Hilma

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 4.3.2015

Julkaistu:

TOTO65
Keskiviikon kierroksella on kolme isoa suosikkia, joiden epäonnistuminen toisi ison potin. Täysi kesärata ja kenkien riisumismahdollisuus saattaa tuoda merkittäviä muutoksia hevosten voimasuhteisiin.

Toto65-1

Suosikki/varma: 6 Costello hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan ja on nyt jo suuri suosikki. Ori on kehittynyt vakaasti ja heikkoudet ovat hiljalleen karisseet suorituskyvyn ympäriltä. Hevonen avaa paremmin, ravaa varmemmin ja käyttäytyy viisaammin. Kuudessakymmenessä liikkuvat peliprosentit tuntuvat hurjilta, mutta juoksupaikasta riippumatta hyviä startteja tekevä menijä on kierroksen todennäköisimpänä voittajana silti selkeä varmaehdokas. Vauhtikestävyys on omaa luokkaansa, mikäli sitä ymmäretään käyttää ja miksi ei ymmärrettäisi.

Kovimmat haastajat: 5 Varjomanni on viime esityksiin peilaten selvästi ylipelattu, mutta kesäbaana ja kenkien todennäköinen riisuminen voi nostaa suorituskykyä oikein merkittävästi. Ruunalla on ollut hakemista balanssin kanssa, mutta nyt se pääsee iskemään optimeilla sekä sen että juoksunkulun suhteen.

8 Rikurilla on tehnyt rehtiä työtä sen jälkeen kun Ari Moilanen hyppäsi puikkoihin. Paikka on miinusta, eivätkä nopeutuvat kelit ole etu.

Yllättäjät: 7 Viriori on aloittanut uusista käsistä pirteästi. 1 Hanslankari on osoittanut tulemistaan, vaikka meno onkin ollut hieman kankeaa. Mahdollinen kesäbalanssi on etu. 4 Holari esittää jatkuvasti hyviä lopetuksia, mutta voittaminen on ollut vaikeaa.

Pelijakauma: Costello kelpaa vielä aamun kuudenkymmen pinnoilla juuri ja juuri, mutta nousun varaa ei ole. Hajottajat huomioivat myös alipelattuja yllättäjiämme.

Juoksunkulku: Varjomanni lataa keulaan ja odottelee suosikin eteensä. Vauhti pysyy tasaisen reippaana.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 4 Desiree Lady on niukka pelisuosikki. Tamman epäonni kääntyi Seinäjoella, kun juoksunkulku kerrankin suosi sitä. Tammalla ei ole vielä montaakaan starttia tauon jäljiltä ja kuntokäyrä edelleen nouseva. Kuolemanpaikka ei sovi, mutta sen välttäessään Forssin ajokki osallistuu taatusti voittotaistoon. 

Kovimmat haastajat: 8 Demi de Veluwe on tehnyt oikein hyvää työtä Teivon floppia lukuunottamatta. Viimeksi tamma laittoi Amazing Soulin tiukoille. Kasiradalta juoksun epäonnistumisen riski on erittäin suuri ja lähtökohdat huomioiden hevonen on ylipelattu.

10 Hose Dahlia laukkasi Oulussa todennäköisen Kultadivisioonavoiton. Lähtö ei statuksestaan huolimatta ollut tätä juurikaan kovempi, mutta ruunan kunto on toki selvästi taulua parempi. Merkittävä epävarmuus kuitenkin häiritsee, eikä hevosesta voi näillä pinnoilla puhua enää kovin maistuvana hakuna.

2 Westcoast Pirate oli viimeksi heikko ideanamme, mutta juoksunkulku meni kaikkea muuta kuin suunnitelmien mukaan ja ruuna oli johtavan rinnalla hieman liian virtaisa. Nyt riisutaan kenkiä ja lisätään ensi kertaa uralla lappuja. Piraatti on yksi edelleen kierroksen mielenkiintoisimpia hakuja.

Yllättäjät: 11 Max Moonlight oli Lahdessakin asiallinen juoksunkulun ollessa vastaan. Kunto on edelleen hyvä, mutta täältä hyväkirinen ruuna on jälleen muiden armoilla. 6 Sweet Hope kiri Teivossa hyvin ja oli Kaustisella sitkeä johtavan rinnalta. Tamman vauhtien riittäminen alkaa olla kevään kynnyksellä kysymysmerkki. 

Pelijakauma: Westcoast Pirate on yksi koko kierroksen alipelatuimpia. Demi de Veluwe on asetelmat huomioiden hieman liikaa rastattu. Hose Dahlian epäonnistumisriski ei kata päälle kahdenkymmenen peliprosenttia. 

Juoksunkulku: Westcoast Pirate avaa keulaan, josta sillä joko ajetaan tai päästetään Desiree Lady eteen. Demi de Veluwella on ulkoa vain huonoja vaihtoehtoja, mutta todennäköisesti Eepee kaasuttaa alussa eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:4,2
Suuri:4,2,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 8 Hot Shot Jr on viime esitysten perusteella ansaitusti ykkösmerkki. Täytyy kuitenkin huomioida, että hevosen arjessa on tapahtunut suuria muutoksia ja paikkakin on karmiva. Uuteen talliin siirtyminen on sujunut taustajoukkojen mukaan hyvin, mutta tuo silti arvoituksen.

Kovimmat haastajat: 3 Löten's Nobdy tulee aiempaa isompiin ympyröihin, mutta on todennäköinen keulahevonen ja esiintynyt siltä paikalta sitkeästi.

5 Callela Fancyman tsemppasi viimeksi hyvin suosikin rinnalta ja saa nyt lähtöpaikoissa etua siihen nähden.

1 Bianca Duo voitti viimeksi suosiollisella juoksulla ja saa sellaisen taas, mutta on puhtaasti hevosena tähän seuraan ylipelattu. 

Yllättäjät: 4 Stardust Fibber käynnistyy aina hieman kankeasti, mutta tulee rehdisti loppua. Tamma pystyy reipasvauhtisessa vaikka voittamaan. 7 Chiari on ollut hieman epäonninen viime juoksunkulkujen suhteen, mutta kunto on edelleen mallillaan. 9 Master Mariner voitti Lahdessa keulasta hiljaisen matkavauhdin jälkeen, mutta osaa kiriä myös takaa. 12 Deauville Boko aloitti Suomessa positiivisesti. Tamma palaa sairastauolta ja paikka on haastellinen, mutta hevonen riittävä.

Pelijakauma: Löten's Nobody on alipelattu ja Bianca Duo liikaa rastattu.

Juoksunkulku: Löten's Nobody hakee keulat Oscar Magialta. Hot Shot Jr kiertynee ulkoa johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:8,3,5
Suuri:8,3,5,4,7,9,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki/varma: 7 Big Sky Hurricane on luokaltaan vielä kovia peliprosenttejaankin edempänä muita. Tauko ja mahdollinen passiivinen taktiikka tasoittaa eroa, mutta ruuna kelpuutetaan silti varmaksi. Kisakunto ei ole varmasti heti aivan tapissaan, mutta ei sen tässä seurassa tarvitse sitä ollakaan. Pienessä lähdössä juoksupaikka löytyy joka tapauksessa järkevän matkan päästä kärkeä.

Kovimmat haastajat: 2 Classic St Pat sai viimeksi takarivistä mainion paikan 2. ulkoa ja ratkaisi kirissä varmasti. Ruunalta riisutaan mahdollisesti kenkiä, joka lisää lähtönopeutta ja suorituskykyä.

1 Västerbo Mission on kulkenut alkukauden hieman ailahdellen  ja voittotili on vielä avaamatta. Tamma parantaa merkittävästi ilman kenkiä ja balanssia kannataa seurata. 

Yllättäjä: 5 Asante pysyi Teivossa hännillä, mutta voi räväyttää nyt keulaan, josta se on merkittävästi parempi. 

Pelijakauma: Asante on aliarvostettu.

Juoksunkulku: Radoilta 1,2 ja 5 lähdetään kovaa. Uskomme Asanten riistävän keulat. Suosikilla otetaan alku rauhassa ja todennäköisesti ajetaan jossain vaiheessa eteenpäin, mikäli vauhti rauhoittuu.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Lahdessa vahvan esityksen päätteeksi voittajaksi palannut 1 Rokin Maxi tuntui alustavasti huippumerkiltä Sisusarjaan, mutta kansa on ollut turhan hyvin hereillä sen kohdalla. Pitkä matka suosii ja oriilla kestää lähteä vetämään joukkoa reippaalla tempolla, eikä sitä ole helppo ohittaa. 

Kovimmat haastajat: 5 Sirkan Sakari nostetaan ykköshaastajaksi. Ruuna oli mainio Seinäjoella yllätysvoitossaan, eikä rankalla juoksulla ainakaan huonompi Teivossa. Tältäkin matkalta löytyy kelpo näyttöjä.

11 Tuli-Karkelo on pidemmillä matkoilla aina vaarallinen. Tamman otteet ailahtelevat kovasti, mutta se on parhaimmillaan lähes väsymätön.

10 Rikuhelmi on väläytellyt ja senkin jakso riittää, mikäli rata tarjoaa tarpeeksi pitoa.

9 Setelisottiisi oli hyvä Vermossa, mutta vaisu Oulussa. Kenkien riisuminen piristäisi. 

Yllättäjä: 8 Ekulius on oikein pystyvä, mutta meno on kovin epävarmaa.

Pelijakauma: Sirkan Sakari on alipelattu.

Juoksunkulku: Rokin Maxi lähtee vetämään joukkoa tasaisen kiihtyvällä vauhdilla. Takaa mielitään ajoissa eteenpäin, mutta se ei kiihtyvässä tempossa ole välttämättä helppoa.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:1,5,11,10
Suuri:1,5,11,10,9,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 5 Bakels Birdland on ollut jatkuvasti mainio. Oriin tie keulapaikalle vaikuttaa selviöltä, jonka jälkeen se on taatusti vaikea kaataa. Prosentit kuitenkin huutavat apumerkkiä.

Kovimmat haastajat: 10 Grainfield Fiona ei ole niin paljon suosikkia perässä kuin peliprosentti odottaa, mutta tammalle on toki luvassa merkittävästi vaikeampi juoksu. Ari Moilanen voi kuitenkin halutessaan päästä melko sujuvastikin kiertämään johtavan rinnalle, eikä ohitus saa sen jälkeen tulla yllätyksenä.

11 Big Muscles ei ole em. kaksikkoa yhtään huonompi ravuri, mutta ruuna palaa tauolta vajavaisesti valmisteltuna ja siltä pohjalta kovan kaksikon lyöminen tuntuu haastavalta.

Yllättäjät: 3 Benito Kievitshof antoi viimeksi hieman periksi johtavan rinnalta, mutta haastoi edellisessään samalta paikalta tiukasti tämän lähdön suosikkia. Sillä perusteella peliprosenttien ero on liian suuri. 12 Angel Valley jäi viimeksi hyvännäköisenä pussiin, muttei toki ole innokas kiertelijä.

Pelijakauma: Suosikki on aavistuksen ylipelattu ja Benito Kievitshof unohdettu.

Juoksunkulku: Bakels Birdland hakee johtopaikan Enrico la Rentalta ja saa asettaa matkavauhdin mieleisekseen. Grainfield Fiona saattaa kiertää johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:5,10
Suuri:5,10,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 6
Toto65-2: 4,2
Toto65-3: 8,3,5
Toto65-4: 7
Toto65-5: 1,5,11,10
Toto65-6: 5,10
Hinta: 4,80 €

Suuri
Toto65-1: 6
Toto65-2: 4,2,8,10
Toto65-3: 8,3,5,4,7,9,12
Toto65-4: 7
Toto65-5: 1,5,11,10,9,8
Toto65-6: 5,10,3
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›