Raakel

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 25.1.2015

Julkaistu:

TOTO4
Seinäjoen Toto4-pelissä pelataan lämminverilähdöt kapeasti ja suomenhevoslähdöissä revitellään.

Toto4-1

Suosikki: 10 Viulori on esiintynyt viime aikoina epävarmasti, mutta kunto on rautaa. Se laukkasi viimeksi alussa ja jäi paljon, mutta kulki sen jälkeen viimeiset vajaat kaksi kierrosta 29-pintaan. Niillä kyydeillä ollaan tässä kiinni voitossa, mutta harha-askeliin ei ole varaa. 

Kovimmat haastajat: 2 Hevimies palaa pieneltä paussilta. Ruuna on rokotettu tauon aikana, mikä toisinaan on negatiivinen tekijä. Valmentaja kuitenkin raportoi harjoitusten sujuneen positiivisesti ja vanhemmalla iällä positiivisesti aloittanut menijä on huomioitava ajoissa. 

4 Poika Vauraus nappasi Oulussa perjantaina voiton hyvän esityksen päätteeksi. Ruunan suuntaus on varmistumaan päin ja se kehittyy startti startilta. Lyhyt starttiväli on kysymysmerkki, mutta Antti Isomaan ajokki on silti yksi ensimmäisistä merkeistä. 

Yllättäjät: 15 Manageri esitti Teivossa vahvan pitkän kiri 5. ulkoa ja kiertää nytkin samanlaisella esityksellä monta. 9 Karman Bea voitti Kaustisella keulasta varmasti ja nopeus riittää tässäkin. 14 Virin Toivolla jäi viimeksi jossiteltavaa ja se on tauluaan paremmassa kunnossa. 6 Salaman Suhari on pääsevä, mutta epävarma. Sillä on ravatesaan mahdollisuudet voittoon asti.  

Pelijakauma: Kolme hevosta on ehkä hieman turhankin erillään muista ja yllättäjaosasto kiehtoo pelillisesti. 

Juoksunkulku: Hankalasti arvioitava lähtö juoksunkulun suhteen. Pelihevoset ovat hieman epävarmoja ensimetreillä ja niillä avataan varmistellen, mutta kaikilla voi kaasutella alkumetrien jälkeen eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10,2,4,15,9,14,6
Suuri:10,2,4,15,9,14,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki/varma: Viime kaudella aivan kalkkiviivoille saakka vuoden voitokkaimman tittelistä kamppaillut 10 Felicia Factor ei ole viime aikoina ollut aivan makeimmillaan, mutta ei hevosen juoksuja silti voi moittiakaan. Tamma kiri viimeksi vaikeista asemista rehdisti, vaikkei totoon yltänytkään. Paikka on nytkin mailille hieman haastava, mutta vastus helponoloinen ja voitokkaan hevosen kuuluu nousta täältäkin ainakin hyvin lähelle voittoa. Tamma kelpaa sopivasti rastattuna varmaksi saakka.     

Kovimmat haastajat: 2 Poppy Trot ei ole Suomessa saanut vielä täysosumaa, mutta otteet ovat paranemaan päin. Tamma kiri viimeksi asiallisesti 3. ulkoa.

1 Liona oli viime startissaan kovin tasainen parijonosta, mutta palasi tuohon lähtöön tauolta. Tamma on perusluokaltaan mainio menijä tähän seuraan, mutta matka ja paikka ovat miinusta tasaiselle lähtijälle.    

Yllättäjät: 7 Stonyridge kiri viimeksi terävästi sisäratajuoksun jälkeen. Ohjastaja heikkenee ja paikka on haastava, mutta starttirytmiin päässyt ruuna voi yllättää tällaisessa seurassa.  

Pelijakauma: Felicia Factor voisi olla enemmänkin luotettu. Yllättäjistä Stonyridge on jäänyt liian vähälle huomiolle. 

Juoksunkulku: 3 ja 4 avaavat parhaiten ja todennäköisesti jompikumpi niistä huolehtii vauhdinpitosta. Suosikki iskee viimeisellä takasuoralla parijonosta.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10
Suuri:10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Jussin Veitikka hoiteli Vermossa keulapaikalta leiviskänsä Toto65-voiton arvoisesti ja näytti tasapainoisemmalta kuin hetkeen. Ruunalla on hyvä vauhtikestävyys ja se pystyy voittoon vaikka johtavan rinnalta, mutta laukkakaan ei saa yllättää.

Kovimmat haastajat: 1 Martti on juossut säännöllisesti kovia lähtöjä. Ruuna palaa tähän tehtävää pieneltä tauolta, mutta harjoitusotteet lupaavat kunnon olevan hyvä. Ruuna ottaa joukon johtaakseen, eikä voitto tule keulata yllätyksenä.

9 Tesantti on joukon meritoitunein, mutta tehtävä ei ole kolmelta takamatkalta helppo. 5 Sopun Aino oli Vermossa tammalähdössä hieman tasainen, mutta alla oli vaillinaiset viimeistelyt ja valmentaja odottaa nyt parempaa. 

Yllättäjät: 7 Tiltun Tähti kilpailee kovassa vireessä, mutta laukkoja tahtoo tulla oikeastaan joka kerta. 6 Vieskerin Toive menestyi syksyllä Toto75-tasollakin, mutta palaa lyhyeltä huililta maltillisin odotuksin.           

Pelijakauma: Sopun Aino ja Tiltun Tähti ovat aliarvostettuja. Tesanttia on pelattu lähtöasetelmat huomioiden liikaa.  

Juoksunkulku: Martti ottaa joukon johtaakseen ja saa Jussin Veitikan rinnalle lyömään tahtia.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,1,5,7
Suuri:3,1,5,7,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Lester on rehti työmyyrä, jollaiseen on helppo luottaa. Ori jyräsi viimeksi 3. ulkoa vahvasti ykköseksi ja hevoselta voidaan odottaa samankaltaista suoritusta tälläkin kertaa. Lester pystyy tekemään omaa juoksuaan ja se kirii kaikenlaisilla juoksunkulkuskenaarioilla hyvin lähelle voittoa.   

Kovimmat haastajat: Suosikki saa suureen systeemiin kaveriksi ideahevosen. 12 Opening Day on esiintynyt oikein positiivisesti jo pitkään, vaikka onnistumiset ovat kiertäneet. Ori on kärsinyt epäonnisista juoksunkuluista ja tehnyt säännöllisesti sijoitustaan parempia esityksiä.

4 Star Of Everwood kiersi viimeksi matkalla johtavan rinnalle ja voitti varmasti. Ruuna pääsee asiallisesti liikkeelle ja paikka on hyvä.   

Yllättäjät: 3 Pimi Label oli Seinäjoella rehellisen vaisu, mutta paransi Poriin. Hyvä avaaja saa hyvän juoksun, mutta voittoon vaaditaan terävöitymistä. 7 The Jackpot aloitti tauolta positiivisesti ja on hyvä hevonen sarjoihinsa. 8 Piper palaa kysymysmerkkinä pitkältä tauolta. 11 Volume Hoss ei ole ollut viimeisissä terävimmillään, mutta pystyy hyvänä päivänään kirimään tulisesti.  

Pelijakauma: Opening Day on selkeän unohdettu.   

Juoksunkulku: Pimi Label avaa johtoon ja pitää joko kiinni paikastaan tai luovuttaa keulan Star Of Everwoodille.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:9
Suuri:9,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 10,2,4,15,9,14,6 10,2,4,15,9,14,6
Toto4-2 10 10
Toto4-3 3,1,5,7 3,1,5,7,9
Toto4-4 9 9,12
Hinta 5,60 € 14,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›