Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 21.11.2014

Julkaistu:

TOTO4
Turun Toto4-pelin luotetuin hevonen on päätöskohteen Express Duo, joka ei tällä kertaa käy varmaksi. Rivien tukipilari on Toto4-3:n Greenleaf Slim.

Toto4-1

Suosikki: Tasaisen avauskohteen suosikki 7 Je L'adore on tehnyt koko kauden tasaisen varmaa jälkeä. Syyskuun lopussa tamma teki hyvän kirin 3. ulkoa, mutta ei voinut mitään Stoneisle Lilianin loppuvedolle. Vermossa Je L'adore juoksi 2. ulkona ja jäi viimeisellä satasella kamppailemaan kakkosesta, kun Stoneisle Lilian oli tälläkin kertaa liian kova. Seinäjoella tamma nousi 3. ulkoa kärkitaistoon. Tehtävä on tällä kertaa sopiva, mutta lähtöpaikka pudottaa hieman tamman osakkeita.

Haastajat: 5 Demi de Veluwe kiri Vermossa positiiviseti 5. ulkoa. Viimeksi tamma joutui kiertämään kolmannen radan kautta johtavan kupeelle, mistä ei tullut menestystä. Demi de Veluwe on hidas lähtijä, mutta jaksaa tehdä töitä päätöskierroksella.

Tauon jälkeen 6 Zulu Hoss on molemmissa starteissaan juossut 2. sisällä. Turussa kiritila pysyi loppuun asti ummessa, mutta Vermossa kirilatu aukesi hyvissä ajoin. Velvet Girl jäi selityksittä edelle. Zulu Hoss pystyy voittamaankin, jos juoksunkulku menee nappiin.

1 Arctic Excellence ei menestynyt Seinäjoella 6. ulkoa, mutta viimeksi St. Legerissä tamma kiri 2. sisältä terävästi. Arctic Excellence avaa hyvin, mutta saattaa keulassa jäädä painamaan päälle. Ajotaktiikka ratkeaa varmasti vasta lähtöauton irrottua sen mukaan, kuinka rauhallisena tamma pysyy alussa.

Seinäjoella keulasta voittanut 4 Fire Spruce juoksi Lahdessa 4. sisällä ja täytti maalisuoralla tyhjää tilaa tehokkaasti. Nykykunnossaan tammalla on saumat menestyä.

Pelijakauma: 2 Angelina Vacation (4%) ja 3 Steel Anemone (3%) ovat hyviltä paikoilta kykyihinsä nähden alipelattuja.

Juoksunkulku: Arctic Excellence ja Zulu Hoss pääsevät parhaiten matkaan ja ratkaisevat keskenään, kumpi juoksee keulassa. 

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:7,5,6,1,4
Suuri:7,5,6,1,4,2,3,8,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Karl Adam on kakkoskohteen niukka suosikki. Ruuna on tasainen avaaja, joten sen juoksu saattaa mennä seiskaradalta hankalaksi. Siksi Karl Adam varmistetaan jo pienessä systeemissä. Vermossa 4. ulkoa kakkostaistoon kirinyt ruuna oli toissa kerralla selvä ykkönen, kun pääsi 4. sisältä sujuvasti vapaille vesille.

Haastajat: 10 Global Option juoksi Lahdessa 2. ulkona, mistä ruuna kiri tiukkaan voittomatsiin yhdessä Valentin Ladayn. Vermossa Global Option nousi 4. sisältä 2. ulos 900 jäljellä, valui vetämättömässä selässä joukon hännille ja lopetti tilaa saatuaan positiivisesti. Global Option saattaa saada suosikkia paremmat asemat, vaikka starttaakin takarivistä.

Epävarma 5 Benito Kievitshof laukkasi Forssassa ensimmäisessä kurvissa ja Teivossa noususta viimeiseen kaarteeseen. Maili ei ole paras matka vahvalle menijälle.

Ailahteleva 3 Sweet Mama Blue menee monipuolisena kilpurina myös mailin matkan. Sopivalla selkäjuoksulla tamma pystyy nousemaan kärkitaistoon.

Heikolta lähtöpaikalta starttaava 12 Steel Robo sekä positiivisin tallikommentein Suomessa avaava 1 Emerald Express tulevat mukaan suurempaan systeemiin.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys numeroiden 1-4 välillä. Yarrah S.Hornline saattaa tällä kertaa kokeilla keulasta.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,10,5,3
Suuri:7,10,5,3,12,1,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Greenleaf Slim on lähellä voittoa, jos ori saa sisäradalta pidettyä keulapaikan hallussaan. Uskomme nelivuotiaan juoksevan piikissä, ja ori starttaa riviemme varmana. Viimeksi Seinäjoella 6 Extreme Luca lähti kovempaa matkaan, mutta tällä kertaa sen lähtöpaikka on liian ulkona. Greenleaf Slim haki keulapaikan haltuunsa takasuoralla ja voitti varmasti, vaikka Extreme Luca lopussa lähestyikin. Toissa kerralla Greenleaf Slim kamppaili hyvin kuolemanpaikalta.

Haastajat: 4 Good Dynamite kilpaili Solvallassa tasokkaissa lähdöissä eikä menestystä tullut. Lokakuun alussa ori ei kyennyt nousemaan kärkitaistoon viimeisestä ulkoa. Toissa kerralla Good Dynamite oli sijoitustaan parempi 5. ulkoa. Viimeksi ori juoksi 3. sisällä ja oli maalisuoralla tasainen, kun sai vapaata latua eteensä. Kiihdytyksessä suosikin ohi ei ole asiaa ja voitto tämän ulkopuolelta olisi yllätys.

Extreme Luca ei ollut toissa kerralla oma itsensä, mutta viimeksi se palasi tasolleen. Heikko lähtöpaikka pudottaa sen kolmanneksi rankingissa.

Pelijakauma: Greenleaf Slim käy reiluna 50-prosenttisena varmaksi.

Juoksunkulku: Greenleaf Slim torjuu ulkopuolelta starttaavat. Lightning McQueen sujahtaa kantaan ja Good Dynamite jää toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 5 Express Duon juoksu epäonnistui Solvallassa, kun ori juuttui kolmannelle ja joutui peruuttelemaan hännille. Maalisuoralla Express Duo tsemppasi aivan hyvin eikä kokonaiskuva ollut niin huono kuin sijoitus antaa ymmärtää. Viimeksi luokkamenijä oli vaisu keulajuoksulla, kun ori sai vetää matkalla 20-vauhtia. Express Duo on vaisu startti alla kysymysmerkki. Lähtöpaikka on haastajiin nähden hyvä ja lähdön taso sopiva, joten Express Duo pystyy voittamaan vaikka ei olisikaan sataprosenttisessa iskussa.

Haastajat: 6 Big Headache luotettiin suursuosikiksi Lappeessa, missä ori ei voinut kuolemanpaikalta mitään keulasta voittaneelle Naughty La Marcille. Viimeksi Big Headache hyökkäsi 2. ulkoa päätöspuolikkaan alussa ja voitti helposti. Lähtöpaikka on ulkona, joten ori tarvitsee hieman tuuriakin suosikin lyömiseen.

9 Sahara B Boy löysi vireensä juuri ennen Derbyä, missä ori kiri kakkoseksi. Viime starteissa ori on laukannut, ja sen vire on hieman hämärän peitossa. Toissa kerralla Sahara B Boy ei pitänyt loppukaarteessa Big Headachen selkää, joten voitto ei palanut laukkaan. Viimeksi ori tsemppasi johtavan rinnalta kärkitaistoon ennen kuin hyppäsi maalisuoran alussa tototaistosta. Greenleaf Slimin ohitus olisi todennäköisesti jäänyt haaveeksi, mutta sijat 2-3 olisivat olleet mahdollisia.

Pelijakauma: Express Duo (64%) on rivin todennäköisin voittaja. Heikko startti alla varaudumme jo pienemmässä systeemissä suosikin tappioon.

Juoksunkulku: Express Duo hakee keulapaikan Elvis Duolta ja saa rauhoittaa tempoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,6,9
Suuri:5,6,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 7,5,6,1,4 7,5,6,1,4,2,3,8,9
Toto4-2 7,10,5,3 7,10,5,3,12,1,2,9
Toto4-3 1 1
Toto4-4 5,6,9 5,6,9
Hinta 12,00 € 43,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›