Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 6.7.2015

Julkaistu:

TOTO4
Joensuun Toto4-peli tarjoaa liudan makeita yllättäjäehdokkaita. Varmaksi valikoimme kierrokselle ideahevosen, jonka kyvyt eivät ole kaikkien tiedossa.

Toto4-1

Pelisuosikki: 1 Wille´s Question on erittäin edullisista lähtöasemista suosikkimme Toto4-avaukseen. Ruuna pystyy avaamaan lujaa ja pitää todennäköisesti keulapaikan. Viimeksi suosikkimme juoksi keulassa 12.6. Joensuussa täydellä matkalla. Ruuna tuli hyvin perille saakka, vaikka yksi vastustaja ohi kirikin. Maililla virtaa saattaa hyvinkin riittää maaliin saakka, jolloin ohittelevat ovat harvassa.

Haastajat: 8 Citadiction antaa lähtöpaikkansa takia tasoitusta muille melkoisesti. Tänä vuonna jokaisessa startissaan totoon yltänyt ruuna pystyy sopivassa sakissa menestymään kuitenkin vaikka kuolemanpaikalta.  Viime juoksussaan Rovaniemellä ruuna jäi pussiin johtavan taakse. 3 Dark Dynamite on kohdannut kahdessa edellisessä startissaan huomattavasti kovemmat vastustajat, mitä tällä kertaa. Yllätysalttiissa lähdössä ruuna on yksi monesta voittoon pystyvästä. 2 Reverie innostui Kuopiossa 26.6. revittelemään keulassa ylikovaa ja seurauksena oli pitkä laukka voimien loputtua noin 400 metriä jäljellä. Mika Forss hyppää tällä kertaa tamman kyytiin. Parivaljakko pystyy menemään mailin vauhdilla läpi.

Yllättäjät: 5 Iceman on epäonnistunut jo kolmesti peräkkäin. Nopea lähtijä pystyy alussa heittämään haasteen suosikille keulakamppailussa. Piikkipaikalta orin voitto ei yllättäisi tippaakaan. Viime vuonna kolmesti kymmenestä yrittämästä voittanut 9 Bashful on tauluaan parempi. Ruuna saanee tarkan juoksun, jollaisella voi olla yllättävänkin korkealla.

Peliosuus: Citadiction on aamun pelijakaumassa järjettömän suuri suosikki 55 pinnan peliosuudellaan. Suosikkimme on siten pahasti alipelattu, mutta tilanne tasoittuu päivän aikana.

Juoksunkulku: Wille´s Question pyrkii pitämään keulat. Iceman avaa lujaa haastamaan suosikkia.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,8,3,2,5,9
Suuri:1,8,3,2,5,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 9 Minto´s Romeo kohtaa sille erittäin sopivan vastuksen. Parissa viime juoksussa mukana on ollut huomattavasti tämänkertaista kovempia vastustajia. 6.6. Ylivieskassa tamma kohtasi kovia Surprise Lordin voittamassa lähdössä. Mikään häikäisevä Henri Bollströmin ohjastettava ei lähdössä ollut, joten kymmenes sija ei täysin selity kovalla vastuksella. 

Haastajat: Ykköshaastajamme ja samalla ideavarmamme kierrokselle on 10 Pirro Bi. Ruuna debytoi Jarkko Kervisen valmennuksesta Kajaanissa 23.6. Kostealla kelillä niukkaan voittoon 3. ulkoa edenneen ruunan tyyli oli aikaisempaa ilmavampi ja sen askelluksessa oli pontta. Huippusukuinen menijä näyttäisi olevan löytämässä kilpavireensä ja se on vielä edullinen pelikohde. Pitkä matka sopii ruunalle sillä se pystyy jumputtamaan omaa vauhtiaan vaikka kuinka pitkään. 8 P.J. Clark on juossut monesti samassa lähdössä Minto´s Romeon kanssa. Monesti suosikki on ollut ennemmin maalissa. Selvä haastaja ruuna on jälleen. Totosija on silti otettavissa sopivassa lähdössä. 

Yllättäjät: Paalulta suosikeilta karkuun pinkoo ennakkoon vauhdikkaimmin tänä vuonna vielä voitoitta oleva 4 Sing In Silence ja viimeksi laukkansa erinomaisesti paikannut 5 Petrea H. Kummankin voitto tulisi kuitenkin yllätyksenä etumatkasta huolimatta. 

Peliosuus: Pirro Bi on jäänyt peliosuudessa sopivasti Minto´s Romeon ja P.J. Clarkin varjoon. 

Juoksunkulku: Boulder Rail tähtää keulajuoksuun. Takaa kierretään ajoissa eteenpäin. 

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10
Suuri:10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: Positiivisin valmentajakommentein (tallikommentit) starttiin saapuva 4 Donaldinjo on mielestämme lähimpänä kolmannen nelkkulähdön voittoa. Valmentaja Ossi Nurmonen uskoo ruunan olevan nyt parempi mitä aikaisemmin.  Kivikovassa El Catwalkin voittamassa Kuopio Stakes -karsinnassa viimeksi juossut ruuna päässee nopeana lähtijänä keulaan. Lyhyellä matkalla tässä lähdössä se olisi jo puoli voittoa. 

Haastajat: 7 Da Capo Laukko meni viimeksi ilman kenkiä ja upeasti menikin. Keulapaikalle päässyt tamma voitti vakuuttavasti ja varaakin näytti jäävän lopulta reippaasti. Tempun uusiminen ei ole tässä helppoa, mutta aivan mahdollista jos kiihdytys menee nappiin ja keulapaikka irtoaa. 10 Twinkle In Eye laukkasi edelliskerralla Joensuussa menestystä edettyään keulapaikalle ennen loppukaarretta. Orilla on varmasti sanansa sanottavana takarivistäkin.  6 Quebracho tulee starttiin arvoituksena valmentajalleenkin. Kyseessä on kuitenkin erittäin pätevä peli tällaiseen lähtöön, eikä ruunan voitto saa yllättää. 

Yllättäjät: 3 Remee laukkasi varman totosijan loppukaarteen alussa Lieksassa 29.6. Nappijuoksulla ruuna on mahdollinen menetyjä. Juhani Mantsisen ohjastettava kilpailee nyt parhaassa iskussa mitä on Suomessa ollut. 

Peliosuus: Melko oikein pelattu lähtö. Eniten maistuu vähän pelattu Quebracho, joka voi viedä tämän luokallaan.

Juoksunkulku: Suosikit ottavat alussa yhteen. Keulapaikan pitää Donaldinjo.

 

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,7,10,6,3
Suuri:4,7,10,6,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 2 William Birdland ei ole hetkeen onnistunut. Onnistumiseen olisi tällä kertaa kuitenkin hyvät edellytykset olemassa. Ori saanee kakkosradalta nätin selkäjuoksun, jonka jälkeen Mika Forssin ajovärit kiiluvat mukana kärkitaistossa. 

Haastajat: 5 Giant Photo on hyvä tipsi lähtöön. Ruuna oli Kuopion startissaan kipeä. Nyt hevonen on hoidettu kuntoon ja valmentaja Aarne Penttinen odottaa valmennettavaltaan paljon. 1 Harmimatic Tinker lähtee kovaa matkaan ja Markku J Miettinen voi päästellä orilla halutessaan keulapaikalta. Killerillä 13.6. 3-vuotias oli vastaavalta paikalta asiallinen kakkonen. 12 Top Of The Hill osoitti Joensuussa 1.6. pystyvänsä voittoon takarivistäkin. Kuolemanpaikalta irronnut voitto on mahdollinen, muttei helppo uusittava. Ori kilpailee kuitenkin huippukunnossa, joten se tarvitaan ehdottomasti peleissä. 

Yllättäjät: 7 Good Jewel jatkaa kunnossa. Onnistuneella juoksulla se pystyy kärkipäähän. 4 The Best Spruce otti uransa avausvoiton toissa kerralla Lappeessa. Nykykunnossa voiton uusiminen lähiaikoina ei yllättäisi. 3 Touch Of Thunder on noussut viime juoksunsa perusteella kuntoon. Epävarmuus häiritsee silti yhä ruunan menoa. 10 Applehill Express on valmentaja Jyrki Jauhiaisen mukaan menossa taas oikeaan suuntaan. Varustemuutoksilla haetaan helpotusta orin ongelmiin. Voitokas menijä palaa pian varmasti voittojen tielle. 

Peliosuus: Giant Photo on 15 prosentin peliosuudella maukas rasti.

Juoksunkulku: Harmimatic Tinker voi kokeilla keulajuoksua.

 

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5
Suuri:2,5,1,12,4,3,7,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,8,3,2,5,9
Toto4-2: 10
Toto4-3: 4,7,10,6,3
Toto4-4: 5
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,8,3,2,5,9
Toto4-2: 10
Toto4-3: 4,7,10,6,3
Toto4-4: 2,5,1,12,4,3,7,10
Hinta: 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›