Uljas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Turku 10.11.2014

Julkaistu:

Toto4
Turun Toto4-pelin varma löytyy avauskohteesta, missä Mikolan Aatu pyrkii epäonnistumisen jälkeen palaamaan menestyksen tielle.

Toto4-1

Suosikki: Vahvoja esityksiä tehnyt 1 Mikolan Aatu starttaa avauskohteessa IS Ravien luottohevosena. Ruuna pystyä pitämään keulapaikan hallussaan, mutta todennäköisemmin se saa joko selkäjuoksun tai reissun johtavan kupeella. Kaikki käy monipuoliselle menijälle. Viimeksi Mikolan Aatu laukkasi viimeisellä takasuoralla hetki sen jälkeen, kun oli löytänyt paikan 2. ulkoa. Mikolan Aatu ei näyttänyt tuossa vaiheessa lyödyltä ja tallitietojen mukaan laukka johtuikin radassa olleesta pehmeästä kohdasta. Teivossa ruuna teki vahvan kirin 5. ulkoa ja ilman loppukurvin haparointia neljänneltä radalta olisi se voinut vaikka voittaa. Ravilla kulkevaa Mikolan Aatua on vaikea lyödä.

Haastajat: Moittia ei voi myöskään 12 Costellon virettä. Poisjääntien myötä oriin lähtöpaikka parani parilla pykälällä, mutta silti etu on selvähkösti Mikolan Aatun puolella. Edellisessä kohtaamisessa Costello nousi 4. ulkoa Mikolan Aatun tuntumaan häviten tälle reilulla mitalla. Tämän jälkeen Costelllo nappasi voitot aluksi johtavan rinnalta ja tämän jälkeen 2. ulkoa. Molemmissa voitoissa varaa näytti jäävän.

Erittäin epävarma 3 Sista Waltter omaa vauhtia riittävästi. Viimeksi tamma ravasi koko matkan, mutta kiri ei irronnut maalisuoralla totutulla tavalla. Sista Waltter pystyy olemaan parempi ja tällöin totosija on mahdollinen. Ravia täytyy kuitenkin kulkea.

Pelijakauma: Mikolan Aatu (40%) kelpaa sopivasti pelattuna varmaksi.

Juoksunkulku: Siporitar hakee keulapaikan haltuunsa. Mikolan Aatu hakee kiihdytyksessä paikan parijonosta tai johtavan rinnalta.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Cute's Royal Songin juoksu meni Teivossa liian hankalaksi, kun etusuoralla kolmannelle lähtenyt ruuna ei päässyt johtavan rinnalle. Lopussa tapahtui taipuminen, mutta täysin ymmärrettävästi. Viimeksi juoksu onnistui paremmin ja loppusuoralla ruuna oli parastaan antamatta selvä ykkönen. Turussa lähtöpaikka paranee ja vastus kovenee.

Haastajat: 11 Caerbannog ei riittänyt viimeksi Jokimaa tekee tähtiä -finaalissa 3. sisältä. Karsinnassa ruuna nousi 3. sisältä loppukurvissa toiselle, hyökkäsi kolmannelle ja kiri mainiosti. Lähtöpaikka on heikko, eikä ruuna pääse käyttämään terävää lähtönopeuttaan. Voittoon tarvitaan ripaus onneakin.

Myöskään ranking-kolmosen 12 Vici K.A.:n alkuasetelmia ei pääse kehumaan. Toissa kerralla Turussa tamma osoitti hyvällä esityksellä, että se pystyy menestymään kaukaa takapareista tekemällä 6. ulkoa sen mitä tehtävissä oli. Viimeksi Vici K.A. sai maalisuoralla tilaa 3. sisällä ja oli tasainen.

Paljon ykkösiä keränneen 6 Leemark's Casimirin voittokulku on viime aikoina tasaantunut, mutta kyseessä on tauluaan paremmassa iskussa suorittava kilpuri. Kouvolassa ruunan tehtävä oli mahdoton ulkopareista Winter's Icemanin hallitessa keulasta. Leemark's Casimir teki kuitenkin hyvin töitä viimeisellä kierroksella. Nyt Winter's Icemanin kaltaista hirmua ei ole vastassa.

2 Micky Man nousi Teivossa 4. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle, löysi tilaa loppukurvissa ja sai maalisuoralla hyvän vaihteen päälle. Micky Manin otteet ailahtelevat, ja viime startin perusteella se on hyvällä mallilla. Lähtöpaikka on hyvä ja ruunan kyvyt riittävät pitkälle. Ohjastaja Tiina Mikkola ajaa ensimmäisen totoravistarttinsa.

Pelijakauma: Leemark's Casimir (8%) on hyvä merkki.

Juoksunkulku: Vaikeasti arvioitavissa oleva kiihdytys. Leemark's Casimir hakee johtopaikan ensimmäisen kaarteen jälkeen, jos pysyy kiihdytyksen ravilla.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,11
Suuri:10,11,12,6,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Tasaisen lähdön ykkösmerkki 7 Windsong's Love tekee takuuvarmaa työtä. Toissa kerralla Windsong's Love teki positiivisen 700 metrin kirin ilman vetoapua 2. ulkoa. Viimeksi juoksu onnistui paremmin, ja ori löysi paikan 2. sisältä. Tir du Caux jäi hyvästä haasteesta huolimatta ohittamatta, mutta esitys oli kuitenkin hyvä ja linjassa edellisten kanssa. Seiskaradalta Windsong's Lovea ei uskalla jättää varmaksi.

Haastajat: 5 Apropos S teki hyvät juoksut lokakuussa Teivossa aluksi 4. ulkoa ja myöhemmin voitossaan 3. ulkoa. Viime viikolla ruuna ei ollut terävimmillään 5. ulkoa, mutta ei juoksustakaan tullut helppo. Nyt lähtöpaikka on selvästi parempi kuin kahdessa edellisessä ja Apropos S kuuluu pelilapuille.

Heikoista lähtöpaikoista kärsinyt 6 True Blue pääsi viimeksi pienellä numerolla matkaan ja tulosta tuli heti. Tehtävästä ei tullut kuitenkaan läpihuutojuttu, sillä 3. ulkona juossut True Blue valui vetämättömässä selässä aina viidennen parin kohdalle, mistä tamma hyökkäsi vahvaan kiriin 800 jäljellä. Turussa True Bluen lähtöpaikka olisi voinut olla sisempänäkin. Kuutosradalta on tiedossa haasteita.

Väsymätön 3 Un Euro pystyi lokakuun alussa voittamaan, vaikka kyseessä ei ollutkaan ruunalle ylivoimaisesti parhaiten sopiva stayer-matka. Un Euro pääsi etusuoralla johtavan rinnalle ja puristi maalisuoralla vahvasti. Myös viime starteissa Un Eurolla on ajettu matkalla eteenpäin kuolemanpaikalle, mistä suoritukset ovat olleet takuuvarmaa Un Euroa. Ruuna kilpailee elämänsä iskussa eikä sitä voi jättää peleistä ulos.

Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.

Juoksunkulku: Apropos S tai Windsong's Love hakee keulapaikan Worldrecordsweeperiltä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7,5,6,3,1,9,2,4,8,10
Suuri:7,5,6,3,1,9,2,4,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Shadoom jäi sekä Vermon että Lahden Toto75:ssa kasiradalta liian hankaliin asemiin eikä kärkisijoja tullut. Viimeksi iltaraveissa Shadoom voitti oikein varmoin ottein 4. ulkoa. Oriin lähtönopeuden arviointi on hankalaa, sillä toisinaan se avaa riuskasti ja joskus kuin saappaat jalassa. Useammin nelivuotias on ottanut startin maltilla, joten Shadoomilla tähdätään todennäköisesti paikkaan parijonossa.

Haastajat: 1 Make Me Happy heittää suosikille vakavan haasteen, jos saa pidettyä keulapaikan hallussaan. Viime aikoina sillä on ajettu tammalähdöissä, mutta nyt myös oriit ja ruunat ovat samalla viivalla. Vermossa tammalla ei satsattu lähtöön juoksupaikka löytyi 3. ulkoa. Päätöskierroksella Make Me Happy sai tulla kiertämättä ja rutisti tiukasti kakkostaistoon. Toissa kerralla Villinmiehen tammakilvan finaalissa tamma nousi 4. sisältä lopussa ulos ja piti vauhtinsa. Molemmilla kerroilla edelle jäi kova Stoneisle Lilian. Tätä ennen Make Me Happylla satsattiin lähtöön ja tamma lähtikin hyvin saaden lopulta paikan 2. sisältä, mistä se seurasi kakkoseksi Je L'adoren jälkeen.

Yllättäjät: Mainiolta paikalta starttaava 2 Absolute Ruler pystyy hyvänä päivänään parantamaan viime kertaisia sijoituksiaan. Viimeksi tamma nousi joukon perältä kiriin loppukaarteessa ja kiri hetken hyvin, mutta veto ei kestänyt aivan loppuun asti. Tätä ennen tamma menetti viimeisellä takasuoralla väsyvän takana asemansa ja tykitti tilaa saatuaan positiivisesti loppua.

10 Vind Farming teki tauolta paluussaan lounasraveissa sen, mitä luokkahevoselta kuuluikin odottaa. Vind Farming haki keulapaikan haltuunsa ja voitti parastaan antamatta. Tehtävä on nyt erilainen, mutta toisaalta startti alla otteetkin voivat olla terävämmät.

7 Gri di S.J. jää systeemien ulkopuolelle, vaikka kyseessä onkin viime sijoituksiaan roimasti parempi hevonen. Ruuna kohtaa kovat suosikit, joiden lyöminen ei ole helppoa - etenkään, kun Gri di S.J.:n juoksu menee suurella todennäköisyydellä suosikkeja vaikeammaksi. Turussa 15. syyskuuta Gri di S.J. sai hyvän juoksun johtaneen Shadoomin takana eikä pysynyt lopussa tämän peesissä. Viimeksi ruuna menetti mahdollisuutensa väsyvän keulahevosen takana.

Pelijakauma: Näemme Make Me Happyn (20%) peliprosenttejaan suurempana haastajana suosikki Shadoomille (55%).

Juoksunkulku: Auton irrottua Make Me Happy ottaa ojko suoraan keulat tai hakee paikan Cioccolatalta. Shadoom saattaa ilmestyä prässäämään, jos jää kiihdytyksessä johtavan rinnalle. Muuten Make Me Happy juoksee keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,1
Suuri:3,1,2,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1 1
Toto4-2 10,11 10,11,12,6,2
Toto4-3 7,5,6,3,1,9,2,4,8,10 7,5,6,3,1,9,2,4,8,10
Toto4-4 3,1 3,1,2,10
Hinta 8,00 € 40,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›