Seija

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Tampere 16.12.2014

Julkaistu:

Toto4
Toto4-varmasta ei ole kahta sanaa. Star Martini ottaa päätöskohteessa keulat ja kukat.

Toto4-1

Suosikki: 2 Callela Fancyman teki mainion suorituksen edellisessä voittostartissaan johtavan rinnalta. Vermossa ori ei päässyt helpolla toisella ilman selkää, mutta toisaalta hevonen ei puristanut aivan sellaisella otteella kuin monesti aikaisemmin. Viime viikolla Callela Fancyman pilasi pelinsä laukkaan ensimmäisessä kurvissa. Ori ei ehdi auton irrottua nopeimpien matkaan, mutta jaksaa vääntää hyvin raskaallakin juoksulla.

Haastajat: 4 Ranch Morrison on tehnyt asiallisen kauden tähän asti, mutta viime kisoissaan se ei ole ollut parhaimmillaan. Ruuna starttaa hyvistä asemista ja kuuluu pelihevosiin.

Vahvassa iskussa kilpaileva 5 Rainman Lamu sai Lahdessa hyvän sisäratajuoksun, minkä jälkeen ruuna runttasi mukaan kärkitaistoon. Voitossaan Rainman Lamu nousi sisäradalta toiselle viimeisellä takasuoralla ja runttasi voittokamppailussa väkisin edun puolelleen. Viimeksi ruuna laukkasi alussa.

Lähtöpaikka ei puolla 12 Micky Mania, mutta ruunan luokka on tähän lähtöön riittävä ja se kuuluu mahdollisiin yllättäjiin.

Teivossa marraskuussa sisäratajuoksulla kaksariin kirinyt 7 License To Fly ei ole viime starteissa ollut aivan samanlainen selkäjuoksulla. Ailahteleva menijä pystyy parempaan.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Tasaisessa kiihdytyksessä Lexington tai Rainman Lamu valtaa keulapaikan. Ranch Morrison jää toisen radan veturiksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2,4,5,12,7,1
Suuri:2,4,5,12,7,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kakkoskohde on tasaistakin tasaisempi suomenhevosvääntö. 7 Laurilan Aamor epäonnistui toissa kerralla, mutta viimeksi ruuna oli hyvä keulasta ja joutui nöyrtymään vasta viimeisellä sadalla metrillä. Huumorimenijä on oikeana päivänä korkealla, kun tehtävä näyttää sopivalta.

Haastajat: 1 Rikurilla hakee uran viidettä voittoaan. Esitykset viime starteissa ovat olleet sen verran hyviä, että ykköstila on mahdollinen. Rikurilla prässäsi toissa kerralla kierros jäljellä keulaan ja oli maalisuoralla pitkään toisena, mutta viime metrejä ruuna ei jaksanut puristaa. Viimeksikin Rikurilla juoksi toisella ilman selkää ja oli hyvä.

8 Suvelan Tähti ei vakuuttanut viimeksi parijonosta, mutta tätä ennen ruuna oli maanmainion alkumatkan laukan jälkeen. Suvelan Tähti pääsi pääjoukkoon kiinni vasta viimeisellä takasuoralla ja tsemppasi kakkoseksi.

2 Suristin avaa uusista käsistä. Tamma ei ole viime vuosina tullut tunnetuksi voitontahdostaan, mutta suoritusvarmuus on ensiluokkaista. Hyvistä asemista Suristin kuuluu peleihin.

Kyvykäs ja ailahteleva 3 Apilan Pallosalama starttaa hyvistä asemista ja tarkalla juoksulla ori kamppailee kärkisijoista. Voittokin on mahdollinen, jos päivän huumoritila on tapissaan.

Pelijakauma: Suristin (20%) on liikaa vedetty. Laurilan Aamorin (17%) ja Suvelan Tähden (6%) peliosuuksissa on nousun varaa.

Juoksunkulku: Apilan Pallosalama avaa sisäradalle ja päästää Laurilan Aamorin eteensä.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,1,8,2
Suuri:7,1,8,2,3,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Bakels Birdland haki tauolta paluussaan ensimmäisellä takasuoralla johtopaikan eikä oriilla ollut tämän jälkeen ongelmia. Viimeksi se jäi viimeiseen pariin ulos ja entisestään haastavaa tehtävää hankaloitti viimeisellä takasuoralla tapahtunut vastustajan laukka, mistä Bakels Birdland hieman häiriintyi. Tiistaina tehtävä näyttää sopivalta.

Haastajat: 1 Lady's True King tsemppasi Seinäjoella 5. sisältä totoon Greenleaf Slimin ja Extreme Lucan jälkeen. Viimeksi ruuna tsemppasi 5. ulkoa pitkällä kirillä kakkoseksi. Teivossa Lady's True King saattaa olla terävämpi kuin edellisessä kisassaan, kun starttiväli on lyhyempi.

Taulu ei paljoa lupaa 4 Next Top Modelin kohdalla, mutta tauolta paluu ei ollut yhtä huono kuin sijoitus antaa ymmärtää. Tamma juoksi sisäradalla viimeisenä ja kiri maalisuoralla varsin pirteällä otteella. Hyvistä asemista Next Top Model pystyy pärjäämään, jos sillä on oikea kilpailupäivä.

9 M.T. Frida kiri Teivossa 2. ulkoa kärkitaistoon ja oli kolmas maalissa selvähkösti kärkikaksikolle jääneenä. Viimeksi tamma matkasi 3. ulkona ja jäi lopulta rintaman taakse vaille kiritilaa. Voimia ei näyttänyt jäävän hirveästi varastoon.

Lähtöpaikka on heikko ja vastuskin tasokas 8 Jamas King Arthurille. Oulussa ori palasi pieneltä paussilta juosten 3. sisällä/2. ulkona ja kirien mukaan voittotaistoon. Jamas King Arthur on tehnyt parhaat esityksensä vapaalta radalta.

Pelijakauma: Bakels Birdland (60%) on jonkin verran ylipelattu, mikä nostaa yllättäjät maistuvammiksi merkeiksi.

Juoksunkulku: Bakels Birdland hakee takasuoralla voimalla johtopaikan haltuunsa. Jamas King Arthur tulee kupeelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,1,4
Suuri:5,1,4,9,8,10,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Star Martini johtanee päätöskohdetta lähdöstä maaliin. Ruuna palasi marraskuussa hyvänä radoille ja tsemppasi johtavan rinnalta kakkoseksi. Myös viimeksi Star Martini matkasi kuolemanpaikalla ja nappasi kakkosrahat Jacqueline Mon Amin jälkeen. Teivossa tehtävä näyttää erittäin passelilta.

Haastajat: 12 Classic St Pat nujersi Star Martinin 22. marraskuuta keulajuoksulla. Tämän jälkeen Classic St Pat teki asiallisen kirin, vaikka jäikin suursuosikkina kakkoseksi. Kyseisessä startissa kävi ilmi ruunan keulariippuvuus. Viime viikolla viisivuotias pääsi keulaan ja kaikki oli helppoa. Suosikin kukistaminen näistä lähtökohdista olisi yllätys.

9 Alex von Bentz otti voittonsa keulajuoksuilla. Viimeksi ruuna lopetti 4. ulkoa asiallisesti, muttei ehtinyt kuin neljänneksi. Takarivin sisin lähtöpaikka ei normaalisti ole huonoin mahdollinen lähtötilanne, ellei edessä ole hitaat lähtijät. Tällä kertaa Alex von Bentzillä on tasaiset avaajat edessään ja ruuna saattaa jäädä alussa turhan kauas kärjestä.

Kirikykyinen 10 Yahuu Hoss eteni Vermossa ohjastajan oivalluksena 5. ulkoa loppukaarteessa toista rataa pitkin 2. ulos, mistä tamma hyökkäsi maalisuoralla ja puristi totoon. Viimeksi Yahuu Hoss laukkasi kiihdytyssuoralla, mutta selvisi 3. ulos. Tamma hyökkäsi viimeisellä takasuoralla ja tsemppasi rahoille.

2 Lukas Hall pystyy kykyjen puolesta voittamaan, mutta juostava matka olisi saanut olla pitempi. Tahmea avaaja ei ehdi alussa nopeimpien matkaan.

Pelijakauma: Star Martini (49%) voisi olla vieläkin selvempi pelipohja.

Juoksunkulku: Star Martini nappaa keulat ja saa Golda Historyn taakseen. Callela Deposit vetää toisen radan jonoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2,4,5,12,7,1 2,4,5,12,7,1
Toto4-2 7,1,8,2 7,1,8,2,3,6
Toto4-3 5,1,4 5,1,4,9,8,10,6
Toto4-4 6 6
Hinta 14,40 € 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›