Toni, Anton

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 28.1.2015

Julkaistu:

TOTO65
Iso määrä Toto65-rivejä laaditaan jättisuosikki Super Fridon varaan, mutta IS Ravit hakee suurempaa kalaa rohkeamman varman avulla.

Toto65-1

Suosikki: 3 Starito on parantanut viime aikoina ammattikuskin ohjastamana huimasti. Jo toissa kerralla se paineli alkurevityksestä piittaamatta johtavan rinnalta kärkeen ja lopussa karkuun muilta. Turussa se runnoi johtavan rinnalta sitkeästi Toto76-voittoon. Starito saattaa jäädä taas johtavan rinnalle, mutta viime kertojen perusteella sekään ei haittaa.

Kovimmat haastajat: 2 Don't Mess With Me aloitti viime viikolla kautensa positiivisesti ja oli keulasta kakkonen voimatta mitään Freddie Alelle. Tamma on voittanut lähtöjä sekä keulasta että selästä. Kuski päässeekin valitsemaan taktiikkaa, ellei toinen kova lähtijä pääse alussa yllättämään. Selkäjuoksulla tammalta voisi irrota terävin loppukiri.

Kolmas kova on 7 Famous Legacy, jonka viime kerran vaisun esityksen syyksi paljastui piilevä virustauti. Ruuna oli edelliskerralla vakuuttava keulasta, vaikka alkumetrit paineltiin kovaa. Famous Legacy on näin ulkoakin mahdollinen keulahevonen ja joka tapauksessa sen pitäisi saada hyvät asemat.

Yllättäjät: 11 Pinehill's Star jäi välistartissaan johtavan rinnalle eikä riittänyt kärkikamppailuun, mutta kahdessa edellisstartissa se teki rehdit juoksut. Silloin vastassa ei ollut aivan tämänkertaisten suosikkien veroisia menijöitä. Koska suosikeilla on nyt paremmat lähtöpaikat, Pinehill's Starin voitto edellyttäisi ylivauhtia.

4 A.B.S. Bobbo kiri Lahdessa viimeiset 600 metriä kelvollisesti 14,3-vauhtia ja oli tauko huomioiden ok. Startti vei hevosta varmasti eteenpäin, mutta kova suosikkikolmikko ei ole helposti lyötävissä. Etenkään, kun A.B.S. Bobbo saanee tasavauhtisena menijänä haastavamman juoksun.

Pelijakauma: Melko oikein pelattu kohde. Yllättäjistä A.B.S. Bobbo on suotta vain yhden prosentin hevonen.

Juoksunkulku: Don't Mess With Me ja Famous Legacy iskevät alussa yhteen. Starito etenee johtavan rinnalle eikä ole poissuljettua, että se pääsisi keulaan saakka.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:3,2,7
Suuri:3,2,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Tasainen ja yllätysaltis lähtö. 9 Jamieson paahtoi viimeksi tasaisen kovaa keulassa selvästi muiden edellä ja kesti ykköseksi. Edelliskerralla taktiikka oli sama, mutta tuolloin tuoreemmat voimat jylläsivät lopussa. Jamieson on kuuma hevonen eikä luotettavin pelikohde, mutta rauhallisena pysyessään sen vauhdit kyllä riittävät. Se voi ilmestyä ajoissa kärjen kimppuun ja painaa hiileen.

Kovimmat haastajat: 8 Wallander hallitsi viimeksi vähäväkistä lähtöä helposti keulasta. Ruuna jäi yhdestä startista pois, joten kuukauden starttivälillä iskukyky on pieni kysymysmerkki. Lähtöpaikkakin on haastava, joskin joulukuun ensimmäisessä voitossaan hevonen näytti myös kirikykynsä.

7 Robocop Xo oli toissa kerralla pettymys, kun väsyi ja kadotti ravirytminsä mennen peitsille. Forssassa se hallitsi lounasravilähtöä helpon oloisesti piikkipaikalta. Victory Flingin poisjäännin myötä mahdollisuudet keulajuoksuun paranivat.

Yllättäjät: 3 Axel Halm häviää monelle kirinopeudessa, mutta ruuna jaksaa vastaavasti puurtaa hyvin loppuun asti. Sen mahdollisuudet kohenisivat, jos kärki pitäisi yllä kovaa vauhtia.

11 Preziosa Gianfi kannattaa mahduttaa isompiin revityksiin, sillä tamma on viime sijoituksiaan parempi. Kahdessa viime startissa se on jäänyt vetämättömiin selkiin, mutta vireen pitäisi olla kohdallaan. Takarivistä se tarvitsee toki paljon tuuria ja mieluiten kärjen ylivauhdin.

Pelijakauma: Jamieson on epävarmuustekijät huomioiden liian iso suosikki. Potintekijöistä Preziosa Gianfi on täysin unohdettu.

Juoksunkulku: Rivakasti avaavat Don Barbe ja Road Robber haluavat vetoapua eteen, joten Robocop Xo hakenee kärkipaikan. Sen jälkeen matkavauhti riippuu siitä, ilmestyykö Jamieson kärjen rinnalle ja kuinka paljon se painaa päälle.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:9,8,7
Suuri:9,8,7,3,11,10,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 1 Super Frido on kierroksen selvästi todennäköisin voittaja. Paluu kilparadoille oli viimeksi vakuuttava, sillä ori täräytti Talvimalja-lähdössä vauhdilla kärkeen, veti kovaa ja kesti hienosti häviten vain kovaa kirineelle Womanizerille. Asetelmat ovat nyt Suur-Hollola-voittajan puolella, sillä se nappaa keulat ja saa todennäköisesti säätää matkavauhdin mieleisekseen. Tämän jälkeen suursuosikilta odotetaan vain voittoa.

Kovimmat haastajat: 7 Prey Frontline on jäänyt viime aikoina hieman tallikaverinsa Womanizerin varjoon, mutta ruuna jatkaa kunnossa eikä hokkikengitys tunnu enää haittaavan. Toisenlaisista asetelmista Prey Frontline olisi kovakin haastaja suosikille, mutta lähtöpaikkojen takia etu on nyt Super Fridolla.

3 Kiikku's Lordi lienee se hevonen, joka saa himoitun paikan Super Fridon takaa. Kiritilaa saadessaan hyvä talvihevonen ei ole vaaraton etenkään, jos suosikilla ei olisi jostain syystä paras päivänsä.

Yllättäjät: 5 Noisette Barin kärkisija tuntuu jo aika kaukaa haetulta, sillä tasainen lähtijä jäänee hännille eikä sieltä ole helppoa nousta pienessäkään lähdössä, kun kärki saa vetää matkalla hiljaa.

Pelijakauma: Super Fridon peliprosentit ovat odotetusti pilvissä, mutta ori voittaakin arviolta seitsemän kertaa kymmenestä.

Juoksunkulku: Super Frido pitää johtopaikan ja saanee Kiikku's Lordin taakseen. Prey Frontline etenee lopulta toisen radan veturiksi.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:1
Suuri:1,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki/varma: IS Ravien näkemysvarma on 6 Viinun Tuuri, jolla on hyvä sauma kirkastaa kakkossijat voitoksi. Se on hävinnyt viime aikoina vain koville nimille, eikä lähtö ole kokonaisuutena aivan yhtä kova kuin kahdessa edellisstartissa. Viimeksi Viinun Tuuri sai 3. sisältä kiritilaa vasta maalisuoralla ja lopetti pirteästi voittajan tuntumaan. Kova lähtijä päässee keulaan tai vähintään iskuasemiin kärjen taakse.

Kovimmat haastajat: 9 Tejas on ollut jo pidemmän aikaa tasaisen hyvä. Oulussa se teki lähtölaukan jälkeen positiivisen juoksun ja jaksoi lopussa vähän kiertääkin. Viimeksi se kiri 2. ulkoa aivan voittaneen Aki-Vein tuntumaan. Kovin pitkää ulkoratakiriä Tejas tuskin vieläkään mielellään tekee, mutta sellaiseen ei ole välttämättä tarvettakaan.

2 Baletin Salama on juoksunkulun kannalta avainroolissa, sillä kuumansorttinen menijä voi paahtaa kärkipaikalla tasaisen kovaa. Se voi myös johtaa yllättävän pitkään, sillä kunnossa ei ole vikaa. Pidempi starttivälikin on johtunut sarjojen puutteesta.

1 Rituhelmi ei hyödy tasaisena lähtijänä sisäradan paikasta. Tammalle sopisi, jos Baletin Salama toisi lähtöön vähän ylivauhtia. Rehti puurtaja saattoi laukata Turussa loppumetreillä jopa T76-voiton ja vähintään kakkossijan.

7 Tuli-Karkelo yllätti viime viikolla tammalähdössä puristaen 800 metrin kirillä niukasti kärkeen. Pelaajat tuntuvat hieman ylireagoineen voittoon, sillä pitää muistaa, että vastassa oli vain tammoja. Lisäksi tälläkin kertaa lienee tarjolla lisämetrejä ulkoradoilla.

Yllättäjät: 3 Diporex jatkaa iskussa, mutta tasavauhtisena puurtajana kärkisijat ovat näissä lähdöissä tiukassa. Kova matkavauhti auttaisi sitäkin.

Pelijakauma: Viinun Tuuri voisi olla enemmänkin pelattu. Tuli-Karkelon viime voittoon on ylireagoitu ja tamma on selkeästi liikaa luotettu.

Juoksunkulku: Baletin Salama johtaa tai jos ruuna rauhoittuu, se voi päästää Viinun Tuurin eteensä.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 7 Predator Icon on kilpaillut kovissa T76-lähdöissä eikä ole päässyt viime aikoina mielipaikalleen keulaan, joten voittokulku on katkennut. Suorituksissa muiden takaakaan ei ole ollut moittimista. Nyt Harri Koivunen saattaa panostaa viime kertaa enemmän kiihdytykseen, jotta Predator Icon pääsisi piikkipaikalle. Sinne pääseminen ei ole kuitenkaan läpihuutojuttu.

Kovimmat haastajat: 6 Bluehill's Eagle aloitti viimeksi pitkältä tauolta hyvin ja punnersi niukkaan voittoon tätä helpommassa seurassa. Ruuna parantaa varmasti startti kropassaan. Bluehill's Eagle pystyy muiden suosikkien tavoin lähtemään rivakasti ja sillä tähdättäneen joko keulaan tai johtavan taakse.

Nousukuntoinen 2 Piece Of Metal pyrkii hyödyntämään hyvän lähtöpaikkansa mahdollisimman terävällä kiihdytyksellä. Se oli kahdessa tauon jälkeisessä startissa kelvollinen, mutta viimeksi voitokas ruuna osoitti jo enemmän tulemisen merkkejä kirien pontevasti loppusuoraa. Tallikommentitkin ovat luottavaiset.

Yllättäjät: 9 M.T. Guti on siirtynyt Leo Mönttisen valmennukseen. Viime startissa hevonen kiersi päätöslenkin alussa johtavan rinnalle, mistä laukkasi lyödyn oloisena loppukaarteessa. Laukkoihin ei ole varaa, sillä kovimpien vastustajien osalta lähtö on nyt tasokkaampi kuin viimeksi.

1 Gant Cobra vaikuttaa olevan parantamaan päin, mutta näin kovassa seurassa aivan kärkisija olisi vielä iso yllätys.

Pelijakauma: Peli on jakautunut oikein kolmen suosikin kesken.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jossa Piece Of Metal pyrkii torjumaan Bluehill's Eaglen ja Predator Iconin. Joku näistä siirtyy lopulta kärkipaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:7,6,2,9
Suuri:7,6,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 10 Grainfield Fiona on päätöskohteen kärkirankkaus. Se on tehnyt huippuesitykset viime starteissaan, vaikka on jäänyt kakkoseksi. Toissa kerralla Bakels Birdland kontrasi väkisin ykköseksi, mutta Grainfield Fionakin saa vauhtikiristään täydet pisteet. Viimeksi tamma vaikutti jo vääntävän johtavan rinnalta Regent Zetin ohitse, mutta tämä vastasi lopussa uudelleen. Kakkoseksi jäämiset ovat olleet enemmän vastustajien hyvyyttä kuin voitontahdon puutetta.

Kovimmat haastajat: 2 Jamie Ray paineli viimeksi kärkeen kierros ennen maalia ja jaksoi hyvin, vaikka tipahti lopussa kakkoseksi. On mielenkiintoista nähdä, pidetäänkö Jamie Raylla nyt kiinni johtopaikasta vai haetaanko sillä selkäjuoksua. Ruuna selvittää molemmat juoksunkulut, mutta selästä kirikyky pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Kautensa aloittava 3 Zulu Hoss voittaakin vielä, vaikka kakkossijoja on iso liuta. Tamma päätti viime vuoden Kasvattajakruunu-finaaliin, jossa ei ollut keulasta parhaimmillaan pienten kaviohuolien takia. Taukohevosella saatetaan tähdätä suosiolla selkäjuoksuun, mutta yhtä lailla keulapaikkakin voisi olla otettavissa. Zulu Hoss ja Jamie Ray ratkaisevat kärkipaikan kohtalon.

Yllättäjät: 6 Armani Cates kiersi viime vuonna kovia ikäluokkakisoja eikä hevosta voi moittia, vaikka kärkisijat jäivät vähiin. Lauantaina se oli mukana lähdössä, joka keskeytettiin kertaalleen ja ajettiin pian uudestaan. Se sai myöhään kiritilaa ja tuon startin ansiosta Armani Cates lienee nyt terävämpi.

1 Champion Luxx kuuluu vielä loistoasemista pelihevosiin. Teivossa se oli kelpo kakkonen johtavan takaa, mutta ei uhannut Amaretto Scoopia. Kaksi edellistä starttia olivat turhan kovia profiililähtöjä. Suosikit ovat nytkin kovia lyötäviä, mutta nappijuoksulla Champion Luxxilla on pienet yllätyssaumat.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö suosikkien osalta. Armani Cates (4 %) on mielenkiintoinen yllätyshaku.

Juoksunkulku: Jamie Ray tai Zulu Hoss vastaa vetötöistä. Jos vauhti rauhoittuu liiaksi, Grainfield Fiona saattaa kiertää johtavan rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:10,2,3
Suuri:10,2,3,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto65-1: 3,2,7
Toto65-2: 9,8,7
Toto65-3: 1
Toto65-4: 6
Toto65-5: 7,6,2,9
Toto65-6: 10,2,3

Suuri
Toto65-1: 3,2,7
Toto65-2: 9,8,7,3,11,10,1
Toto65-3: 1,7,3
Toto65-4: 6
Toto65-5: 7,6,2,9
Toto65-6: 10,2,3,6,1
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›