Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 25.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Lahden Jokimaan Toto4-pelin suurin suosikki on kolmannen kohteen Harmony Heel, joka on ollut vakuuttava. Mukana on pari kovaa haastajaa, joten kansan varma ei käy piikiksi. Rivien ideavarma löytyy päätöskohteesta.

Toto4-1

Suosikki: 10 Desiree Lady voitti Turussa 2. ulkoa pystyyn. Vermossa tamma hyökkäsi viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa ja haastoi Golda Mercuryn, muttei päässyt ohi. Lähtö on kovinta haastajaa lukuunottamatta erittäin sopivan näköinen.

Haastajat: 9 Kentucky Love laukkasi toissa kerralla juuri kun oli hyökännyt viimeisellä takasuoralla kiriin. Viimeksi juoksusta tuli liian raskas, kun Kentucky Love pääsi vasta toisen kaarteen jälkeen johtavan rinnalle. Tallikommenttien mukaan Kentucky Lovelta puuttuu tällä hetkellä viimeinen rutistus. Lisäksi ruunalla ajetaan tällä kertaa kengät jalassa, jolloin hevonen ei välttämättä ole yhtä vauhdikas kuin ilman kenkiä.

Lähtöpaikka suosii 2 Bullo Citrulloa, mutta viime startit ovat jättäneet toivomisen varaa. Vermossa ruuna lähti etusuoralla kolmannen radan veturiksi ja kiersi kohtalaisesti. Lahdessa Bullo Citrullo pysyi hännillä lähdöstä maaliin.

7 Hobokenin luokka riittäisi, mutta ruuna on tauolta iso arvoitus. Kovaa ei ole harjoituksissa ajettu, joten on vaarana, että ruuna tarvitsee startteja alle ennen kuin kone käynnistyy kunnolla.

Muiden kuin edellä mainittujen voitto olisi ison luokan yllätys.

Pelijakauma: Desiree Lady käy apuvarmaksi pikkulappuun.

Juoksunkulku: Gambrinus Degato johtaa alun. Bullo Citrullo hakee keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10
Suuri:10,9,2,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Lähtöpaikka ei suosi 15 Like Youta, mutta mikäli tamma suorittaa samalla tasolla kuin Seinäjoella, ovat muut helisemässä. Like You kiri tammojen kasvattajakruunun karsinnassa lennokkaasti loppua eikä ollut kaukana, että viisivuotias olisi saanut finaalin nimiinsä vieneen Je L'adoren päänahan. Turun finaalissa Like You oli tasainen kirissään 2. ulkoa ennen laukkaansa. Ilman hyppyä Like You olisi kamppaillut sijoista 5-6.

Haastajat: 4 De Toy Zena on mennyt menestyjän tuntuisesti harjoituksissa tallikommenttien mukaan. Mikäli tamman juoksu onnistuu, pystyy voitokas menijä olemaan heti kärjessä.

7 Ganador pystyy nykykunnossaan pärjäämään. Forssassa ruuna jäi liian haastaviin asemiin eikä kyennyt asiallisesta kiristä huolimatta nousemaan viidettä sijaa parempaan. Riihimäellä Ganador siirtyi johtavan rinnalta loppukurvissa johtoon ja kamppaili kynsin hampain voitosta.

3 Löten's Anselm lähti Riihimäellä 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla kiriin. Ruuna ei päässyt pudottamaan johtavan rinnalle ennen viimeistä kaarretta, mutta kesti pitkän kirin mainiosti. Viimeksi Löten's Anselm laukkasi lähtöön. Tällä kertaa lähtöpaikka on hyvä ja menestymismahdollisuudet olemassa.

2 Minmind palasi hyvässä iskussa tauolta. Ruuna kiri terävästi hyökättyään 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja Minmind vei 12-lopetuksessa voiton ajettuna varmoin ottein. Startti alla Minmind saattaa olla tällä kertaa terävämpi.

14 Love de Villeneuven kunto on mallillaan, mutta lähtöpaikka on erittäin haastava tarkalla juoksulla parhaimmillaan olevalle ruunalle.

Pelijakauma: Suht' oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa nro:t 1-4 ottavat yhteen. Carlos High pystynee pitämään keulapaikan hallussaan. Ganador kiertää rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:15,4,7,3,2,14,1,11,12,8,6
Suuri:15,4,7,3,2,14,1,11,12,8,6,9,10,13
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Harmony Heel on vaikeasti lyötävissä, mikäli tamma pysyy koko matkan ajan ravilla. Lahdessa tamma voitti 2. ulkoa pystyyn. Riihimäellä Harmony Heel juoksi lopulta johtavan rinnalla, mistä tamma pakeni maalisuoralla kauas muista. Molemmissa voitoissa on jäänyt varaakin.

Haastajat: Ensimmäinen kova haastaja on 7 Applebee's. Tamma lähti Forssassa viimeisen takasuoran alussa kiriin ja osallistui tiukkaakin tiukempaan voittotaistoon, jonka vei lopulta nimiinsä. Teivossa Applebee's meni keulasta ennätyksensä ja varaakin jäi. Turussa Applebee's laukkasi mahdollisuutensa toisessa kaarteessa. Ehjällä juoksulla Applebee's heittää suosikille tiukan haasteen.

8 Ainur Hoss tarkkaili Vermossa taustalla tilannetta viimeisellä kierroksella ollessaan jo hylätty. Loppukaarteessa tamma käänsi vapaalle ja tykitti 14,4-kyydillä neljänneksi tai viidenneksi. Turussa tamma kiri 3. ulkoa totoon varsin räväkällä otteella.

Neljäntenä mukaan tallikommenttien mukaan hyvin treenaava 12 Torahime, joka on ylivauhtisella juoksulla vaarallinen.

Pelijakauma: Harmony Heel (62%) on liian selvä suosikki. Varmistukset ovat tarpeen.

Juoksunkulku: Harmony Heel pitää kiihdytyksessä huolen, ettei Applebee's tai Ainur Hoss pääse edelle. Tämän jälkeen tie on keulaan avoinna.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,7,8,12
Suuri:3,7,8,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Finally Famousin ei tarvinnut puristaa kaikkea irti voittostarteissaan, joista ensimmäisen ruuna otti selkäjuoksulla ja jälkimmäisen keulasta. Helmikuussa Finally Famous irtosi loppukurvissa kärkikamppailuun Golda Mercuryn kanssa, mutta laukkasi. Tuossa vaiheessa voittoa ei oltu vielä jaettu, sillä kaksikko kamppaili tasapäin. Nykyään Golda Mercury painelee 12-aikoja täydelle matkalle, ja olisi tähän lähtöön megasuosikki. Viimeksi Turussa Finally Famous oli siirtynyt 2. ulkoa keulaan viimeisen takasuoran lopussa ennen laukkaansa loppukurvissa. Ehjällä juoksulla Finally Famous kamppailee tiukasti voitosta.

Haastajat: 1 Blame Pizzaz on nousukunnossa. Mikkelissä ori jäi johtavan rinnalle ja näytti hyvältä vielä loppukurvissa, mutta maalisuora oli ymmärrettävästi liikaa. Riihimäellä Blame Pizzaz juoksi johtohevosen tuntumassa, hankki tästä yliotteen viimeisellä takasuoralla ja pakeni helppoon voittoon.

Ivar Homlund ajoi toissa kerralla 3 Kenniellä johtavan rinnalta suojattiinsa luottaen ja tämä palkittiin kakkostilalla. Vain tarkemman juoksun saanut Aqua's Solenoid jäi edelle. Viimeksi Vermossa ori veti kolmannen radan jonoa ennen laukkaansa loppukurvissa. Nykykunnossaan Kennie pystyy osallistumaan tototaistoon, kun lähtöpaikkakin on mitä mainioin.

Myös seuraavassa rankingissa majaileva 2 Photomani stattaa eturivistä. Teivossa ruuna siirtyi viimeisellä takasuoralla sisäradalta toiselle ja hyökkäsi päätöspuolikkaan alussa. Erittäin lennokas kiri kantoi sen ykköseksi. Photomanin edellisestä startista on aikaa lähes viisi viikkoa, joten ruuna on haastajana matkassa.

Pelijakauma: Blame Pizzaz (33%) on väärä suosikki, sillä kovan kapasiteetin omaavan Finally Famousin pitäisi mielestämme olla pelipohja.

Juoksunkulku: Finally Famous täräyttää piikkiin ja vetää tasaista vauhtia.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10
Toto4-2: 15,4,7,3,2,14,1,11,12,8,6
Toto4-3: 3,7,8,12
Toto4-4: 6
Hinta: 8,80 €

Suuri
Toto4-1: 10,9,2,7
Toto4-2: 15,4,7,3,2,14,1,11,12,8,6,9,10,13
Toto4-3: 3,7,8,12
Toto4-4: 6
Hinta: 44,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›