Uljas

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 22.10.2014

Julkaistu:

Toto65
Illan Toto65-kierroksella luotetaan suosikkivarmoihin. Toinen vihjesysteemien piikeistä meni kuitenkin vaihtoon tallikommenttien myötä.

Toto65-1

Suosikki/läpivarma: Lauantaina T75-finaalissa komean voittojuoksun keulasta tehnyt 1 Star Martini on kierroksen pankki. Ruuna pääsi lauantaina avojaloin liukkaasti liikkeelle ja karkasi 10,5-vauhtisessa lopetuksessa ylivoimavoittoon. Samanlainen esitys riittää tässäkin ykköstilaan, sillä vastus vain helpottuu lauantaisesta. Jos ruuna juoksee tällä kertaa kengät jalassa, keulapaikan suora pitäminen sisäradalta ei ole ihan sataprosenttinen juttu, mutta uskomme Star Martinin lähtevän joka tapauksessa riittävän lujaa pussituksen välttääkseen.

Haastaja: 11 Moonlight Cloud olisi paremalta lähtöpaikalta ollut lappukamaa, mutta lähtöpaikka taitaa tuoda liikaa lisämetrejä. Tamman kunto ei ole kadonnut mihinkään vaikka orastanut voittoputki on katkennut. Viimeksi Moonlight Cloud oli johtavan takaa hyvä kolmas Venicen voittamassa avoimessa tammalähdössä.

Yllättäjät: Potintekijää etsivien kannattaa huomioida ikäluokkatasollakin riittävä 3 Elvis Duo sekä Harri Koivusen käsistä uutta tulemista väläytellyt nopea 4 Fancy Candy.

Juoksunkulku: Star Martini pystyy todenäköisimmin torjumaan ulkopuolelta rynnistävät ja juoksee keulassa.

Pelijakauma: Suosikki kelpaa paljon pelattunakin varmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Kaavailimme 7 Ekin Toiveesta alustavasti läpivarmaa, sillä toissa kilpailunsa voittojuoksun kaltaisella esityksellä ruuna voittaisi tämänkin kilvan. Ohjastaja Hannu Torvisen kanssa käyty keskustelu lauantain T75-finaalin tapahtumista sai kuitenkin toisiin aatoksiin. Torvisen mukaan hevonen ei vain ollut Jokimaalla parhaimmillaan ja huippukuski arveli, että tiivis kilpailutahti saattaa näkyä jo Ekin Toiveen otteissa. Tuttua puristusta ei lauantaina loppusuoralla löytynyt. Torvinen ei löytänyt asiaan syytä esimerkiksi olosuhteista, joita osa kuskeista lauantaina Jokimaalla moitti.

Haastajat: Kirikykyinen 10 Eicku on suosikin ykköshaastaja. Tamma oli mainio varsinkin toissa kerralla Forssassa, kun tykitti lopun 22-vauhtia ja ehti kaukaa 5. ulkoa ykköseksi. Eicku tarvitsee nytkin vetoapua kirissä voittaakseen. 5 Toskan Virkku voitti toissa kerralla tätä helpommassa lähdössä, kun löi voittotaistossa Timalin saatuaan tätä taloudellisemman juoksun. Viimeksi tamma ei piisannut lähtölaukan jälkeen 5. sisältä kirissä. Viime juoksujensa perustella Toskan Virkun pitäisi löytää ripaus lisäpuristusta T65-lähdön voittaakseen.

Yllättäjät: Elämänsä kuntoon noussut 11 Vilman Vili on lähdön paras rasti. Tarkan juoksun hevonen on vahvistunut selvästi. Kouvolassa se kiri vahvasti perille 2. sisältä ja lähestyi kovakuntoista voittaja Hevirokkia. Viimeksi voimia jäi käyttämättä johtavan takaa. 2 Taikakuu on tehnyt hyviä kirejä tarkkojen selkäjuoksujen jälkeen.

Juoksunkulku: Toskan Virkku aloittaa keulassa. Paikka on tarjolla Ekin Toiveelle, jos tällä ajetaan jo matkalla kohti kärkeä.

Pelijakauma: 8 Holari on yllättävän paljon pelattu siihen nähden, että laukkaa lähes aina. Toki ruuna on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, se paikkasi alun hyppynsä viimeksi Forssassa vahvasti.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:7,10,11
Suuri:7,10,11,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 4 Lecrosse on ollut voittojuoksuihinsa mahtava. Toissa kerralla kuski oli myöhässä juoksuradalta ja valjakko joutui peruuttelemaan kauas kärjestä 6. ulos, mutta luokkahevonen hoiti homman kirissä sieltäkin. Viimeksi Lecrosse oli mahtava kuolemanpaikalta ja niittasi keulasta karkumatkaa yrittäneen kovan Over Goingin, kulkien kirikierroksen vahvasti 13,9-vauhtia. Samanlainen esitys riittää tässäkin varmasti voittotaistoon.

Haastajat: 10 Big Muscles on edelleen iskussa, vaikka alla on pari "vain" kolmostilaan päättynyttä juoksua. Toissa kerralla juoksusta tuli tosi raskas, kun ruuna kiersi alun kolmatta rataa ja pääsi laskeutumaan kuolemanpaikalle vasta toisen kaarteen alussa. Viimeksi JTT-karsinnassa 10-vauhtinen avaus ymmärrettävästi verotti lopussa. Big Muscles on kykyhevonen, jolle kovat startit saattavat tehdä vain hyvää ja viedä hevosta eteenpäin. 8 Made in Shade oli niin mahtava viimeksi Teivossa, että nousee haastajarankingiin vaikealta ulkoradaltakin. Tamma näytti viimeksi hurjaa kirinopeutta, kun nousi voittoon kaukaa 7. ulkoa ja tykitti viimeiset 400 metriä neljättä rataa pitkin 11-vauhdilla. Jos juoksu yhtään onnistuu, samanlainen lopetus pistää nämä aiempaa kovemmatkin vastustajat lopussa tiukoille. 5 Ranch Morrison oli keulavoitosaan mainio, mutta viimeksi hiukan nihkeämpi kakkostilasta ja hyvästä ajasta huolimatta.

Yllättäjät: 11 Bleu Nuit tykitti viimeksi suojajuoksun jälkeen vahvasti viime metrit ja olisi vähänkin aiemmin tilaa saadessaan voittanut. Takarivistä tehtävästä tulee vaikeampi, mutta esimerkiksi Big Musclesin vetävästä selästä kärkipään sijoitus ei yllättäisi millään lailla. 1 Count Rigel on hyvältä paikalta ja startti alla henkihevosia.

Juoksunkulku: Count Rigel ja Rocking Love iskevät yhteen kiihdytyksessä. Tempon rauhoituttua Lecrosse etenee keulaan.

Pelijakauma: Made in Shade on lähdön paras rasti, Ranch Morrison puolestaan niukan yliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:4,10,8,11
Suuri:4,10,8,5,11,1,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 8 Tomorrowland on mielimatkallaan selvä kärkirankkaus. Toissa kerralla se taisteli umpirehellisesti ohi Magnatin ja kulki kirikierroksen 4. ulkoa 13,3-vauhdilla. Viimeksi samasta karsinasta kultadivarilaisten kanssa ori oli mainio kolmas kierrettyään 2000 metriä ennen maalia johtavan rinnalle. Nyt tehtävä näyttää vain helpommalta kun pienen lähdön sarjamääritys suosii takamatkalaisia, joten suosikki on vaikeasti voitettavissa.

Haastaja: 13 Harmi's Frido on kisan toinen kova. Ori teki toissa kerralla Solvallassa yhden parhaista juoksuistaan ja näytti loppusuoran rytminvaihdoksellaan, ettei ole enää ihan niin tasavauhtinen kuin nuorempana. Viimeksi ori sinnitteli kuolemanpaikalta kärkiryhmässä loppusuoran puoliväliin. Nyt ohjissa on Antti Teivainen, joka sai Derbyssä Harmi's Fridosta mainiosti tehoja irti. Pitkä matka käy väkivahvalle menijälle mainiosti.

Yllättäjät: 6 Tamila Pearl otti viime voittonsa johtavan takaa. Myös viimeksi ykköstila olisi ollut lähellä, jos 2.-3. ulkona matkannut tamma olisi saanut aikaisemmin kiritilaa. 10 Bullo Citrullo ei ole ollut viime kilpailuissa makeimmillaan ja jää rankingin neloseksi, vaikka pystyy hyvästä selästä tosi terävään loppuvetoon ja viihtyy pitkillä matkoilla. Kyvykäs 5 Shameless ei ole esittänyt aikoihin parastaan. Viime vuonna huippukunto löytyi juuri näihin aikoihin. 1 Photomani pystyy hyvän sisäratajuoksun jälkeen ohittamaan kirissä monta vastustajaa.

Juoksunkulku: Harmi's Frido ehtii keulaan ennen Tomorrowlandia.

Pelijakauma: Suosikkikaksikko erottuu ihan oikein todella selvästi muista.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:8,13
Suuri:8,13,5,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 5 Madickens Stjärna oli toissa kerralla vakuuttava keulasta tätä vastaavassa tehtävässä. Viimeksi se ei ollut kuntonsa puolesta yhtään huonompi, kun olisi ollut totossa vielä kahden laukan jälkeenkin. Ruuna avaa tosi kovaa ja on lähellä keulavoittoa. Kun kakkoskohteen Ekin Toiveelle tarvitaan korvaava varma, valintamme on sopivasti pelattu Madickens Stjärna. Laukkariski on nytkin olemassa kuten Hannu Hietanenkin tallikommenteissa varoittelee, mutta ehjällä juoksulla keulavoitto häämöttää.

Haastajat: 9 Global Option nousi toissa kerralla 2. ulkoa haastamaan keulavoittaja Bite the Bulletia ja oli hyvä kakkonen. Viimeksi oli sitten voiton vuoro, kun ruuna puristi 2. ulkoa 600 metrin kirillä ohi keulassa kovaa aloittaneen Valentin Ladayn. 1 Biodiesel oli tosi hyvä keulasta toissa kerralla tätä helpommassa lähdössä ja voitti pystyyn. Viimeksi ori oli sitkeä neljäs kuolemanpaikalta ja tsemppasi kärkiryhmässä maaliin saakka. Varsinkin kovaa vetävän keulahevosen takaa kärkisija olisi lähellä.

Yllättäjät: 2 Etoile du Nord vaikuttaa nousukuntoiselta. Kyseessä on vahva kykyhevonen, joka hyvänä päivänään voi voittaa vaikka johtavan rinnalta. Lauantaina Jokimaalla se spurttasi juosten loppua 4. sisältä. 8 Prince As ja 10 Large Point ovat myös riittäviä hevosia vaikka voittoon asti, mutta lähtöpaikat pudottavat ranking-sijaa.

Juoksunkulku: Madickens Stjärna ampuu keulaan.

Pelijakauma: Suosikki on jopa hitusen alipelattu. Etoile du Nord olisi paras varmistusrasti.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: Vaikka kyseessä ei ole mikään voittajatyyppi, nostamme rankingin kärkeen 3 Keisar. Ori nousi tänä vuonna avoimiin lähtöihin ja väläytteli riittävää osaamista myös niissä. Nyt sopivassa rahasarjassa ja asialliselta lähtöpaikalta kärkisija on lähellä. Viimeksi Lappeen T75-valiodivarissa ori jäi pussiin juostuaan 3. sisällä.

Haastajat: Pelaajat ovat luottaneet suosikiksi 4 Saaga S:n, mutta meidän papereissamme tamma jää sairaustauolta rankingin kakkoseksi, koska se olisi parempi tuore startti alla. Kolmas kova 7 Tesantti kärsi viimeksi kurakelistä. Edelliskilpailuissaan vahva jyrä oli oikein hyvä.

Yllättäjät: 2 Jonnan Emeritus on hyvältä paikalta mahdollinen potintekijä, varsinkin jos kenkiä riisutaan pois. 8 Elmoorin vauhdit riittävät vaikka avoimiin sarjoihin, mutta tuoreiden näyttöjen puute pudottaa ruunan yllätysosastoon. Nähtäväksi jää, nouseeko paljon ongelmista kärsinyt vauhtikone enää tasolleen.

Juoksunkulku: 6 Tixa hakee keulat, jos ravaa.

Pelijakauma: Suosikkikaksikon rankigin pitäisi olla kutakuinkin päinvastoin kuin aamun jakaumassa (24%-32%).

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:3,4,7,2
Suuri:3,4,7,2,8,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 1 1
Toto65-2 7,10,11 7,10,11,2
Toto65-3 4,10,8,11 4,10,8,5,11,1,2
Toto65-4 8,13 8,13,5,1
Toto65-5 5 5
Toto65-6 3,4,7,2 3,4,7,2,8,6,11
Hinta 9,60 € 78,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt