Liisa, Elisa

Ravivihjeet

Ravivihje: Jokimaa Toto76 18.4.2015

Julkaistu:

TOTO76
Viikon T76-kierros ravataan Lahden Jokimaalla. Viikon pankkina toimii ansaitusti voittokone Venice. IS Ravien systeemien toinen tukipilari löytyy Pronssidivisioonasta.

Toto76-1

Pelisuosikki: 9 Suivikas palasi Kaustisella voittokantaan murskaavalla tavalla. Ori juoksi Diktaattorin ulkopuolella josta irtosi lopulta helposti ykköseksi. Nyt tehtävä on haastavampi kuin aikoihin. Edessä on hidas avaaja ja ori saa pahimpia vastustajiaan hankalamman juoksun. Pystyy uskomattomiin suorituksiin, muttei ole meidän papereissa suosikkimme.

Kovimmat haastajat: 3 Köppinen matkusti Vermossa Camrin ulkopuolella. Ori jyräsi tämän ohitse, mutta Tapsan Tahdin kirille kuningas ei pystynyt vastaamaan. Köppinen pääsee nykyään ihan asiallisesti matkaan ja on tässä suosikki keulapaikan hakijaksi ja samalla lähdön voittajaksi.

4 Tapsan Tahti on kohonnut järkyttävän kevätkuntoon. Kaustisella se kiersi koko matkan kolmatta, mutta oli siitä huolimatta kakkonen. Vermossa ori tuli päätöslenkin kolmatta ilman selkää, mutta ratkaisi pelin varmasti. Tapsan Tahti avaa tasaisesti, mutta nyt on paikka saada ainakin viime kertoja inhimillisempi juoksu. Suosikkeja.

Yllättäjät: 5 Virijori oli Kaustisella pitkään vailla kiritilaa. Ori laukkasi loppusuoralla paineissaan juuri kun pääsi tiputtamaan vapaalle sisäradalle. Jossiteltavaa jäi paljon. Virijori on avannut toisinaan hyvin ja voi saada varsin mukavat asemat. Suosikit ovat toki kovia, mutta ori kannattaa huomioida useampaan rastiin.

10 Vieskerin Valo ei pysynyt Vermossa Tapsan Tahdin perässä, mutta punnersi omaa vauhtiaan sitkeästi perille, eikä lopulta hävinnyt kärkiparille paljoa. Voimanpesä on nousemassa huippukuntoon ja nousee jälleen lähelle kärkeä. Suosikit ovat kuitenkin paremmilla paikoilla ja voitto tulisi edelleen pienenä yllätyksenä.

Juoksunkulku: Marat päästää Köppisen keulaan. Myös Virijori voi osallistua keulapaikan tavoitteluun.

Pelijakauma: Pelisuosikki Suivikas (32 %) on vasta kolmossuosikkimme. Virijori (2 %) on potentiaalinen suuryllättäjä.

IS-Pelisuositus - Toto76-1

Pieni:3,4,9
Suuri:3,4,9,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-2

Pelisuosikki: 5 Le Cupole sai Kaustisella hyvän juoksun 2. ulkona ja kiri kamppailemaan kakkossijasta. Ruuna oli ratkaisuhetkillä lievä pettymys kun oli edellisstartissa Turussa kuolemanpaikalta todella väkevä. Kyseessä ei ole starttiraketti, mutta edes keulaan pääsy ei ole ihan tässä poissuljettu vaihtoehto.

Kovimmat haastajat: 2 Big Headache on Kriterium-kolmonen ja Derby-nelonen, joka aloittaa kautensa ja debytoi samalla Hopeadivisioonassa. Ruunalla oli alkuviikosta lämpöä ja se voi vaikuttaa suoritukseen. Voitto tulisi hyvänäkin säännöllisesti startanneita vastaan pienenä yllätyksenä, muttei ole kuitenkaan missään nimessä mahdottomuus. Todennäköisin keula.

6 Orderly matkusti Vermossa 3. sisällä, josta sai myöhään tilaa ja jossiteltavaa jäi. Kaustisella tamma kiri kaukaa hänniltä vahvasti kolmanneksi. Paikka on harmittavan ulkona, sillä ei lähde lujaa. Kaiken natsatessa omaa saumat miten korkealle tahansa.

9 Harmi’s Frido kiersi Vermossa 2. kaarteessa johtaneen Absolut Newportin ulkopuolelle. Kesti suoran alkuun asti mukavasti, mutta joutui taipumaan lopulta kahdeksanneksi. Ei kuitenkaan ollut niin huono, mitä sijoitus näyttää. Kiertänyt usein kuolemaan, mutta nyt lienee selkäjuoksun vuoro. Ideasuosikkimme.

12 Good Dynamite juoksi Vermossa Absolut Newportin takana ja sai voittoa ajatellen tilaa liian myöhään. Tuli voimia tallella maaliin. Joensuun voitto tuli keulajuoksun päätteeksi. On loistokunnossa, mutta nyt täysin erilainen tehtävä kuin edelliskerroilla. Ei kuitenkaan ole tässäkään ulkona kärkitaistosta.

Juoksunkulku: Big Headache hakee keulat Victory Lanelta.

Pelijakauma: Harmi’s Frido (16 %) on kohteen paras merkki. Diamond Duoa (9 %) pelataan liikaa.

IS-Pelisuositus - Toto76-2

Pieni:9,5
Suuri:9,5,6,12,2,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-3

Pelisuosikki: 1 Freddie Ale on parantanut tuntuvasti kun takakengät on riisuttu. Kiri Vermossa varmasti ykköseksi, joskin ylivauhti auttoi. Ruuna avaa kohtalaisen hiljaa, mutta toisaalta pidemmät matkat ovat sujuneet mukavasti. Pystyy jälleen vaikka voittamaan, mutta on ylipelattu.

Kovin haastajat: 8 Rock On Roof matkusti Vermossa kakkoskeulan ulkopuolella ilman vetoapua. Ruuna tuli siitä mukavasti maaliin ja ansaitsee puhtaat paperit. Forssan voitto tuil sopivassa lähdössä johtopaikalta. Pitkän matkan sopivuus on kysymysmerkki, mutta sopivalla juoksulla se tuskin on kynnyskysymys menestykselle.

Yllättäjät: 3 Capo The Eemil lähti Vermossa jo 1200 jäljellä kolmannelle ilman selkää. Kiri katkesi loppukaarteeseen ja laukkasi lyötynä. Ei voi kuitenkaan missään nimessä tuomita. Vastaili Teivossa tunnollisesti ykköseksi. On pärjännyt 2600 metrillä, joten tämäkään matka on tuskin ongelma. Hyvältä paikalta saumat kärkeen.

5 Ranch Newman on hyväluokkainen hevonen, joka oli syksyllä Kymenlaakso-ajossa kolmas. Ruuna lähtee lujaa ja saanee aluksi keulat, mutta kun palaa tauolta ja matka on pitkä, aikoo Kylliäinen ajaa selästä. Edes voitto ei tulisi yllätyksenä.

7 Emmahall Laukko kiersi Forssassa kuolemaan, josta sitkisteli positiviisesti viidenneksi. Vermossa tamma matkasi 3. sisällä ja putosi väsyvän takana hännille. Kiri tilaa saatuaan positiivisesti. Jaksaa vähän kiertääkin, eikä ole vailla mahdollisuuksia huonolta paikaltakaan.

9 Beggel Vanaja eteni Mikkelissä takasuoralla keulaan ja voitti lopulta helposti, vaikka Ice Insanity ahdisteli loppukaarteesa tosissaan. Ruuna on voittanut paljon lähtöjä johtopaikalta ja takarivistä ykkössija tulisi 76-lähdössä yllätyksenä. Ylipelattu.

12 Almanza aloitti uusista käsistä lupaavasti kun oli Vermossa 3. sisältä kolmas. Ei hävinnyt lopulta voittajallekaan paljoa. On pystyvä hevonen, joka on pilannut usein laukkoihin. Mahdollinen suuryllättäjä, joka kannattaa huomioida revityksissä.

Juoksunkulku: Beach Duke juoksee keulassa, Ranch Newman seuraa.

Pelijakauma: Freddie Ale (35 %) on yliarvostettu. Capo The Eemil (3 %), Ranch Newman (7 %) ja Emmahall Laukko (4 %) ovat hyviä rasteja.

IS-Pelisuositus - Toto76-3

Pieni:8,1,5,7,3
Suuri:8,1,5,7,4,3,2,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-4

Pelisuosikki: 1 Mökin Tähti paikkasi Vermossa laukkansa mahtavasti ja nousi kakkoseksi. Kaustisella se juoksi 5. ulkona ja tsemppasi tasaisessa taistossa ykköseksi. Avaa hyvin, mutta on pieni riski, ettei pysty pitämään keuloja. Suosikki, muttei varma-ainesta.

Kovimmat haastajat: 3 Rokin Maxi jatkaa rankassa kunnossa. Ori kiersi Jokimaalla pitkään kolmatta ja jyräsi väkivahvasti ykköseksi. Lähti Vermossa 1600 jäljellä, eteni kaarteessa kuolemanpaikalle, josta taisteli kakkoseksi. Taistelee viime starttien kaltaisena voitosta.

Yllättäjät: 5 Maisema palasi Teivoon viiden kuukauden tauolta ja teki heti oikein rehellisen esityksen, kun taisteli kuolemanpaikalta totosijoista loppuun saakka. Voitokas hevonen, joka pystyy ottelemaan startti alla jopa voitosta.

6 Sohvin Santeri oli Kouvolassa suosikki, muttei saanut kirissä mitään aikaiseksi. Oli myös Joensuussa vaisu lyhyen alkulaukkansa jälkeen. Vermossa ruuna avasi terävästi keulaan ja voitti hallitusti. Riittäisi hyvänä, mutta on kaksi epäonnistumista alla arvoitus. Epäonnistumisiin on kuitenkin ollut syynsä. Olisi keulaan päästessään kova sana.

7 Jamir on tehnyt Bollströmin hypättyä rattaille vahvaa jälkeä. Vei Joensuussa keulassa vauhdilla ja taisteli loppuun saakka voitosta. Avaa langalta reippaasti ja on kuolemanpaikan välttäessään kärkikamppailussa. Pitkä starttiväli on taustavoimien mukaan vain eduksi.

Juoksunkulku: Mökin Tähti on todennäköisin keulahevonen. Korte-Sini juoksee sen takana ja Rokin Maxi ulkopuolella.

Pelijakauma: 1 Mökin Tähti (50 %) on liian kova suosikki, Rokin Maxi (20 %) hieman aliarvostettu. Sohvin Santeri (2 %) ja Jamir (7 %) ovat maukkaita yllätyshakuja.

IS-Pelisuositus - Toto76-4

Pieni:1,3,7,6,5
Suuri:1,3,7,6,5,4,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-5

Pelisuosikki/varma: 6 Bacardi Razz on aloittanut Suomessa murskaavasti. Sekä Jokimaan että Vermot voitot tulivat keulasta. Vastus on kokonaisuudessan kovaa tasoa, mutta viime starteissa on jäänyt varaa. Ylisarjakaan ei haittaa, sillä riittää jo taatusti Pronssidivarissa. Todennäköisin keulahevonen ja kelpo varma 76-virityksiin.

Kovimmat haastajat: 4 Golda Mercury ei päässyt Vermossa kovassa avauksessa keulaan ja jäi kuolemanpaikalle, josta masentui pahasti. On parhaimmillaan selkäjuoksulla, eikä kannata tuomita viime startin perusteella. Avannee johtoon, jonka jälkeen päästää Bacardi Razzin eteensä.

1 Piece Of Metal kiri Vermossa 3. sisältä pirteästi kakkoseksi ja jatkaa mainiossa kevätvireessä. Saa jälleen hyvän juoksun ja täysi matka sopii paremmin. Kaiken onnistuessa voi otella jopa voitosta.

Juoksunkulku: Classic Wave päästää Golda Mercuryn eteensä ja tälle puolestaan kelpaa Bacardi Razzin selkä.

Pelijakauma: Bacardi Razz (33 %) on hyvä varma. Kaikkiaan melko oikein pelattu kohde.

IS-Pelisuositus - Toto76-5

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-6

Pelisuosikki/varma: 2 Venice on aloittanut kuusvuotiskautensa mahtavasti. Tamma kiri Joensuussa helppoon voittoon ja piti Kaustisella Lindy’s Jersey Boyn varmasti kurissa. Venice lähtee vastustajan poisjäännin myötä sisältä, joka tuo lähtöön ja varsinkin kiihdytykseen pientä jännitettä. Riski keulojen menettämiseen on kuitenkin pieni, sillä tamma on osoittanut tarpeen vaatiessa kovaa lähtönopeutta. Ansaitusti viikon T76-pankki.

Kovimmat haastajat: 5 Stoneisle Lilian on käluokkansa ykköstamma, joka aloitti kauden vahvasti ja debytoi nyt avoimien tammojen seassa. Kauhasten suojatilla on potentiaalia nousta ihan mihin vain ja vaikka rutiinia on vasta 21 startin verran, on se tässä ilman muuta yksi Venicen päävastustajista.

11 Amazing Soul seurasi Vermossa Bret Bokon takaa varmaksi kakkoseksi voittajaa millään tavalla uhkaamatta. Tamman otteista puuttuu edelleenkin ihan se paras terä, mutta kyseessä on näihin lähtöihin niin kokenut kettu, että se jyrää takaakin kärkikamppailuun.

Yllättäjät: 4 Demi De Veluwe teki Teivossa 4. ulkoa positiivisen 700 metrin kirin. Taulussa näkyvä Vermon voitto tuli johtopaikalta. Tamma sijoittuu hyvältä paikalta kärkipäähän, mutta Venice on liian kova vastustaja.

9 Yahuu Hoss lopetti Teivossa sisältä johtopaikalta voittaneen Star Martinin tuntumaan. Jokimaalla tamma oli keulasta ihan pitelemätön. Huippukuntoinen menijä pyrkii pitämään Venicen selän, mutta tässä tehtävässä on toki vaikea onnistua. Pystyy juoksun natsatessa ainakin korotetuille rahoille.

Juoksunkulku: Venice pitää sisältä keulapaikan ja saa vetää mieleistään vauhtia.

Pelijakauma: Venice on ansaistusti suursuosikki. Demi De Veluwe (1 %) ei saisi olla ihan pelaamaton.

IS-Pelisuositus - Toto76-6

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto76-7

Pelisuosikki: 7 Carmela on voittanut kolme viime starttin keulasta todella vaivattomasti. Tammalla on uralla vasta 20 starttia, mutta se on noussut siitä huolimatta suurimmaksi kuningatarkandidaatiksi. Carmela päässee jälleen hakemaan johtopaikan itselleen ja on lähellä voittoa, muttei kelpaa nyt oriiden ja ruunien puristuksessa ihan varmaksi asti. 

Kovimmat haastajat: 9 Tuikun Poju kompuroi Forssassa viimesellä takasuoralla laukalle. Väkivahva jyrä on tehnyt käytännössä poikkeuksetta rankkoja juoksuja ja lyönyt avoimenkin sarjan hevosia. Suomen Cupin karsinnassa Koivikon Kalle ei saanut mitään otetta. Tuikun Poju laittaa Carmelan todella ahtaalle.

13 Koivikon Kalle debytoi Kaustisella Valiodivisioonassa. Juoksi 2. ulkona, ei pysynyt lopussa vetoapunsa Suivikkaan perässä, mutta tuli asiallisesti maaliin. Nytkin vastassa on pari tosi kovaa hevosta, mutta jos juoksu menee sujuvasti, pystyy ori nousemaan lopussa korkealle.

Yllättäjät: 5 Suvelan Tähti laukkasi tiistaina voittonsa juuri ennen maalia. Edelliskerralla ruuna lähti kolmannelle jo 1250 jäljellä ja kiri lopussa vahvasti ykköseksi. Suomen Cupin karsinnan se voitti laukasta huolimatta. Kunto pitää, tiheä starttailu sopii ja pystyy olemaan kärkikahinoissa. Voitto tulisi kuitenkin yllätyksenä.

10 Frankker sairastui ähkyyn Jokimaan startin jälkeen. Ori oli Suomen Cupin karsinnassa vahva kakkonen ja on startti alla taatusti parempi. Kova nousukas ei ole tässä ihan suosikkeja, mutta pystyy kaiken natsatessa ottelemaan kärkisijoistakin.

12 Hurja-Ero oli Vermossa Ponnen Onnin takana pitkään paketissa. Ei ohitellut tilaa saatuaan, mutta tuli juosten maaliin ja vaikuttaa olevan nousukunnossa. Jari Nylundin ajokki voi kivuta jopa korotetuille rahoille, mutta mitalisija tulisi pienenä yllätyksenä.

Juoksunkulku: Carmela hakee nopeasti johtopaikan Laurilan Aamorilta. Tuikun Poju kiertää ajoissa toisen radan veturiksi.

Pelijakauma: Carmelan (47 %) ja Tuikun Pojun (24 %) prosenteissa on liian suuri ero.

IS-Pelisuositus - Toto76-7

Pieni:7,9
Suuri:7,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto76-1: 3,4,9
Toto76-2: 9,5
Toto76-3: 8,1,5,7,3
Toto76-4: 1,3,7,6,5
Toto76-5: 6
Toto76-6: 2
Toto76-7: 7,9
Hinta: 15,00 €

Suuri
Toto76-1: 3,4,9,10,5
Toto76-2: 9,5,6,12,2,11
Toto76-3: 8,1,5,7,4,3,2,12
Toto76-4: 1,3,7,6,5,4,12
Toto76-5: 6
Toto76-6: 2
Toto76-7: 7,9
Hinta: 168,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›