toto4-3: 6,3,4,11,8,2,9
Toto4-4: 7,4,3,8,5
Hinta: 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›