Raakel

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Forssa 06.02.2015

Julkaistu:

TOTO4
Forssan Toto4-varma löytyy heti avauskohteesta, missä Vind Farming hakee hyvitystä viime starttien epäonnelleen.

Toto4-1

Suosikki: 2 Vind Farming voi palata voittokantaan, mikäli tuurit kääntyy. Ruuna matkasi Lahdessa johtavan rinnalla reippaalla 13,5-vauhtisella avauskierroksella eikä jaksanut. Viimeksi Vind Farming laukkasi ennen lähtölinjaa ja jäi voiton suhteen ratkaisevasti. Viimeisen suoran ruuna kiri hyvin, kun pääsi vapaalle.

Haastajat: 6 Kamikaze Comery oli viimeksi vailla mahdollisuuksia 4. sisältä 12-lopetuksessa. Tätä ennen ruuna kiri mukavasti 4. ulkoa Toto75:ssä. Nykyään Kamikaze Comery tarvitsee tarkan juoksun menestyäkseen, ja sellaiseen on pienessä lähdössä hyvät mahdollisuudet.

4 Citius ei riittänyt toissa kerralla 2. ulkoa, mutta viimeksi ruuna oli hieman parempi 3. ulkoa. Lähtö ei näytä mahdottomalta, joten ainakin totosijaan ruunalla on hyvät saumat.

5 Callela Topclass ei ole joulukuun jälkeen yltänyt kärkeen. Kengittä parhaat juoksunsa tekevälle tammalle hokit eivät ole paras mahdollinen balanssi.

Kouvolassa mukavasti kakkoseksi kirinyt 9 Fiery Sid hakee viimeistä totosijaa huonosti istuvassa sarjassa.

Pelijakauma: Vind Farming (32%) käy kakkossuosikkina varmaksi.

Juoksunkulku: Callela Topclass luovuttaa takasuoralla paikkansa Vind Farmingille.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Robocob XO otti lounasravivoittonsa varmasti keulapaikalta. Viimeksikin ruuna pääsi keulaan, mutta 10,5-avaus oli luonnollisesti liikaa ja tämä näkyi viimeisellä 400 metrillä. Tällä kertaa Robocop XO:n ei tarvitse ladata alkuun, joten paukkuja jää paremmin voittotaistoon.

Haastajat: 9 Downander jäi Porissa 2. sisälle nakeliin eikä se hyvästä loppukiristä huolimatta ehtinyt mukaan tototaistoon. Viimeksi Downander juoksi 4. sisällä ja maalisuoralla ruunalla oli selvästi paras vauhti päällä. Tälläkin kertaa Downanderilla tähdättäneen tarkkaan selkäjuoksuun.

4 Ristory Haan on hyvä avaaja, jolla saattaa olla liikaa painetta pannussa tauon jäljiltä. Reipas matkavauhti on mahdollinen.

Myös 6 Ciprianilla on hieman paussia alla, joskaan ei lähellekään niin paljoa kuin edellä mainitulla. Cipriani on nopea avaaja, joka kärkkyy tarkalla juoksulla yllätystä.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Ristory Haan avaa keulaan ja pitää huolen tasaisesta temposta. Cipriani sukeltaa 2. sisälle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,9
Suuri:10,9,4,6,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Suomessa aloittava 6 United Kingdom oli hyvä viimeistelyssä ja taustajouko odottivat jonkinlaista menestystä, kun tehtävä ei ole etukäteen kovin mahdollinen. Ruunan ensimmäistä starttia odotetaan mielenkiinnolla. Pelimielessä United Kingdomin kohdalla ei tehdä linjavetoja.

Haastajat: 1 Ablaze Jam on nostettava aikaisin peleihin, vaikka ori olisikin parempi mailin matkalla. Porissa ori heitti 4. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla ja oli rehellisen ylivoimainen.

Ailahteleva 3 Will Hans Beat pystyy hyvänä päivänään paljoon, kun lähtöpaikkakin puoltaa. Joulukuussa ori kiri viimeisestä ulkoa mainiosti totoon. Viimeksi ori ei kestänyt kuolemanpaikkaa.

Katkonaisesti kilpailemaan päässyt 2 Di Luca on hyvistä asemista yksi mahdollisista. Oriilla on luokkaa tällaisessa lähdössä pärjäämiseen. Voittokin on mahdollinen, kun muillakin pelihevosilla on kysymysmerkkejä ilmassa.

11 Prince As:n juoksut eivät ole viime aikoina onnistuneet. Turussa ruuna jäi viimeisessä ulkona vetämättömään selkään ja vajosi liian kauas eikä pystynyt parantamaan. Viimeksi Prince As kiersi avauspuolikkaalla johtavan rinnalle eikä jaksanut.

Pelijakauma: Ablaze Jam (24%) on yli- ja Will Hans Beat (8%) alipelattu.

Juoksunkulku: Ablaze Jam pyrkii torjumaan Monsieur Cannibalen, joka painunee edelle. Tämän jälkeen keulapaikka olisi tarjolla United Kingdomille.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6,1,3,2,11,7,8
Suuri:6,1,3,2,11,7,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 8 Freddie Alen kirivoitto Lahdessa oli niukka, mutta viimeksi Vermossa ruuna voitti selvemmin johtavan kupeelta. Ruuna on noussut erittäin hyvään iskuun ja olisi paremmalta paikalta ollut selvä varmaehdokas. Ulkoradalta epäonnistumisriski on olemassa - etenkin, kun takarivissä on kovia haastajia.

Haastajat: 11 Callela Fancyman on periksiantamton kilpailija. Oriin kunto on edelleen hyvällä mallilla. Teivossa Callela Fancyman kiersi 5. ulkoa kakkostaistoon. Viimeksi ori ei lähtenyt 3. ulkoa kolmannelle, kun takaa hyökättiin. Terävällä loppuvedolla se ehti viidenneksi.

Lähtöpaikka ei ole 12 Aspenhill's Amorille katastrofi, sillä kyseessä on hidas lähtijä. Ruuna kilpailee mainiossa iskussa, mistä osoituksena hyvät juoksut kuolemanpaikalta kahdessa edellisessä kisassa. Päätöskierros on vahvan menijän valtti.

Yllättäjäosastolta löytyy useita merkkejä. 6 Malabar Kroisos ja 10 Baltimore Hawk ovat tauluaan vaarallisempia, mutta tauolta kysymysmerkkejä. Nopea 4 Choco Caramel puolestaan kärkkyy hyvällä juoksulla suosikkien päänahkaa.

Pelijakauma: Freddie Alen (38%) peliosuus on liian suuri verrattuna haastajiin Callela Fancymaniin (24%) ja etenkin Aspenhill's Amoriin (15%).

Juoksunkulku: Choco Caramel avaa keulaan ja joko pitää kiinni paikastaan tai luovuttaa vetovastuun Freddie Alelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8,11,12
Suuri:8,11,12,4,3,10,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 10,9
Toto4-3: 6,1,3,2,11,7,8
Toto4-4: 8,11,12
Hinta: 8,40 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 10,9,4,6,8
Toto4-3: 6,1,3,2,11,7,8
Toto4-4: 8,11,12,4,3,10,6
Hinta: 49,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›