Saana, Saini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 18.3.2015

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto65
Voittoputkessa oleva Global Option kerää Vermon Toto65-kierroksella jättimäiset peliprosentit. Muut kohteet ovat huomattavasti tasaisempia, joten pelaajilla riittää niissä haastetta.

Toto65-1

Suosikki: 4 Hurja-Ero olisi sopivassa lähdössä varmaehdokas, jos sen nykykunnosta olisi paremmat näytöt. Porin startissa ori oli Jari Nylundin mukaan kipeä ja viimeksi Vermossa juoksu meni mönkään, kun hevonen jäi laukan jälkeen roikkumaan kolmannelle radalle. Aivan parasta Hurja-Eroa ei tosin silloinkaan nähty, mutta kesäkengitykseen siirtyminen voi tuoda lisävaihteen.

Kovimmat haastajat: Kovia T76-lähtöjä kiertänyt 5 Topper taistelee voitosta, jos vain malttaa ravata koko matkan. Lauantain välistartissa se laukkasi alkumatkalla, mutta kiri vielä hylättynä päätöspuolikkaan vahvasti 22,7-vauhtia. Pienessä lähdössä ei ole niin merkittävä haitta, vaikka Topper ei ehdikään alussa nopeimpien mukaan.

2 Viksanteri palasi Joensuussa tauolta ja tuli viimeiset 700 metriä 25,6-vauhtia ollen asiallinen, mutta kärkipari Virijori - Koivikon Kalle karkasi maisemiin. Startti vei Viksanteria varmasti eteenpäin ja sen kyvyt tunnetusti riittävät näihin lähtöihin.

7 Setelisottiisi joutunee taas tekemään työt toisella ja kolmannella radalla, mutta siihen ruuna on tottunut. Lauantaina Vermossa se pisteli 5. ulkoa lopun minkä pääsi, mutta reippaassa lopetuksessa kärkeen oli mahdotonta nousta. Tässä startissa ruunalta riisutaan kaikki kengät pois, mikä voi valmentajan mukaan tuoda vielä hieman lisää rytminvaihdoskykyä.

Yllättäjät: 1 Turbo-Urpo on taktisesti avainroolissa, sillä se joko juoksee keulassa tai päästää Hurja-Eron suosiolla eteensä. Ori teki Ylivieskassa 1,5 vuoden kilpailutauolta kelpo suorituksen ja tuli juosten maaliin. Muutamaa päivää myöhemmin se jäi Seinäjoelta pois rataolosuhteiden takia. Kykyhevonen parantaa varmasti saatuaan startin alle.

3 Hiskin Muisto vaikuttaa varmistuneen viime aikoina, mutta ori voittaa edelleen harvoin. Lauantaina se seuraili 3. sisältä yltämättä kovassa lopetuksessa aivan kärkeen.

Juoksunkulku: Turbo-Urpo päästelee joko keulasta tai laskee Hurja-Eron eteensä.

Pelijakauma: Odotetun tasaisesti pelattu kohde. Hurja-Eron prosentit (26 %) ovat sopivissa lukemissa. Hiskin Muisto (12 %) on lievästi ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:4,5,2
Suuri:4,5,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 8 Dream And Hope on IS Ravien tipsihevonen ja paremmalta lähtöpaikalta sitä olisi voinut kokeilla jopa ideavarmana. Kouvolassa se laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen, mutta lopetti sen jälkeen 5. sisältä terävästi ja osoitti jatkavansa iskussa. Edellisstartin se voitti hallitusti keulasta. Dream And Hope lähtee sen verran rivakasti liikkeelle, että se voi saada ulkoradaltakin kohtalaiset asemat.

Kovimmat haastajat: 10 Wallander teki viime viikolla huippujuoksun, sillä se joutui kiertämään ensimmäiset 700 metriä kolmatta rataa ennen kuin pääsi edes johtavan rinnalle. Keulahevonen Aragorn Hoss meni menojaan, mutta Wallander taisteli urheasti jälkijoukon parhaaksi. Venicen pikkuveli on enemmän jaksava kuin nopea, joten takarivistä voi tulla mailin matkalla kiire. Toisaalta ruunalla kestää lähteä ajoissa kiertämään eteenpäin.

5 Instant Ready ei ole myöskään sprintteri, mutta jaksaa mennä ja on hyvässä kunnossa. Forssassa se painui johtavan rinnalta kärkeen 500 jäljellä ja hoiteli tätä helpomman lähdön hallitusti.

Yllättäjät: 4 Secret Player on hiukan ailahdellut, mutta hyvänä ollessaan sillä on yllätyssaumat. Forssassa se kiri kaukaa 6. sisältä ulkoratoja pitkin ihan pontevasti ja nyt se pääsee parempiin asemiin.

3 Batista De Andrade jäi Turun lounasraveissa voimissaan kiinni johtavan taakse. Edelliskerralla se venyi 2. sisältä kakkoseksi, mutta Tilia's Abraham karkasi keulasta. Reippaalle lähtijälle on taas luvassa hyvät asemat kärkiporukasta.

Juoksunkulku: Numerot 3,4 ja 6 lähtevät lujaa. Näistä ainakin Pokerchip Dellille saattaa kelvata Dream And Hopen vetoapu, jos tämä ilmestyy riittävän ajoissa rinnalle.

Pelijakauma: Wallander on puolet enemmän pelattu kuin Dream And Hope, mutta suosikkikaksikon välinen ero ei ole niin suuri.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:8
Suuri:8,10,5,4,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki/varma: Hirmukuntoinen 3 Global Option on illan pankki. Se juoksi ensin kolme vakuuttavaa keulavoittoa peräkkäin ja täräytti viimeksi T76-lähdössä selkäjuoksun jälkeen selvään voittoon. Keulajuoksu vaikuttaa taas selviöltä ja vaikka peliprosentit ovat pilvissä, varmistamiselle ei oikein ole perusteita.

Kovimmat haastajat: 10 Vind Farming laukkasi Solvallassa johtopaikalta maalisuoralla ja menetti hyppyyn hyvän sijoituksen. Toissa kerralla Global Option karkasi keulasta eikä hänniltä ollut mitään asiaa edes totokamppailuun.

Tauolta palaavat 5 Cankus Que ja 8 Shes So Lovely U.S. pystyisivät huippukuntoisina pistämään Global Optionille kampoihin, mutta kauden avauksessa suosikin kukistaminen ei vaikuta normaalitapauksessa realismilta.

Yllättäjät: 4 Piece Of Metal väläytteli jo tulemistaan, mutta toissa kerralla se ei ollut terävimmillään ja viime kerran perusteella Global Optionille on vaikeaa riittää.

Juoksunkulku: Global Option ottaa kärkipaikan ja Cankus Que pyrkii sen taakse. Toisen radan veturiksi ei ole halukkaita, mutta sinne ajautunee Piece Of Metal.

Pelijakauma: Global Optionin peliosuus (82 %) on toki yläkantissa, mutta se kelpaa silti vihjeen tukipilariksi.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 1 Tee Wee Paroni on kehittynyt viime aikoina kovasti. Se säesti jo toissa kerralla T76-sarjassa mukavasti keulavoittajaa ja oli lauantaina Vermossa mainio. Ruuna teki työt johtavan rinnalla ja kiihdytti päätöspuolikkaalla vauhdin 24,3-lukemiin taistellen rehdisti kakkoseksi. Oulun kisan perusteella se lähtee auton takaa niin hyvin, että keulapaikan pitäminen on todennäköistä.

Kovimmat haastajat: 9 Kaakon Jouni on tämän sarjan suomenhevoseksi poikkeuksellisen ravivarma tapaus. Ori ei voinut viimeksi T76-lähdössä mitään Myllyn Valtille, mutta toissa kerralla se tuli voimia tallella maaliin keulavoittaja 10 Suipelon takana. Kaakon Jouni voi päästä Tee Wee Paronin takaa hyviin asemiin ja on kiinni ainakin totosijassa.

4 Superelli oli vielä tammikuun kisassa kehno, mutta paransi viime starttiin ja hävisi keulasta vain Kaakon Jounille. Tammalla oli sen jälkeen vuohisrupitautia ja pidemmän starttivälin myötä se ei ole välttämättä terävimmillään. Superelli voi kuitenkin menestyä ainakin, jos välttää paikan johtavan rinnalla.

5 Arteko on taukoon ja epävarmuuteensa nähden turhan paljon pelattu. Ehjällä suorituksella kaikki on toki mahdollista, mutta eturivin paikka tuskin pienentää laukkariskiä.

Yllättäjät: Suipelo voitti mainitun Vermon-lähdön keulasta ja kesti viimeksi T76-lähdössä samalta paikalta viidenneksi. Takarivistä se ei pääse hyödyntämään lähtönopeuttaan, mutta kirivoimaakin luulisi löytyvän. Vähän pelattuna se nousee yllätysmerkkinä mukaan isompaan vihjesysteemiin.

Jos on varaa laajempaan revitykseen, 6 Austin kannattaa vielä huomioida. Se oli rynnistämässä toissa kerralla Suipelon voittamassa lähdössä vauhdilla kärkikamppailuun, mutta rulli laukalle maalisuoralla.

Juoksunkulku: Tee Wee Paroni pitänee keulat, vaikka myös Superelli ja Arteko pystyvät avaamaan reippaasti.

Pelijakauma: Suosikin peliosuus on oikealla tasolla. Kaakon Jounin prosentit ovat yläkantissa ja myös Arteko (16 %) on taukoon nähden liikaa pelattu. Suipelo (5 %) on suotta täysin unohdettu.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:1,9
Suuri:1,9,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 1 An-Lady nousi viime keskiviikon tyylipuhtaan keulavoiton myötä suosikiksi. Viisivuotias pyrkii tässäkin kukistamaan vanhemmat kilpasiskonsa samalla taktiikalla, sillä lähtöpaikka on mainio. Jos An-Lady saa pidettyä keulat ilman rajua alkurevitystä, paljon on voitettu.

Kovimmat haastajat: 8 Demi de Veluwe tipahti viimeksi pitkällä matkalla parhaiden kyydistä, mutta ei täysin lannistunut. Edellisstartissa juoksu meni pieleen, joten sijoitukseen ei kannata tuijottaa. Lähtöpaikka on haastava, mutta mahdollinen kova avaus suosisi Demi de Veluwea.

4 Dojana Komp on kilpaillut kovissa T76-lähdöissä eikä tämä ole aivan yhtä kovatasoinen koitos. Kouvolan kultadivisioonassa vauhdinjako ei suosinut, mutta tamma pisteli ahnaasti loppua. Hyvä kirihevonen on tässäkin vahvoilla.

2 Wiss Shadow debytoi Dimitri Hedmanin tallista. Viimeksi Åbyssa se kiri taktiikkajuoksun jälkeen pirteästi 3. ulkoa. Viime keväänä tamma järjesti Åbyn V75-lähdössä yllätyksen, kun kiri takarivistä voittoon voimassa olevalla ennätystuloksellaan. Wiss Shadow on ensimmäiseen Suomen-starttiin vaikea arvioitava, mutta sen pitäisi olla riittävä hevonen tällaiseen lähtöön.

3 Magical Queen heittää kiihdytyksessä An-Ladylle tiukan haasteen, sillä tamman pitäisi voittaakseen päästä keulapaikalle. Kärjessä Magical Queen menee vapautuneimmin ja voisi keulaan päästessään johtaa perille asti, mutta pääseekö se alussa An-Ladyn ohitse?

Yllättäjät: Maili ei ole 6 Nike Di Girifalcon bravuurimatka, joten sen kärkisija edellyttäisi ylivauhtista juoksua.

Juoksunkulku: An-Lady pyrkii torjumaan kiihdytyksessä Magical Queenin ohitusyritykset.

Pelijakauma: An-Lady on turhan selvä suosikki. Dojana Komp (9 %) on ehdottomasti paras merkki.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:1,8,4,2,3
Suuri:1,8,4,2,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 8 Large Point iski lauantaina 2. ulkoa kärkeen viimeisessä kaarteessa ja oli hyvä, vaikkei lopulta voinut mitään voittajalle. Edelliskerran sijoituksesta ei pidä hämääntyä, sillä juoksu ei mennyt putkeen. Selkäjuoksulla oriin kiriominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, mutta tässä sillä voi olla sauma hakea kärkipaikka ajoissa haltuunsa.

Kovimmat haastajat: 5 Vex Ant Expert palasi viime viikolla tauolta ja pisteli hänniltä varsin mukavasti loppua. Startti vei hevosta varmasti eteenpäin ja Aragorn Hossin kaltaisia hirmuja ei ole tällä kertaa vastassa.

7 X-Treme Hoss ei päässyt tulemaan Lappeenrannassa täysin vapaasti johtavan takaa, mutta tamma sai pieneltä paussilta hyvän viimeistelyn tähän lähtöön. Kengitysinfoa kannattaa seurata, sillä X-Treme Hoss voi olla pykälää parempi ilman kenkiä.

Yllättäjät: 3 Alfa Deja Vu olisi Bodenissa todennäköisesti voittanut, jos olisi saanut aiemmin kiritilaa eikä olisi tullut hieman häirityksi maalisuoralla. Ori teki jo edelliskerralla Vermossa rehdin juoksun kierrettyään kierros jäljellä johtavan rinnalle. Matka käy tasavauhtiselle menijälle.

2 Bocelli Web on voittanut joskus suoraan tauoltakin ja sopivassa tehtävässä sitä ei kannata unohtaa laajemmista peleistä. Ruuna vaikuttaa petraavan selvästi, kun siltä päästään riisumaan kenkiä pois.

Juoksunkulku: Bocelli Web tai Excite It aloittaa kärjessä. Large Point saattaa edetä ajoissa kyselemään keulapaikkaa.

Pelijakauma: Ei suurempaa huomautettavaa. Bocelli Web (4 %) on unohdetuin yllätysmerkki.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:8,5,7
Suuri:8,5,7,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 4,5,2
Toto65-2: 8
Toto65-3: 3
Toto65-4: 1,9
Toto65-5: 1,8,4,2,3
Toto65-6: 8,5,7
Hinta: 9,00 €

Suuri
Toto65-1: 4,5,2
Toto65-2: 8,10,5,4,3
Toto65-3: 3
Toto65-4: 1,9,10
Toto65-5: 1,8,4,2,3
Toto65-6: 8,5,7,3,2
Hinta: 112,50 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›