Anja, Anita

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 17.11.2014

Julkaistu:

Toto4
Maanantain Toto4-rivit rakennetaan Archie Dreamin varaan. Ruunan tehtävä näyttää Joensuussa lähinnä rangaistuspotkulta.

Toto4-1

Suosikki: 1 Super Mantariina voitti Oulussa sen verran vakuuttavasti ja helposti keulasta, että kovemmasta vastuksesta huolimatta tamma saattaa pystyä samaan. Viimeksi Super Mantariina teki työt kirivaiheessa ja temppasi Toto75:ssä neljänneksi.

Haastajat: Kaustisen startti osoitti, että 8 Sunrise Lover selätti pitkään vaivanneet ongelmansa, kun se tsemppasi ykköseksi juostuaan pääosin toisella ilman vetoapua. Kouvolassa ori ei riittänyt 3. sisältä parhaille, mutta kyseessä oli vasta toinen startti tauolta kovassa seurassa, ja se saattoi viedä luokkamenijää pelkästään eteenpäin. Normaalina Sunrise Lover nousee iltaraveissa taistoon voitosta. Se starttaa Joensuussa matkaan valmentajan ajamana.

Viime aikoina katkonaisesti kilpaillut 9 Green Pepper tsemppasi Kouvolassa toiselta ilman vetoapua kolmanneksi selvästi voittajalle häviten. Ruunalla riittää kirivoimaa eikä kärkisija yllättäisi.

7 Minto's Romeo paikkasi Joensuussa mainiosti laukkansa ja viimeksi esitys oli mukiinmenevä Toto75:ssa 4. ulkoa. Ehjällä juoksulla Minto's Romeolla on voittosaumat.

4 Amadeus Bokon alkuasemat olisivat varsin hyvät, mutta tallikommentit jarruttavat pelihaluja. Ori palaa erittäin kevyin valmisteluin starttiin, joten se jää tasaisessa lähdössä varahevoseksi.

Pelijakauma: Ei suuria pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Super Mantariina lähtee vetämään joukkoa Minto's Minda tai Lit Mane perässään. Vauhti kiihtyy tasaisesti loppua kohden.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1
Suuri:1,8,9,7,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 3 Ermite voitti Jyväskylässä varmoin ottein 2. ulkoa. Oulussa ori ei voinut keulajuoksulla mitään hurjalle Risoamaro Vip:lle, mutta tsemppasi kakkoseksi. Ermiteltä löytyy starttinopeutta nähtyä enemmän ja saattaa olla, että ori etenee keulapaikalle hallitsemaan tapahtumia. Jyväskylän kisa osoitti, että se pystyy menestymään selästäkin.

Haastajat: Elämänsä iskuun kohonnut 9 Run The Show löysi Jyväskylässä sisäradalta kiritilaa loppukaarteessa ja ehti ykköseksi. Vermossa ruuna hallitsi keulapaikalta Toto65-lähtöä. Vastus on tasaisen hyvä, jossa Run The Show on aikaisin pelihevosia.

4 Briso Hazel avaa tarvittaessa hyvin, mutta sillä otetaan monesti lähtö maltillisesti, kun kyseessä on yhden kirin hevonen. Kuopiossa tamma sai säästää kirinsä loppuun, ja se voitti lopulta varmasti. Viimeksi Briso Hazel ei ollut 4. ulkoa terävimmillään.

11 East Star Girl ei ollut Kuopiossa parhaimmillaan, kun se ei kyennyt tsemppaamaan 4. ulkoa kärkitaistoon, vaikka sai kirissä hyvät selät eteensä. Viimeksi tamma kiri lounasraveissa 2. ulkoa kakkoseksi.

7 Lenny Dahlia kiersi viimeksi Oulun raskaissa olosuhteissa 3. ulkoa voittotaistoon. Tällä kertaa lähtöpaikka on hankala ja ruuna tarvitsee ripauksen onneakin menestyäkseen.

Pelijakauma: Briso Hazel, Boulder Rail ja East Star Girl ovat liian vähän pelattuja 4-5 prosentin pelisouuksillaan.

Juoksunkulku: Ermite hakee avauspuolikkaalla keulapaikan ja vetää tasaisen reippaasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:3,9,4,11,7,10,2,5
Suuri:3,9,4,11,7,10,2,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Archie Dream starttaa sopivassa tehtävässä suursuosikkina. Vihdoin hyvän lähtöpaikan saaneelta ruunalta kuuluu odottaa koko matkan johtoa. Archie Dream otti Kouvolan keulavoiton jälkeen ylivoimaykkösen pitkällä kirillä 6. ulkoa. Viimeksi Jokimaa tekee tähtiä -kisassa ruuna nousi päätöskierroksen alussa kolmannelle eikä heti edennyt. Maalisuoralla Archie Dream sai hyvän vaihteen päälle, mutta ei ehtinyt kuin neljänneksi. Tällä kertaa vastus on oleellisesti sopivampi.

Haastajat/Yllättäjät: 2 Diesel Star jäi Jyväskylässä 3. ulos, kun takaa hyökättiin. Ruuna löysi vapaata 500 jäljellä ja suoritti tukun ohituksia. Tätä ennen Diesel Star voitti tarkalla ajolla 2. ulkoa. Hyvistä asemista Diesel Star kärkkyy totosijaa.

Vahva 6 Elite of Vice juuttui Kouvolassa alussa kolmannelle ja eteni 12,5-avauksessa johtavan kupeelle, mistä väsy iski ymmärrettävästi ajoissa. Tasaisemmalla juoksulla ruuna pystyy olemaan korkealla, mutta todennäköistä on, että kuutosradalta tehtävästä muodostuu vaikea. Juostava matkakin saisi olla hieman pidempi.

9 Batery on tauluaan vaarallisempi ja onnistuneella juoksulla mahdollinen kaksarihevonen. Voitto vaatisi pientä terävöitymistä viime kisoista sekä suosikille epäonnea.

Tauolta palaava 1 So Cute on tallikommenttien mukaan lihavassa kunnossa. Sisäradan lähtöpaikalta tamma saanee tarkan juoksun kärjen tuntumassa eikä totosija ole mahdottomuus. Suosikki taitaa olla liian kova pala purtavaksi.

Pelijakauma: Archie Dream (75%) on prosenttiensa veroinen suosikki ja kelpaa usein osuvana merkkinä varmaksi.

Juoksunkulku: Archie Dream avaa keulapaikalle ja saa rauhoittaa tempoa toisella puolikkaalla.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Mielialamenijä 12 Helmen Vili palaa tauolta sopivaan tehtävään ja on niukka suosikkimme. Ailahtelevaisuutensa takia ruunaa ei voi missään nimessä jättää varmaksi, vaan se varmistetaan joka lapulla.

Haastajat: Myös 11 Calimerolla on alla reilu starttiväli, ja ori palaa viivalle sairaspaussilta. Ori on kilpaillut uransa aikana selvästi tätä kovemmissa tehtävissä. Calimero on parhaimmillaan tarkalla selkäjuoksulla ja sellaisen saadessaan ori saattaa olla terävin Joensuun pitkällä maalisuoralla.

9 Krimorin edellinen startti on lähempänä kuin kahdella edellä mainitulla, mutta myös ruunalla on ehtinyt vierähtää pitkä tovi edellisestä kisasta. Toissa kerralla ruuna juoksi johtavan takana ja viimeksi se taisteli pitkällä kirillä kolmannesta sijasta. Valmentaja ajaa tällä kertaa kirivoimaista Krimoria.

7 Virin Santeri kiri viime torstaina 4. ulkoa rahoille. Ruuna on hyvässä starttirytmissä, mikä on plussaa suosikkeihin nähden. Diesel-tyyppinen Virin Santeri saattaa saada itsestään paremmin irti, kun edellisestä kisasta on vain muutaman päivä.

Epävarma, mutta roimasti tauluaan kyvykkäämpi 6 Tuli-Karkelo sekä paalulta karkuun pyrkivä 1 Vieskerin Viivi tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Helmen Vili (26%) on papareissamme vain niukka suosikki. Virin Santeri (8%) kiinnostaa pelimielessä.

Juoksunkulku: Vieskerin Viivi lähtee johtamaan laumaa. Tuli-Karkelo ilmestyy rinnalle vauhtia vaatimaan, jos avaa ravilla.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:12,11,9,7,6,1
Suuri:12,11,9,7,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1 1,8,9,7,3
Toto4-2 3,9,4,11,7,10,2,5 3,9,4,11,7,10,2,5
Toto4-3 3 3
Toto4-4 12,11,9,7,6,1 12,11,9,7,6,1
Hinta 9,60 € 48,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt