Saana, Saini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 30.3.2015

Julkaistu:

TOTO4
Maanantai-illan T4-kierros ravataan Seinäjoella. Parhaat peli-ideat tulevat Kari Lehtosen valmennustallista.

Toto4-1

Pelisuosikki: 1 M.J. Timjami oli Teivossa tätä kovemmassa lähdössä johtopaikalta kohtalainen. Vaikka ori ei lähde reippaasti, on sillä silti mahdollisuus päästä tässä keulaan, sillä valtaosa eturivin hevosista avaa reippaasti ja kaikille todennäköisesti myös kelpaisi sen selkä. Vaikka vastus ei päätä huimaa, pitää M.J. Timjamiin suhtautua lähes 40 % pelattuna varauksella, sillä ori on erittäin epävarma.

Kovin haastaja: 5 Kihin Kingi laukkasi Seinäjoella loppukaarteessa 2. ulkoa voimissaan. Voittoja on uralla vasta yksi, mutta tässä sakissa voittosaldon tuplaaminen ei ole utopiaa.

Yllättäjä: 6 Valter Myrberg avasi Seinäjoella todella tahmeasti ja tippui heti kättelyssä kauas kulisseihin. Loppua ruuna tuli ihan juosten. Kyseessä ei ole tähän lähtöön ollenkaan nolo hevonen ja startti aukaisi taatusti paikkoja.

Juoksunkulku: M.J. Timjami pitää keulat tai hakee ne avauspuolikkaan aikana haltuunsa.

Pelijakauma: Haastava kohde. M.J. Timjami (37 %) on lähdön paras hevonen, mutta laukkaa usein. Valter Myrberg (5 %) on mahdollinen yllättäjä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,5,6
Suuri:1,5,6,9,10,4,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Pelisuosikki: 6 Precious Twice on juossut pääasiassa tätä kovemmissa lähdöissä. Ominaisuuksiltaan se on enemmän mailia pidempien matkojen hevonen, mutta hyväluokkainen hevonen on tässä porukassa ansaitusti suosikkeja. Toisaalta pitää muistaa, että ruuna ei ole päässyt lähellekään samalle tasolle, millä oli 3-vuotiaana. Viimeksi Seinäjoella se tippui väsyvän takana hännille, mutta nousi vielä mukavasti kolmanneksi.

Kovimmat haastajat: 2 Secret Pilot palaa tauolta, mutta on huippuasemista heti vaarallinen. 3 Rail Mondo ja 4 Höwings Ofelia lähtevät lujaa, mutta kummallekin kelvannee Secret Pilotin selkä. Varsinkaan Rail Mondolla tuskin ajetaan Teivon katkeamisen jälkeen keulasta. Mikäli Secret Pilotilla olisi startti alla, voisi sitä hyvinkin kokeilla jopa varmana. Alustavat peliprosentit ovat tosin liian matalat, että ruuna voi harkita varmaksi tauoltakin.

10 Mr Bling Bling kilpaili eilen Ylivieskassa, missä teki takajoukoista vahvan nousun kakkoseksi. Teivossa ruuna jäi johtavan taakse kaikki tallella pussiin. Vastus näyttää sopivalta ja ruuna päässee nopeiden avaajien takaa heti alussa lähelle kärkeä.

1 Donnie Donato aloitti Syksyllä Suomessa ihan kohtalaisesti ja oriin pitäisi olla nyt parempi. Tauolta voitto tulisi kuitenkin pienenä yllätyksenä.

Juoksunkulku: Rail Mondo ja Höwings Ofelia lähtevät lujaa. Secret Pilot on kuitenkin lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Secret Pilot (11 %) on loistomerkki.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2,10
Suuri:2,10,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Pelisuosikki: Starttien myötä petraava 7 Ekin Toive oli keskiviikkona ihan asiallinen, mutta ruuna tahtoo jäädä hieman seurustelemaan vastustajien rinnalle. Ruuna pystyisi voittamaankin näitä lähtöjä, mikäli antaisi itsestään kaiken ulos. Suosikki sen ei mielestämme kuuluisi olla.

Kovin haastaja/varma: Systeemien varmana toimii kolmannen kohteen 9 Kantri. Teivossa vakuuttavasti ykköseksi kiertänyt ori olisi voittanut todennäköisesti Jyväskylässäkin ilman loppukaarteen laukkaansa. Nyt tehtävä näyttää varsin sopivalta, eikä kierrettävää ole paljoa. Kakkossuosikkina maukas varma.

Yllättäjä: 10 Hurja-Aapeli on kova hevonen näihin sarjoihin, mutta on valmentajan mukaan vielä tukkoinen. Niinpä ori ei mahdu viellä tällä kertaa mukaan peleihin.

Juoksunkulku: Tupla-Prinsessa juoksee keulassa, Tumen Tomera seuraa.

Pelijakauma: Kantri (25 %) on alustavan pelijakauman perusteella erinomainen varma.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Pelisuosikki: 10 Sahara Rouge on niukka suosikki. Vermossa ruuna juoksi toisella ilman selkää ja 2. ulkona ja kamppaili kaukana voittaja Aragorn Hossin takana kolmanneksi. Kuski heikkenee ja paikka on hankalahko, mutta toisaalta vastus helpottuu.

Kovimmat haastajat: 7 Cousin Bowl palasi Teivossa pieneltä tauolta. Ruuna juoksi 3. sisällä ja sai vapaat kiritilat vasta aivan lopussa. Cousin Bowl olisi kirinyt matkan jatkuessa ykköseksi saakka ja tuli voimia tallella maaliin. Mikäli Juhani Kärki onnistuu saamaan suojattinsa kanssa juoksuradalta hyvän startin ja sitä kautta kunnon juoksupaikan, on kaikki mahdollista.

Takamatkalaisista erottuu selvästi 14 Opening Day. Jatkuvasti rehtiä jälkeä tekevä ori oli helmikuussa T76-lähdössä Desiree Ladyn jälkeen kakkonen.

Yllättäjä: Kari Lehtonen uskoo 3 Örbäckens Nalaan paljon. Tamma onkin vaarallinen, mikäli siltä riisutaan kenkiä. Ohjastaja on sunnittelut ajavansa keulasta.

Juoksunkulku: Örbäckens Nala on todennäköisin keulahevonen.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,7,14,3,6
Suuri:10,7,14,3,2,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1,5,6
Toto4-2: 2,10
Toto4-3: 9
Toto4-4: 10,7,14,3,6
Hinta: 6,00 €

Suuri
Toto4-1: 1,5,6,9,10,4,7,3
Toto4-2: 2,10,6,1
Toto4-3: 9
Toto4-4: 10,7,14,3,2,6,1
Hinta: 44,80 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›