Satu, Luukas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 18.6.2015

Julkaistu:

TOTO4
Kake on Kouvolan Toto4-pankki. IS Ravit varmistaa oriin kuitenkin suuremmassa systeemissä potin toivossa ja peli rakennetaan näin ilman yksittäistä luottohevosta.

Toto4-1

Suosikki: 2 Sahara Forever on muuttunut viime starttien perusteella selvästi parempaan suuntaan ja kenkien riisuminen on tainnut olla yksi avaimista onneen. Viime kerran ennätystulos tuli toki optimaalisen juoksun jälkeen johtavan takaa. Teivossa johtavan rinnalta voittaneen tamman peliosuus on kuitenkin sellaisissa lukemissa, ettei sen varmistaminen ole taatusti ainakaan väärin ja IS Ravien tapaista täydellistä ohipeliäkin voi harkita.  

Kovimmat haastajat: 10 Fast Motion voitti Loviisassa suhteellisen helpon lähdön keulasta, mutta tapa oli komea. Pikkuruunaa tarjottaisiin tässä jopa ainoaksi merkiksi, mutta sadesää ei ole ainakaan etu ja sen takia jarrutellaan sen osalta. Silti pelillinen ykkösmerkki.

9 Rocket Richard oli Vermossa vain tasainen hyvän juoksun jälkeen, vaikka esiintyi sitä ennen selkeässä nosteessa. Kouvolan kaarteissa ulkona kiriminen on sille haitta, mutta josko Juha Utala ratkaisisi ongelman ajamalla jo matkalla eteenpäin.

5 Ghost Boy viuhtoo keskeltä rataa keulaan, josta se on välillä innostunut huimiin suorituksiin. Rataprofiili suosii Kouvolassa vahvasti keulahevosta.

Yllättäjät: 3 Go Down kiri hyvin Mikkelissä ja otteet paranevat kokoajan. 1 Pop Up lähtee tulisesti ja juoksee todennäköisesti johtavan takana. Ruuna pystyy hyvänä päivänään lyhyellä kirillä ykköseksikin ja pinnat ovat oudon matalalla. 11 Ladynato ei ole toisten takaa sama hevonen kuin vapaalta radalta. Lähtöpaikkojen uhreja ovat myös kapasiteetiltään riittävät 7 Vex Ant Expert ja 12 Monster Pine.  

Pelijakauma: Suosikki (40 %)  oli ainakin aamulla aivan liikaa pelattu. Peliosuus varmasti laskee toki jonkin verran. Fast Motion (15 %) kiinnostaa, samoin kuin Rocket Richard (12 %). Pop Up (3 %) on peliosuuttaan todennäköisempi yllättäjä täydellisistä asemista.

Juoksunkulku: Ghost Boy hakee keulat Pop Upilta. Suosikki istuu aluksi parijonossa. Se tai Rocket Richard kiertää matkalla johtavan rinnalle, mikäli vauhti rauhoittuu merkittävästi.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10,9,3,1
Suuri:10,9,5,3,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Kake on napannut kaksi tyylikästä keulavoittoa ja yrittää varmasti jatkaa samalla taktiikalla tässäkin. Ori on esittänyt nyt hyvää suoritusvarmuutta, mutta onhan se 60-prosenttisena väistämättä liikaa luotettu. Rivin todennäköisimpänä voittajana silti aivan järkivalinta rivin yksinäiseksi merkiksi. Meille se kelpaa pieneen systeemiin, mutta isossa haetaan tiliä parilla kaverilla.     

Kovimmat haastajat: 10 Veeran Poika ei saanut Kuopiossa Kakesta mitään otetta, mutta vire on kehittyvää. Teivossa ori kiri vahvasti.

3 Karlos on niin ikään selkeässä noususuhdanteessa ja tsemppasi Mikkelissä hienosti kierrettyään alussa pitkään kolmatta ja asetuttuaan sen jälkeen johtavan rinnalle.    

Yllättäjät: 5 Ato yllätti Mikkelissä, kun juoksu onnistui alun lähes merkityksettömän laukan jälkeen liki täydellisesti. 7 Sohvin Santeri jättää kovasti sisälle tällä hetkellä. Kapasiteetti olisi kova ja siihen nähden hevonen on vähän pelattu. 

Pelijakauma: Suosikki on ylipelattu ja sitä myötä pelillisesti järkeviä varmistuksia löytyisi, mutta kapeita linjoja on hankala löytää muihinkaan kohteisiin.

Juoksunkulku: Kake etenee keulaan.  

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4,10,3,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Timeless Croft on kansan valinta suosikiksi kärjen osalta tasaisessa kohteessa. Ruunaa vastaan ollaan menty useaan otteeseen, kun se on ollut suosikkina. Esitysten taso on kuitenkin noussut siinä määrin, ettei sellaiseen ole nyt syytä. Lahdessa nelivuotias kiri tyylikkääseeen ja varmaan voittoon. Kakkosradalta tarjolla on hyvät tarkkailuasemat.   

Kovimmat haastajat: 5 Moonlight Storm on meidän arvioissamme niukka ykköshevonen, vaikka ruuna on ollut joskus terävämpikin kuin viime kerran silti asiallisessa laukan paikkauksessaan. Nelivuotias on tässä suosikki myös keulapaikalle, joka voi olla ratkaiseva etu.

3 Almanza on kirinyt vahvasti jo useaan otteeseen ja sekin rankataan kansan suosikin edelle. Niukasti toki. 

4 Priceless Ace kohtaa laadukkaampaa vastusta kuin viime aikojen menestysjuoksuissaan, eikä mielipaikalle keulaankaan taida olla asiaa.     

Yllättäjät: 1 Dung Beetle oli mainio Loviisassa, mutta nyt riskinä on jäädä ykkösradalta sisäradan syövereihin. 7 She's So Ladyn osalta on syytä tarkkailla kengitysinformaatiota. Tamma on tosin ikävällä paikalla, eikä taida riittää optimibalanssillakaan aivan ykköseksi asti. 6 Cheerful Tomson on parantanut paljon, mutta vastuskin kovenee aivan uudelle tasolle. Rytmistä kiinni saaneen 12 Ice Cuben toiveet vie lähtöpaikka.    

Pelijakauma: Ei kovin suuria vääristymiä, vaikka ranking-järjestyksemme on toki kärkikolmikon osalta lievästi kansasta poikkeava. 

Juoksunkulku: Moonlight Storm pinnistää keskeltä rataa johtoon.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,3,2
Suuri:5,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Jaguar Point on tauluaan paremmassa iskussa, sillä ori jäi viimeksi kovassa seurassa vaille kiritilaa. Hevonen on löydetty pelaajien toimesta hyvin, mutta suurempi jarru tulee taustajoukkojen kommenteista. Tähtäin on asetettu mahdolliseen Suur-Hollolan välierään ja balanssi, sekä taktiikka on sen mukainen. Todennäköisin skenaario on silti keulajuoksu ja voitto on hyvinkin mahdollinen, muttei Jaguar Pointia voi näistä lähtökohdista tarjota yksinäiseksi merkiksi. Normaalitilanteessa se olisi sitä.     

Kovimmat haastajat: 11 Christopher Star on noussut huippukuntoon. Ori on ottanut suurimman osan menestyksestään kärjen lähimaastosta, mutta osoitti toissa kerralla, että kierteleminenkin onnistuu jossain suhteessa. Vermossa hevonen taisteli keulasta hienosti Toto65-voittoon.

3 White Excel oli pettymys viimeksi kengät jalassa. Teräväkirinen tamma on vaarallinen, mikäli se palaa oletettuun optimibalanssiinsa.

12 Donato Lucan kunto nousee kohisten, mutta piippuhyllyltä on lienee tarjolla juoksunkulun suhteen vain heikkoja vaihtoehtoja.

2 Vind Farming esiintyy varsin epätasaisesti, mutta paikka on nyt mainio.  

Yllättäjä: Tuulennopea starttari 7 Olivia Pepper on peliosuuttaan todennäköisempi jättiyllättäjä, sillä se pääsee iskemään johtavan takaa, mikäli lopussa on vielä ruutia.  

Pelijakauma: Lähtö kuuluisi olla pelatuimpien osalta hieman alustavaa tasaisemmin rastittu.   

Juoksunkulku: Olivia Pepper lataa johtoon. Suosikki hakee siltä keulapaikan ja saa todennäköisesti vetää rauhassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,11,12,3
Suuri:5,11,12,3,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 10,9,3,1
Toto4-2: 4
Toto4-3: 5,3,2
Toto4-4: 5,11,12,3
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 10,9,5,3,1
Toto4-2: 4,10,3,7
Toto4-3: 5,3,2
Toto4-4: 5,11,12,3,7
Hinta: 60,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›