Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 8.4.2015 - uusi varsatähti esittäytyy

Julkaistu:

Toto65
Keskiviikon ravien kohokohta on kautensa avaavan Jontte Boyn paluu. Nelivuotistähteä ei ole kelpuutettu T65-kupongille, mutta kierroksen ykkösvarma löytyy silti Tuomas Korvenojan tallista.

Toto65-1

Suosikki: 3 Joe di Maggio on varmamme. Kyseessä on erittäin lahjakas 3-vuotias, josta Korvenoja odottaa hevosta ikäluokkakisojen finaaleihin. Suvukas ori näytti kykynsä heti taukostartissa maaliskuun puolivälissä. Se vetäisi keulasta kirikierroksen väljällä tyylillä 15,3-tempossa ja voitti ylivoimaisesti. Vastus on nyt astetta kovempi, mutta Joe di Maggiokin pystyy parantamaan startti kropassa. Kyseessä on erittäin vauhtikestävä hevonen.

Haastajat: 4 Stone Capes Ohio vaikuttaa suosikin tavoin potentiaaliselta ikäluokkatähdeltä. Ori spurttasi voittojuoksussaan tosi terävästi johtavan takaa ja oli hyvä myös viimeksi keulasta, vaikka kova Italyano tuli 11-vauhtisessa lopetuksessa väkisin ohi.

Yllättäjät: Tasaisesta yllättäjäkategoriasta rankataan ensimmäsienä 5 X-rail, joka näytti viime vuonna hyvää lähtönopeutta ja saanee hyvän juoksun vetävällä sisäradalla. Samaan riittää myös 2 Rooneyn pätkänopeus. 7 Baudron lienee edellisiä parempi hevonen, mutta rankataan maltillisesti, sillä jos Erkki-Pekka Mäkinen ajaa aktiivisesti esimerkiksi keulahevosen rinnalta, voittaminen o todella vaikeaa.

Juoksunkulku: Joe di Maggio hakee voimalla keulat.

Pelijakauma: Joe dio Maggio (47%) on hyvä suosikkivarma. Jos yllättäjiä etsii, X-rail (4%) on paras haku.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 2 Tähtituula oli viimeksi pikku paussilta mainio ja jyräsi 2. ulkoa 28,8-vauhtisella kirikierroksellaan ykköseksi, tosin voittajalta näyttäneen vastustajan laukattua. Tamma näytti lopussa epävarmalta, mutta Teemu Okkolin ei ollut asiasta huolissaan. Okkolinin mukaan laukka on lähempänä alussa, kun kokematon hevonen ei vielä täysin ymmärrä kiihdyttämistä siivekkeen takaa. Jos Tähtituula menee ravia ja on samanlainen kuin esimerkiksi helmikuun alun voittojuoksussaan, kestävä tamma vienee tämänkin lähdön.

Haastajat: 4 A.T. Erika laukkasi toissa kerralla hyvän sijoituksen johtavan rinnalta 550 metriä ennen maalia. Viimeksi se palasi voittokantaan tätä helpommassa lähdössä niin ikään kuolemanpaikalta, kun moni vastustaja laukkasi. Tämä tehtävä on vaativampi. 5 Warriori on tosi lahjakas hevonen, joka yrittää nyt uutta tulemista pitkän kilpailutauon jälkeen. Virtava ori on ainakin harjoitusten ja koelähdön perusteella rauhoittumaan päin, joten suoritusta odotetaan mielenkiinnolla. Koelähdössä se kulki kirikierroksen ihan hyvällä tyylillä 30,9-vauhdilla. Jos Warriori kanavoisi energiaansa oikeisiin asioihin, kyvyt riittäisivät nopeaan nousuun sarjoissa.

Yllättäjät: 6 Ypäjä Esteriina on tehnyt viime juoksuissaan hyvät loppuvedot säästeliäiden sisäratajuoksujen jälkeen. Hyvällä selkäjuoksulla se on nytkin mahdollinen mitalisti. 11 Arteko paljasti viime viikolla kovan kuntonsa, kun kulki laukkojen lomassa tosi vauhdikkaasti. Toisen hypyn jälkeen se kulki viimeiset 900 metriä lupaavasti 27,5-tempossa ja jaksoi vahvasti maaliin saakka.

Juoksunkulku: Tähtituula ottaa alun varman päälle, mutta hakee matkalla keulat.

Pelijakauma: A.T. Erikan (33%) kannatus on yläkantissa. Warriori (9%) on edullinen haku.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:2,5
Suuri:2,4,5,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 7 Tomorrowland oli aluksi papereissamme vain niukahko kärkirankkaus, mutta erittäin positiiviset tallikommentit nostavat todennäköisyysarviota. Pirjo Vauhkosen mukaan hevonen vaikuttaa menneen tauon aikana vain eteenpäin, ja se on paljon sanottu hevosesta, joka oli jo talvemmalla Solvallassa mahtava. Esimerkiksi viimeksi kovassa lähdössä se teki 7. ulkoa todella hienon 12,8-vauhtisen kirikierroksen ulkoratoja pitkin. Tomorrowlandin tähtäin on Harper Hanoverin lähdössä Elitloppet-lauantailla, ja sitä varten sen on annettava nyt kovia näyttöjä, jotta karsintapisteet riittävät mukaan pääsyyn. 

Haastajat: 8 Costatantisoldi oli viimeksi taas oma hyvä itsensä parin vaisumman esityksen jälkeen. Se seurasi selvästi parhaiten keulassa hurjastellutta Outlaw Merciä. Kolmella kilometrillä ruuna ei ole kilpaillut lähes vuoteen, mutta matka ei ole ongelma vauhtikestävälle hevoselle. Kolmas kova on 9 Global Kid, jota matka erityisesti puoltaa, kun pätkänopeutta ei ole. Viimeksi ruuna haastoi alkumatkan laukan jälkeen hyvin keulavoittaja Bret Bokoa.

Yllättäjät: 5 Fiery Sid muistetaan Lappeen helmikuisen hopeadivarin railakkaasta kiristä ja yllätysvoitosta. Ruuna on ollut hyvä sen jälkeenkin, mutta kovien suosikkien lyöminen on silti tiukassa. 3 Silent Opal ei ole niin huonossa kunnossa kuin tulosrivi näyttää. Vireen pitäisi olla nousussa ja pitkä matka käy mainiosti.

Juoksunkulku: Costatantisoldi ehtii keulaan ennen pelatuimpia haastajiaan.

Pelijakauma: Ei olennaista huomautettaavaa. Ehkä Tomorrowlandin (57%) kannatus on tauko huomioiden hiukan yläkantissa.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:7,8,9
Suuri:7,8,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Toisin kuin pelaajat, IS Ravit rankkaa suosikiksi 4 Incredible Ironmanin. Ruuna paransi odotetusti paljon Pilvenmäki Specialin karsinnasta finaaliin ja oli vielä taistossa Speed of Dynamitea ja kumppaneita vastaan, kun laukkasi ahneesti ajettuna 100 metriä ennen maalia ja menetti mitalisijan. Nyt vastus on astetta helpompi ja kärkisija mahdollinen vaikka johtavan rinnalta.

Haastajat: Pelaajien pohja on 6 Donaldinjo. Ruuna onkin ollut jo pitkään hyvässä kunnossa ja vaikuttaa myös hyvin todennäköiseltä keulahevoselta. Viimeksi Solvallassa ruuna matkasi johtavan takana ja yllätti ruotsalaispelurit kakkostilallaan.

Yllättäjät: 10 Callela Kingswin ei päässyt toissa kerralla T76-lähdössä kirimään vapaasti sisäratajuoksun jälkeen. Viimeksi se hallitsi Kyvyt esiin -divaria keulasta ja löi mm. siihen mennessä tappiottoman Zap Billin. 2 Miss Kadabran ranking-sija nousee tallikommenttien myötä, ja myös sen, että Tuomas Korvenojan hevoset ovat palanneen viime aikoina vahvassa talliformussa radoille talvitauon jäljiltä. 11 Jamieson on porhaltanut viime starteissaan ylinopeutta keulassa. Takarivistä voimat säästynevät loppuun. 1 Fabrice Duo on kyvykäs Kriterium-finalisti, jonka ravi ei kuitenkaan ollut vielä taukostartissa kohdillaan ja lisänäyttöjä odotellaan.

Juoksunkulku: Donaldinjo pamauttaa keulaan.

Pelijakauma: Jos lähdöstä hakee ideavarmaa, Incredible Ironman (29%) on tasaisesta kärkikaksikosta hiukan edullisempi valinta. Callela Kingswin (6%) on alipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:4
Suuri:4,6,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Kovaluokkainen ikäluokkatamma 8 Turbo-Impi olisi sopivassa tehtävässä varma-ainesta, jos alla olisi yhtään tuoreita näyttöjä. Talvitauon jälkeiset kilpailut ovat kuitenkin pilaantuneet laukkoihin. Teemu Okkolin vakuuttelee, että vireessä ei ole vikaa ja onnistumista odotellaan, joten Turbo-Impi olkoon pitkin hampain niukka kärkirankkaus.

Haastajat: 2 Varjomanni on tehnyt viime aikoina varmaa työtä kovissa lähdöissä. Viimeksi Costellon voittamassa finaalissa ruuna jäi 4. sisältä pussiin ja olisi tilaa saadessaan pystynyt pari kolme sijaa ylemmäs. Nyt vastus on astetta helpompi ja kärkipaan sijoitus hyvin lähellä. 9 Diori ei ollut viimeksi Suomen Cupin karsinnassa keulasta varsinaisesti huono, mutta hyvänä päivänään se olisi taistellut loppuun saakka voitosta. Kykyjä on näihin lähtöihin rutkasti. 3 Turparulla muistetaan syksyn säväyttäjänä, mutta taukostartin perusteella huippukuntoon on tauon jäljiltä vielä matkaa. 10 Rikurilla teki talvemmalla monta hyvää kiriä, mutta viimeksi se ei ollut terävimmillään keulasta.

Yllättäjät: 5 Aatteli on todella kyvykäs hevonen eikä sitä kannata nappisarjassa aliarvioida, vaikka aloitus Raineri Puikkosen käsistä helmikuussa meni rajusti alakanttiin. 1 Viriori on nopea startista ja pystyy hyödyntämään lähtöpaikkansa. Suojajuoksu auttaisi sen mitalitaistoon.

Juoksunkulku: Varjomanni hakee keulat Viriorilta, mutta jos Turbo-Impi tulee nopeasti rinnalle, Harri Koivunen tyytynee selkäjuoksuun.

Pelijakauma: Aatteli (4%) on lähes pelaamattomana lähdön selvästi paras haku.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:8,2,5
Suuri:8,2,9,3,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Tasainen lähtö, jossa suosikeista parhaisiin asemiin arvottu 3 Large Point on varmuudellaan niukka kärkirankkauksemme. Jos Ari Moilasen ajokki saa taas samanlaisen hyvän selkäreissun kun maaliskuun puolivälin juoksuissaan, se nähdään varmasti kärkitaistossa. Viimeksi astetta kovemassa lähdössä ori ei piisannut 2. ulkoa, mutta nyt sarja on taas sattuvampi.

Haastajat: 8 Armani Cates loisti voittojuoksuissaan keulasta ja johtavan rinnalta, mutta ei ollut viimeksi oma itsensä kuolemanpaikalta. Tasolleen palatessaan ori pärjää varmasti. Kolmas kova 6 Boulard teki viimeksi parhaan juoksunsa kenties koskaan ja runnoi 5. ulkoa vahvasti hopealle, vain kovalle Bacardi Razzille häviten. Näemme orille tässä selkeän kuolemanpaikkavaaran, minkä vuoksi rankkaamme sen hiukan maltillisemmin kuin pelaajat.

Yllättäjät: 2 Love de Villeneuve muistetaan helmikuun T76-finaalin voitosta. Siinä kenttä kääntyi lopussa ja ruuna ehti takaa yllätysykköseksi. Vauhtijuoksu ja selkäreissu olisivat nytkin menestyksen avaimia. 1 Sundsvik Chamsinin tulemista on odoteltu, kun kenkiä on päästy riisumaan pois. Viimeksi voittoa jo vähän tarjottiinkin kun reissu meni nappiin 2. ulkoa, mutta keulavoittaja Freezing Duon ohi ei ollut asiaa. Myös kirikykyinen 9 Chipper nauttisi kovasta matkavauhdista.

Juoksunkulku: 5 Olivia Pepper on kiihdytyksen nopein, mutta tyytyy selkäjuoksuun. Armani Cates hakee siltä keulat.

Pelijakauma: Ei olennaista huomautettavaa. Large Point (24%) on suosikeista edullisin perusmerkki.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:3,8,6,2,1
Suuri:3,8,6,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3
Toto65-2: 2,5
Toto65-3: 7,8,9
Toto65-4: 4
Toto65-5: 8,2,5
Toto65-6: 3,8,6,2,1
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto65-1: 3
Toto65-2: 2,4,5,6,11
Toto65-3: 7,8,9
Toto65-4: 4,6,10
Toto65-5: 8,2,9,3,10,5
Toto65-6: 3,8,6,2,1
Hinta: 135,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt