Lempi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Pori 30.1.2015

Julkaistu:

TOTO4
Kakkoskohteen Aqua's Solenoid on mielimatkallaan lähellä voittoa. Lähtöasetelmat eivät voisi juuri enempää puoltaa.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 11 Ranch Movie Star on hankalista asemistakin ykkösmerkki, kun tehtävä näyttää nimien puolesta paperilla varsin sopivalta. Teivossa tamma taipui aikaisin kuolemanpaikalta, mutta kiri tämän jälkeen mainiosti loppua takapareista. Viimeksi Ranch Movie Star lopetti mukavasti 4. ulkoa. Ranch Movie Star nousee mukaan voittomatsiin, mikäli löytää kirissä oikeat selät eteensä.

Haastajat: 9 Choco Caramel kilpailee hyvässä kunnossa, ja Porissa ruuna tsemppasi positiivisesti jouduttuaan tekemään keulapaikan eteen töitä. Eturivin lähtöpaikka ja mailin matka olisivat olleet nopealle menijälle plussaa.

1 Vengeance on loistoasemista varottava. Se sai viimeksi hyvän juoksun 2. sisällä, mihin nähden voitto olisi voinut irrota selvemminkin, kun loppua ei tultu riehumalla. Ruuna pystyy parempaan ja kuuluu pelihevosiin.

Tauolta palaava 5 Benjamin Fame on selvästi tauluaan kyvykkäämpi. Positiivisilla tallikommenteilla viivalle saapuva ruuna on mahdollinen menestyjä.

8 Wondering Alicen kiri oli kauden avauksessa tasainen ja viimeksi tamma piti asemansa 5. sisältä. Otteiden on petraannuttava hieman, mikäli tamma mielii tämän lähdön voittaa.

Pelijakauma: Benjamin Fame (8%) on kiinnostava merkki.

Juoksunkulku: Vengeance pitää sisältä johtopaikan. Benjamin Fame tähtää myös eteenpäin ja saattaa jäädä toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:11,9,1,5
Suuri:11,9,1,5,8,7,3,12,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Aqua's Solenoid on selvä varmaehdokas. Tamma starttaa loistoasemista, mailin matka on nopealle menijälle mannaa ja kunto tuskin on ainakaan laskemaan päin, kun hevonen sai tauon jälkeen startin alle. Teivossa Aqua's Solenoid juoksi 2. sisällä, mutta tällä kertaa on todennäköisesti keulajuoksun vuoro.

Haastajat: Nousukuntoinen 4 Next Top Model ei menestynyt Porissa johtavan rinnalta, mutta oli viimeksi mainio. Tamma nousi viimeisellä takasuoralla 3. sisältä toiselle ja kiri voittotaistoon. Un Euro ehti ohi, mutta Next Top Model nujersi tallikaveri Bakels Birdlandin taistossa kakkosesta.

3 Demonic Don on viime sijoituksiaan kyvykkäämpi. Ruuna palasi viimeksi pieneltä tauolta eikä voinut ulkopareista mitään, kun kärki lisäsi tempoa ja sisärata veti. Demonic Donin ravikaan ei ollut yhtä letkeää kuin monesti aikaisemmin, joten ruuna ei saanut kaikkea potentiaaliaan irti.

11 M.T. Frida taisteli Turussa positiivisesti kuolemanpaikalta ja viimeksi tamma lopetti mainiosti 6. ulkoa. Mikäli juoksu onnistuu tällä kertaa paremmin, totosija on mahdollinen.

Pelijakauma: Aqua's Solenoid on Toto4-pelin todennäköisin voittaja.

Juoksunkulku: Aqua's Solenoid ottaa vaivatta piikkipaikan haltuunsa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vahva 4 Benito Kievitshof pystyy menestymään paikalta kuin paikalta. Toissa kerralla ruuna tsemppasi johtavan rinnalta voittomatsiin. Viimeksi Benito Kievitshof matkasi 4. sisällä ja laukkasi toiseksi viimeisessä kaarteessa ahtaan oloisessa paikassa, kun oli nousemassa toiselle radalle.

Haastajat: Nopea 1 Sweet Mama Blue starttaa namuasemista. Tamma matkasi Turussa johtavan kannassa, mistä se otti lopulta rahasijan. Viimeksi Sweet Mama Blue seuraili 3. ulkoa. Oikeana päivänään tamma pystyy kirimään terävästi.

Vermossa keulasta pystyyn voittaneen 7 Vind Farmingin heikkoon viime sijoitukseen ei kannata tuijottaa, kun ruuna joutui juoksemaan reippaassa vauhdissa epäsopivalla kuolemanpaikalla. Paremmalla juoksulla Vind Farming kiertää korkealle.

9 Walk A Mile aloitti Suomessa tasaisella kirillä 2. ulkoa. Lähtöpaikka on miinusta, kun tammalta löytyisi lähtönopeutta. Tasaisessa lähdössä Walk A Mile on yksi mahdollisista.

Vauhdikas 3 Piper saattaa yllättää, sillä ruunan tauolta paluu oli selvästi plusmerkkinen. Piper juoksi 5. sisällä ja kiri maalisuoraa hyvällä otteella.

Pelijakauma: Vind Farming (14%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Sweet Mama Blue ja Piper kilvoittelevat keulapaikasta. Benito Kievitshof saattaa saada keulat haltuunsa takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,1,7,9
Suuri:4,1,7,9,3,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 1 Ekulius on päätöskohteen ykkösmerkki, kun ori saa 40 metriä etumatkaa kovimpiin vastustajiinsa nähden. Ekulius on erittäin epävarma kilpailija, ja valmentaja Risto Tupamäen mukaan ori saattaa laukata täysin yllättäen. Porin kaltaisilla esityksillä Ekulius pärjää pitkälle. Ori ravasi koko matkan ja jyräsi kuolemanpaikalta ykköseksi.

Haastajat: 10 Hurja-Ero oli Vermossa tasainen, mutta hyväluokkaista ja voitokasta menijää ei kannata unohtaa. Oriilta on tallikommenttien mukaan luvassa parempaa eikä vastustkaan näytä mahdottomalta. Hurja-Ero on yksi mahdollisista lähdön voittajista.

8 Pyrypolun Dumdum pystyy voittamaan, mikäli ruuna saa kirissä sopivia selkiä eteensä. Lahdessa Pyrypolun Dumdum kiersi 6. ulkoa Diktaattorin perässä ja oli hyvä, vaikkei vetoapunsa perässä pystynytkään roikkumaan. Ruuna nousi tiukasti taistelemaan kolmossijasta.

Hyväluokkainen 9 Rapin Aatos ei vakuuttanut Vermossa, mutta Lahdessa ori oli jonkin verran parempi. Rapin Aatos juoksi 7. ulkona eikä lähtenyt kolmannelle hyökkäykseen kirikierroksen alussa. Maalisuoralla ori ei saanut täyttä mahdollisuutta.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

Juoksunkulku: Ekulius lähtee johtamaan laumaa. Poljento juoksee toista rataa ilman vetoapua, jos ravaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,10,8,9
Suuri:1,10,8,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 11,9,1,5
Toto4-2: 2
Toto4-3: 4,1,7,9
Toto4-4: 1,10,8,9

Suuri
Toto4-1: 11,9,1,5,8,7,3,12,10
Toto4-2: 2
Toto4-3: 4,1,7,9,3,5
Toto4-4: 1,10,8,9
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›