Satu, Luukas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Mikkeli 5.4.2015

Julkaistu:

Toto4
Sunnuntaina ravataan Mikkelissä. Illan olosuhteet ja kengitys- sekä varustetiedot kannattaa varsinkin tänään tarkistaa ennen pelien jättämistä.

Toto4-1

Suosikki: 5 Jupiter Cake on ideanostomme rankingin kärkeen. Kyseessä on huomattavasti parempi menijä kuin tulosrivin perusteella voisi päätellä. Muun muassa marraskuinen Nuorten Sarjan voitto on tuoreessa muistissa. Viimeksi Speed of Dynamiten voittamassa Pilvenmäki Specialin karsinnassa ori teki ihan hyvin kirin kaukaa kärjestä 5. ulkoa. Jupiter Cakessa on alipelattuna jopa ideavarma-ainesta, mutta kelivarauksella, sillä ainakin aiempien tallikommenttien mukaan ori olisi paras pitävällä radalla.

Haastajat: 1 Erica Luca on sisäradalta pelihevosia. Toissa kerralla Kuopion vaativissa olosuhteissa tamma puristi 3. ulkoa asiallisesti kakkoseksi. Viimeksi Vermossa se avasi terävästi keulaan, mutta antoi paikan 400 metriä juostuna pois. Lopussa tamma seurasi hyvin perille kärkiryhmässä eikä päässyt kirimään ihan vapaasti. Yhtä hyvällä kiihdytyksellä kuin viimeksi Erica Lucalla on saumat pitää sisäradalta keulapaikka hallussaan. Jos temppu onnistuu, paljon on voitettu tasaisessa lähdössä. 11 Ceasar Boko on joukon kyvykkäimpiä ja kiertää korkealle, jos malttaa ravata. Viimeksi se otti sisäradalta melko pahan lähtölaukan, mutta selvisi silti lopulta asiallisiin juoksuasemiin 3. ulos, mistä nousi hyvällä kirillä keulavoittaja Fakir du Salan tuntumaan. 10 Dellarosesta saatiin kiinnostavat tallikommentit. Nopea tamma treenaa Mikko Maunon mukaan hyvin, mutta upottava rata olisi selkeä negatiivinen tekijä. 

Yllättäjät: 2 Sunrise Freedom on juossut viime kilpailunsa tätä kovemmissa tehtävissä. Toissa kerralla se kesti hyväksyttävästi 12-vauhtisen kiihdytyksen. Viimeksi Pilvenmäki Specialin karsinnassa kovuus ei vain riittänyt lopussa sisäratajuoksun jälkeen. 3 Bashfulilla on kykyjä tällaisen lähdön voittoon, jos ravi on kohdillaan.

Juoksunkulku: Erica Luca torjuu sisäradalta Sunrise Freedomin ja kumppanit.

Pelijakauma: Erica Luca (29%) on ylipelattu, Jupiter Cake (19%) puolestaan aliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:5
Suuri:5,1,11,10,2,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Beggel Vanaja oli toissa kerralla Jokimaalla mainio keulasta ja löi mm. Freddie Alen. Samanlainen suoritus riittää tässäkin kärkipaikoille. Viimeksi samalla radalla ruuna joutui juoksemaan hurjassa matkavauhdissa toista rataa ilman vetoapua, joten lopun taipuminen annetaan anteeksi. Lähdön voitti hurja Barardi Razz. 

Haastajat: 7 Agnese huomioidaan peleissä aikaisin pitkästä tauosta huolimatta. Vahva ja voitokas tamma muistetaan viime syksyltä mm. T75-voittajana.  11 Ice Insanity taisteli toissa kerralla Joensuussa keulasta rehdisti ykköseksi, vaikka näytti maalisuoralla jo lyödyltä. Voittoputki katkesi viimeksi Like Youn voittamassa T76-lähdössä, mutta ihan hyvän 14,8-vauhtisen kirin tamma teki 3. ulkoa.

Yllättäjät: 5 Little Criminal kasasi syksyllä komean neljän voiton putken, mutta ei ole ollut tämän vuoden puolella vielä yhtä hyvä. Viimeksi esitys ei kuitenkaan ollut niin huono kuin sijoitus näyttää, sillä ruuna matkasi hännillä ja joutui kirissä neljännelle radalle jo viimeisellä takasuoralla. 8 Löten's Nobody starttasi kuukausi takaperin Vermossa T65-lähdön suosikkina, mutta jotain oli varmasti pielessä, kun ruuna taipui keulasta jumboksi. Jos kaikki on taas kohdillaan, iltaravilähdön voitto ei saa yllättää.

Juoksunkulku: Beggel Vanaja revittää keulaan.

Pelijakauma: Parhaat merkit löytyvät yllättäjistä, sekä Little Criminalin (6%) että Löten's Nobodyn (4%) kannatus on alakantissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6,5,8
Suuri:6,7,11,5,8,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 7 Carmelan varmistelemisessa ei ole mitään mieltä. Se on kolmen viime juoksunsa perusteella yksi tämän hetken parhaista suomenhevostammoista ja kilpailee kykyihinsä nähden matalissa sarjoissa. Viimeksi tamma hallitsi keulasta ja lopetti 24-vauhtia. Varaa näytti jäävän vaikka millä mitalla, vaikka ennen lähtöä tiedettiin, että viimeistelytreenit olivat jääneet rospuuttokeleillä vajaiksi. Raviurheilussa kaikki on mahdollista, mutta ravivarman Carmelan tappiolla spekuloimiseen ei löydy järkisyitä edellisiä juoksuja helpommassa lähdössä.

Haastajat/yllättäjät: 10 Krimori on nousukuntoisena niukka kakkosrankkaus. Viimeksi Forssassa Leon Salaman voittamassa T76-finaalissa ruuna spurttasi 3. sisältä mukavasti loppusuoraa ja otti arvokkaan kolmostilan. 3 Puulan Tuuli pääsee todennäköisimmin keulaan etenevän Carmelan selkään, mistä mitalisija on lähellä.

Juoksunkulku: Carmela hakee keulat Puulan Tuulella.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Archie Dreamin jäätyä pois 3 Monster Pine on ideanostomme rankingin kärkeen. Se olisi viimeksi Joensuun T76:ssa voinut vaikka voittaa sisäratajuoksun jälkeen, jos olisi saanut sopivasti kiritilaa leveän kärkirintaman takaa. Monster Pine kilpaili viimeksi jenkkikärryillä, joista on ennenkin tuntunut olevan sille apua. Toivottavasti samalla set-upilla jatketaan tänään. Radan ilmoittamat tiedot ilmestyvät IS Ravien lähtölistoihin kilpaiujen aikana.

Haastajat: 12 Stone Capes Liz on ollut mainio pikkupaussinsa jälkeen. Viimeksi Velvet Girlin voittamassa T76-finaalissa se otti arvokkaan kakkostilan keulavoittajan takaa. Huonolta lähtöpaikalta se on kuitenkin yllättävä pelisuosikki. 1 Creme de Shiraz on viime esityksensä perusteella selvässä nousukunnossa. Se matkasi 3. sisällä ja kiri vahvasti loppusuoraa vain kovalle Stoneisle Lilianille häviten. 4 Beyoncee on hiukan riviään parempi. Viimeksi juoksunkulku oli kaukana takana juossutta tammaa vastaan ja edelliskerralla se jäi 2. ulos umpisäkkiin Sahara Hotshotin taakse.

Yllättäjät: 6 Sirius Mank ei ole ihan niin huono kuin viime sijoitukset näyttävät. Viimeksi juoksu meni ihan pieleen, kun väsyviä vastustajia tuli syliin viimeisellä takasuoralla. 11 Milkway Gate ei esittänyt ennen taukoaan parasta osaamistaan hokkikeleillä. Kykyjä sillä on tällaisessa lähdössä menestymiseen, mutta tuoreiden näyttöjen puuttuminen laskee ranking-sijaa. 

Juoksunkulku: Beyoncee ja Citrus T.T. avaavat parhaiten. Monster Pine hakee matkalla keulat.

Pelijakauma: Stone Capes Liz (27%) on yläkanttiin rastittu, Monster Pine (14%) puolestaan alipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,12,1,4
Suuri:3,12,1,4,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5
Toto4-2: 6,5,8
Toto4-3: 7
Toto4-4: 3,12,1,4
Hinta: 2,40 €

Suuri
Toto4-1: 5,1,11,10,2,3
Toto4-2: 6,7,11,5,8,4
Toto4-3: 7
Toto4-4: 3,12,1,4,6,11
Hinta: 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt